Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Diezel
Az azért nem egyszerû mikor a ledöglött, saját agyarával szemenszúrt Battlelord busz méretû golyószóróján egyensúlyozgatok : DD

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

DLC-ben lesznek új fegyverek.
Frank99
akkor vissza!
télleg öreg vok'

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Diezel
Kihagyhatták volna ezeket a lézerfegyvereket belõle. Viszont az nagyon király, hogy amiket én eddig megszereztem azok ugyanúgy néznek ki, mint a régi Duke 3D-ben (a jó kis háromcsövû mészáros, shoti, pisztoly, rakétavetõ). Meg szerintem egy kicsit "túl korán" találkozunk a komoly szörnyekkel (Battlelord, meg a focipályás barna gólkirály).
Amúgy alapvetõen nagyon tetszik, már csak azért is mert hát mégis csak Duke Nukemmel játsszunk újra, 1996 után 😊

tommygear
valamit akkor elnéztetek 😄DD
a sztriptízbárban kell vibrátort keresni az pedig kb a játék közepe
Frank99
lol
igazad van
de én nem a youtubon nézem elõtte meg, hogy mi jön, azt hittem vége van.... az alien királynõ után....

berlinboy6329
lol

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
A végén?Minek a végén?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Frank99
MI?????????????????

tegnap ott hagytam abba, mert kinnt volt a gyerek, azt hittem vége van....

bazz...

tommygear
a végén?? jó ha a játék közepe az a rész
Frank99
egyébként nagyon rövid, tényleg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy a végén a vibrátor és gumikeresés egy vicc...
TUDOM hogy ez egy ilyen játék, de inkább raktak volna bele egy + pályát....

10-en ezerért nem vettem volna meg, de 8x-ért is karcsú, amit adtak.

Én is azok közé tartozom, akik akkor tolták, és várták.

NAGYON karcsú, és bizony lehetett volna szebben is kivitelezni 2011-ben. VALÓBAN vannak jó ötletek, jó poénok, de hiányzik mégis valami, úgy globálisan.

holott megvettem, ellentétben azokkal, akiknek itt jó része pofázik, és nem vette meg.

uff. beszéltem

öregróka.....

Frank99
ahogy nézem neked nem sok van itt, látva a 3 db sárgát.....

Videó beállításoknál a vertical sync-et kapcsoljátok ki, nekem csodákat mûvelt.
Shep
Grafika a lényeg, mert attól egy szar játék is jónak tûnik 😊 Több cikkben olvastam ilyet, hogy nem a grafika a lényeg de ... Akárhogy is nézzük aki lehúzza azok nagy többsége akár kimondja akár nem a grafika miatt húzza le a játékot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
képtelenek rá
Rowlend
Szakadjatok már le a grafikáról 😄

GET OVER HERE!

Bokafix2
Sztem ez nemkicsit lett elrontva, mármint grafikailag... az egy dolog hogy már az E3-as videón is látszódnak a bugok, de ilyen alacsony részletességû textúrákat manapság... ezt még a Doom 3 is veri helyenként... A régi pixeles Dos-os Duke Nukem szebbnek hatott akkor, mint ez most.
A graf olyan mintha a Spark készítette volna a játékot, Bár azért néha visszaad egy kicsit az eredeti fílingbõl.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Húúú ez a duke burger kurvajó kis pálya volt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

reménytelen
Amúgy azért neked címeztem, mert a két fegyveres limitrõl jutott eszembe a gondolatmenet, a többit már általánosságban véve értettem, szóval nem személyesen szól neked, amit esetleg az irrealisztikus elvárásokról írtam, hanem az emberek többségérõl.
reménytelen
Hát igen, a két fegyveres rész az, ami nem illik a képbe... sokkal jobb lett volna, ha már az "oldschool" lövöldözõs játékot akarják visszahozni, hogy ne legyen ilyesfajta limit.

Amúgy nekem tetszik a játék, sok jó ötlet van benne, csak az alapvetõ probléma, hogy elhúzzák sokáig ugyanazokat az ötleteket.

Véleményem szerint Duke legnagyobb elõnyének a hipermacsóságnak / menõségnek kellene lennie, és ehhez kellene még ilyen "over the top" faktorokat rakni, amitõl pont hogy már a ciki határán lenne, de még nem...

Példának okáért: olyan kivégzés, hogy az idegen száján kipattint egy sört, megissza, majd azzal leüti, vagy kitépi az agyarát, azzal szúrja szíven, vagy a seggébe dugja a shotgunt, és úgy lövi szét...

Aztán ott lehetne még sokkal több menõ beszólás, hasonló szintûek, meg szóviccek, meg ilyen "túlmenõzések", szóval nem a grafika meg az ilyenek számít Duke-nál, hanem a túlspékelt menõzési faktor.

Amúgy igazán kitalálhatnának még speckó fegyvereket is, szintén speckó halálokkal meg kivégzésekkel. :-)

Amúgy összességében véve nem rossz a játék, bár nekem nem voltak irrealisztikus elvárásaim. :-)
tommygear
kész
5c0rp330n
ez oke, de ha az en hsz-emet kitorlod, akkor az a minimum, hogy a trollkodo tudatlanok szardobalasat is torold ki, mert az en hozzaszolasom nagyreszt meg konstruktiv volt azzal ellentetben amire valaszoltam es kizarolag a szardobalasrol szolt. szoval vagy kitorlod azokat is, vagy egyiket sem, ilyen nincs, hogy csak az enyemet torlod. nem azert irtam be, hogy valaki csak ugy egy gombnyomasra kitorolje. mikozben a total ertelmetlen szardobalasok ott viritanak most is (lasd: pl #6758)

Megyek és lövökre jobb a Serious Sam 😛
Diezel
Igen. Amúgy a játékmenet bejön egy fárasztó nap után a melóban, csak megyek és lövök némileg visszajön a régi Duke 3D-s érzés. azzal viszont nem értek egyet hogy csak 2 fegyó lehet nálunk egyszerre. a crysisban oké mert az amolyan realisztikus hatású, de duke pont egy ilyen izomarcú tökmagot rágó hipercsávó aki fél kézzel legyõzi az egész idegen brancsot.. akkor lehessen már nálunk az összes fegyó is egyszerre <#vigyor5><#idiota>

Meg a nagyfaxúak.....
<#kacsint>

Ha már van egy ilyen lehetõség a játkban kihasználom, és am legnehezebb fokozaton bizony kifekszel 3-4 találattól 😄 És bizony nem egyszer volt hogy nem értem el a következõ fedezékig mire lejött a láthatatlanság és kapásból szétdaráltak XD
tommygear
<#wow3>
Valamint a rendkívül bölcs harcosok. Hogy ki melyik kategória azt meg az idõ majd eldönti. 😊

Why so serious?

Ez a baj hogy nalam is ilyen::::
<#kacsint>

MerlinW
Ne a pixeleket számold, hanem játssz a játékkal az istenért 😊)

[merlinw.org]

MerlinW
Tudod kik lopakodnak? A gyávák😊

[merlinw.org]

Diezel
Sûrû bocsánatkéréssel tartozom Ultrának a pár nappal ezelõtti arrogáns beszólásomért. Ez nálam ULTRA grafikai beállításoknál így néz ki <#fejvakaras> Ez normális vagy valamit én rontottam el?

hmm.. lehet jobb lett volna ha 2001-ben kiadják és nem Crysis grafika után látjuk ezt (szerintem) <#confused>

tommygear
Osztom... 😄 Én is végiglopakodtam elsõre Delta Force fokozaton a játékot XD
Lol.

dronkZero: Hát én próbáltam lopakodni, csak épp az egyik helybõl nem találtam másik helyet, ahol el tudtam volna rendesen bújni, a lopakodó képesség meg elfogyott addigra.
De nem egyszer volt, hogy azt hittem, nem látnak a fa mögött, mert én se láttam az ellent, feloldottam a lopakodást, és kiderült, h látnak.
Jobb búvóhelyet meg épp ott nem találtam sehol.

dronkZero
Az elsõ nem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Shep
Tudom ,hogy ilyen volt de ettõl még nem tetszik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dronkZero
Szerintem te voltál béna a Crysisban, én speciel elsõre, legnehezebb fokozaton végiglopakodtam a játékot. Aztán a Warhead-et is. Az az állításod, hogy a nanoruha lopakodó módja hasznlhatatlan, tényszerûen hülyeség.

De pl az AI bekeríti a legutolsó pozíciódat, ahol láttak, meg ha zajt csapsz, azt is lereagálják, szerintem ezt értelmezted te használhatatlanságnak, de ez az AI erénye, plusz user error.

A másik fele a dolognak, hogy a "komoly" Crysis több ökörködésre ad lehetõséget, mint a "poénjáték" DNF. Persze ahhoz játszani kell vele, meg kell saját ötlet, nem arcodba nyomott szarós-fingós "poén"...

A Far Cry 2 viszont tényleg egy kalap szar.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DOGMAN
Sok kritika éri a játékot, hogy világítanak a gombok meg a földön a fegyverek, meg az ajtók, hogy merre menj.
Game optionsban a 2Show hint"-et ki kell kapcsolni... mif.szért nincs ez alapban kinyomva PC-n? 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Ember! Akkor nem igen ismersz, a Crysis1 az igen de a 2 az egy hányadék, megvettem de gondoltam szétttaposom a lemezt és felteszem a Youtoubera...de eladtam.....A FarCry2, meg a maga szar pályájaival a nooboknak való 5-10 éves kisfaxú pöcsöknek........
No most már ismersz....
<#kacsint>

RelakS
dehát mindegyik AVP ilyen volt 😉
Az AVP2-ben még össze is találkozik a három faj (valahol ki van kötve a tengerészgyalogos, és lát egy predatort meg egy alient is. Késõbb játszottam a két idegen fajjal, és találkoztam mindkettõnél a tengerészgyalogossal 😄 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Én csak a predatorral vittem végig, nagyon jó kis játék, a dobófûrészkorong volt a kedvencem.
Shep
Hát akkor nem egy játékkal játszottunk. Szinte folyamatosan lopakodtam.

lol 3D Realms oldalán találtam:

October 15, 1999

All Duke, all the Time

Back in February of 1999, we ran a piece entitled "All Duke, all the Time". It was a comprehensive list of all the Duke Nukem games that have appeared anywhere. Since that time, a couple of the games have been released, and at least one more has been announced. Here's the updated comprehensive list of all the Duke Nukem games there have ever been anywhere:

Games already released

Duke Nukem I (PC - Released Jul 1, 1991)
Duke Nukem II (PC - Released Dec 3, 1993)
Duke Nukem 3D (PC - Released Jan 29, 1996)

Games under development (Release date for all of these is When it's done")

Duke Nukem Forever (PC)
Duke Nukem 5 (the next PC game after Duke Nukem Forever.. way way way in the future)
Hát elég használhatatlan volt szerintem a lopakodás rész benne.
Nem úgy voltak felépítve a pályák, hogy normálisan el lehessen bújni egyik helyrõl átszaladva a másikra, mivel lemerült közben, és nem tudtál elbújni.

Shep
AVP-ben az nem tetszett, hogy ugyanazt a pár pályát kellett bejárni csak máshonnan indulva és máshova jutva.

Shep
Amúgy gyanítom ,hogy a 2 fegyveres ökörséget a Gearbox találta ki de lehet tévedek.

wesker24
AZ AVP 2010 nekem is kedvencem ott is figyel a polcomon !

Én végigvittem mind 3 fajjal és nekem a predator volt a kedvencem !
Shep
Nem, nekme is bejött. Meg is van a fémdobozos kiadás.

RelakS
akkor csak én vagyok az egyetlen debil, akinek tetszett az AVP2010? Engem az 1999-esre (Asszem akkor jött ki) emlékeztetett. Igaz abban asszem egyáltalán nem volt mentés, viszont ott is hatalmas (vagy legalábbis annak látszó) pályák, pályánkénti küldetések voltak, ilyesmi. Ez a max három fegyver (pisztoly, két akármi) eleinte kicsit fura volt, de használható volt a játék

Az viszont vicc, hogy pont Duke nem cipelhet egy fél kaszárnyát a hátán 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE