7639
Duke Nukem Forever
  • sherlock1
    Mint egy kisgyerek, akinek leszólták a kedvenc játékát. Brühühü, sírjunk vele együtt.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekesség: Xentax blog bejegyzés a DNF-l kapcsolatban (A fórumon a játékok honosításához lehet segítséget kérni/kapni)

Ez pedig a cikkhez van mellékelve. Azon helyek és újságírók nevei, akiket ezentúl a bejegyző nem fog komolyan venni [amúgy, megfontolandó]. A táblázat jobb szélén a pontozási típus van.

• Shep
    Istenem, ezzel is csak a saját hozzánemértésüket mutatják.
  • tommygear
    gratulálok...
  • woy
    nulla pont
  • TheGrinder
    Köszöntem, Chapter 13-nál tartok, csak lenne már vége, nagyon unalmas. :(
  • Nazgul1980
    Egy teljest mentést továbbra sem bánnék, a neten NINCS jó verzió. Normál fokozathoz kelll.
  • Ryder62
    Thx :) A 17 vagy 18-as chapterig el is jutottam de most kb egy héttel később újra kezdtem és már a hive pályán vagyok. Most sokkal jobban szórakoztam mint mikor először játszottam. Valszeg mert már tudom hogy mire kell számítani milyen pályák jönnek. Nem pedig a csalódottságot érzem miközben játszok.
  • Axforce1
    Remélem valakinek hasznos infó (a pályák):

Chapter 1: Duke Lives
    Chapter 2: It's late
    Chapter 3: The Duke Cave
    Chapter 4: Mothership
    Chapter 5: Lady Killer
    Chapter 6: Halo Reference
    Chapter 7: The Duke Dome
    Chapter 8: The Hive
    Chapter 9: Queen Boss
    Chapter 10 - Duke Nukem's Titty City
    Chapter 11 - Crash Course
    Chapter 12 - The Duke Burger
    Chapter 13 - The Mighty Foot
    Chapter 14 - Ghost Town
    Chapter 15 - Highway Battle
    Chapter 16 - Duke Dam
    Chapter 17 - The Shrunk Machine
    Chapter 18 - The Forkstop
    Chapter 19 - Generator Room
    Chapter 20 - Underground
    Chapter 21 - The Clarifier
    Chapter 22 - Blowin' The Dam
    Chapter 23 - Final Battle
  • Shep
    Gyerek fokozaton biztos :) de a forró lap kapásból megölt, a gáztűzhely szintén. Akkor kellett volna kiadni mikor a Gearbox átvette, nem kellett volna várni vele 2 évet a konzolos portolás miatt főleg így, hogy az tényleg pocsék lett.
  • Ron Ragm
    Így a vége felé nekem is kezd hasonló érzésem lenni. Vannak benne nagyon jó ötletek, de nagyon látszik rajta hogy mostmár csak azért adták ki hogy ki legyen adva - még egy év fejlesztés nem ártott volna neki, akkor viszont még "csúnyább" lesz a grafika (ami el kell ismerni most se a legszebb), megint motort kell váltani és kezdődik minden előlről...

A legszembetűnőbb ezzel kapcsolatosan a már olyan sokszor említett regen élet. Egyszerűen semmi értelme a nem instakill csapdáknak (áramnyalábok, gáztűzhely vagy forró lap duke burgerben, a mindenütt ott lévő rózsaszín pattanások amík felrobbannak) mert minden gond nélkül át lehet rohanni rajtuk. Megsebződtél? Kit érdekel, vársz fél percet és semmi bajod...
  • gergou
    Viszont kedvem lett elővenni a Sin -t :) Sok pici részletet azért elcsórtak a Sin -ből :)
  • tommygear
    google a barátod
  • gergou
    Igazából, nekem a grafikával semmi bajom nem volt. Nem egy eget rengetően szép játék, de igencsak hangulatos lett néhány helyszín. Az érzéseimet leginkább az fejezi ki, hogy voltak jó részek a játékban, talán a leg emlékezetesebb a Duke Burger pálya. Ha ezen pálya színvonalát hozta volna végig a játék, az lett volna az igazi. Sajna sok unalmas helyszín és lövölde van benne (hozzáteszem egy csomó érdekes és hangulatos dolog meg kimaradt... pl a csacsis lovaglás). Lehetett volna sokkal jobb is.
  • Nazgul1980
    Én már sok játékot végigjátszottam, és ez megoldás BŰN! Mentést valaki?
  • Shep
    Ennyi erővel egy játék sem kell, hiszen mindben ott a hibalehetőség.
  • Nazgul1980
    Ugye, nem kellet volna ez a marhaság a gomnyomkodással, hiba lehetőség
  • Fpocok
    Amúgy lehet, hogy ez a gond. Én pl hallottam valakitől, hogy az első bossnál szar volt neki, hiába nyomta gombot, nem csinálta... pedig az könnyű.
  • Nazgul1980
    A játék rosz ott, mentést
  • Shep
    Hát pedig te csinálsz valamit rosszul, mert játékosok ezreinek sikerült ott továbbjutni :)
  • Nazgul1980
    Bamba vagy te akár milen ritmusban nyomom, a felétől ne bírom kijjebb nyitni, aztán kiköp, mentést ide
  • Shep
    De mégis mit csinálsz, mert ennyire nem lehetsz bamba? Mi a technikád?
  • woy
    OW kritika
  • Nazgul1980
    De most komolyan nem megy, és több órás próbálkozás után már nagyon eleged van. Ha járna minden tizedik Oktobrain után egy plusz Ego, már végig érné a képernyőt.......
  • Shep
    Még szerencse, hogy nem te döntötted el ,hogy kiadják -e :D
  • Shep
    Túlkomplikáljátok a dolgot :)
  • gergou
    Végre volt időm befejezni. So so... Rég nem játszottam olyan játékkal, aminek ennyire vártam a végét... :D eröltetett vontatott volt javarészt, néha pillanatnyira feelinges is, de így befejezvén, azt hiszem jobb lett volna ha nem adják ki. Ennyi a véleményem.
  • Shep
    Mert így látványosabb, egyébként nem értem mi olyan nehéz abban a részben, simán nyomkodod a gombot és kész, egyetlen ilyen nyomkodós rész nem okozott problémát.
  • Fpocok
    Én úgy szoktam, hogy úgy rakom a spacere a kezemet, hogy felette van a mutató, fákk jús és a gyűrűs ujjam, és akkor csak a mutatóval meg a gyűrűssel kalimpálom felváltva a spacet :D Kurva hangos, de működik :D
  • Nazgul1980
    2 napja nem bírom megcsinálni!!!!! Miért nem döglik meg simán, ha lement az életereje
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor belenyúlsz a szájába? Pedig annyira nem nagy ördöngösség... nehezebb, mint az első bossnál az tény, de nehogy már ne tudd megcsinálni...
  • Nazgul1980
    Nem dobna meg valaki egy full mentéssel? A Queen Bitch nél egyszerűen nem bírom jól nyomkodni azt a rohadt gombot, hülye készítők......
  • PunkZoli
    250 ezer kell az egoboosthoz
  • Ron Ragm
    Ha sikerül összeszedni a felső 3 lámpát az megugrasztja a szorzót, onnantól gyerekjáték.
  • Shep
    Flipperen sikerült már valakinek annyi pontot összeszedni ami megadj a + egot?
  • Shep
    Legnehezebb (amit első végigjátszás után ad be) fokozaton azért elég kemény a játék. Az elején a disznó csak megcsapott és már feküdtem.
  • fery02
    Ezt miért nekem?
  • dronkZero
    Mert célozni is nehezebb lehet paddal, főleg fejre. De egyébként leszarom, ha nem érted. :P
  • dronkZero
    Hm, nem eredeti, acsívment nem hat meg, de amúgy véletlenül dobtam el párszor. De mindig visszamentem érte.
  • Fpocok
    Nem tudom ez hogy jön ahhoz, amihet linkelted...