Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
télleg öreg vok'
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Amúgy alapvetõen nagyon tetszik, már csak azért is mert hát mégis csak Duke Nukemmel játsszunk újra, 1996 után 😊
a sztriptízbárban kell vibrátort keresni az pedig kb a játék közepe
igazad van
de én nem a youtubon nézem elõtte meg, hogy mi jön, azt hittem vége van.... az alien királynõ után....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
tegnap ott hagytam abba, mert kinnt volt a gyerek, azt hittem vége van....
bazz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TUDOM hogy ez egy ilyen játék, de inkább raktak volna bele egy + pályát....
10-en ezerért nem vettem volna meg, de 8x-ért is karcsú, amit adtak.
Én is azok közé tartozom, akik akkor tolták, és várták.
NAGYON karcsú, és bizony lehetett volna szebben is kivitelezni 2011-ben. VALÓBAN vannak jó ötletek, jó poénok, de hiányzik mégis valami, úgy globálisan.
holott megvettem, ellentétben azokkal, akiknek itt jó része pofázik, és nem vette meg.
uff. beszéltem
öregróka.....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A graf olyan mintha a Spark készítette volna a játékot, Bár azért néha visszaad egy kicsit az eredeti fílingbõl.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy nekem tetszik a játék, sok jó ötlet van benne, csak az alapvetõ probléma, hogy elhúzzák sokáig ugyanazokat az ötleteket.
Véleményem szerint Duke legnagyobb elõnyének a hipermacsóságnak / menõségnek kellene lennie, és ehhez kellene még ilyen "over the top" faktorokat rakni, amitõl pont hogy már a ciki határán lenne, de még nem...
Példának okáért: olyan kivégzés, hogy az idegen száján kipattint egy sört, megissza, majd azzal leüti, vagy kitépi az agyarát, azzal szúrja szíven, vagy a seggébe dugja a shotgunt, és úgy lövi szét...
Aztán ott lehetne még sokkal több menõ beszólás, hasonló szintûek, meg szóviccek, meg ilyen "túlmenõzések", szóval nem a grafika meg az ilyenek számít Duke-nál, hanem a túlspékelt menõzési faktor.
Amúgy igazán kitalálhatnának még speckó fegyvereket is, szintén speckó halálokkal meg kivégzésekkel. :-)
Amúgy összességében véve nem rossz a játék, bár nekem nem voltak irrealisztikus elvárásaim. :-)
<#kacsint>#kacsint>
Why so serious?
<#kacsint>#kacsint>
hmm.. lehet jobb lett volna ha 2001-ben kiadják és nem Crysis grafika után látjuk ezt (szerintem) <#confused>#confused>

dronkZero: Hát én próbáltam lopakodni, csak épp az egyik helybõl nem találtam másik helyet, ahol el tudtam volna rendesen bújni, a lopakodó képesség meg elfogyott addigra.
De nem egyszer volt, hogy azt hittem, nem látnak a fa mögött, mert én se láttam az ellent, feloldottam a lopakodást, és kiderült, h látnak.
Jobb búvóhelyet meg épp ott nem találtam sehol.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De pl az AI bekeríti a legutolsó pozíciódat, ahol láttak, meg ha zajt csapsz, azt is lereagálják, szerintem ezt értelmezted te használhatatlanságnak, de ez az AI erénye, plusz user error.
A másik fele a dolognak, hogy a "komoly" Crysis több ökörködésre ad lehetõséget, mint a "poénjáték" DNF. Persze ahhoz játszani kell vele, meg kell saját ötlet, nem arcodba nyomott szarós-fingós "poén"...
A Far Cry 2 viszont tényleg egy kalap szar.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Game optionsban a 2Show hint"-et ki kell kapcsolni... mif.szért nincs ez alapban kinyomva PC-n? 😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
No most már ismersz....
<#kacsint>#kacsint>
Az AVP2-ben még össze is találkozik a három faj (valahol ki van kötve a tengerészgyalogos, és lát egy predatort meg egy alient is. Késõbb játszottam a két idegen fajjal, és találkoztam mindkettõnél a tengerészgyalogossal 😄 )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
October 15, 1999
All Duke, all the Time
Back in February of 1999, we ran a piece entitled "All Duke, all the Time". It was a comprehensive list of all the Duke Nukem games that have appeared anywhere. Since that time, a couple of the games have been released, and at least one more has been announced. Here's the updated comprehensive list of all the Duke Nukem games there have ever been anywhere:
Games already released
Duke Nukem I (PC - Released Jul 1, 1991)
Duke Nukem II (PC - Released Dec 3, 1993)
Duke Nukem 3D (PC - Released Jan 29, 1996)
Games under development (Release date for all of these is When it's done")
Duke Nukem Forever (PC)
Duke Nukem 5 (the next PC game after Duke Nukem Forever.. way way way in the future)
Nem úgy voltak felépítve a pályák, hogy normálisan el lehessen bújni egyik helyrõl átszaladva a másikra, mivel lemerült közben, és nem tudtál elbújni.
Én végigvittem mind 3 fajjal és nekem a predator volt a kedvencem !
Az viszont vicc, hogy pont Duke nem cipelhet egy fél kaszárnyát a hátán 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE