IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Ez a bot kérdés, örök téma marad, úgy látom.
    Öt éve repülök rendszeresen az Il-2-vel, de csak idén vettem meg az X-52-t. Most így utólag azt kell mondjam, ha már az elején ilyen lett volna... Szóval van aki megveszi, mert nagyon sok időt energiát bele invesztál ebbe a szimulátorba. Aki pedig csak néha repül egy keveset, annak is van árban megfelelő bot. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy az X-52 az egy komplett rendszer. Ha jól van programozva a bot, akkor mindent, hangsúlyozom, mindent meglehet oldani vele, nem kell a billentyűzet. Az az igazság, hogy használom a billentyűzet numpad részét, mert a bombacélzó beállításához ez a legalkalmasabb. A módváltó kapcsoló mindhárom állásában adódó lehetőségek maximálisan ki vannak használva. Úgy állitottam be, hogy mind vadász, mind bombázó gép feladatait el lehessen vele látni. Igaz, a két hatswitch nem a körbenézést szolgálja. Arra van rendszeresítve a TrackIR. Így pluszban huszonnégy állítási lehetőséget nyertem. Beállítani és finomítani kb. két nap volt, Megtanulni kézszégszinten kezelni, majdnem egy hónap. :)