IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hát mivel már elmúltam 40-en így biza láttam ,sőtt asszem nincs olyan számítástechnikai kütyü amivel nem rendelkeztem.:D
Ellenben bizony a program online mutatja meg igazán magát.
Ha szereted a repülést ,plussz van benned egy kis becsvágy ,hát ott kiélheted.Azért ember ellen egész más ám ,ai-t egy idő után nehézség nélkül lelövi az emberfia. De mégegyszer mondom igen sok időt kell belefeccölni,hogy ne legyen az egyszeri pilóta célzsák. Annó ,meg nem tudom mondani hányszór lőttek le ,persze egymás után. Volt egy szerver még az ubin ami full realistic volt ,hát én önbizalomtól telve egyből oda kanyarodtam. Egy lengyel srác (akivel azóta is jóban vagyok) olyan szinten alázott,hogy már aludni sem tudtam sokszór. Aztán megfigyeltem hogyan csinálja,és elérkezett a pillanat amikor túljártam az eszén.
Na az volt ám a nagy élmény.