7639
Duke Nukem Forever
-
#7395 Ez tényleg így volt, én is alátámasztom. -
#7394 ha az összes EGO-t megszerzed, több lesz az életed. Ennyi. Amíg nem indítasz új kampányt, addig ezzel a megnövekedett élettel játszol. :) -
mester1987 #7393 az úgy komoly xD -
mester1987 #7392 Ha az összes EGO-t megszerezzük az egyjátékos kampányban, akkor kapunk valami extrát azért nem tudjátok??? Az rendben van, hogyha végigvisszük akkor kapunk a menüben, de az EGO-kért külön? -
#7391 Osztan azt tudja-e valaki, hogy multiban mi történik akkor, ha valakinek a fegyverére ráragasztunk egy Trip Mine-t, oszt robbanás előtt az áldozat gyorsan le tudja cserélni a fegyverét?
Mellesleg az milyen owned pillanat már, hogy valakit egyszerre lekicsinyítünk, lefagyasztunk, majd szétb*szunk rakétavetővel... -
#7390 RelakS: Jogos. :)
Jaka923: A magyarítások készítésekor többnyire nem teszünk különbséget, általában azon vagyunk, hogy működjön mindennel. Aztán amikor jobbára csak a hivatalos játékot frissítik, és ahhoz igazítjuk a magyarítást, előállhat olyan helyzet, mint a Source-os játékoknál, hogy megszűnik a kompatibilitás a warezes ősverzióval. A DNF magyarításához egyébként (egyelőre?) nem kell gőzgép. -
#7389 Remélem, hogy a magyarításotok ennél a játéknál sem működik a gőznélküli verziókkal, csakúgy, mint a Half-Life-oknál. -
#7388 és ahhoz miért _ebben_ a topikban nyújtsunk segítséget? :P
Lásd banner -
#7387 Van ebből olyan változat is, aminek nem gond, ha a kánikulában elpárolog a gőzfelhő. -
#7386 hogy érted, hogy elvesztek a mentéseid?
Elvileg a felhőből le kellett volna szednie a játéknak. Legalábbis a Steam-ben ott van mellette a kis felhő, ami emlékeim szerint azt jelenti, hogy mentések, billentyűzet konfigok stb a valve szerverein is el vannak tárolva -
#7385 Hamarosan valami bejelentés is várható. -
#7384 Mindenképpen lesz folytatás:
"I know that you guys figured out that, when Gearbox acquired the franchise, we didn't do it just to make sure we could all play Duke Forever, but because we wanted to make our own Duke game. Soon, we'll talk about that, but not today. [the crowd cheers]" -
#7383 Talán próbáld meg ezzel : Save -
miki10 #7382 Sziasztok!
újra kellet telepíteni a gépet, és a mentéseim elvesztek. Már a gátnál jártam, és nem szeretném újra kezdeni a játékot, valaki nem tudná átküldeni a mentéseit? vagy valahonnan nem tudnám letölteni?
(google-be nem találtam)
kössz előre! -
#7381 Apucira ráférne kis pihenő. -
#7380 -
#7379 Rebootolják a Duke Nukemet? -
S8DJ #7378 -
#7377 ? -
#7376 xDDDDDD szükséges rossz dsadadsad:dD.sa__xDDDD -
#7375 de az nem extra, hanem szükséges rossz :D -
#7374 Na meg a Windows. -
#7373 kicsit ma is duke-oztam
FullHD, full felbontás
közben a háttérben ott maradt a tv vevő program, egy képszerkesztő program, a Media Player classic, meg a firefox is XD -
#7372 Na mondom megnézem már a patchet. Erre A játék pillanatnyilag nem elérhető, próbáld később üzenet fogad. Hát rohadjon le a Steam! -
#7371 fogyatékos -
#7369 Thank you, Captain Obvious! -
#7368 Anno a régi részeket PCn tolta... aztán az új részt meg boxon... és olyan szar volt a kezelhetősége, hogy inkább leugrott a hegyről.
Annak, aki nem értené... -
-
#7366 mármint mit? -
#7365 Magyarázd meg :) -
#7364 szerintem ez szándékos az UT3-tól
betölti a minimum felbontással (mindenkinek kb ugyanannyi idő), és akinek maxra van húzva a grafikája, annak már játék közben rakja hozzá az extra adatot.
Szerintem
Aztán ezt nem irtották itt ki :) -
#7363 Igazából ez úgy jött össze, hogy (azért alapból sem néz ki ilyen szarul a helyzet), Unreal motor sajátosság befigyelt, miszerint képes késni a textúra betöltésekkel. :) -
#7362 ez a jobb minőségű textúra ami a patchel jött ? -
#7361 Fákjeee!!!
-
#7360 gyorsan ki is próbáltam
Hail to the 4 weapons, baby! -
#7359 lehet, közepesen végignyomom megint, ha már úgyis van négy fegyver :) Az még talán megéri :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén pl nem szerencsétlenkedni a hernyóval, hanem RPG-ből és Dewastatorból osztani neki az észt :D -
#7358 Az igen, 546,8 MB-nyi cuccot lehúzott Steam.
Kár, hogy már meguntam a játékot. :D
De mindenképp kipróbálom.
Számomra az a legfontosabb, hogy állítólag Steam.exe játék alatt kevésbé eszi a procit. -
#7357 Erre kíváncsi vagyok, ki is próbálom. -
peti2x #7356 Kijött a patch PC hez
http://www.gearboxity.com/content/view/701/33/
Good news! A patch for Duke Nukem Forever PC is now available through Steam, with the patch notes below:
4-weapon inventory option for single player
MP Server favorites
Dedicated server overhaul
FOV can be modified
Change VOIP to push-to-talk (bandwidth fix)
VAC anti-cheat system enabled
Support for Japanese Steam ID’s for PC release in Japan
Auto-aim fix
Blood effects on surfaces behind enemies when shot
Steam.exe no longer uses an unusually high amount of CPU
Texture quality improvements
Fixes to prevent single player and multiplayer save data corruption
Leaderboard exploit fixed
AMD Dual-Core Optimizer no longer automatically installed (fixes rare bugs with Intel processors)
Crash/compatibility fixes and other minor bugs -
#7355 Pontosabban csak kibővíti +2vel.