Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
Ryder62
hi

valaki megtud dobni egy save fájllal? A mighty foot pályán mindig kifagy <#szomoru2> Nyomorék játék persze múltkor eljutottam a chapter 18-ig és nem volt semmi baja. Újra kezdtem erre tessék...

Ha valaki megtudna dobni az azutáni pálya save fájllal akkor megkösszöném.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
Akkor eddig csak elkerültem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ez már a demo idején megjelent.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Kiváncsi voltam mikor jön az elsõ ilyen "videó".

RelakS
és közben hallgatta, ahogy a katona áradozik, hogy milyen fantasztikus terv 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ryder62
Na neee 😄 Ezzel biztos elvolt egy darabig

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Az igen.

Why so serious?

CalebJoe
tud valamit a játékos, ha volt már sry
Bence94
engem is az nagyon érdekel hisz amit most kaptunk elvileg "ugyanaz" az anyag csak megvágva, kiegészítve vagy tönkretéve na ezt nem tudom.Nem játszottam még vele mert nekem is lassan jön júkébõl, de szerintem tetszeni fog.Ez 2 fegyver limit dolog és sok ezer másra jó lenne egy magyarázat...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Az a 2009-es verzió kicsit hosszabbnak és érdekesebbnek tûnik fõleg a második része a játéknak, abban ugye kellett volna Bombshellel is menni, bár hát hátha a DLC-ben benne lesz. (ami majd lehet kiderül ,hogy csak kacsa)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

woy

kill3r21
néztem a 2009es videót, kb azóta nem változott a grafika....2009 nyarán kijött volna akkor ütött volna...
Na látod ez például nem is hangzik rosszul. Dolgozz még rajta kicsit és mehet a forgatókönyv Hollywoodba.

Why so serious?

dronkZero
Igen, most már kezdek megvilágosodni! A 3DRealms a fejlesztésre szánt pénzeket egy agymanipulátor kifejlesztésébe fektette, és mára az egész világot a kontrollja alatt tartja!

A játék sem jelent meg, mi már mind 1997 óta a saját ürülékünkben fetrengve nyáladzunk, csak közben azt hisszük, hogy megjelent a játék és játszunk vele!

Igen, igazad van, biztosan így van!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Amúgy meg a vita tárgya itt elsõsorban az volt, hogy a 3DR ezt a játékot jobban csinálta volna meg mint a GB amire én mertem azt mondani, hogy ez nem feltétlenül igaz. Bocsánatot kérek ezért.

Why so serious?

Örülök, hogy érted a poént. Nem tudtam, hogy amit te mondasz az igaz, csak azért mert olvastad valahol meg ezt mondták itt-ott.

Why so serious?

dronkZero
Na igen, ha nem az a lényeg, hogy mi igaz, hanem hogy mi az izgi, akkor persze, csináld csak.

Következményeképp meg hülyének fognak nézni sokan.

Valamit valamiért.

Szeretem az összeesküvés elméleteket. A legszimplább magyarázatok unalmasak.

Why so serious?

Fpocok
Azokkal ne foglalkozz. Azok pénzért csinálják. Inkább hidd el, amit a haver mond... de ezt nem csak azért mondom, mert jókat mond róla.

dronkZero
Nem, általában én szembesítem az embereket a hülyeségükkel.

De most komolyan, gyártasz egy DNF-es összeesküvés-elméletet, mi a faszt vársz reakcióként a "hát te hülye vagy, baszdmeg"-en kívül?

Na mondjuk ez nálam is így van.

Megjegyzem, a játékot még nem próbáltam mivel a messzi Angliából kissé lassan postázzák ide, szóval fogalmam sincs tetszeni fog-e. Szóval a sok 3 pontos kritika baromira megnyugtató. Mondjuk ismerõseimnek meg tetszett szóval majd kiderül.

Why so serious?

Shep
Nem lenne vele semmi bajom hiszen magamtól vagyok ilyen hülye, nincs szükségem továbbképzésre.

Gondolom gyakran szembesülsz te is ezzel a problémával.

Why so serious?

Ha én megkérdezem tõled, hogy "te magadtól vagy ilyen hülye vagy képzed magad?" akkor az is csak egy kérdés?

Why so serious?

dronkZero
Ha hülye vagy, akkor azt szóvá teszik az emberek. A világ már csak ilyen gonosz.

Shep
Szerintem azért tûnik az a legjobbnak, mert másabb a sztori, meg ott a szamaras papa is 😊

Hát még ez is jobban hangzik, mint azt hogy kõkeményen dolgoztak rajta, csak annyira jóra akarták, hogy inkább eltolták még 10 évvel...

Why so serious?

exact6
Jaja, attól elfog valami retró hangulat, mint mikor a Duke3D-vel játszok. Valahogy az Duke-osabb (bár lehet, hogy csak a grafika miatt, mert emlékeztet rá? ;P)

Shep
Nem lehetett kiadni, mert nem is csinálták a játékot az csak egy trailer volt direkt, hogy a népet vakítsák vele.

wesker24
Jaja a 2001-es Duke Nukem-et kellett volna befejezni és kiadni mostani szintre !
Shep
Milyen személyeskedés? Egy kérdést tettem fel, hogy te annak vetted a te gondod. Ez a személyeskedés ezen a fórumon valami mánia lehet, vagy nem tudom. Érdekes módon régen nem volt ilyen, oda lehetett szólni a másiknak ha nem tetszett valami ma meg már ha a legapróbb dolog is "ne személyeskedj". Istenem!

Azt kellett volna befejezni és kiadni.

Why so serious?

Shep
Engem a 2001-es érdekelne leginkább, mert az tök más volt, mint a késõbbiek.

Elfogytak az érvek és jön a személyeskedés? Vártam már mikor jutunk el ide. Tovább tartott mint gondoltam...

Why so serious?

exact6
Azért jó lenne ha a közeljövõben elérhetõvé tennék az eddigi Duke verziókat, mint anno a Duke3D bétáját az 1 éves évfordulón. Tök szívesen kipróbálnám õket... 😊

Shep
Akkor ajánlom figyelmedbe az extrák menü alatt elérhetõ idõvonalat!

Shep
Amúgy te néha gondolkozol is vagy csak úgy spontán ontod magadból az okosságokat?

Elolvastam kb. mindent amit akkortájt írtak amikor becsõdölt a cég, és pontosan az jött le belõlük, hogy gõzük sem volt már, hogy mit csinálnak...

Why so serious?

Volt mennyi, 30 perc videó egy 8 órás játékból, amiben valószínûleg mutogatták a leginkább elkészült részeket? Az infók meg? Messzirõl jött ember azt mond amit akar ugye, kicsit nehéz komolyan venni akárkitõl 3DRnél a DNF esetében, hogy "majdnem kész volt". Ja, már 8 éve majdnem kész volt. 😊 Persze boldogan ringassa magát mindenki abba a hitbe, hogy ha adnak még fél évet 3DRnek akkor ez egy kurvajó játék lett volna amit a GB másfél év alatt elbaszott, de attól ez még nem lesz igaz.

Why so serious?

bertino
metalt birjatok ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Shep
Olvass már el pár cikket a DNF fejlesztésérõl, hogy mi miért történt stb, aztán gyere vissza.

Vagy gondolod, hogy a kiadó átugrott 3DR-hez körülnézni, látták, hogy 2 hónap múlva kész a játék és ekkor úgy döntöttek, hogy inkább elzárják a pénzcsapot? Ugyan. Bármit is hisznek a népek, nem hülyék dolgoznak ott, látták õk pontosan, hogy ha 3DRen múlik akkor még 5 év múlva is "when it's done".

Why so serious?

Shep
Jó nem vitázom veled, mert nem olvastad el a játékról szóló infokat, nem nézted a 2009-es videokat stb.

Az valószínûleg minden volt, csak nem kiadás közeli.

Why so serious?

Shep
Csak az a gond ,hogy mikor a GB átvette, egy kiadás közeli játékot vett át összetákolták, kivettek, átvariáltak dolgokat meg összehoztak egy szar konzolportot.

Fpocok
"Ha a GB most kap lehetõséget és mondjuk 2-3 évet hogy csináljon egy saját Duke játékot akkor le tudnak tenni olyat az asztalra, hogy senki egy szót se szólhasson."

Ebben reménykedem én is.

Éppen ezt mondom. Túl jó játékot akartak, egy olyat amit viszont képtelenek voltak összehozni. De ez nem is változott volna, elüldögéltek volna még rajta õk 10 évet is, ha a kiadó nem húzza ki a dugót. Gearboxnak meg valószínûleg ki lett adva, hogy van másfél évük, hogy befejezzék, így ilyen "apróságok" mint például engine csere szóba se jöhettek. Ha a GB most kap lehetõséget és mondjuk 2-3 évet hogy csináljon egy saját Duke játékot akkor le tudnak tenni olyat az asztalra, hogy senki egy szót se szólhasson.

Why so serious?

Shep
Most õszintén te nem láttad a videokat, hogy készült a játék, állandóan engine-t cseréltek változott az egész koncepció stb? Egész egyszerûen túl jó játékot akartak és átestek a ló másik oldalára ezt unta meg a TT.

Akkor ugyan miért is nem tudott a játék megjelenni 12 évig ha tényleg dolgoztak rajta? Ennél komplexebb játékokat fejeznek be 3 év alatt. Oké, tegyük fel, hogy tényleg csinálták. Ez esetben viszont olyan játékot akartak csinálni amit nem lehetett megvalósítani. Lehet, hogy ha megjelenik olyan formában ahogy ezt a 3DR elképzelte akkor ez lett volna minden idõk legjobb játéka ami után kb. be lehet zárni a játékipart mert megszületett a tökéletes. Csak éppen nem jelent meg, pont azért mert esély sem volt rá, hogy egy ilyen játékot össze tudjanak rakni. 12 évnyi parasztvakítás után meg nehogy már még a 3DR-t kelljen hiányolni, hogy "jaj, miért nem õk".

Why so serious?