Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
Ez a 2 ember kegyetlenül jól csinálja a fordításokat. A Half-Life 2-t és epizódjait is õk fordították és egyszerûen hibátlanok.

Egyébként csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik azért húznak le egy játékot, mert a párbeszédeket sem értik és így a játék egyébként kitûnõ humorát sem élvezik...

Csak egy-két példa:
Már a játék elején a stratégiai táblánál óriási duma megy.
"Ha piros tollal rajzolsz, talán sokkal jobb lesz a terv..."
"Na látod, ez így már remek lett..."

A további szöveg is nagyon brutális, fõleg, ha jól fordították.
Én is fordítottam már játékot is.
Ha ráérez egy fordító a téma hangulatára is, akkor sikerül a legjobban.
Ebben az esetben nagyon is jó lett TSL16b és Mr. Fusion fordítása...
Nálad ezek szerint nem volt bekapcsolva a feliratozás...
Csak szólok, hogy még az is feliratozva van, hogy miket motyog magában és a párbeszédek is feliratozva vannak.(kültéri szinkronhangok is például)

Mondhatod nyugodtan, hogy te annyira tudsz angolul, hogy neked felirat sem kell, elég az angol szinkronhang.
Ebben az esetben viszont valóban nem kell a magyarítás...
woy
magyarúl lõnek benne

KranaZoli
Mit(miket) magyarít?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

tommygear
azt nem is mondtam, hogy könnyebb lenne 😊
de azért mégis 1 évig készült a gta 4 magyarítás (ha nem több ideig)
IMYke2.0.0.0
A teljes szövegállománya (tehát a bevitt karakterek száma, szóközökkel, formázó stringek. és duplikációk - értsd: szócserés támadás - stb. nélkül): ~110000 karakter

Ez valóban semmiség. A fordítás azonban ettõl még nem lesz könnyebb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tommygear
hát nem rendelkezik egy gta4 szintû szövegkönyvvel az tuti 😄
Fpocok
Magyarosítás? Már kész? Hát ez gyors volt! Köszi!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

fery02
Ja ás köszi! 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Pont tegnap játszottam ki másodjára is. 😄
Nem nagy gond végülis. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Elkészült a magyarítása!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
A vaginatrambulinra.

Shep
Vagy mondjuk úgy dobbantóra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
csõbombát kell dobni a jobb oldalon lévõ pattogó akármikre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

biliard10
hello mindenki vki tudna segiteni a queen bitch pályába mert van a boos és nemtom hogykell megölni vki segitcsen pls THX

Zsír.
Shep
Az már a vége fele van, még max 1-1,5 óra

A Duke Forkstop résznél vagyok, hány százaléknál vagyok kb?
woy

Fpocok
Fordulj körbe, csinálj pár screenshotot, posztold és megmondom.

helló!

Bent vagyok az idegen lényben vagy mi is az. Egy olyan helység ahol az iker csajok állták el az ajtót. És onnan nem tudom hogy lehet tovább jutni. Van két lyuk de még guggolva sem tud lemenni egyen sem. Valaki tudja mi a helyzet ott?
MerlinW
Jó volt nézni, de ezek után is max velük ülnék le egyet ökörködni, eszembe sem jutna csak úgy multizni a játékkal😊)

[merlinw.org]

Kösz.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Seth
A FING-os hordókat belepakolod a hátsó konténerbe, megbillen és arról már eléred az állványzatot.

PSN ID.: Beegabor

Üdv.
Ezen a pályán megrekedtem (duke dome part 2). Felvettem a szteriodot az egyik konténerbe és az emelvényrõl lerobbantottam a dobozt, ami egy csõ és egy lézer bombát tartalmazott. A sárga konténerbe a hordókat felrobbantottam.Ezután nem tudom mit csináljak.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Jól látod.

Ez a játék egy jó kis szórakozásra megfelel. Lényeg, hogy a Duke hangulat megvan.

A többségnek az lehet a baja, hogy ennyi idõt vártak a játékkal és nem kaptak mestermûvet. E tekintetbõl a felháborodás jogos, de ez van...

Szerintem se öltek meg itt egy legendát se. Csak most kezd felkelni a földrõl. Ez a DNF már a térdelési fázis volt. A kiegek és dlc-k a leporolási fázis lesz. Az 5. rész, már a teljesen kiegyenesedett Duke bácsi lesz. 😄
A lifajtó elé dobtam neki 4 csõbombát, azt egyszerre rányomtam, utána már nagyon gyorsan ment, még 1* kösz.
Fpocok
Ez a legendát megölték duma hülyeség.
Szerinted jobb lett volna, ha nem jelenik meg, és soha semmilyen duke játék nem lesz? Szerintem nem.
Kijött végre a legendás DNF? Igen.
Szar lett? Igen.
Történetet folytatta? Igen.
Duke hangulat megvolt? Igen.

Szóval kicsit túlságosan felfújod a dolgot... kijött egy duke hû rész, ami szar volt... köszönhetõ a sok huzavonának. Ettõl még nem halott. Szóval relax... várunk pár évet és jön a minõségi duke játék.

Köszi, kipróbálom, nekem a többivel közel se volt ennyi gondom, de fáradt is vagyok, biztos ezért.
Shep
Sajnállak ,hogy ennyire megzuhantál egy játék miatt. Borzalmas lehet de tényleg.

Fpocok
Aki azt mondja, hogy egy nagy szar, nincs benne semmi jó, az hülye.
Aki azt mondja, hogy tökéletes a játék, az is hülye.

Ennyi idõ után átvették is kiadták... ez tudod mit jelent? Hogy most már nincs megkötve a kezük, dolgozhatnak nyugodtan a következõ részen.

"mert eddig tart a sokk, hogy ENNYIRE tönkrekúrták ezt a legendát. "

Öööö... hát ez is egy nagy hülyeség.

Shep
A doboz körül kell körözni és pl. shotival lelõni. Gyerekjáték, az egyik legkönnyebb Boss.

Rage47
A Shrink Machine part II nél, elakadtam ebben a rohadt Bossban, mi a nyerõ taktika?
Fresh Duke
A gond az, hogy folyamatossan fikázza a játékot. Ha nem tetszik ne járkálj ide, hanem ugass a kod topikban. Bejössz, egyszer leírod, hogy nem jött be, elmész, és ennyi.

A heavy cost. I pay it gladly.

grebber
Soha nem értem az ilyen kommenteket.Sok embernek nem tetszik na és?
Ez a játék topikja ha 50 ezer magyar tolja és 50 ezren írják ide hogy egy rakás szar szerintük (szerintem is) akkor mi van?
Istenítse az is akinek nem tetszik vagy nem értem.
Had írják be legalább látszik 100-ból 10 embernek bejön.
Nem mellesleg a FEAR 3 valóban hulladék.
Az meg a másik nem mellesleg,hogy attól még valami rakás szar végigviszem,mert akkor merg a sok nagyfejû azzal jönne "végig se vittem mit ugatok".Így legalább a végigjátszás után mondhatom hogy szarok!

Next PC upgrade: 2022

Diezel
végig olvastam zéró fröcsögését, de hasonló véleményen vagyok, mint a többiek: ha nem tetszik, ne játssz vele. nekem tetszik, én játszok vele, shepnek tetszik, õ is játszik vele, és a többiek is. mindenki tudja hogy hogy sikerült, de ez már egy kicsit unalmas, hogy még mindig a szapulás a divat (amúgy megjegyzem mostanában minden megjelenõ új játéknál ezt csinálják - lásd fear3 topik <#puszis>. és lefogadom a fear3mat is csorgó nyállal játsszák végig alvás meg evés nélkül, de az is szar : DDD

az autó fizikájáról meg annyit hogy ez már kötekedés a köbön, hogy szar az autó fizikája, ez egy FPS, nem egy versenyszimuláció.

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

tommygear
unalmas vagy nagyon
Jaka923
Hallgass Shep-re és ne rontsd itt a levegõt!

Shep
Hát mert talán nekem tetszik a játék és leírom a tapasztalataimat. Szerinted meg egy gyenge játék, nem is igazán tetszik neked de mégis azzal töltöd az idõdet, hogy itt ócsárolod (érdekes). Nekem ha nem tetszik egy játék, max egyszer leírom és utána még a topic felé se nagyon nézek, minek foglalkozzak olyan dologgal ami nem tetszik.

Egyébként valószínûleg a warez miatt volt gondja a srácnak, mivel az eredetivel az égvilágon semmi bajom nem volt. Buggal is csak 1-el találkoztam az is grafikai volt és nem pedig a játékmenetet befolyásoló.

MerlinW
Azért mondom, sorolhatnánk itt reggelig.

[merlinw.org]

Splinter cell 4nél is az egyik release nagyon szar volt.
MerlinW
Az lehet, de a legál DNF 5mp alatt tölt és nálam sosem omlott össze 2 végigjátszás alatt. Egyébként nem tudom hány ujjad van, mert ezek mind bugosak voltak legalább a crackfix-ig: Mirror's Edge, Fable 3, Witcher 1-2, DNF, Assassins Creed 1-2, Mass Effect 1-2, HL2, Crysis, Alice Madness Returns, Dead Space 2, Bulletstorm, COD4, Stalker, Mafia 2, POP:FG, Just Cause 2, Saboteur... folytassam?

[merlinw.org]

Tényleg sokkal bugosabb a tört verzió. Persze ez nem minden játékra jellemzõ.
De erre jó példa megint csak a HL2. Ott is voltak problémák a törtel.
dronkZero
Ja, persze, jó kifogás. Kb egy kezemen meg tudom számolni az elmúlt 10 évbõl azokat a játékokat, ahol a crack baszta tönkre a dolgot...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

MerlinW
Mert warez...

[merlinw.org]