IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • FixY
    Régebben is jáccottam rep.szimulátorokkal (nem tudom, ZX Spectrum-ot láttál-e, még arra is volt valami szimulátorféleségem :) )
    Ennyi pénzt egyelőre nem akarok beleölni, ez egyértelmű...
    Csak azt nem értem, hogy egy ártatlan megjegyzésből miért kell ekkora vihart kavarni.
    Merthogy az egész abból indult, hogy megnéztem a boltban és leírtam, hogy szvsz rettenet gagyi műanyagokból van összerakva. :)

(nem máshoz képest, úgy önmagában, max. az árához viszonyítva)

Na mind1, hagyjuk, én a quick mission builderen nem fogok soha túljutni - bár régebben próbálgattam az online-t is.
    Számomra meghatározó élmény volt, amikor az eredeti, őskori Il2-vel próbáltam végrehajtani a legelső offline missiont, egyszerűen képtelen voltam lépést tartani az AI vezette társaimmal. (képtelen voltam abban a tempóban emelkedni és repülni, ahogy ők tették, az autopilot meg nem volt soha az én műfajom)