91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#10831 némely online szerver kidob timeout 1 hibával, de a 90%-uk elfogadja
(legalábbis nálam)
amúgy is a dedós szerverek dobnak csak ki (uk ded1-2)az meg nem érdekel -
#10830 Igen, csak azért írtam, hogy offline próbálkozzon, mert ha véletlenül kidobják online szerverről, ne engem hibáztasson. Amúgy már többször repültem vele online szervereken is és nem volt vele gond. Sokan ezt is csalásnak tartják, ezért volna jó, ha egy javításba beleépítenék, mert tényleg jók a hangok. -
#10829 ez kombányibilis online mókával? -
#10828 Persze. Az alábbi linken elég sok mindent megtalálsz hozzá. Félni nem kell tőle. Offline nyugodtan kipróbálhatod. Meg fogsz lepődni, mennyivel másabb úgy repülni, hogy minden gépnek egyedi hangja van. Ha nem tetszik, vissza alakítani is nagyon egyszerű eredetire.
Némi leírás csak keress vissza
Sound Mod-ok -
#10827 Tudna valaki valamit mondnai erről az új hang módról?Én még nem mertem megnézni :) -
FixY #10826 Ma kiakadtam, de nagyon...
Il2 FB + Saitek Aviator driverrel.
Ma nyúltam először a Saitek profile szerkesztőjéhez: Mivel néhány gépen az elsődleges tűzgomb helyett a második (aviatoron a világító) gomb használható, gondoltam egyet és készítettem egy profilt, amelyben a módválasztó kapcsoló "A" állásában fel van cserélve a két gomb.
Pár perc repkedés után egy kék villanás és reboot...
A gépem már megvan egy ideje, soha nem volt vele gondom, erős a gyanúm, hogy a módosított profil+a saitek driver volt a bűnös...
-
karegab #10825 köszike -
nalyib #10824 Az nem mindegyik G-n volt, nekem konkrétan a fix orrfegyverzet, és a modernebb (meg normálisan modellezett) hátsó lövészállások hiányoznak. -
nalyib #10823 állítólag akkor még jó is volt valamire..:D
Heinkellel bombázni szeretek, 88-ból meg mellé spiteket alázni (mondjuk azzal a mind a 30 fok belőhető tartománnyal legalábbis kihívás). Meg hát ez ilyen határozott gép. Ha nem akar lezuhanni, hiába lövik; ha le akar, leesik magától is;Ð Egyébként is, "lehet hogy csúnya, de legalább lassú":)
Egyébként azért szoktam rá, mert baromijól manőverezik. Szeretek az orrlövésszel Mustangokat kergetni:) -
#10822 Az egrol..
Nem lehet bele plusz gepeket tenni... -
Lebowski #10821 haggyámá a 88assal. látszik hogy nem heinkelbuzi vagy :D heinkel után beülni egy 88asba.hát mit ne mondja elég rémisztő volt amikor kijött.... -
karegab #10820 HA lehet mongyátok má meg hogy hnnan lehet röpcsiket leszedni -
#10819 Az az amelyiknek a tetején lévő lövészállásban 2 30mm-s van? :) -
nalyib #10818 Felőlem akkor már úgy fordulsz a géppuskáim elé, ahogy akarsz:)) -
Lacusch69 #10817 Te is, ha a 4.08-as Messzerek 1.22-es fordulékonysággal bírnának... -
nalyib #10816 Megtudnátok, mi az a légiharc..;) -
Lacusch69 #10815 Álmodj, Királylány... -
nalyib #10814 Ju-88G -
Lebowski #10813 nemelég ami van????? :D
(monnyuk fel lehet szakítani a régi sebet: bombázót bele,pesze a heinkelen kívül :D ) -
#10812 Nem. -
karegab #10811 Sziasztok lehet a játékba +repülőket betenni ??
üdv -
#10810 ezt én is megszivtam anno -
uhu10 #10809 Her Laca!
ezer hála ! működik!
köszi -
#10808 Jelöld be a Forgotten Battlest, az elején mielőtt belépnél. -
uhu10 #10807 tudnátok magyar szervert a hyperlobbyn megadni?
(meg persze, ha el tudom indítani....) -
uhu10 #10806 sziasztok
van 1 kis problémám.
hyperlobbyra szeretnék fellépni, de ezt írja ki:
HyperLobby cannot find your game instalation folder. Reconnect and search the location of your game .
értem, h mit mond. megadom neki, de nem jó.
annyi van még, h sajna csak tört sturmo 46-om van (fairlight) 4.08m.
lehet, h azért nem enged, mert az exe-m crackelt?
segítsetek. köszi -
#10805 REgi szep idok mikor 110-ert vettem joy+toloero.... csak semmi driver se volt hozza,de anyag az volt a joyban!! :((( -
Lebowski #10804 FB-be mégjobb volt a mustang emlékeim szerint mint pfben. de ebben már nemvagyok biztos. Gida a nagy musztángzseni, és ugyemlékszem akkor nagyonáldotta. -
FixY #10803 Biztosan nem, mert abban csak egyféle Mustang van. -
nalyib #10802 ja igen, a szovjet gép az azóta is szovjet gép;) -
horthy #10801 Nem-e tud-e valaki nekem segiteni azon a problémán hogy campaginba ki lehet-e kapcsolni a mission-on kivűli elhalálozást vagy a transferde home island-ot vagy stb ? Legjobb pilotáim veszitem el a századból anélkül hogy részt vennének velem a harci küldetésbe ! Tud-e valaki valami config vagy valaimi beállitási fájlt ahol ezt ki lehet iktatni !
Unom már az örökös copy paste-t a squadron.dat-ba
Előre is köszönöm ! -
Lacusch69 #10800 Fene tudja... A múltkoriban 109F2 vs. Pe-2 esetében alulmaradtam pár másodperc alatt. Egymás után háromszor... -
nalyib #10799 De Te is FB-ben próbáltad? azóta annyit bőgtek az amatőr vadászok Olegnek, hogy a bombázók általában sehol nincsenek... -
#10798 Mert akkor még drágább lesz. Örülhetünk, hogy egyáltalán a piacon van még a Cougarral a Guillemot (mert ugye a TM már rég megszűnt) és veszi a kapacotást, hogy egy 8 éves designba pénzt ölve drivert fejleszt minden oprendszerre. (ami a saitek esetén nem mondható el ugye mert pl némelyik cyborghoz már nincs 64 bites driver meg vista sem de ez igaz a Logitechre is.) -
Lacusch69 #10797 G2-es Messzerrel simán lelőttem 4 Ju52-est, az utolsót kizárólag a 2db gpu-val, és ez fel is robbant a levegőben. -
#10796 én csak azt nem értem,hogy alapból mért nem csinálják meg jól? majd otthon a vevő feljavítja..miféle üzletpolitika ez? gondolom a gyártó is tud a hibáról -
Lebowski #10795 nemértem mi volt a baj. én az előbb direkt megnéztem p51 összes verziójával és kb kettőt kivéve a két ju52est 2-3 rácsapásból le tudtam lőni. lazán kigyullad a motorja, ha 12 kis piros rohadék eltalálja. -
#10794 "hogy képesek ilyen drágán is hulladékszámba menő mechanikát sózni a gyanútlan vásárlókra"
A mostani újjonnan ára kb annyi mint egy Saitek X-52 Pro...
Ha megveszed a modot bele akkor meg nem kell káromkodnod, hogy ilyen drágán is szar. Mert akkor már nem lesz az:) -
FixY #10793 Eszemben sincs kötözködni. Ahogy cougart vásárolni sem.
Túl drága arra amire használom. Öt-hat éve még megvettem volna. És utána szidtam volna, hogy ilyen drágán ennyire gagyit... ;)
(vedd úgy: hangot adtam rosszallásomnak, hogy képesek ilyen drágán is hulladékszámba menő mechanikát sózni a gyanútlan vásárlókra)
Saiteket meg... soha többé. Hogy egy joysticknak látszó tárgy kb. két heti nem túl intenzív használattól kezdje elveszíteni azt a minimális precizitását is, ami megvolt... :(
-
#10792 Szerintem ezt a vitát be is lehet csukni lévén csak kötöszködést veszek ki a szavaidból. Vegyél magadnak Saiteket. Bánom is én. Annyit mondtam, hogy kijelenteni azt miszerint a saitek a legjobb egyértelmű baromság. Lévén van jobb mindentéren.
Az hogy te fennakadtál azon, hogy a Cougar mechanikája szar (és erről mindenki tud aki utánaolvas egy kicsit mielőtt vásárol) sajnálatos szűklátókörűség. A mechanika cserélhető. Ráadásul garanciával rendelkező cuccra. Innentől a hibás darab még tovább garancia alatt áll így tovább működtethető.
Remélem láttad lentebb, hogy egyesek itt 2-3- éves periodúsban ha aktívan gyűrik hány saitek cuccot használtak el. Én ha minden igaz több Joystickot nem fogok venni még legalább 5-6 évig de ha lehet tovább is mégsem leszek arra kényszerítve, hogy csökkentsem a repülési időmet mint mások ha degradálódik az adott eszközük minősége.
De mint az első postom végén is mondtam: Ez a saját véleményem tőlem mindenki arra költ és azt vesz amit akar. De nem a SAITEK a legjobb.