91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sindelnet #11031 Az infra lednél jobb a sima,/TFT-n/a szélesebb sugárzási szög miatt.
Nagy macera összerakni,6DOF-ot csak a FalconRV-ben tudtam kicsalni
belőle,a 30 fps webcam és a progi érezhető késleltetést produkál,ami megszokható,de...
Pontosan,és egyenletesen bekonfigolni a nézetváltást,deadzont lehetetlen.
Egy lineális fejmozgásra,abnormális nézőpontváltás az eredmény.
-
#11030 Baseball sapka, rajta 4db IR LED. A webkamera lencseje ele egy foto darab(a negativnak a vege a legjobb).Igy az IR LED-et pontosabban veszi, es mivel infra, ezert nem nezel ugy ki mint egy karacsonyfa(nekem is ez volt a gondom..:D)
Nem kell a 230V a fejedre, eleg 2db ceruza akku valahova, az ellatja.
Trucker, azert annyira nem surgos, hogy a hasznalatban levot berheljem szet ;) Majd veszek inkabb a heten valahol :)
Sindelnet: Mennyire hasznalhato? Ugy ertem, nincs sok kinlodas vele?
-
sindelnet #11029 Én összeraktam a FreeTrackot,Repvez is,ha érdekel róla vmi,
kérdezz.... -
#11028 aha... hat majd kiprobalom, most elmegyek meg eszek elotte, hogy teli gyomorral vagjon belem az aram :PxDxDxD -
Lacusch69 #11027 Mondjuk egy baseball-sapkára felraksz egy LED-es bringa-villogót, de kicseréled a hagyományos LED-eket infrára. Így nem csillog vissza a monitoron, de a webkamerák többsége látja... -
#11026 most akkor jol ertem, hogy a ez a freetrack dolog abbol all, hogy par vilagito leddel a fejeden nezelodsz? az egy dolog hogy olcso, de engem most ugy elfogott tole a rohoges.. (de en ezt megcsinalom, csak felek nehogy szarra razzon az aram :P:D) tehat.. a ledekbe a fejeden hogy lehelsz eletet? kilenc voltos elemekkel a fuledben, vagy? :D nah jolvan, ennyi lett volna, annyira meg nem ertem hogyan mukodik :) -
#11025 Otthon??? Ugye viccelsz? Barátoknál ismerősöknél, stb. :)
Ha szétszeded az otthonit, mivel kapcsolod a TV-t ? -
#11024 Hm, eloszor megnezem boltban, mielott buheralok ;)
De azert korulnezek majd itthon... :D -
#11023 Nem lehet olyan bonyolult IR Led-ek beszerzése. Annak idején néhány használaton kívüli távirányítót szétszedtem és máris lett megfelelő számú IR Led.
Javaslok valami hasonló forrást. :)
-
#11022 Nem lehet rossz, en azon vagyok, hogy IR LED-eket szerezzek, aztan majd kiderul..egyetlen hatranya, hogy csak 30FPS (webkameratol fugg), míg a TrackIr 140 ha jol tudom.. Viszont nekem az nagyon draga, nincs ra penzem :( Ezert kerestem alternativat. -
#11021 Vicces ember. :)
Komolyra fordítva a szót, régebben próbáltam hasonló programokat, webkamerával. Jó volt, mármint a program. A freeview és a cam2pan is kipróbáltam. A gyenge pont a webkamera volt. Nem tudtam 15-20 fps-nél többet kihozni belőle. Ez viszont maximum polgári repülésnél lenne elég. Dogfight-ban nagyon sokszor elvesztettem a célt és ez többnyire gyors elhalálozással jár együtt.
Próbát mindenképp megér. ha van lehetőséged, úgy válassz webkamerát, hogy az elsődleges szempont, amár említett fps érték minél magasabb legyen. A legoptimálisabb egy stabil 30 FPS-t tudó webkamera lenne.
-
nakato #11020 Irigyellek. :)
Te figyu, ha veszek 2990-ért egy webcam-et, elcseréled velem a TrackIR-edet arra? :D
Na, jó, ez egy komolytalan ajánlat (esetleg ha még adok mellé egy levehető ajtós, NDK turmixgépet?). :)
Amit láttam a Youtube-on Freetrack-es videókat, olyan nagyon rossz nem lehet. -
#11019 Én is. :)
Nem próbáltam, hiszen itt van a monitoron egy TrackIR. -
nakato #11018 Köszönöm a segítséget, otthon majd megsasolom.Mindenesetre most arra a variációra hajlok, hogy én vagyok a hüle. :)
Más:
Ezt a Freetrack-et próbálta már valaki? -
#11017 Azért pontosítsunk: Ő azt írta, hogy a kezdőképernyő és a meü is orosz lett.
nakato: valamit mégis csak rosszul csinálsz. Jónéhányan letöltötték és minden gond nélkül működik nekik a dolog.
Ha hibát kellene keresni, azt mondanám, hogy a files.sfs átmásolásra került, mert a kezdőkép változott. Az il2fb.exe nem biztos, hogy felül lett írva, mert úgy tűnik, nem a files mappából olvassa ki az adatokat, hanem a gyári .sfs fileokból. Harmadik lehetőség az, hogy vagy a filelist.txt, vagy a files mappa nincs a megfelelő alkönyvtárban. Több variáció most nem jut az eszembe. -
Lacusch69 #11016 Én nem kicsomagoltam és átmásoltam, hanem egyszerűen az "Il-2 Sturmovik 1946"-ot adtam meg célmappának a kicsomagoláshoz. Aztán úgy rakosgatja magának, ahogy akarja... (Persze bizt. másolatokat csináltam) -
nakato #11015 A 4.08-as patch van fent, s van hang, csak a régiek. -
#11014 Hmm..4.08m-ed van?
Egyaltalan nincs hang, vagy a regiek mennek? -
nakato #11013 Az angolt töltöttem le, s mindent átmásoltam a '46 könyvtárába. Az eredeti files.sfs-ről és a il2fb.exe-ről csináltam biztonsági másolatot is.
A lényeg, hogy sajna nem megy. -
#11012 En is angolt toltottem le mind ketszer, megis Orosz az indulo kepernyo.
Amikor kicsomagolod, siman masolj be mindent a fomappaba, irj felul mindent es kesz. -
#11011 Miért nem az angol MOd-t töltötted le? Akkor angol marad volna.
A másik dolog, az il2fb.exe-t és a files.sfs-t is átmásoltad?
A filelist.txt-ről nem is beszélve.
-
nakato #11010 Sziasztok!
Letöltöttem a 0.91-es Sound Modot, s a könyvtárakat be is másoltam a megfelelő helyre, ahogy a .txt tartalmazza, de nem működik. Semmi új hang nincs. Egyedül a kezdőképernyő, s maga a program nyelve lett orosz. Vajon hol szúrtam el? -
#11009 Kiprobaltam az uj soundmodot. Hat ez mar azert dob a jatekelmenyen.
F2-vel maszkaltam, mikor egy Spit belelott a motorba, szembol. Olaj kifroccsent, es kb 2 perc mulva az a nyikorgas, es puffoges, egyre lassulva.. Nah, ugy elegge valosnak tunt :) -
#11008 Beszéltem velük telefonon, mikor a 6DOF kiegészítőt szerettem volna megrendelni. Ha jól emlékszem, azt mondták, hogy ez csak mellék tevékenységük volt és már nemnagyon foglalkoznak vele. Lehet, hogy a gyártótól kell megrendelni. -
#11007 én a vr center-ben vettem 2 éve, de most nem működik a honlapjuk
(lehet tönkrementek?) -
Lacusch69 #11006 A Spit vs. Messzer vita mindig lesz, mert a vörösök többsége (ha lehet) igyekszik Spittel repülni.
Már említettem a Compare különböző verzióinak összehasonlítását, hogyan romlanak a Messzerek és hogyan javulnak a Spitek.
Arról már nem is szólok, hogy pl. a valóshoz képest "elcsalt" Oleg vagy 40km/h-t a K4 WEP nélküli végsebességéből...
Egyébként tegnap Richthofen kollegával beszéltük, hogy a kékek többsége ezen okok miatt nem szokott kegyelmezni a sérült Spiteknek. Én sem. (Más gépeket, ha messziről látom hogy füstöl, elengedem. Persze csak olyankor, ha nem én füstöltettem meg korábban) -
#11005 TrackIr-re: Van egy FreeTrack nevu progi. Nezzetek ra. 6 tengelyt kezel ugyanugy, 3 vagy 4 LED vagy IR LED kell hozza. Meg egy webkamera.
Freetrack
-
#11004 Talán itt van némi infó:
Riport
TrackIR vásárlással kapcsolatosan, volt magyarországon egy cég, aki foglakozott vele egy időben. Nem tudom, hogy még mindig működik-e.
A bombázás természetesen nem saját találmány. -
#11003 Ez egy jó kérdés.Én úgy hallottam tán 2008 tavaszán kiadják.
Nekem is van 1 kérdésem:Ha kampányt játszok egyes géptípusokat nem kínál fel a program.Pl a Berlini pályára nem választhatok sima 109 G6-ost stb.Hogy lehet megoldani hogy bármilyen típust választhassak?Csak a kampánygenerátorral? -
#11002 Bakker mi lett a BoBal?Semmi hír róla? -
#11001 Ugyanaz a kategória.. van akinek van lehetősége hazsnálni van akinek nincs. De tzényleg hagyjuk a vitát hiszen értelmetlen. -
nalyib #11000 Szerintem rossz ötlet ide keverni a hardveres különbségeket, ez egy "kényes" játék, ahol a másféle hangkártya, a kivetítő/nagymonitor, stb is jelent akkora különbséget, mint a TrackIR.
Ezek ellen nem lehet tenni, de az a tucatnyi apróság (ami már rég jobban zavar, mint hogy hogyan fordul az Emil, vagy hogyan nem emelkedik az Anton) nem hogy kijavítható lenne, de direkt van benne.
De tényleg hagyjuk abba, mindent elmondtunk. -
#10999 Elég régi már... sőt kifejezetten mókás:) -
#10998 Trucker, ez a bombas modszer nem rossz! Sajat talalmany? :) -
nalyib #10997 Az egyik WoE ciklus legelején, első bevetésemen az azelőtti kör vadász-győztese rászállt a Stukámra. Még lőni sem tudott, de már holtan zúgott lefelé;) -
#10996 Tényleg skacok ! Nem tudjátok ,hogy kis hazánkban hol lehet venni TrackIR-t? -
#10995 lásd lentebb: olyanról beszélünk amiről nincs tapasztalat...
Sokkal rosszabb az egér mint a TrackIR... A 6DOF-nál aztán meg pláne... BOBII-ben rengetegszer úgy keresem a német gépet, hogy nyitom a tetőt és kihajolok a pitből.
Ezt ha multiba megjátszom akkor most csíteltem?
Vagy ha a tükör mellett elhajolva nézek kik a gépből így jogosulatlan előnmyhöz jutok mikor követem a mozgást??
Ugye hogy ugye...
Hagyjuk már ezt az "eltüntetem a tükröt" "csítet"... idestova 5-6 éves program... furcsa egész eddig senki nem panaszkodott erre... pedig benne volt... -
nalyib #10994 Nézd, az a dög tükör sokszor Nagyon rossz helyen van, és erre csak úgy el lehet tüntetni mindenestül, meg vissza.....egyszerűbb, és ráadásul valósághűbb is lett volna, ha csak a tükrözés kapcsol ki váltogatásnál (mert ugye biztos nem akarunk csalni, csak "nem bírja a gépünk"). Véletlenül mégsem így van.
A 6DOF nem lesz seregfüggő (höhö, remélem:), mellesleg tucatnyi lehetőség lenne billentyűzetes/egeres félmegoldást tenni bele (előrekonfigolt nézőpont stb, nekem elég, az egeremet sem tartom rosszabbnak a sima TrackIRnél. Egyébként sem fogjuk tudni, melyik ellennek van olyan. -
#10993 Ezért repülök Ju-87B-vel. :)
Jónéhányszor lecsítereztek miatta. Az ok nagyon egyszerű. Bizonyára nem én vagyok az első, akinek feltűnt, hogy a későbbi verziókhoz képest rendkívül fordulékony, még a méretéhez viszonyítani sem kell. Nagyon sokan megették már a szövetséges oldalon, hogy egy nagy, tohonya gépet repülök. Amikor jön "vérpistike" P-40, Hurrikan, Spit kezdeti verzióival, gondolom, füligérő szájjal, elég hamar az arcára szoktam fagyasztani(inkább égetni) a mosolyt. Ha elsőre nem lövi le a szárnyam, vagy valami létfontosságú nem megy tönkre, egyszerűen lefordulom őket, amit képtelen elhinni. Képtelen váltani, hogy talán nem forgolódni kellene, hanem nagy sebességgel elhúzni és magasról újra támadni. Az ilyen támadókkal nem sokat lehet tenni, de a nagy többség belekezd egy nagyon szűk fordulóba és néha beletesz egy-két kanyart. Úgy van vele, hogy a Stuka két kis fegyverével úgysem tudok benne kárt tenni. Nagy tévedés. Mivel konstans fordulóban van, semmi nehézséget nem okoz, hogy két-három másodperces sorozatokat elhelyezzek a gépe törzsén. Ilyenkor a következő esetek fordulnak elő:
1. Motor elfüstöl - válasz: Csíter vagyok
2. Valamelyik kontrol elszáll - válasz: Csíter vagyok
3. PK. - válasz: rohadnagy csíter vagyok, bannolni kellene a szerverről.
Próbáltam elmagyarázni az áldozatoknak, hogy egyszer üljenek bele és próbálják ki. Semmit nem kell tenni, csak húzni a cél után. Jah és lőni, hiszen van benne lőszer rendesen.
Későbbi gépek ellen már nem jó ez a gép, mert egyetlen sorozattal elsöpri a szárnyat.
A bomba, mint védekező fegyver is hatékony. Még nem tanulták ki az ellenfelek. A trükk végtelenül egyszerű. Ha megtámadnak, nem oldom a bombát, hanem földközelig zuhanok. Ott néhány manőver után, az egyszeri "Allied" pilóta beül mögém, arcán kaján mosoly, ami egészen addig tart, míg le nem oldom a bombát. A késleltetés épp annyira van állítva, hogy épp kikerüljek a robbanás hatósugárából. A hangsúly az "épp"-en van. Ami nekem épp, az üldözőnek épphogy nem. Nos, amit ezek után néha beírnak... szerencsére nem tudok angolul, így nem értem. :) -
#10992 Szerintem meg csak egyszerű nyavajgás... És a játék nem alapvetően multiplayernek készült hanem singlenek. (a játékosok nagy része offline tolja egyébként)
De komolyan kérdezem: ha a SOW: BOB-ban 6DOF-os kabinok lesznek és minden sztuban meg tud keresni mert ha kell oldalra hajol a kabinban, neked meg nincs 6DOF-os trackIR-od akkor azt fogod rá mondani, hogy csal???
Szerintem elég gáz, hogy ezt csalásnak állítod be... Ez egy játéktechnikai megoldás ami kezdetek óta benne van a játékban.