Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Elsõre ment..Nem volt nagy szám..Engem a csöcsös köcsög idegesített....Mikor jött a repülõ polipgeci....Oszt még figylejek arra is..Meg a kis fosra amit dobál a boss..Meg még a bossra is h csapkod vagy lövöldöz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Fpocok
Sikerült is megörökítenem ezt a sikeres pillanatot. Hardon tolja valaki? Eléggé megizzasztott ez a rész.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Tesó, nem tennéd ezt kérdés-választ a banner alá... <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tommygear
ne nyomd hanem nyomogasd
tommygear
jaja
Fpocok
Normalon is két kört kell ott menni? A másodikra már az összes fedezéket elrúgja...

Fpocok
Holy fuckballs. Sikerült. Nekem sajna nem volt holodukeom, mert ellõttem korábban, hogy megnézzem milyen.
Hardon.

Sziasztok!A játék elején a küklopszot hogyan lehet kinyírni?Az ugrás gombot írja a játék amikor felmászik rá,de hiába nyomom nem csinál semmit!Köszi a segítséget!<#nemtudom>
tommygear
nekem ott pont volt egy holoduke-om szerencsére
Shep
Milyen fokozat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ááá... ezt nem lehet megölni.

Fpocok
Már rég meg lett volna, ha nem csal a gép.

Shep
Be kell húzódni a fekete kisbusz mögé.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Basszus, már 16odszorra ugrok neki a gátas bossnak :S

Hát csak tudod... manapság így jobban eladható egy játék😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

tommygear
de igen, csak ez multiban nem állja meg a helyét
Mert maga az alapjáték nem értelmetlen lövölde😄D

Amúgy ez a multi ilyen tipikus DM... mint a Quake meg az UT-k... túl sokszor láttuk már ezt

tommygear
értelmetlen lövölde ez a multi, nem kellett volna bele
így végigtolva a gamet,nem volt egy nagy durr.Kb 10 évvel ezelõtt nagy game lett volna,de mostanság elég gyenge,rövid,semmi spec.effekt,physx 0.
Mesterséges inteligencia kb dos-os színvonal.
Nehézségi szint is lol,egyszer túl nehéz(elfogy az ammo)máshol meg semmi gebasz.Ugrálos részek megint csak lol,újra kezdem vagy 30x.
Egyszer végig lehet tolni,de ennyi.
Hmmm... azt hittem, hogy az autós jelenetek idegesítõek lesznek, de egyáltalán nem... abszolút kellemesek😊

Viszont a Mighty foot az itt a verda neve lenne? Nanehogymár!!!😄
És ezzel mi a helyzet?😄

Ezen most röhögtem egyet😄D

"Damm... Desert road... no gas... and no CHICKS"😄

Rage47
igen
Diezel
Csak én fedeztem fel hasonlóságot (illetve pontos mását) a szteroidok és a Doom Berserk-je között?<#pardon1>

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

dronkZero
És nem a grafika miatt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Az olvasók pontjait ki nem szarja le 😊

Pont azon gondolkoztam, ha a crysis 2 motorjával és grafikájával menne, mekkorát ütne😊
olvasók pontjai ugyanott: 6.1, 6.7 😊
dronkZero
Mi, olyan bajod van, mint a csókának a Mementóban? Az elõbb kérdezted, hogy miért gagyi... Ez, amit írtam, úgy mondjuk egy szóval, hogy gagyi.

Hát nem egy Crysis 2!<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rage47
<#eljen>
reménytelen
Jaja, errõl írtam #6806-ban.
Shep
Nem igazán értem, hogy ezt miért írod de ki mondta, hogy nem?

dronkZero
Na ne mondd már, hogy nem látod, baszki! Az egész Duke imidzs egy ZSkategóriás Schwarzenegger-utánzat keménykedõs faszagyerek, aki simán elmenne egy ZS-kategóriás akciófilmben. Nézd már meg, hogy a beszólásait milyen filmekbõl vették!

Nagyjából az egész Duke téma egy nagy "annyira szar, hogy az már jó" poén.

dronkZero
Na mondjuk kb ez az egyetlen dolog, ami régen is pontosan tökugyanilyen volt.

Shep
Ha már legagyizol valamit akkor legalább vennéd a fáradságot és pár szóban leírhatnád miért is az, mert ez így csak egy értelmetlen leszólásnak tûnik.

Ezt a játékot a film+-os zs kategóriás filmekhez lehet csak hasonlítani. MEGAGAGYI. Pedig régen imádtam vele játszani, de ez most valami siralmas...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Diezel
csak szimplán elmentem a szörnyek mellett, néha nekimentem a sípcsontjuknak az fájt nekik : D

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Én már azon is röhögtem hogy "kiadták a multi fejlesztését" , hát lehet hogy az elsõ CS alfával több meló volt.

Fpocok
Bár nem tudom milyen lehet PCn a multi. Biztos jobb, mint konzolon... de ezt nézzétek meg. Laggos, irányíthatatlan szar. És van aki még fizet is ezért.... a sok lúzer.

Frank99
már sejtem, hogy nincs vége, ha visszaolvastál, azóta tovább is jutottam...
de köszi!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

wesker24
Az még nagyon nem a vége jó ha a játék közepénél tartasz ! xD

Amugy a 3 mellû Alien Queen tényleg ott van a szeren !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én most annál az istenverte fogaskerekes résznél vagyok amikor miniatûr változtaban kell átjutni a forgó fogaskerek lyukain nem kicsit nehéz !
tommygear
Nem kell megölni õket, csak átjutni😊
érdekes game, ez a kisautó vezetés furcsa, de szokható😄 hogy oldottátok meg, amikor aprók voltatok, mivel spóroltátok meg a töltényeket? nehéz kicsiként megölni a nagyokat, vagy a kocsival ökleltétek fel a szörnyeket esetleg?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ZTM
Na végigtoltam...

Bár nem játszottam az elõzõ részével, nem tudhatom milyennek "kéne" lenni ha szabad ilyet mondani de, nekem kurvára tetszett!

Nem tudom mi ez a sok lehúzós teszt, a grafika egész jó ha bár bõven van szebb és jobb grafikus motor de, szerintem ez is elviselhetõ, nem csak ez számít, a játékmenet pompás végig élveztem, a kis fejtörõk is egész pofásak benne.
Mindent összevetve nekem nagyon tetszett és szerintem ha nem is tökéletes megérdemli az elismerést!

Ja, ezt én is észrevettem. Szaladtam, és pont, direkt elémlõttek, úgy, hogy én pont beleszaladjak.
És még akkor lepontozzák a mestintjét a játéknak, hát nevetséges.

berlinboy6329
És másfélszer annyi új map,mint a mostani singleben összesen..

Viszont lehet h fos a játék meg ilyenek,lehet mondani,de végre van benne vmi amit azért hiányoltam már eddig mindenbõl...A játékok 99%-ban ugyanis ilyen nincs...

Hogy ha megdölgik vki,akkor ne tudjunk már keresztül menni rajta,meg belefeküdni a hullájába...Legyen az ember,állat v akár élettelen dolog....Minden játékbane gyszerûen átgyalogolok rajta...

Meg az octabrainek,amik rohadtul idegesítõek...Hardon toltam,kaptam egy lövést odalett az életem 96%-a...Ráadásul mocskosullõ,amit szeretek..Nem az h darál,oszt a 95%-a mellé megy,hanem elém lõ,én meg belesétálok..Fõleg ha többen vannak,mozdulni sem lehet.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Jó hogy mondod, bánom, hogy bepipáltam az indításnál.
Frank99
én egyedül, mert a nem akartam a gyereket 13 évesen vibrátorral flusztrálni, azt hittem az alien királynõ az a vége.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak