Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na végigvittem végre. Egy 6ost tudok adni rá.
És végre szívbõl örülök, hogy a konzolosok szopnak most.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forgatókönyv
Van még pár doksi meg kép, amin látszódik hogy például az nagy "kukac" más szerepet játszott volna. :)
Why so serious?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az otrombább grafika is érthetetlen mert semmi extra nincs benne itt ott szépnek nevezhetõ,egyébként átlagon aluli,itt ott pedig rettenetesen ronda ( a bigfoot földfölött lebegése,a vízbe ugratás a pályája végén...jééézus...)..
A graf még hagyján lenne de az irányítás konzolon szó szerint lagos,furcsa...Rengeteget toltam fps-eket bogzon és ps3-on is,de ebben barominehézkes a célzás,és furcsa...Itt ott még be is szaggat a játék..Szánalmas.
Pc-n kb ezek "hiánya" menti meg (a graf is 1 fokkal elfogadható)..De maga a játékmenet kb az elsõ 5 órában hangulatos vicces jó..A maradék 5 órában pedig inkább frusztráló,5lettelen,szar.
A demo után még éltettem a játékot,az álomvilágos részig a haverral ujjongva vittük...Azután semmi...csöndesen unott pofával 1-2szer ritkán felröhögve 1-2 beszóláson ennyi..
Többszöri végigjátszásra pedig esélytelen,szinte nulla rejtett motyi,rejtett helyszín, ráadásul a játék második felében gyakorlatilag ugyan azt csináljuk int az elsõ felében,mert MINDEN (kivétel a térképeket) ugyan az mint a játék elsõ felében,még a fõganajok is (oktopusszit leszámítva)...
Igazság szerint erõsen olyan szaga van az egésznek,mintha a játékot be akarták volna fejezni az Alien királynõ után,az álomvilág lenne egyfajta vidám kis utóhang...Mert ami utána következik az már gyakorlatilag egy erõltetett ismétlõdõ hentelés,zéró új 5lettel...Mintha rászoltak volna a csapatra hogy rövid a játék és gyorsan hozzávágtak volna még pár pályát még több elenféllel, bekopizva a fõszörnyeket a játék elsõ felébõl...
Ha 0-ról jobbat csináltak volna, mért nem csináltak? Én elhiszem hogy ezt összefércelni a sok lomból nem volt könnyû, de attól még nem lesz alapból 7 pont, mert méltóztatott megjelenni.
Illetve lesz, mint régebben írtam, a Duke rajongók szemében esetleg.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A konzol porttal kapcsolatban pedig nem tudok nyilatkozni és nem is akarok, mert ez PC-s topik. Illetve nem is érint, ezért nem érdekel. És strucc:)
[merlinw.org]
A lényeg viszont, hogy szerintem jó játék leges legnehezebb fokozaton kutya nehéz, szinte minden disznós harcot csak sokadjára sikerül megcsinálni, mivel elég egy rossz lépés és megcsaptak ami szinte azonnali halált jelent. Viszont pont emiatt még élvezetesebb a játék.
de hol is van az az extra menü?
Shep: Mint szakmabeli tudom mit jelent az "átadjuk az ezer éve túrkált kész, váratlanul abbahagyott terméket" az informatikában. Podcast-ben szó volt errõl is, igaz szebb kifejezésekkel: 10 évnyi gányolt forráskód, 6 éves agyonszögelt grafikai motor, 0 átvezetõ, 0 szinkron, 0 script (forgatókönyv), stb. Emellett amit megkaptak azt is teljesen át kellett gyúrniuk, hogy valahogy ki is nézzen. Mindegy, nem védeni akarom a GB-ot, de nem a puszta f@szlógatásért fizették õket 2 évig (ami valójában csak másfél év, a többi tervezés és marketing). Márpedig a GB bizonyította már párszor, hogy nem egy kontárcsapat.
Skynet: én sem a grafikáról beszéltem:) Ellaposodik valóban, ez van. A legtöbb mai játék az elejétõl fogva lapos:)
Az eladásokban nem bízom, de ha esetleg csinálnak folytatást, az biztos jobb lesz, lévén 0-ról tudják készíteni és nem köti õket minden szir-szar papír. Mondjuk én amondó vagyok, most csinálják inkább a Borderlands 2-õt, mert az jobb:)
[merlinw.org]
Amennyire élveztem az elejét annyira untam és pontosan annyira szar a felétõl a játék...
Vagy akkor adták volna budget áron. Ott ez egy masszív darab lett volna minden nyomorával együtt, és senki nem szólt volna egy szót sem. Persze azt se lehetett már mert annyi pénzt belenyomtak a tizenakárhány év alatt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[ez pedig a kerek számhoz: <#taps>#taps>]
Ez van, lesz ez még jobb is.
[merlinw.org]
Amilyen faszányosan indult tele poénnal hangulattal úgy laposodott el a semmibe az "álmodós" rész után...
Semmi új,a fõganajok is ismételték egymást,a poén ellaposodott,leült 1-2 beszólásra és társaink állandó meghalására...Reméltem hogy a legfõbb gané valami új nagy dög lesz,na még arra sem futotta hogy oda kitaláljanak valami újat...Kár,a játék feléig nemérdekel a csengécske graf,elvoltam vele,élveztem,hangulatos volt,de az ÁLOM rész után ez egy nagy nulla,mintha totálisan kifogytak volna az 5letekbõl és gyorsan összecsaptak volna pár pályát minéltöbb ellenféllel.
Az meg hogy ennyi év várakozás után a vége kb egy alig fél perces TO BE CONTINUED szintû nagy nulla...Nocomment..
A játék elsõ fele erõs 8/10...Az álom után jóesetben is csak egy 4/10...Összességében így totál jogosan ezek az 5-6 pontos értékelések (de még a kisebbeket is megértem).
"C:\Users\FELHASZNÁLÓ NEVED\AppData\Local\SKIDROW\57900\Storage
méghozzá ezt: last.sav és minden mûköni fog"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Ez pedig a cikkhez van mellékelve. Azon helyek és újságírók nevei, akiket ezentúl a bejegyzõ nem fog komolyan venni
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Chapter 1: Duke Lives
Chapter 2: It's late
Chapter 3: The Duke Cave
Chapter 4: Mothership
Chapter 5: Lady Killer
Chapter 6: Halo Reference
Chapter 7: The Duke Dome
Chapter 8: The Hive
Chapter 9: Queen Boss
Chapter 10 - Duke Nukem's Titty City
Chapter 11 - Crash Course
Chapter 12 - The Duke Burger
Chapter 13 - The Mighty Foot
Chapter 14 - Ghost Town
Chapter 15 - Highway Battle
Chapter 16 - Duke Dam
Chapter 17 - The Shrunk Machine
Chapter 18 - The Forkstop
Chapter 19 - Generator Room
Chapter 20 - Underground
Chapter 21 - The Clarifier
Chapter 22 - Blowin' The Dam
Chapter 23 - Final Battle