Duke Nukem Forever

Oldal 1 / 153Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Azt még 2011 augusztusában adták ki rá, szóval ha most telepíted, alapból be kellene tudnod kapcsolni.

Options - Game Settings - Expanded Inventory-t kapcsold be

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nem nagyon pörög a téma, de egy próbát megér, hátha segít valaki. :)
Patch-et honnan tudnék letölteni a játékhoz? Jó lenne ha 4 fegyverhelyem lenne a kettő helyett, de egyszerűen nem találok letölthető frissítést hozzá.
Dency
Magyar hangok hozzá. Csak simán írd felül a sounds mappában lévő hangokat.
Értelem szerűen az új hangok angolok maradnak.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Ki is jött!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Felújitották a Duke Nukem 3D-t!

Duke Nukem 3D World Tour bejelentés szeptemberben!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Új Duke Nukem játék bejelentése jön hamarosan!

http://www.pcgamer.com/a-new-duke-nukem-game-may-be-announced-soon/?

*Nem mintha meghalt volna.
Egy kis D&B
Duke emlékére...

http://www.youtube.com/v/R0I75h6kr28&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Maxtreme
Köszi hogy megosztottad velünk ezt a a mindenki számára hihetetlenül fontos és informatív gondolatot :)
Ezzel együtt megjegyezném hogy nem túl magas az ingerküszöböd! :)

Aki nem talált még normális rls-t és játszana a DLC-vel;

Duke.Nukem.Forever.incl.DLC-FTS

Tartalma:
-Dukes Big Package(Elõrendelõi Bónusz)
-Hail to the Icons Parody Pack
-The Doctor Who Cloned Me
woy
http://www.youtube.com/v/FqBJ7iX5a-o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Fresh Duke
Közben sikerült orvosolnom, az 1.01-es patch megoldotta a problémát. (Az AMDs cuccot nem raktam vissza.)
Viszont akkor is fura, hogy egy darabig jó volt patch nélkül is, de azóta megint jó. (Kopp, kopp.)

A heavy cost. I pay it gladly.

fery02
Eredeti? Patch miatt kérdezem, mert nekem is megjelenés elsõ hónapjában úgy emlékszem volt ilyesféle gondom.
Aztán egy késõbb kiadott patch óta szûnt meg a dolog.
Azt az AMD-s vackot meg lehet nem véletlen telepíti magával a játék, de végülis nem tudom az közrejátszhat-e.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fresh Duke
Nem rég felraktam a játékot, hogy végre én is kipróbáljam. Eleinte jól ment, viszont ma valamiért a menüt alig bírta már behozni, hihetetlenül lassan töltött. Rámentem a játék folytatására, kb 5 percig vártam a töltést, majd kiléptem. Újra elindítottam, megint ez. Töröltem az AMD-s vackot (fõleg, hogy Intelem van, lol), semmi változás. Nincs Steam.exe a feladatkezelõben.
A legfurább az, hogy tegnap elõtt még ment, ma pedig már nem.
Valami ötlet?

A heavy cost. I pay it gladly.

woy
:D

Fpocok
hmm... úgy néz ki mégis nõ. Akkor semmi :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Elvileg steam felpatcheli.
8 boost után azért már látnom kellene a különbséget, de nem láttam.

Shiwo
én mondjuk régen játszottam már vele, lehet azóta van patch, keress rá..

esetleg nézd meg youtube-on, hogy milyen mértékben is nõ az az ego egy-egy alkalommal... mert tán nem is nagyon észrevehetõ mértékben.. vagy mittomén.. lehet van olyan nehézség, hogy nem is nõ az ego? (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fpocok
Eredeti. Amazonról vettem, steames.
Régen törttel volt ilyen gondom, de ez nem tört...

Shiwo
passz.. eredeti? patchelt?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fpocok
Valaki? Miért nem tágul a csíkom, amikor ego boostot csinálok?

Fpocok
Valaki?

Fpocok
Hey!

Az miért van, hogy szedem az ego boostokat, de mintha NEM NÕNE AZ EGÓM!

woy
júlis 23ig 50%-os kedvezmény van steamen, ebben benne vannak a dlc-k is

tommygear
ncore-ra feltették a játszható dlc-t
woy
ez csak eredeti játékhoz jó.

RelakS
tudok egy jó megoldást:

Format c: /u

Garandáltan megoldja

Szevasztok !

Lenne egy olyan problémám, hogy nem mûködik a Duke.Nukem.Forver.Doctor.Who.Cloned.Me.DLC-ArenaBG ,pedig csak simán be kellett volna másolni a játék könyvtárába, de ekkor hibaüzenettel leáll a cucc. Amúgy SKIDROW féle alapjátékom van. Aki tudja a megoldást, dobjon már meg egy priváttal, köszönöm !

Optimus Prime
Senki se érti? Én is vagyok vele. :)

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

woy
á csak rossz a humorom

Optimus Prime
Igen, az Ego... sokat nem találtam meg, amivel tudtam volna növelni. Szerintem emiatt voltam hátrányban.

woy csak a kérdésedre válaszolt. Szerintem nem kapcsolt, hogy ez költõi kérdés volt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

RelakS
hardon teljes egoval szétszoptam az agyamat a generátor teremben, a Hard Reset nem volt számomra akkora gond Insane fokozaton...
Viszont a három mellû talán még nem olyan nehéz, mint a generátornál kialakított helyzet, merthogy maga a nagy szörny nem lett volna ott sem gond.
Ha részleteket akarsz, majd bespoilerezem :D

woy: Pardon me?!

Optimus Prime
Pedig csak hardon mentem, igaz csak két fegyvert használtam. De a Hard Reset Insane fokozat nem gond, a Dead Space-t is jól bírom. De ez a "Prey"-es pályán nagyon felbaszott, plusz állati nyomasztó is.

woy
1 farkú

RelakS
a három mellûnél elakadtál? Akkor mi lesz a gát környékén?

Optimus Prime
Hamár a játék szar lesz, legalább a PR legyen jó. Sajnos manapság erre mennek.
Nekem ugyan tetszik, de a 3 mellû bossnál elakadtam, de be kéne már fejeznem. Egyébként ezt a részt jobban és tovább bírtam, mint a 3D Atomic-ot. Azt valahol a tengeralattjárós rész után feladtam.

Marketing szempontbõl nem volt gyenge ez a mû. Még rendezvénye is volt. :)

Kipróbáltam, kicsit váltakozik az FPS 25-50 között. De nem rossz.
woy
Jelenleg még készül vagy le is tölthetõ?
faja
woy
woy
Mert itt visszatöltöttem a mentést a teljes végigjátszás után :) A végére elég nagy lesz az ego-ja

Optimus Prime
A hoteles részek szépek voltak, az utcai és törött épület darabok rondák, az autók és egyes textúrák.
De most nézem miért olyan nehéz nekem. Itt bazi nagy egója van Duke-nak! A Queen-esnél nekem kb. harmada. :S

woy
pár kép a modal . szépen alakul :)

woy
Oldal 1 / 153Következő →