Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hardon.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy ez a multi ilyen tipikus DM... mint a Quake meg az UT-k... túl sokszor láttuk már ezt
Mesterséges inteligencia kb dos-os színvonal.
Nehézségi szint is lol,egyszer túl nehéz(elfogy az ammo)máshol meg semmi gebasz.Ugrálos részek megint csak lol,újra kezdem vagy 30x.
Egyszer végig lehet tolni,de ennyi.
Viszont a Mighty foot az itt a verda neve lenne? Nanehogymár!!!😄
És ezzel mi a helyzet?😄

"Damm... Desert road... no gas... and no CHICKS"😄
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nagyjából az egész Duke téma egy nagy "annyira szar, hogy az már jó" poén.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
de köszi!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Amugy a 3 mellû Alien Queen tényleg ott van a szeren !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bár nem játszottam az elõzõ részével, nem tudhatom milyennek "kéne" lenni ha szabad ilyet mondani de, nekem kurvára tetszett!
Nem tudom mi ez a sok lehúzós teszt, a grafika egész jó ha bár bõven van szebb és jobb grafikus motor de, szerintem ez is elviselhetõ, nem csak ez számít, a játékmenet pompás végig élveztem, a kis fejtörõk is egész pofásak benne.
Mindent összevetve nekem nagyon tetszett és szerintem ha nem is tökéletes megérdemli az elismerést!
És még akkor lepontozzák a mestintjét a játéknak, hát nevetséges.
Viszont lehet h fos a játék meg ilyenek,lehet mondani,de végre van benne vmi amit azért hiányoltam már eddig mindenbõl...A játékok 99%-ban ugyanis ilyen nincs...
Hogy ha megdölgik vki,akkor ne tudjunk már keresztül menni rajta,meg belefeküdni a hullájába...Legyen az ember,állat v akár élettelen dolog....Minden játékbane gyszerûen átgyalogolok rajta...
Meg az octabrainek,amik rohadtul idegesítõek...Hardon toltam,kaptam egy lövést odalett az életem 96%-a...Ráadásul mocskosullõ,amit szeretek..Nem az h darál,oszt a 95%-a mellé megy,hanem elém lõ,én meg belesétálok..Fõleg ha többen vannak,mozdulni sem lehet.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/