91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    soha nem értettem a kill/score whoreokat...
  • Bucser
    Szerinted miért kérdezel már sokadjára is hülyeséget?
  • Bucser
    dedicated dogfight serveren soha nem indexelek:) taxizzon aki elefántal repül:D a Messer és a fóka felszáll a Park ferméből is
  • dragon11
    Szerintetek mennyivel korszerűbb a Lock On-ban levő turbinás gépek mint ebben levő légcsavarosak?Sok a különbség?Melyik a jobb?:D Thx a választ..:)
  • Lacusch69
    Bombázót sose kísérj szintben, mindig legyél kicsit mögötte és felette olyan 1500-2000m-rel. Innen könnyen tudsz egy gyors, meglepetésszerű támadást indítani a bombázó 6órájában szerencsétlenkedő ellenséges vadászra. Rövid sorozat 100m-ről, majd felhúzol, és visszatérsz az eredeti magasságodba és pozíciódba.
    A Spitekkel (és az orosz gépekkel) ne állj le forgolódni, ebben a gépük sokkal jobb, nem nyerhetsz ellenük...
  • Mark007
    15 vagyok. Valamennyire alatamasztja, mivel meg eleg sokat kene gyakorolni. Fogalmam sincs mikor kezdtem Il-2-vel jatszani, de mar 2-3 eve szerintem jatszok vele. De annyira rosszul nem megy azert. Pl. rolad is szedtem mar le vadaszt ;)
  • Strami11
    en is FSezek, az FSX-el :) multiba szoktunk ATC-vel repulni... nah de mind1, ez most nem ebbe a topicba tartozik :D
  • Neoncsoves
    ja hát nem örülnék, de engem nem érdekel :) csak jó kis játék unaloműzésnek. egyébként marha jó volt a bombázógép kisérete... megtámadt minket egy kisebb raj, P39-ek, stb... aztán 1 bombázó + 2 vadász nem sokra megy... a bombázót célbavették, szétlőtték az egyik motorját, na rárepültem a gépre aki rálőtt... megyek belelövik a farkába jó párat, kicsit szenved... aztán elkanyarodik... aztán közben látom, mellettem meg golyók repkednek, hátra nézek, és látom hogy ott repül egy másik ellenséges vadászgép... előtte a szárnyamat, én lezuhantam a bombázót porrá lőtték, a másik vadász meg megprobált visszatérni a reptérre... nem tudmo sikerült-e...
  • Neoncsoves
    nyugi én 13 vagyok :D régen imádtam repkedni, aztán lett joyom, játszogattam vele, abbahagytam. utána Microsoft Flight Simulatoroztam, aztán meg most ujra elővettem a játékot erre nem jó a joystickom -.- na mindegy
  • Strami11
    en egyenlore meg nem repulok online de remelem fogok :) 14 vagyok.
  • Lacusch69
    Csak a Te kedvedért: márciusban leszek 39... (bár a nickemből ez kikövetkeztethető)
  • Lacusch69
    Dogfight: általában két csapat (kék és vörös) harcol egymás ellen.
    Vannak a "gyorsabb" szeverek, ezeknél 1-2 percen belül, de akár közvetlenül felszállás után is benne lehetsz a sűrűjében... (pl. BGserver, gRiJ_dedicado stb...) Gyakorlatilag a légiharc gyakorlása a cél, illetve egy lazább lövöldözés. (De itt is vannak nagyon jó pilóták!)
    Vannak gondolkodást igénylő dogszerverek, pl. WarClouds, WoE, Spit vs.109, Zeke vs. Wcat stb... Ezeknél érdemes útvonalakat tervezni, esetleg csapattárssal együttműködni, különféle taktikai megoldásokat alkalmazni.
    Itt az a cél, hogy a másik csapatot legyőzzük. Ennek módja az adott szervertől függ, pl. az összes, korlátozott számú repülőt lelőni, és/vagy hk-t és teherautót elpusztítani, esetleg hajókat elsüllyeszteni.
    A szervereken egymást váltják bizonyos időközönként a térképek, a "gyorsabb" játékoknál általában fél óra körül, a gondolkodást igényőknél 90-180perc. Van, ahol ugyanazok a térképek mennek minden nap (pl.WarClouds), de van olyan is, ahol 6-7 hét alatt végigmennek 1940-től 1945-ig, az időpontnak megfelelően változó planesettel.
    A coopnál adott számú, jól összeszokott csapat harcol egy másik, hasonló összetételű csapat, vagy az AI ellen. Itt a hangsúly a fegyelmen és a csapatmunkán van.
    A "war"-ok gyakorlatilag az időrend szerint egymás utáni coop küldetések háborúvá "összefűzése"...
    Fontos tudni, hogy a dogszervereken akárhányszor lelőhetnek, némelyik esetleg bizonyos számú "halál" után kidob, de ilyenkor vissza lehet jelentkezni (pontok törlődnek). Ezekre a szerverekre bármikor fel lehet menni, akár 1 perccel a térkép vége előtt is.
    A coopoknál, ha meghal az emberke, akkor kilép, és ennyi... A coopokhoz csak az elindítás előtt lehet csatlakozni, játék közben nem.

Dióhéjban ennyi...
  • Trucker39
    Meg is lepődtem, ki ez a sok őrült magyar aki küzd a WOE-n. :)
    Néhány alapszabályt tartsatok be, mert ha valamelyik szlováknak töritek össze a gépét, bannolni fognak a szerverről. Kár lenne a magyar virtuális pilótákról kialakult jó vélemyént ilyen butasággal rombolni.
    Lacush-nak igaza van.

1. Mindig a leszállógépnek van elsőbbsége.
    2. Ha van guruló a leszálló pálya mellett és vadásszal vagy, azt használd
    3. Ha egy bombázó gurul, nem kell körülötte "okoskodni" mert sokkal nehezebben tud korrigálni, mint te egy vadásszal
    4. Gurulás előtt mindeképp nézz körül, ha valakibe belegurulsz, nem fog örülni
    5. Kezdetben figyelj és tanulj. A WOE szerver jó a tanulásra. Az online war-oknál könnyebb és egyszerübb is, viszont esztelen öldöklő szervereknél jóval összetettebb.
    6. Olvasd el, ha van, az adott szerveren működő szabályzatot. Van olyan, ahol mindent szabad, de a WOE már nem tartozik ebbe a körbe.
    WOE szabályzat
    7. Ha komolyan gondolod a repülést, kellő "alázattal" kell irányulni a többi pilótához. Egyik ok, nem tudhatod, mikor kerülsz bajba és ki fog segíteni. A másik ok, nem bizos, hogy te vagy a legjobb pilóta. Mindenkitől lehet ellesni új dolgokat.
    8. Készíts eleinte felvételeket (ntrk) és nézd vissza külső nézetben, akár lassítva is. Nem magadban kell gyönyörködni, hanem figyelni kell, hogyan mozdult az ellenfél és ha hibáztál, az hogyan tudod legközelebb el kerülni.
    Röviden ennyi. Ennél jóval összetettebb ez a dolog. Azt azért érdemes megfigyelni, hogy inkább a kevésbé fiatal virtuális pilóták repülnek ezzel a szimulátorral. Ez gondolom azért alakult így, mert kellő mélységű elsajátításához, hosszú időre van szükség. Ehez viszont sok türelem és rengeteg repülési órára van szükség.

Tényleg kis felmérés kezdeményezek: A rendszeresen repülő virtuális pilóták korára lennék kíváncsi, hogy alátámasztja-e azt, amit fentebb állítottam.
    Magam negyven éves elmúltam (sajnos). :)
    Aki nem szégyelli, kérem írja be, hány éves!
  • Mark007
    En attol kapok fraszt, ha reflyt nyom, motort indit, es ugy nav light nelkul, minden nelkul, teljes gazzal elindul..es ha valakibe belemegy, akkor persze nem o volt a hibas..taxi wayt hasznalni kene neha..:)
  • dragon11
    Lol :D mondd már el milyen játék,,módok"vannak plz..:) Coop olyan hogy egymást kell kilőni(mineki mindenki ellen..)thx..:D
  • Lacusch69
    Többnyire nincs "felszálló" meg "leszálló" pálya. Egy pálya van, azon MINDIG a leszállónak van elsőbbsége. Előfordulhat, hogy valaki valamilyen ok miatt az általad "felszállópályának" nevezett gurulóútra akar leszállni, akkor is neki van elsőbbsége.
    Lényeg az, hogy ha valaki BÁRHOVÁ le akar szállni, és útban vagy neki, nyomj egy "refly"-t!
    Te sem örülnél, ha 3 győzelem után le akarsz szállni és 300pontot bezsebelni, de egy kezdő miatt meghalsz leszálláskor, és ennek 1/10-ét kapod...
  • Strami11
    no igen... es en nekem most a sima il-2t toltotte le. de ha ez fut akkor szerintem a 46 is fut, tehat azt mar megveszem, nem szarozok itt vele.

Nemtudom mennyire szamitok kezdo politanak, mert 8 eve szimulatorozok (habar il-2vel meg csak 1 napja, single ben xDxD) de ez ellegge sajatos szimulatornak latszik, tehat igazat adok :))) koszi a valaszokat amugy :)

#11091 Irorszagba is hazhoz szallitanak, mondjuk 3 nap alatt? :) sajnos nem :(
  • Neoncsoves
    ja meg persze... felszállásnál, nyomom tökig a gázt. gyerek kikanyarodik, ő is repeszt, huzom a féket izomból, de összeütköztünk :D volt ám nagy csattanás... aztán a 3. meg bombázóval jött az meg felkenődött a roncsainkra xD tömegbaleset... a másik érdekes dolog volt még, szálltam fel, erre látom hogy szemből jön egy társam, eléggé rozoga géppel, navigation lights on-nal tart felém, száll lefele... hát 1méteren múlott, éppen feltudtam kapni előtte a gépet >.> új pilóta: kanyarodok ki a felszálló pályára, erre látom hogy vmelyik barom a felszálló pályára száll le... társam repeszt, és összeütköznek... nagy füst minden, erre feltűnik egy ellenséges gép és porigbombáz mindent xD
  • Neoncsoves
    tegnap játszottam a Wings Over Europe-n :) Gyerek bombázóval repült (lengyel) én kisértem meg még egy másik lengyel :D hát hihetetlen volt :) aztán megtámadtak minket, kilyuggattam a szárnyát jó pár helyen, de repült tovább... közben hátulról valamelyik állat szétlőtt és ellőtte a gépem felét :D meg kigyulladt a pilótakabin aztán meghaltam ... nézhettem ahogy zuhan lefele az égő roncsom :D
  • Mark007
    Igen, sajna en crackre kenyszerultem, miutan nem nagyon akart menni az eredeti dvd..Beraktam, autostart bejon, elinditom, es kiirja, hogy rakjam be az eredetit.Par probalkozas utan mar elindul..
    Viszont a soundmod is egy crack...:)
  • Her Laca
    DE KÖNYÖRGÖM!!!!! A CD galaxisban nincs három pénz ez a csodálatos játék.
    Pár százasért még házhoz is hozzák. Fogadom csokira többet költenek el havonta egyesek:))
  • Her Laca
    Nos nekem eredeti van ,de pl ,.hogy ne kelljen a cd-t használnom simán meg crackkeltem. És én csak online játszom. Ebből talán kibogarászhatod a választ is:)
  • Her Laca
    Na tisztázzuk. Felejtse már el mindenki azt ,hogy sima IL2,meg Fb,meg stb.
    Van az 1946 ez tartalmaz mindent,mellesleg mindenki ezt használja.
    Kell hozzá egy patch és kész. Az hogy melyik a jobb ,azt döntse el mindenki maga.Kinek a légcsavar kinek a modernebb gépek jönnek be.
    Talán az Il-ben többen játszanak ,de erre nem mernék megesküdni,lévén ezek elég rétegjátékok ,így pl egy egy jobb nap a lobbyn ami lefedi a bolygónkon online játszó pilcsik nagyon nagy százalékát vannak úgy egy két,három ezren. De a legtöbbször inkább ezer alatt van ez a szám. Az az igazság ,hogy ha elég sok időt eltölt itt az emberfia,akkor lassan már mindenkit ismer szinte név szerint.
  • Bagoly81
    csak eredetivel lehet kimenni netre? vagy törtel is ?
  • dragon11
    szerintetek melyik jobb..il2 ez a sima 1946 maxig felpatchelve nem vennék hozzá neten olyan kieget^^..és úgy neten vagy lock on ugyanígy...?:D melyik jobb??Élethűbb stb...az tom hogy itt csak légcsavaros gép van..amott turbinás de mégis melyiknél van több server?Thx a választ..:D
  • Her Laca
    Az online háborúk közül most a legfelkapottab az Airforce War.
    Itt a linkje http://war.by-airforce.com/index.html
    A HyperLobbyn van egy ojan gomb ,hogy General rom,na ha arra rákattintassz akkor lenyílik egy ablak és ott láthatod pl az Airforce War gombot amire ha rámész bejutsz azokba a slotokba ahonnan a háborúkba indulnak az elhivatott pilóták.De ez már valóban kőkemény harc , nagy térkép,hentes ellenfelek,stb. Kipróbálni érdemes,de a tapasztalat az ,hogy a kezdő pilcsiknek nem sok babér terem itt. Remélem kimerítő volt a válasz:)
  • Lacusch69
    Jó szerverek pl.: WarClouds, Spit vs.109, Zeke vs. Wildcat, Wings over Europe, BGserver, gRiJ_dedicado. Az utóbbi 2 "instant dogfight", a többi bonyolultabb.
    Bár ezeken eleinte csak célpont leszel...
  • Strami11
    valaki nem tud valami jo szervert, vagy ennel az il-2nel hogy mukodnek ezek az online csatak? :D
  • Neoncsoves
    nekem szar a joyom, nem középre ugrik vissza hanem kicsit balra :\
  • Mark007
    Mondjuk a beallitasokban? Fomenuben controls..
  • Strami11
    nah.. legkozelebb boltosbacsit latok, megkerdezem van-e a hentesboltba, akarhol il-2 FB MERT MUKODIK VISTAVAL!!!! SIRTAM OROMOMBEN, EZ GYONYORU JATEK!!!! :D:D viszont... a joy gazkarat hogy tudnam beallitani? eleg idegesito allandoan a gombokat piszkalni
  • Neoncsoves
    menjünk vhova játszani
  • Neoncsoves
    pfffff. kinyomtam a tűzfalat és minden zöld -.- Sygate Personal Firewall, szar... probáljatok ki egy másikat! Comodo Personal Firewall (ingyenes + magyar)
  • Scottt
    Nem tom.Én mostanság offline tolom me nincs játszó pajtim
  • Neoncsoves
    ja láttam, irtál nekem :P az mé van h még mindig timeoutol ez a szar? pedig ma 3x is játszottam >.>
  • Scottt
    Könnyű azt mondani.Neon' írtam pagert mert láttalak lobbin :)
  • Willenbrock
    Vajon kapok-e majd választ?
  • Willenbrock
    Hogy lehet megoldani hogy korábbi géptípusokat is választhassak egy -egy kampányhoz nem csak azokat amiket felkínál a program?
    Ezenkívül:Van kampánygenerátorom is ver 3. valahányas,de gondok vannak.A módban kiválasztom a Dgen módot megszerkesztem a kampányt de általában szaggat a szerkesztett játék,pedig az alapjáték simán fut.
    Aztán ha trackot akarok menteni szarozik.Pl:a memóriaterületen nem hajtható végre a követk művelet...stb,stb.Főleg a szaggatások meg kilépések miatt kezd elmenni a kedvem és a türelmem.Pedig az orosz frontot már szívesen felcserélném a nyugatival.Mit tegyek hogy ne szaggasson meg felvételt is engedélyezzen?Az alapjátékkal nincs semmi baj pedig.
  • Strami11
    nem kell annyit telozni :P:D
  • Neoncsoves
    általános iskolásként igen nehezen szerzek rá zsét... nem rég költöttem el, telefonomat töltöttem fel pénzzel