IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ezért repülök Ju-87B-vel. :)
Jónéhányszor lecsítereztek miatta. Az ok nagyon egyszerű. Bizonyára nem én vagyok az első, akinek feltűnt, hogy a későbbi verziókhoz képest rendkívül fordulékony, még a méretéhez viszonyítani sem kell. Nagyon sokan megették már a szövetséges oldalon, hogy egy nagy, tohonya gépet repülök. Amikor jön "vérpistike" P-40, Hurrikan, Spit kezdeti verzióival, gondolom, füligérő szájjal, elég hamar az arcára szoktam fagyasztani(inkább égetni) a mosolyt. Ha elsőre nem lövi le a szárnyam, vagy valami létfontosságú nem megy tönkre, egyszerűen lefordulom őket, amit képtelen elhinni. Képtelen váltani, hogy talán nem forgolódni kellene, hanem nagy sebességgel elhúzni és magasról újra támadni. Az ilyen támadókkal nem sokat lehet tenni, de a nagy többség belekezd egy nagyon szűk fordulóba és néha beletesz egy-két kanyart. Úgy van vele, hogy a Stuka két kis fegyverével úgysem tudok benne kárt tenni. Nagy tévedés. Mivel konstans fordulóban van, semmi nehézséget nem okoz, hogy két-három másodperces sorozatokat elhelyezzek a gépe törzsén. Ilyenkor a következő esetek fordulnak elő:
1. Motor elfüstöl - válasz: Csíter vagyok
2. Valamelyik kontrol elszáll - válasz: Csíter vagyok
3. PK. - válasz: rohadnagy csíter vagyok, bannolni kellene a szerverről.
Próbáltam elmagyarázni az áldozatoknak, hogy egyszer üljenek bele és próbálják ki. Semmit nem kell tenni, csak húzni a cél után. Jah és lőni, hiszen van benne lőszer rendesen.
Későbbi gépek ellen már nem jó ez a gép, mert egyetlen sorozattal elsöpri a szárnyat.
A bomba, mint védekező fegyver is hatékony. Még nem tanulták ki az ellenfelek. A trükk végtelenül egyszerű. Ha megtámadnak, nem oldom a bombát, hanem földközelig zuhanok. Ott néhány manőver után, az egyszeri "Allied" pilóta beül mögém, arcán kaján mosoly, ami egészen addig tart, míg le nem oldom a bombát. A késleltetés épp annyira van állítva, hogy épp kikerüljek a robbanás hatósugárából. A hangsúly az "épp"-en van. Ami nekem épp, az üldözőnek épphogy nem. Nos, amit ezek után néha beírnak... szerencsére nem tudok angolul, így nem értem. :)