Duke Nukem Forever
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 hibát követtek el a készítõk (bár ezeket már fejtegették mások is)
- Nem teljes áron kellett volna kiadni, hanem budget áron
- Két fegyvernél több lehetett volna nálunk
- Újratöltõdõ élet (ego)
Ha ezekre figyelnek, akkor jobb pontokat kapott volna. Viszont biztosan lesz folytatás, hisz a GB-nek fillérekbe került a cucc lévén csak összerakták a darabokat, vagyis bõven meg kellett hogy térüljön a költsége, ami a mai világban egyet jelent a folytatással. Viszont emiatt kicsit aggódom is, ha újabb rész jön, annak modernebbnek kell lennie és a nulláról fog készülni, azaz sokkal sokkal többe fog kerülni, mint a DNF. Akkor viszont nem lesz elég annyit eladni belõle mint ebbõl, vagyis nagyobb réteget kell megcélozni (a DNF csak egy kisebb rétegnek, a nagyon régi motorosoknak jött be), ebbõl az következik, hogy minden, amitõl Duke a Duke kifog veszni belõle. Meglátjuk....
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Na jó, jó lenne még továbbá, ha a hugyunkat is irányíthatnánk.
Why so serious?
Innentõl pedig rossz helyen kérdezõsködsz.
Ha kijátszom a játékot miért nem választhatok a teljesített pályák közül? Csak ez a 3 chapter választható és csak akkor csinálhatom meg a Duke Livesban mondjuk az utolsó pályát, ha újra eljutok odáig?
Ha nem lehet választani a pályák közül, akkor pedig légyszíves azt mondjátok meg, hogy hol vannak a cheat kódok mert azok közt biztos van olyan, hogy teljesül a pálya (legalábbis remélem).
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem kell az egészbe sokat beleölni, pár nap alatt összejött az egész (nem beszélve a GTA IV multis acsijairól, amikre egy egész nyarat rászántam).
A legkeményebb az volt, mikor a legnehezebb szinten másodjára végigjátszottam a játékot úgy, hogy végig velem volt az aranypisztoly.
Szerencsémre a friss emlékek az elsõ végigjátszásról segítettek, hogy hol milyen fegyvert volt érdemes választani. Amúgy az a pisztoly is nagyon jó fegyver tud lenni ám (multiban meglepõen jól használható).
Célom lenne még multiban a 42. szint elérése is, a házi berendezések feloldása miatt is, de ilyen multiplayer mellett lehet nem visz majd rá a lélek.
"De ezek valamelyike mindegyik multis játékra elmondható..
Tehát, hogy:
- lenne több szerver,
és/vagy
- kisebb laggal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
bocs, de ez fail volt reszedrol.
erezd az ironiat az irottakban. :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Why so serious?
mind lagos, keves a szerver es fos is a support, igen.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem értem.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Pontos utalás az angolban erre nincs, a fordítónak a dolga ezeket a helyzeteket kezelni belátása szerint...
Nekem kellett dönteni, hogy egy bizonyos szituáció után tegezõdjenek, mert azt már a helyzet akkor megkövetelte.
Angol fordításoknál ez különösen érdekes és kényes probléma...
(ha még nem, akkor majd fognak - 30-35 között)
[merlinw.org]
Akkor visszaszívom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szerintem ez is...
Ha azzal rajzolok, talán jobb lesz.
Aztán firkáltam valami görbéket a táblára és rögtön felordított, hogy így már tökéletes.:D
Pontosan ne tudom idézni, hogy lett fordítva, de elhiheted, hogy jól.
Próbáld ki...
Értem én, hogy néhány szóviccet nem lehet lefordítani és változtatni kell, de ez mi?
""Ha piros tollal rajzolsz, talán sokkal jobb lesz a terv...""
Ez gondolom az akart lenni, amikor mondja, hogy milyen szaga van a piros tollnak.
Jól mondom?
Ezt így miért kellett?
Parasite Eve 2, best game EVER!