Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg semmivel sem volt jobb a HL2-es autós részeinek a fizikája. Ott is kb. papírkönnyûnek tûntek a kocsik.

És még mindig nem a kritikával van a bajom, hanem az elõadás móddal.
dronkZero

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ron Ragm
"Daikatan feeling 😄"
Nana, azért túlzásokba ne essünk.

DNF legalább bugmentesen és crash nélkül fut.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

dronkZero
Bazdmeg, de ha BORZALMAS a fizikája, akkor mit írjak?

Igen, jól látod, az Unreal Engine tökéletesen alkalmatlan a jármûvek kezelésére. Éppen ezért elbaszott kurvanagy HIBA volt próbálkozni vele. Egyébként a Source jobb munkát végzett, ott egész korrekt a dolog.

Azt meg, hogy téged mi érint kellemetlenül, õszintén leszarom. Attól, hogy neked nem TETSZIK a kritika, nem lesz baromság.

Én a kedvenc játékaimat is objektíven szemlélem, nyugodtan jöhetsz fikázni bármit, ha úgy tartja kedved.

Én biztos nem baszogatnálak emiatt, hogy nem küldted ki. Általában én se pörgetek ki valamit, ha nem tetszik.
Elvakult fan sem vagyok. Sokkalta jobb volt a 3d annak idején. De ilyen baromságokat, azért nem írnék, hogy rossz az autós rész fizikája meg mit tudom én. Mondj egy zárt terû fps-t, amibe a jármûvek fizikája jobb ennél. Hát nem tudsz, mert nincs. Ez egy ilyen mûfaj, nem kell el várni tõle olyat, amit sose nyújtott. Lásd, ha veszel egy családi autót, ne várd tõle, hogy olyan lesz mint egy enzo ferrari.

Nem a negatív kritikával van a baj. Hanem, miért kell ilyen idióta gusztustalan módon az ember arcába mondani folyamatosan, hogy szar-szar és kb. ennyi.

Vagy menjünk át mi is a te egyik általad kedvelt játék topicjába írogatni 2-3 szavas értelmetlen lehúzásokat? Mert hát ugye ez egy nyílt fórum, megtehetjük. Sõt mindjárt végig megyek a játék topicocon és beírom mindhez, hogy egy szar de azért 5-6 órát játszottam vele.
sz4bolcs
Najó, DNF-nél láthatólag nem voltak a fejlesztõknek különösebben nagyratörõ álmaik, mint Romeronak a Daikatana esetében. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Daikatan feeling 😄

sz4bolcs
Ma vittem végig a játékot, gondoltam, beírok valamit, de szóra sem érdemes...

dronkZero
Ugye milyen kurvajó nekem?

Fresh Duke
Irigylem a sok szabadidõdet: hogy jut idõd végigvinni egy játékot (amit utálsz), egész nap szidni azt a topikjában, és emellett még mindig van idõd kiverni a posztjaidra. <#eljen>

A heavy cost. I pay it gladly.

dronkZero
Én aztán nem érzem magam kellemetlenül egy cseppet sem... 😛

Ha nem játszottam volna végig, akkor most azzal baszogatnál, hogy mit pofázok, ha nem is láttam, úgyhogy nyasgem. Különben meg olyan könnyû és rövid volt, hogy igazán nem volt tétel végigjátszani.

Ahhoz meg szokjál hozzá, hogy ez egy nyilvános fórum, és nem csak elvakult fanok járnak ide.

Bírom az ilyet. Idejön a játék topicjába és fikázza, mintha a világ legszarabb játéka lenne, aztán még õ érzi kellemetlenül magát, hogy vissza szólnak neki, akik kedvelik ezt a gammát.

Másik, amit szeretek ha valaki szarnak nevez egy játékot, de azért kipörgeti. El tom képzelni a gondolat menetet, ahogy haza jön a 8 óra melóból vagy suliból: "Hmm, mit csináljak mai kevéske szabadidõmben? Áá meg van játszom a DNF-bel utálom mint a szart és irritál minden egyes része, de azért elkúrom rá mindennap a kevéske szabadidõm és végig játszom."

Shep azért írogat ide, mert szereti ezt játékot. Ellenben te csak itt Eliteskedsz és szidod ezt a játékot, meg bele kötsz minden apró kis szarságba. Én személy szerint nem kedveltem a kalandjátékokat még se megyek oda, hogy mekkora szar ez meg az.
Ezek alapján szerintem jogosan mondja a csávó, hogy unatkozol.
dronkZero
Mondja ezt, aki egymaga 80%-át gyártja ennek a topicnak...

Ron Ragm
Leginkább az a legnagyobb probléma vele az embereknek hogy monoton, unalmas és nagyon fillernek érzõdik amit csak azért raktak bele hogy elhúzza a játékidõt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shep
Te kurvára unatkozhatsz szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dronkZero
Hát, csak annyi, hogy a Terep2nek jobb fizikája volt '97ben...

Shep
*autós akart lenni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Pedig az autó pályákat nagyon lehúzta szinte mindenki de véleményem szerint azokkal sincsen különösebb gond.

A kritikák alapján egy szarra számítottam, de éppen ellenkezõleg, nagyon is jó lett ez a játék, engem maximálisan szórakoztat, a gyengus grafikát simán lehet felejteni játék közben. Most a Mighty Footos résznél járok, ez eddig az egyik kedvenc pályám.
Shep
Hogy te ebbe is bele tudjál kötni, semmi másért. 😄

dronkZero
És azt tudjuk, hogy ebben a forevá-ban miért lett Duke ilyen mélynövésû seggdugó?

Shep
Nincsen kod utálat, azokat is szeretem csak mivel az manapság a sláger játék ezért azt írom, de írhattam volna bármi mást is. Fantáziádra van bízva.

nemlehet
dronkZero
Nemtom, mire ez a nagy CoD utálat, azokat is végig lehetett játszani egyszer. Meg ezt is.

Többet meg egyik sem érdemel.

Shep
Hát még így is jobban élvezem, mint a COD-ok nagy többségét.

dronkZero
Te akarod legnehezebb fokozaton csinálni, élvezd ki szépen a 87. próbálkozás minden másodpercét is! 😄 😛

Shep
Azt próbáltam de 2 kell nekik és mire végzek az elsõ 3-al már küldi a következõ 3-at, gyakorlatilag soha nem ér véget és a dolog és kicsinálnak.

Jaka923
Pipe-okat dobálj hozzájuk, szépen magukhoz szívják és bumm!

Shep
Ja ok. Mikor rendesen meg kell ölni, hogy csináltad. Egyszerûen esélytelen vagyok. A kis retkek állandóan jönnek ráadásul a devastator ugye szart nem ér ellenük, mert visszalövik, így aztán csak magamat ölöm meg vele, arról nem beszélve, hogy a nagy dögöt is alig sebzi.

tommygear
valamit rosszul olvashattál
Omg ezt a játékot tényleg 10 évig fejlesztették?

Olvastam hogy már 10 éve lekezdték, de abba hagyták, meg sok fejlesztõcsapatnál járt már a game.

De azt hittem hogy a gearbox elõrõl kezte és nem lol!

Annyira szidják ezt a játékot ideje lesz beszereznem.

Do you feel alive?

Jaka923
Én is a legnehezebbrõl beszéltem.

fery02
Vagyis rajzgyûjtemény, érthetõbben. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Tud valaki olyan oldalról, ahol gyûjtõképek vannak DNF játékbeli rajzokról?
Nagyon érdekelne. 😊

(korábban már láttam egy rajztehetséget igen, arról tudok. 😊)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
De ez nem a sima hard fokozat hanem a legnehezebb amit egyszeri végigjátszás után bead. Egyébként megcsináltam de kutya nehéz vagy 20x biztos próbálkoztam és mikor megvolt a nyerõ módszer akkor is kellett még legalább 5 próbálkozás mire sikerült. Most ott hagytam abba mikor végérvényesen el kell intézni a nagyot. Hát ez sem lesz egy 5 perces menet úgy érzem.

Jaka923
A holoduke + sör kombót inkább pont az anyára tartogasd. Az elején fedezékbõl szedd le a kis dögöket, majd amikor megjelenik az anya, aktiváld a holoduke-ot és a telepített géppuskával lõdd. Ha minden jól megy, a holoduke lejáratakor már alig-alig lesz élete, amit a rakétavetõvel tudsz gyorsan levinni. Szívós a dög, a végleges harc még nehezebb lesz majd vele.

Shep
Valakinek sikerült már legnehezebb fokozaton azt a részt megcsinálni, mikor jön vagy 10 csápos mocsok és utána meg elõjön a az anyjuk? Egyszerûen képtelenség, mert addig eljutok ,hogy lelövöm nagy nehezen holoduke+sör kombóval a 10+ kicsit de utána a nagy szétkap a kék lövedékével.

Shep
Én azért még reménykedem a single player DLC-ben. Hátha ott benne lesz az úgymond fõ boss harc.

dronkZero
Igen, ezt lehetett érezni a játékban is, hogy az a fõszörny csak egy "placeholder", újrahasznosított ellenség bebaszva az "igazi" helyére, amíg az kész nem lesz... csak ugye az már soha nem fog elkészülni.

Shep
És akkor mi van?

woy
van talán 1cm is ezen a képen ami nem homályos <#banplz>

dronkZero
Mert nem bírja az engine.

Krinyo
Engem inkább az érdekelne, hogy miért csak 2-3 ellenféllel lehet egyszerre megküzdeni. Inkább lett volna 10-15 gyengébb ellenfél, mint 2 erõsebb.

woy

woy
😄

Shep
Ez is érdekes azért, látszik, hogy eredetileg a gátas rész sem olyan lett volna, mint amilyen most. (régen volt már elfelejtettük)

Shep
Azt nem értem ,hogy a GB miért változtatott az árnyékoláson, ez pl. sokkal jobban mutatott, mint ami a véglegesben van. 😞

Diezel
LOL.. Duke Nukem Titty Cityben az egyik helyiségben az asztalon forog egy ilyen Inception-os pörgettyû amibõl rá lehet jönni hogy duke álmodik <#wink>

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Benedek
PM ment...

Silence! I keel you...

Ryder62
köszi mûködik de nem tudok chaptert választani

Most kezdi nagyon fölb*szni az agyam ez a szar.
Érdekes elsõre semmi baja majd mikor másodjára tolnám végig (sõt még élveztem is) erre gondol egyet és mindig ugyan ott kifagy. Imádom <#boxer>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018