7639
Duke Nukem Forever
-
#6990 Mint egy kisgyerek, akinek leszólták a kedvenc játékát. Brühühü, sírjunk vele együtt. -
#6989 Érdekesség: Xentax blog bejegyzés a DNF-l kapcsolatban (A fórumon a játékok honosításához lehet segítséget kérni/kapni)
Ez pedig a cikkhez van mellékelve. Azon helyek és újságírók nevei, akiket ezentúl a bejegyző nem fog komolyan venni [amúgy, megfontolandó]. A táblázat jobb szélén a pontozási típus van.
-
#6988 Istenem, ezzel is csak a saját hozzánemértésüket mutatják. -
#6987 gratulálok... -
#6986 nulla pont -
#6985 Köszöntem, Chapter 13-nál tartok, csak lenne már vége, nagyon unalmas. :( -
#6984 Egy teljest mentést továbbra sem bánnék, a neten NINCS jó verzió. Normál fokozathoz kelll. -
#6983 Thx :) A 17 vagy 18-as chapterig el is jutottam de most kb egy héttel később újra kezdtem és már a hive pályán vagyok. Most sokkal jobban szórakoztam mint mikor először játszottam. Valszeg mert már tudom hogy mire kell számítani milyen pályák jönnek. Nem pedig a csalódottságot érzem miközben játszok. -
#6982 Remélem valakinek hasznos infó (a pályák):
Chapter 1: Duke Lives
Chapter 2: It's late
Chapter 3: The Duke Cave
Chapter 4: Mothership
Chapter 5: Lady Killer
Chapter 6: Halo Reference
Chapter 7: The Duke Dome
Chapter 8: The Hive
Chapter 9: Queen Boss
Chapter 10 - Duke Nukem's Titty City
Chapter 11 - Crash Course
Chapter 12 - The Duke Burger
Chapter 13 - The Mighty Foot
Chapter 14 - Ghost Town
Chapter 15 - Highway Battle
Chapter 16 - Duke Dam
Chapter 17 - The Shrunk Machine
Chapter 18 - The Forkstop
Chapter 19 - Generator Room
Chapter 20 - Underground
Chapter 21 - The Clarifier
Chapter 22 - Blowin' The Dam
Chapter 23 - Final Battle -
#6981 Gyerek fokozaton biztos :) de a forró lap kapásból megölt, a gáztűzhely szintén. Akkor kellett volna kiadni mikor a Gearbox átvette, nem kellett volna várni vele 2 évet a konzolos portolás miatt főleg így, hogy az tényleg pocsék lett. -
#6980 Így a vége felé nekem is kezd hasonló érzésem lenni. Vannak benne nagyon jó ötletek, de nagyon látszik rajta hogy mostmár csak azért adták ki hogy ki legyen adva - még egy év fejlesztés nem ártott volna neki, akkor viszont még "csúnyább" lesz a grafika (ami el kell ismerni most se a legszebb), megint motort kell váltani és kezdődik minden előlről...
A legszembetűnőbb ezzel kapcsolatosan a már olyan sokszor említett regen élet. Egyszerűen semmi értelme a nem instakill csapdáknak (áramnyalábok, gáztűzhely vagy forró lap duke burgerben, a mindenütt ott lévő rózsaszín pattanások amík felrobbannak) mert minden gond nélkül át lehet rohanni rajtuk. Megsebződtél? Kit érdekel, vársz fél percet és semmi bajod... -
#6979 Viszont kedvem lett elővenni a Sin -t :) Sok pici részletet azért elcsórtak a Sin -ből :) -
#6978 google a barátod -
#6977 Igazából, nekem a grafikával semmi bajom nem volt. Nem egy eget rengetően szép játék, de igencsak hangulatos lett néhány helyszín. Az érzéseimet leginkább az fejezi ki, hogy voltak jó részek a játékban, talán a leg emlékezetesebb a Duke Burger pálya. Ha ezen pálya színvonalát hozta volna végig a játék, az lett volna az igazi. Sajna sok unalmas helyszín és lövölde van benne (hozzáteszem egy csomó érdekes és hangulatos dolog meg kimaradt... pl a csacsis lovaglás). Lehetett volna sokkal jobb is. -
#6976 Én már sok játékot végigjátszottam, és ez megoldás BŰN! Mentést valaki? -
#6975 Ennyi erővel egy játék sem kell, hiszen mindben ott a hibalehetőség. -
#6974 Ugye, nem kellet volna ez a marhaság a gomnyomkodással, hiba lehetőség -
#6973 Amúgy lehet, hogy ez a gond. Én pl hallottam valakitől, hogy az első bossnál szar volt neki, hiába nyomta gombot, nem csinálta... pedig az könnyű. -
#6972 A játék rosz ott, mentést -
#6971 Hát pedig te csinálsz valamit rosszul, mert játékosok ezreinek sikerült ott továbbjutni :) -
#6970 Bamba vagy te akár milen ritmusban nyomom, a felétől ne bírom kijjebb nyitni, aztán kiköp, mentést ide -
#6969 De mégis mit csinálsz, mert ennyire nem lehetsz bamba? Mi a technikád? -
#6968 OW kritika -
#6967 De most komolyan nem megy, és több órás próbálkozás után már nagyon eleged van. Ha járna minden tizedik Oktobrain után egy plusz Ego, már végig érné a képernyőt....... -
#6966 Még szerencse, hogy nem te döntötted el ,hogy kiadják -e :D -
#6965 Túlkomplikáljátok a dolgot :) -
#6964 Végre volt időm befejezni. So so... Rég nem játszottam olyan játékkal, aminek ennyire vártam a végét... :D eröltetett vontatott volt javarészt, néha pillanatnyira feelinges is, de így befejezvén, azt hiszem jobb lett volna ha nem adják ki. Ennyi a véleményem. -
#6963 Mert így látványosabb, egyébként nem értem mi olyan nehéz abban a részben, simán nyomkodod a gombot és kész, egyetlen ilyen nyomkodós rész nem okozott problémát. -
#6962 Én úgy szoktam, hogy úgy rakom a spacere a kezemet, hogy felette van a mutató, fákk jús és a gyűrűs ujjam, és akkor csak a mutatóval meg a gyűrűssel kalimpálom felváltva a spacet :D Kurva hangos, de működik :D -
#6961 2 napja nem bírom megcsinálni!!!!! Miért nem döglik meg simán, ha lement az életereje -
#6960 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor belenyúlsz a szájába? Pedig annyira nem nagy ördöngösség... nehezebb, mint az első bossnál az tény, de nehogy már ne tudd megcsinálni... -
#6959 Nem dobna meg valaki egy full mentéssel? A Queen Bitch nél egyszerűen nem bírom jól nyomkodni azt a rohadt gombot, hülye készítők......
-
PunkZoli #6958 250 ezer kell az egoboosthoz -
#6957 Ha sikerül összeszedni a felső 3 lámpát az megugrasztja a szorzót, onnantól gyerekjáték. -
#6956 Flipperen sikerült már valakinek annyi pontot összeszedni ami megadj a + egot? -
#6955 Legnehezebb (amit első végigjátszás után ad be) fokozaton azért elég kemény a játék. Az elején a disznó csak megcsapott és már feküdtem. -
#6954 Ezt miért nekem? -
#6953 Mert célozni is nehezebb lehet paddal, főleg fejre. De egyébként leszarom, ha nem érted. :P -
#6952 Hm, nem eredeti, acsívment nem hat meg, de amúgy véletlenül dobtam el párszor. De mindig visszamentem érte. -
#6951 Nem tudom ez hogy jön ahhoz, amihet linkelted...