91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
AarPoe #10711 Vagy csak simán örülj neki, hogy kevesen csesztetnek :) -
sindelnet #10710 Ha a[DGen]után ezt is beírod,nagyobb sikerrel jársz...
RandomFlights=5
-
CrazyCharlie #10709 FB-ben indítottam Il-2-essel egy kampányt Sztálingrádnál. A conf.iniben be vannak állítva a GroundIntensity=High és AirIntensity=High, mégis meglehetősen célpontszegény volt a környezet. Ellenséges vadászt egyet se láttam, a célpontként jelölt konvojon kívül össz-vissz négy darab harckocsival találkoztam és kész. A többi helyszínen azért, ha nem is nyüzsögtek, volt mire lőnöm. Idővel ez fog változni, vagy a "Nagy Sztálingrádi Csata" kimerül ennyiben?
-
nalyib #10708 kösz, ez eszembe sem jutott:) már csak azt tudnám, kitől hallottam amit én írtam. -
Lysandus #10707 A valóságban is egyirányba mozogtak a lapátok a legtöbb kétmotoros gépen. Ezt mindig kompenzálni kellett. Azért volt így, mert nem akartak két gyártósort felhúzni, egyet a jobbos, egyet a balos motoroknak. Lényegesen drágította volna a gyártást. Az amcsiknak persze lehetett erre kapacitásuk. -
#10706 ja force feedback-es joyt ne vegyél mert a játékban hátrány, plusz előbb tönkremegy
de ha rám hallgatsz akkor azt csinálsz amit akarsz :) -
Grrrrrrr #10705 Elég a sima Cyborg EVO. -
#10704 aha -
Rue East #10703 hali
jól döntök mikor én egy Saitek Cyborg evo Force-t szemeltem ki magamnak, megéri az árát? -
#10702 időközben megoldódott azért kössz
-
nalyib #10701 Azt hiszem mindkét változaton lehetne javítani.. de IL2-ben akkora csúszások jönnek a semmiből, hogy arra magyarázat nincsen;Ð még ha a szél változna is, a csúszás lassan eltűnne.
Az már csak extra, hogy a legtöbb kétmotoros gépen ugyanarra forognak a lapátok...és elhúzzák, csavarják a gépet (a valóságban talán egyetlen gépen sem volt így, pont ezért).
Borzasztóan furcsamód viszont a P-38-on meg van csinálva ellentétesre. Újabb Oleg-Mistery;Ð -
madmanic #10700 tudom hogy benne van. ennek ellenére a lobby annak az exéjét kereste. visszaraktam és működött -
#10699 az alapból benne van az 1946ban én meg nem töröltem ki.a game path helyét kéne meghatározni vagy mit de nemtudom már mit kéne oda irni mert mindent kipróbáltam de nem találja a játékot vmiért -
madmanic #10698 az fb is fent van? mert amikor letöröltem akkor nekem is ezt írta :) -
#10697 4.08 patch van fent -
#10696 keressem meg a játék helyét odáig értem de akármit adok meg ugyanezt irja
-
neuro #10695 Szerintem elég egyértelműen leírta, hogy mi a baj, és hogy miként lehet megoldani... -
#10694 hy all van ey kis gond: HyperLobby cannot find your game instalation folder. Reconnect and search the location of your game ...ezt irja a hyperlobby mikor csatlakoznék a játékba pedig megpatcholtam meg az 1946van fent.vmi ötlet vkinek? -
AarPoe #10693 Igen, én is tapasztaltam, hogy az FS-t könnyebb trimmelni. Kérdés, hogy melyik áll közelebb a valósághoz...ehhez már tényleg fel kéne kapni egy gépet, és leellenőrizni. :) -
#10692 Ismét működik a www.pumaszallas.hu, az oldal feltöltése folyamatban. :) -
nalyib #10691 Ezer oka lehet, hogy érted hogy nem tudod?
Nem minden vadászon van mindenféle trim; ha változik a sebesség, magasság, a trimet is igazítani kell; nem mindegy hogy a joystick trimjét használod vagy a programét; egyébként a játéknak van egy ilyen hülyesége (talán szeleket akarták "szimulálni" vele), hogy tényleg tök magától is egyfolytában borulni/csúszni kezd valamerre. FS-ben ehhez képest akármilyen időben jól ki lehet trimmelni bármit. -
AarPoe #10690 Bizonyos gépeket (főleg könnyű vadászokat) a legnagyobb türelem és kinlódás árán sem tudom betrimmelni, zsinóron huzatni. Ez miért van? Esetleg a joy-om miatt lehet, ami elég gyenge darab (Genius F-23), esetleg ilyen a játék, vagy esezleg én vagyok béna?? -
#10689 egyenlőre mindenképp kipróbálom ha tetszik akkor törzskönyvezem köszi az infót -
kiskorúbézoltán #10688 Il-2 1946 kell neked - de ha egy mód és lehetőség van rá - valamelyik bolt polcáról szedd le... -
#10687 köszönöm,és melyik verziót szedjem le hogy tudjak magyar vagy külföldi szerveren játszani? ti melyiket ajánljátok? hyperlobby is kell hozzá gondolom. -
Lebowski #10686 igen -
#10685 tört verzióval lehet multizni? -
#10684 Karácsonyra kinn lessz! Hogy melyik karácsonyra az kérdéses, de kinn lesz. -
Grrrrrrr #10683 És? Mit türelmetlenkedsz? Hol van még augusztus? -
#10682 Mi ujság a BOB-al?
Egy idöben ugy volt hogy augusztusra jön vagy rosszul emlékszem? -
horthy #10681 Nem-e tudja valaki hogy van-e az IL-2 1946-ba ogyan config fájl vagy valami ahol be lehet állitani hogy ne legyen számitogép által generált spontán elhalálozás a campangin-ba ? Csak a harci misszióban velem részt vett emberek közül meghaltakat jegyezze ! Ne generáljon pluszba hullákat a századból ! Mert mát a tököm ki van hogy a legjobb pilotáim igy vesztem el ! -
Lebowski #10680 tényleg fura volt.miután 2v4ben szenvedtünk szepy lebarmolt egyet én egyiknek ellőttem totál a bal szárnyát majd b&z után 2-300 méterről 1200-1300 méterig emeltem vissza erre hallom hogy kopogok. csináltam egy ollót és láttam hogy a tropa bal szárnyú gép jön mögöttem és még fordulózik is.uh nekem ottan lett tele a tök :) -
#10679 Gyerek fejjel szívesen kiállok az ellen aki szeretne repülni ellenem..:DBár elég rég játszottam vele de majd belehúzok..:D -
Lacusch69 #10678 http://www.liveleak.com/view?i=3a4_1188676545 -
Lacusch69 #10677 http://www.liveleak.com/view?i=bc4_1188672305 -
#10676 No ha megszivattad akkor semmi gond!:) -
Szepy2884 #10675 G2-vel mentem sima La-5 ellen stop
cheating has been detected stop
0-ról 1500-ra rántotta fel utánam stop
tököm tele van a ruszkikkal stop
Még így is megszivattam XDDD stop
És ami a legelképeztőbb, hogy csak mi ketten voltunk és nem zavartatta magát hogy csaljon!
Lebowski, te is ott voltál később, mond meg! -
Grrrrrrr #10674 Nem. Szerintem még nem érné el rendesen a pedálokat. De valószínűleg nem kellene kétszer mondanom neki, hogy próbálja meg. -
nalyib #10673 hmm.. ez gáz, nekem is fél délelőtt kellett;Ð (Magyarázkodás: 1.22-ben nehezebb felszállni; ratyi volt a joyom; nem segített senki:D)
Igen, 1 év nagyon sok, nemrég másfél hét (!) után először majdnem földbe csaptam a gépet..új joyyal meg senki nem tud rendesen repülni. De ijesztően jó játékos lehetne később, köztünk még senki nem játszhatott 8 évesen olyasmivel, amiben bármilyen "repmodell" van..
Autót még nem vezet?:D nekem az tűnik könnyebbnek, pedig keveset szoktam..:) -
Grrrrrrr #10672 A felszállás megtanulása online warrokon szokásos nehézséggel, fél délelőttöt vett igénybe. És akkoriban még nem volt orudderes joy. Egy kicsit haragszom rá, amiért nem fejleszti magát, amiért abbahagyta, de ez végülis csak egy játék. Nem fogok pisztolyt tartani a fejéhez, hogy márpedig ezzel játszanod kell. ma próbálkozott magától egy kicsit, gondolom valahol belül zavarja, hogy az idén kimarad a versenyből, de mindháromszór lezuhant. Az 1 év kihagyás, az 1 év kihagyás. Ráadásul most könnyítve van a joy rugója, így érzékenyebb.