Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Így a vége felé nekem is kezd hasonló érzésem lenni. Vannak benne nagyon jó ötletek, de nagyon látszik rajta hogy mostmár csak azért adták ki hogy ki legyen adva - még egy év fejlesztés nem ártott volna neki, akkor viszont még "csúnyább" lesz a grafika (ami el kell ismerni most se a legszebb), megint motort kell váltani és kezdõdik minden elõlrõl...

A legszembetûnõbb ezzel kapcsolatosan a már olyan sokszor említett regen élet. Egyszerûen semmi értelme a nem instakill csapdáknak (áramnyalábok, gáztûzhely vagy forró lap duke burgerben, a mindenütt ott lévõ rózsaszín pattanások amík felrobbannak) mert minden gond nélkül át lehet rohanni rajtuk. Megsebzõdtél? Kit érdekel, vársz fél percet és semmi bajod...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

gergou
Viszont kedvem lett elõvenni a Sin -t 😊 Sok pici részletet azért elcsórtak a Sin -bõl 😊

`Take a look to the sky just before you die`

tommygear
google a barátod
gergou
Igazából, nekem a grafikával semmi bajom nem volt. Nem egy eget rengetõen szép játék, de igencsak hangulatos lett néhány helyszín. Az érzéseimet leginkább az fejezi ki, hogy voltak jó részek a játékban, talán a leg emlékezetesebb a Duke Burger pálya. Ha ezen pálya színvonalát hozta volna végig a játék, az lett volna az igazi. Sajna sok unalmas helyszín és lövölde van benne (hozzáteszem egy csomó érdekes és hangulatos dolog meg kimaradt... pl a csacsis lovaglás). Lehetett volna sokkal jobb is.

Nazgul1980
Én már sok játékot végigjátszottam, és ez megoldás BÛN! Mentést valaki?

Shep
Ennyi erõvel egy játék sem kell, hiszen mindben ott a hibalehetõség.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nazgul1980
Ugye, nem kellet volna ez a marhaság a gomnyomkodással, hiba lehetõség<#levele>

Fpocok
Amúgy lehet, hogy ez a gond. Én pl hallottam valakitõl, hogy az elsõ bossnál szar volt neki, hiába nyomta gombot, nem csinálta... pedig az könnyû.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nazgul1980
A játék rosz ott, mentést<#vigyor3>

Shep
Hát pedig te csinálsz valamit rosszul, mert játékosok ezreinek sikerült ott továbbjutni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nazgul1980
Bamba vagy te<#vigyor3> akár milen ritmusban nyomom, a felétõl ne bírom kijjebb nyitni, aztán kiköp, mentést ide<#vigyor3>

Shep
De mégis mit csinálsz, mert ennyire nem lehetsz bamba? Mi a technikád?

woy
Nazgul1980
De most komolyan nem megy, és több órás próbálkozás után már nagyon eleged van. Ha járna minden tizedik Oktobrain után egy plusz Ego, már végig érné a képernyõt.......<#shakehead>

Shep
Még szerencse, hogy nem te döntötted el ,hogy kiadják -e 😄

Shep
Túlkomplikáljátok a dolgot 😊

gergou
Végre volt idõm befejezni. So so... Rég nem játszottam olyan játékkal, aminek ennyire vártam a végét... 😄 eröltetett vontatott volt javarészt, néha pillanatnyira feelinges is, de így befejezvén, azt hiszem jobb lett volna ha nem adják ki. Ennyi a véleményem.

Shep
Mert így látványosabb, egyébként nem értem mi olyan nehéz abban a részben, simán nyomkodod a gombot és kész, egyetlen ilyen nyomkodós rész nem okozott problémát.

Fpocok
Én úgy szoktam, hogy úgy rakom a spacere a kezemet, hogy felette van a mutató, fákk jús és a gyûrûs ujjam, és akkor csak a mutatóval meg a gyûrûssel kalimpálom felváltva a spacet 😄 Kurva hangos, de mûködik 😄

Nazgul1980
2 napja nem bírom megcsinálni!!!!! Miért nem döglik meg simán, ha lement az életereje<#boxer>

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor belenyúlsz a szájába? Pedig annyira nem nagy ördöngösség... nehezebb, mint az elsõ bossnál az tény, de nehogy már ne tudd megcsinálni...

Nazgul1980
Nem dobna meg valaki egy full mentéssel? A Queen Bitch nél egyszerûen nem bírom jól nyomkodni azt a rohadt gombot, hülye készítõk......

250 ezer kell az egoboosthoz
Ron Ragm
Ha sikerül összeszedni a felsõ 3 lámpát az megugrasztja a szorzót, onnantól gyerekjáték.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shep
Flipperen sikerült már valakinek annyi pontot összeszedni ami megadj a + egot?

Shep
Legnehezebb (amit elsõ végigjátszás után ad be) fokozaton azért elég kemény a játék. Az elején a disznó csak megcsapott és már feküdtem.

fery02
Ezt miért nekem?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dronkZero
Mert célozni is nehezebb lehet paddal, fõleg fejre. De egyébként leszarom, ha nem érted. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Hm, nem eredeti, acsívment nem hat meg, de amúgy véletlenül dobtam el párszor. De mindig visszamentem érte.

Fpocok
Nem tudom ez hogy jön ahhoz, amihet linkelted... <#nemtudom>

Seth
Tényleg jó fegyver.Egy achievment is jár érte, ha az egész játékban végigviszed, nem dobod el 😄

PSN ID.: Beegabor

dronkZero
Vicces ez a téma. Én az egyik fegyverslotban a legelejétõl a fõbossig végig az aranyszínû coltomat tartottam. Az egyik leghasználhatóbb fegyver a játékban, ha az ember tud fejeseket osztani sorban.
Gondolom konzolon, kontrollerrel az elsõ adandó alkalommal el szokták dobni... 😛

IMYke2.0.0.0
Amiért a Tom és Jerry-s effekteket is szokták használni: poén.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hmmm ez a sokak által emlegetett hidas boss abszolút nem volt nehéz szerintem még hardon sem... másodjára sikerült kinyírnom😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
Nem nehezebb, LASSABB

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Szerintem nehezebb gamepaddal, mint egér billel... ugye fordulni, meg nézelõdni stb.

TDC Geronimo
Platform részek nehezek kontrollerrel wtf? Annak a kezébe tényleg nem való...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Gamepad-al sokkal könnyebbek az ugrálós játékok...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MerlinW
No. Amíg ti zokogtok - és élvezítek, fikáztok - mert nincs jobb dolgotok, én végigjátszottam másodszor is és jó vót😊 Ennyi.

-fav

[merlinw.org]

Fpocok
Na kijött a GT.com os review. Bírom, hogy megemlítették, hogy platform ugrálás nem való FPSbe... hát baszki, talán le kéne rakni azt a kibaszott gamepadot... de még az is balfasz vele, aki csinálta a felvételeket oda... pedig neki illene jól kezelnie...
Meg amúgy nem értem, miért csak xbox alapján ítélkeznek? Vagyis értem... Pl PCn sokkal jobban fut.

Bence94
hát ha te olyan mazochista vagy akkor hajrá,de a bf3 szarrá alázza ezt e megalázott codot.cod 2 meg 4-el sokat játszottam kedvenceim is de meguntam már.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TheGrinder
A treyarchos inkább call of ratyi, de az IW-s codok igazán jók (számomra mindenképpen, jöhet bf3 vagy bármi, akkos sem fogja odaverni a cod2 és cod4 et nállam).

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Üdv!Játékállást vagy a billentyûkiosztást el lehet menteni valahogyan?/razor1911 féle verzió/
Shep
Ennyi erõvel már te is beírhattad volna 😄

Fpocok
Google a barátod. Youtube a barátnõd. Pötyögd be.

Shep
Ez melyik hang?

Lol😄
Nekem eddig csak a fémes ajtókinyílás hangeffekt tûnt fel, h másban is van, de azt gondoltam, biztos csak hasonló.
De ez gigalol. Miért nem tudják a visítást felvenni újra?
Ismer még valaki ilyen jellegzetes hangokat?

tommygear
lehetett volna igen, de ismerjük a játék fejlesztésének történetét azt hiszem...
HeadHunter86
Kb. 3 órát játszottam addig vele. De valahogy nem vonz. A grafika legyen olyan amilyen, nem is érdekel igazán. Ok, hogy old schoolra akarták, de ez már túlzás, vannak benne jó ötletek, de ez kevés. Otromba az egész. A fegyverekkel ahogy lõsz is eleve szar már. Az egész mechanikája. Az animációk borzasztóak, rosszabbak mint egy RPG-ben. Aztán a pályák felépítése is olyan semilyen. Elnagyolt az egész. A beszólásokon és a DUKE-os dolgok miatt lehet jobb egy budget játéknál. 10-bõl 5-6 pontot érzem reálisnak. Még azért játszok majd vele pár órácskát, ha nagyon unatkozom, de nem hiszem hogy hirtelen olyan hú de jó játékká válna. Szerintem nem csalnak a kritikák, és tényleg gyengusz lett. Lehetett volna ez old-school és mellette minõségi is.