Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Diezel
komoly ez a beszólás a barlangos résznél, amikor el van deszkázva
"jól jönne most egy feszítõvas" :D <#alien2>

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

RelakS
Ti játszottatok a sztriptíz bárban? Nagyon kemény, fõleg a léghoki.
Meg a lyuk a klotyóban, ahol le is cidázzák Duke-ot :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

pxxl
<#nevetes2><#taps>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ez-nem-normális. <#taps><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rash87
Ez se beteg,az a lényeg :D

Glory, Glory Man. United!

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rage47
http://www.youtube.com/v/bDr9OwMx65g&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
<#nevetes2><#taps>

All hail the double x!

Solten
<#nevetes1>

Saor Alba

Frank99
<#worship>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Rage47
nap hozzászólása:D
Rash87
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez most ütött :D <#taps>

S valóban... :D

Fpocok
<#banplz>

Krinyo
anyádék is ezt a részt baszták el <#zavart1>

mar megtalatam,es merre kell tovabmenni?
ovszert merre talalom?
Krinyo
csoda

mar siekrult
Seth
Csõbombát rádobtad már a dobbantóra?

PSN ID.: Beegabor

de ha komolyan egyszeruen nemtudok vele mit csinalni,akkor mi a fenet csinaljak?egy lada rakas szar,egy fegyverem van ,de azzal nemtudok mit csinalni.e -betut nyomkodom mint az okor de nemcsinall semmit.
Pontosabban pár év múlva már azt fogják tesztelni, hogy az embernek van-e IQ-ja vagy nincs.

Why so serious?

fery02
Ezt a szégyent gyerekek!
IQ tesztek értelmét vesztik pár év múlva.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Rash87
Töröld le te is,s inkább amõbázz <#idiota>

Shep
Gondolkozzál már egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szerinted miért van ott végtelen pipe bomb? Na miért????

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hi.megakadtam megint.egy lenti barlangban jarkalok,szornyek vannak bezarva ilyen burokba.eljutok egy folyosoig,ott becsukodik mogottem az ajto,escsak egy lada explosive van ott,meg egy mely godor,es nagyon messze meg egy dobbanto,ami eldob.nemtudok RA ATTUGORNI SEHOGY SEM .MIT KELL OTT CSINALNI?
Fpocok
/facepalm
A turret mellett a roncsban van RPG és mellette egy láda, ahol fel tudod tölteni a rakétákat... azzal kell lelõni

Rash87
Ha ez gondot okozott,mi csinálsz 1 komolyabb játéknál,ahol néha gondolkozni is kell? :D

Shep
vsync off és megoldódik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Qwerty4
A probléma a lassú töltés volt.És nem csak ott haltam meg ezen a pályán, hanem még szoptam másik helyen is.Elfogyott a türelmem a lassú pályatöltések miatt.
Bár tényleg hülye voltam, a holoduke az, ami tuti segített volna...amíg nem látnak nyugodtan megtaláltam volna a rejtekhelyet.

Qwerty4

Shep
Egyébként erre a jó válasz, a meg kell várni amíg a generátorból kifogy a gázolaj és akkor majd megáll az ajtó és át lehet menni :)

Shep
Az nekem is tetszett, õszintén megvallva én már sokszor direkt nem segítek az ilyen kérdést feltevõknek. Lehet mocsok dolog tõlem de vegye már a fáradtságot és gondolkozzon azzal a tökkel a nyakán ha már a Jóisten oda rakta.

IMYke2.0.0.0
Kedvencem ebben a témában, a napokig saját topikjában forgó kérdés volt:

"Hogy lehet átjutni a gyorsan lecsukódó ajtón?"

Játék: "Singularity"
Játékos kezében ott az idõ manipulálására alkalmas fegyver, és elõtte már számos alkalommal használnia kellett...

Shep
Azért akárhogy is nézzük elszomorító, hogy ha valamin 5mp-et gondolkodni kell akkor az már elég sok embernek nehézséget okoz és jön a szar a játék duma.

SZilaJMaGGoT
<#eljen>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Shep
Akkor is lesznek akik majd a lemez berakást is megkérdezik majd kétszer a topicban :)

IMYke2.0.0.0
Eljõ majd az idõ, amikor a játékosnak annyi dolga lesz, hogy betegye a lemezt a meghajtóba, és hátradõljön a fotelben --- a játék játszik helyette...

Shep
És páran csodálkoznak ,hogy tovább egyszerûsödnek a játékok.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5>

csak a kollofdutit?
Ha mindent törölnék amiben kétszer meghalok zsinórban akkor az utóbbi 15 évben nem sok játékot vittem volna végig...

Why so serious?

tommygear
kitartó ember lehetsz
Qwerty4
Én nem tudom hova kellett volna menekülni, mire észbe kaptam, arra már majdnem halott voltam, 2szer meghaltam és töröltem a játékot.Nagyon idegesített a lassú töltés ezen a pályán.
Inkább kipróbáltam a Bulletstorm-ot.

Qwerty4

Rage47
ejha :D
fery02
Túl egyértelmû. :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Seth
"nem volt hova meneküljek"

tõled 1 méterre,jobbra, be az épületmaradványba?

PSN ID.: Beegabor

Qwerty4
Nem olyan rossz ez a játék, volt sok szórakoztató rész benne (pl. autós, kicsi Duke, stb.), néha nagyon hangulatos is volt.
A töltés pedig hol nagyon lassan ment, hol tûrhetõen.
A grafika is bejött.
De itt abbahagytam, mert mikor a szembejövõket lelõttem, nem volt hova meneküljek, hamar lelõttek valahonnan (gondolom az egyik repülõrõl).Biztos van megoldás erre, de nem volt türelmem hozzá.

Qwerty4

Qwerty4
Megoldva!!!

Qwerty4

Qwerty4
A kotont, popcornt, stb. hol lehet szerezni a bárban?Sehol nem kaptam...pedig körbe jártam az egészet.

Qwerty4

koszi,sierult....