Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy-két példa:
Már a játék elején a stratégiai táblánál óriási duma megy.
"Ha piros tollal rajzolsz, talán sokkal jobb lesz a terv..."
"Na látod, ez így már remek lett..."
A további szöveg is nagyon brutális, fõleg, ha jól fordították.
Én is fordítottam már játékot is.
Ha ráérez egy fordító a téma hangulatára is, akkor sikerül a legjobban.
Ebben az esetben nagyon is jó lett TSL16b és Mr. Fusion fordítása...
Csak szólok, hogy még az is feliratozva van, hogy miket motyog magában és a párbeszédek is feliratozva vannak.(kültéri szinkronhangok is például)
Mondhatod nyugodtan, hogy te annyira tudsz angolul, hogy neked felirat sem kell, elég az angol szinkronhang.
Ebben az esetben viszont valóban nem kell a magyarítás...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
de azért mégis 1 évig készült a gta 4 magyarítás (ha nem több ideig)
Ez valóban semmiség. A fordítás azonban ettõl még nem lesz könnyebb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem nagy gond végülis. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Bent vagyok az idegen lényben vagy mi is az. Egy olyan helység ahol az iker csajok állták el az ajtót. És onnan nem tudom hogy lehet tovább jutni. Van két lyuk de még guggolva sem tud lemenni egyen sem. Valaki tudja mi a helyzet ott?
[merlinw.org]
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
PSN ID.: Beegabor
Ezen a pályán megrekedtem (duke dome part 2). Felvettem a szteriodot az egyik konténerbe és az emelvényrõl lerobbantottam a dobozt, ami egy csõ és egy lézer bombát tartalmazott. A sárga konténerbe a hordókat felrobbantottam.Ezután nem tudom mit csináljak.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
Ez a játék egy jó kis szórakozásra megfelel. Lényeg, hogy a Duke hangulat megvan.
A többségnek az lehet a baja, hogy ennyi idõt vártak a játékkal és nem kaptak mestermûvet. E tekintetbõl a felháborodás jogos, de ez van...
Szerinted jobb lett volna, ha nem jelenik meg, és soha semmilyen duke játék nem lesz? Szerintem nem.
Kijött végre a legendás DNF? Igen.
Szar lett? Igen.
Történetet folytatta? Igen.
Duke hangulat megvolt? Igen.
Szóval kicsit túlságosan felfújod a dolgot... kijött egy duke hû rész, ami szar volt... köszönhetõ a sok huzavonának. Ettõl még nem halott. Szóval relax... várunk pár évet és jön a minõségi duke játék.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Aki azt mondja, hogy tökéletes a játék, az is hülye.
Ennyi idõ után átvették is kiadták... ez tudod mit jelent? Hogy most már nincs megkötve a kezük, dolgozhatnak nyugodtan a következõ részen.
"mert eddig tart a sokk, hogy ENNYIRE tönkrekúrták ezt a legendát. "
Öööö... hát ez is egy nagy hülyeség.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A heavy cost. I pay it gladly.
Ez a játék topikja ha 50 ezer magyar tolja és 50 ezren írják ide hogy egy rakás szar szerintük (szerintem is) akkor mi van?
Istenítse az is akinek nem tetszik vagy nem értem.
Had írják be legalább látszik 100-ból 10 embernek bejön.
Nem mellesleg a FEAR 3 valóban hulladék.
Az meg a másik nem mellesleg,hogy attól még valami rakás szar végigviszem,mert akkor merg a sok nagyfejû azzal jönne "végig se vittem mit ugatok".Így legalább a végigjátszás után mondhatom hogy szarok!
Next PC upgrade: 2022
az autó fizikájáról meg annyit hogy ez már kötekedés a köbön, hogy szar az autó fizikája, ez egy FPS, nem egy versenyszimuláció.
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Egyébként valószínûleg a warez miatt volt gondja a srácnak, mivel az eredetivel az égvilágon semmi bajom nem volt. Buggal is csak 1-el találkoztam az is grafikai volt és nem pedig a játékmenetet befolyásoló.
[merlinw.org]
De erre jó példa megint csak a HL2. Ott is voltak problémák a törtel.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN