91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Strami11
    tudod amikor adjak a gephez... es az a gaz hogy a bennelevo cuccosokhoz nincs xp driver... amugy meg nagyon megszerettem ezt a gepet, mert nem egy nagyon brutal, de szepen fut rajta minden (mar ami vista alatt is) apropo... hirtelen jott a gepvasarlas... masik elfustolt xD:D:D
  • Mark007
    Minek vettel Vistat? Teljesen felesleges meg most..Kiforratlan, optimizalatlan vacak..Majd ha mar a 2. service packnel tartanak, akkor lesz hasznalhato...
  • Strami11
    jaja.. mind1, kiprobalom ez mukszik-e.. ha nem akkor nagyon ideges leszek, es valamit csinalok bill gatesel meg a csapataval... FSX alatt se fut egy csomo kieg. :@:D meg most ez az il-2 dolog nagyon erdekelne... :(
  • sindelnet
    2.0,és 2.1
    A korábbi talán jobban konfigolható...
  • Mark007
    Il-2 1946-ot nezhetted volna akkor ;) Az a legujabb, arra van a legnagyobb esely.
  • Strami11
    nah.. par ora es elvileg lejon a game... (de en barom most vettem eszre, hogy lehet a sima jtekot toltom xD) bar nemtom, mert a fajl neve IL-2 Sturmovik+expansion+crack... lehet hogy az egyhez vmi kieg... nemtom, lenyeg, hogyha valamelyikotoknek van ismerose aki vista alol jatszik az FB-vel plz irjon, mer akkor nem cseszekedek itt... :D elore is koszi :)
  • repvez
    Sokat számit, mert a 4-böl ha 1 nem látszik már nem fog müködni, ha csak nem a 3 ledes változatot álitod be.Inkább ugy mondom hogy használhatobb mint az eddigiek.De ki kell probálni,mert hiába müködik jol ha nem tudod megszokni akkor csak zavarni fog mint elönyt jelentene.Ja és jo ha mind a játék mind a kamera sok fpst produkál mert ha szaggat akkor hamar megfájdul az ember szeme meg feje és elmosodik a kép.Én ezért nem használom ARMA alatt pedig jo lenne,de mivel nem tudom folyamatosan futtatni a játékot ezért hanyagolom egy ideig mig jobb VGA-m lesz hozzá.
  • nakato
    Repvez!

Mennyire számít az, hogy hány fokos a LED láthatósága?
    Összességében meg vagy elégedve a FreeTrackkel? Szerinted érdemes belevágni? Az elektronika részével nem lesz probléma, meg tudom csinálni.
  • Mark007
    En megoldom..WOE-n jatszok, ha jatszok neten, mashol nem..
    Sok az arcade szerver, szerintem a WOE a legjobb..nem nagyon lattam meg 100-150nel nagyobb pinget, es atlag is 40-50 ahogy neztem. A statjaimat megnezhetem, folyamatosan megy a szerver..nekem ez tokeletesen megfelel.
    Soundmodot meg nem tiltjak ki.
  • Lacusch69
    De játszhatsz, csak a dedikált szerverek nem engednek be.
    Egyébként én átalakítottam a régi version convertert, és ikonok kapcsolgatásával tudom ki-be kapcsolgatni a soundmodot.
  • FixY
    Nincs rá 3000Ft-od?
    ----

Jól értem, hogy ha rajta van a sound mod., akkor ne akarjak online jáccani?
  • Neoncsoves
    esetleg a Hyperlobbynak a portját forwardolni?
  • Neoncsoves
    lol most másikra probaltam menni nem enged, vissza a másikra ahova előbb felengedett, most megint nem enged... LOL
  • repvez
    Nekem is kész van ez a freetrack.Én infra ledeket használok,de van belölük olyan változat ami 120 fokos a láthatosága csak drágább az átlagnál.Sajna nekem még repszimbe nem sikerült a 6DOFot belöni,de az ARMA, rFactor simán kezeli.A legjobb hogy a másik progikhoz képest nem mászik el a középpont.Az oldalon van hozzá egy épitési segédlet amivel kiszámolhato hogy mekkora elemmel akarja használni az ember és ahhoz mekkora ellenállás kell a cucchoz és hogy hogyan kell hozzá bekötni a ledeket.
  • Mark007
    Ha par masodperc alatt nem enged arra a repterre, akkor valassz masikat.
  • Neoncsoves
    kösz mostmár műxik :) meddig kell várni a Home Location Confirm-ig?
  • Mark007
    Router vagy Tuzfal: engedd ki a 21000-es portot
  • Neoncsoves
    persze és nem crackelve van, hanem mini-image
  • Neoncsoves
    mindig Timeout-ot ír... egyszer sikerült bemennem, aztán meg megállt a Mission LOadingnál :\
  • madmanic
    patchelve van?
  • Mark007
    Ha megveszed, biztosad menni fog neten. Szerintem tedd ezt...
  • Neoncsoves
    hi srácok :) letöltöttem a '46-ot... nem tudok neten játszani. De eredetiben megvan a Forgotten Battles + Pacific Fighters. Akkor ezek szerint felejtsem el a '46-tal való netes játékot? most nincs rá zsém, de majd meg akarom venni
  • nakato
    Sindelnet!

Melyik verziószámú FreeTracket próbáltad ki?
  • Strami11
    http://www.amazon.co.uk/Revival-Sturmovik-Forgotten-Battles-Expansion/dp/B000FE3KGW - ez szerintetek telleg fut Vistaval, vagy csak ugy vegyek meg tobben alapu dolog? mert ha fut akkor asszem megrendelem es max holnap utan mar hozza is a postas bacsi... :D
  • dragon11
    Jah elnéztem,az a kieg..:) igazad van !
  • Bucser
    nekem valamiért az oldalt nem hozza fel... megint gáz van a netemmel, de seggberúgom a szolgáltatót valszeg...
  • kiskorúbézoltán #11045
    Nálam működik, 2990 HUF-ért osztják a '46-ot. Ha kell idemásolom a szükséges adatokat.
  • Mark007
    En meg arra irtam, hogy a FAQ-ban nincs ilyesmi, hogy csak kulfoldrol lehet a '46-ot megvenni :)
    De nem vitatkozni akartam.
  • dragon11
    Jah..láthatod,hogy neki válaszoltam akkor csak látom.
  • Bucser
    ssajna a galaxisnet valamiért haldoklik.. én sem tudtam még ma elérni.
  • Mark007
    Pelda a write only user-re:D
    Trucker39 hsz-eben ott a link, ahonnan meg tudod venni....nem kell bankkartya...
  • dragon11
    Nem a pénzen van a hangsúly tudod..azon volt hogy a f.a.q-ban az van csak külföldről lehet megvenni,de hát nem akkor megveszem...:) ja és a lock on-t is lehet meg kéne xD
  • Trucker39
    Vedd meg!!
    CD Galaxis

Ha ennyit nem bírsz kiadni egy játékért, akkor nem is érdemes vele foglalkozni.
  • madmanic
    parkinson kóros játékosok előnyben
  • Strami11
    apropo, en most toltom.. oroszul nem tudok, a szotart meg majd nem tudom elolvasni (ezek a franya ciril betuk). amugy azert toltom mert vista alatt nem 100 hogy megy, de ha meg megy es megerdemli a penzet akkor uccu a napelemes kocsival (mer ugye az kulon allo aram forrast hasznal, es nem azt amit a kisult utca) megyek a bocsltosbacsihozmerteznekemnagyonkell!!! :D
  • Strami11
    az de lol... esetleg valami neon csovel nem mukodik?? karacsonyfa egok? es akkor igy a monitorrol elkezd elmenni a kep, mert minden elektromossagot a hazban (sot az egesz utcaban) te hasznalsz fel, miutan az aram szolgaltato csodbe megy, es ez egy lanc reakciot indit el, magyarorszag energia ellato uzemeinel vagy hol...

Es most komolyra fordulva, bicikli lampaval is ilyen jol megy? en mondjuk alergias vagyok, tehat akkor ez a modszer kerulendo? (amugy nem :D)
  • Lebowski
    csak boltban vett cuccal tudsz neten repkedni.!. csak akkor enged fel a szerverekre. ha crackel próbálsz menni, az azonnal küldi az ip-d oroszországba. első levélben kapsz egy orosz magyar szótárt, madj a második levélben sok sikert kívánnak annak alkalmazásában! :D:D:D

amúgy le is lehet tölteni. de télleg vedd meg inkább. a szerveres dolgot meg a piros F.A.Q felirat dönölűen tartalmazza.azért van ott.
  • Lebowski
    én úgy csinlátam, hogy fogtam a hátsó biciklilámpát,beállítottam h állandóan világítson majd felvettem egy bézbollsapkát és leszigszalagoztam azokat a részeket amik kitakarták a 4 lámpából 3at. utána működött csak kurrrvára elfáradt a nyakam.meg néha tul nagyot fordul,mert esetleg vakarózol vagy tüsszentesz meg ilyenek :D hirtelen mozdulatot kerülni kell
  • dragon11
    Sziasztok!!!!!!:) Lehet ezt a játékot neten tolni?És ha igen serverek vannak,ahol több player van?smile2.gif (és érdemesebb leszedni torrentről..mert sok a crackelt server és nem tudsz eredetivel csatlakozni hozzájuk,vagy több az eredeti server(nem crackelt)és azon gamelnek?) Bocsi a hülye kérdésekért...
    Ja és még hol lehet megvásárolni(Online Webáruház..) csak akkor...ha eredetivel lehet csak gamelni(serverek miatt..vagy kulcs..) ,de azért adjátok a linket lécci!! bocsi a hülye kérdésekért...nagyon köszönöm a választ..
    Ja és a f.a.q-ba ott volt, hogy mindenki az 1946-os kieggel játszik..:( én nem tudom megvenni mert nincs bankkártyám...hát ilyet..a többi kieg serverei pedig nincs/üres?:( PLZ HELP!!!
  • Mark007
    Akkor nem tul biztato :( Ha lesz idom, azert megprobalom.. :(
    6DOF attol meg jo, mert nem teveszti össze a fejmozgast.