7639
Duke Nukem Forever
  • fery02
    Ez tényleg így volt, én is alátámasztom.
  • RelakS
    ha az összes EGO-t megszerzed, több lesz az életed. Ennyi. Amíg nem indítasz új kampányt, addig ezzel a megnövekedett élettel játszol. :)
  • mester1987
    az úgy komoly xD
  • mester1987
    Ha az összes EGO-t megszerezzük az egyjátékos kampányban, akkor kapunk valami extrát azért nem tudjátok??? Az rendben van, hogyha végigvisszük akkor kapunk a menüben, de az EGO-kért külön?
  • fery02
    Osztan azt tudja-e valaki, hogy multiban mi történik akkor, ha valakinek a fegyverére ráragasztunk egy Trip Mine-t, oszt robbanás előtt az áldozat gyorsan le tudja cserélni a fegyverét?

Mellesleg az milyen owned pillanat már, hogy valakit egyszerre lekicsinyítünk, lefagyasztunk, majd szétb*szunk rakétavetővel...
  • TSL16b
    RelakS: Jogos. :)

Jaka923: A magyarítások készítésekor többnyire nem teszünk különbséget, általában azon vagyunk, hogy működjön mindennel. Aztán amikor jobbára csak a hivatalos játékot frissítik, és ahhoz igazítjuk a magyarítást, előállhat olyan helyzet, mint a Source-os játékoknál, hogy megszűnik a kompatibilitás a warezes ősverzióval. A DNF magyarításához egyébként (egyelőre?) nem kell gőzgép.
  • Jaka923
    Remélem, hogy a magyarításotok ennél a játéknál sem működik a gőznélküli verziókkal, csakúgy, mint a Half-Life-oknál.
  • RelakS
    és ahhoz miért _ebben_ a topikban nyújtsunk segítséget? :P

Lásd banner
  • TSL16b
    Van ebből olyan változat is, aminek nem gond, ha a kánikulában elpárolog a gőzfelhő.
  • RelakS
    hogy érted, hogy elvesztek a mentéseid?
    Elvileg a felhőből le kellett volna szednie a játéknak. Legalábbis a Steam-ben ott van mellette a kis felhő, ami emlékeim szerint azt jelenti, hogy mentések, billentyűzet konfigok stb a valve szerverein is el vannak tárolva
  • Fpocok
    Hamarosan valami bejelentés is várható.
  • Fpocok
    Mindenképpen lesz folytatás:

"I know that you guys figured out that, when Gearbox acquired the franchise, we didn't do it just to make sure we could all play Duke Forever, but because we wanted to make our own Duke game. Soon, we'll talk about that, but not today. [the crowd cheers]"
  • sb1
    Talán próbáld meg ezzel : Save
  • miki10
    Sziasztok!

újra kellet telepíteni a gépet, és a mentéseim elvesztek. Már a gátnál jártam, és nem szeretném újra kezdeni a játékot, valaki nem tudná átküldeni a mentéseit? vagy valahonnan nem tudnám letölteni?
    (google-be nem találtam)

kössz előre!
  • fery02
    Apucira ráférne kis pihenő.
  • sz4bolcs
  • grebber
    Rebootolják a Duke Nukemet?
  • S8DJ
  • RelakS
    ?
  • SZilaJMaGGoT
    xDDDDDD szükséges rossz dsadadsad:dD.sa__xDDDD
  • RelakS
    de az nem extra, hanem szükséges rossz :D
  • fery02
    Na meg a Windows.
  • RelakS
    kicsit ma is duke-oztam
    FullHD, full felbontás
    közben a háttérben ott maradt a tv vevő program, egy képszerkesztő program, a Media Player classic, meg a firefox is XD
  • Shep
    Na mondom megnézem már a patchet. Erre A játék pillanatnyilag nem elérhető, próbáld később üzenet fogad. Hát rohadjon le a Steam!
  • tommygear
    fogyatékos
  • dronkZero
    Thank you, Captain Obvious!
  • Fpocok
    Anno a régi részeket PCn tolta... aztán az új részt meg boxon... és olyan szar volt a kezelhetősége, hogy inkább leugrott a hegyről.

Annak, aki nem értené...
  • Maxtreme

• RelakS
    mármint mit?
  • Krinyo
    Magyarázd meg :)
  • RelakS
    szerintem ez szándékos az UT3-tól

betölti a minimum felbontással (mindenkinek kb ugyanannyi idő), és akinek maxra van húzva a grafikája, annak már játék közben rakja hozzá az extra adatot.
    Szerintem
    Aztán ezt nem irtották itt ki :)
  • fery02
    Igazából ez úgy jött össze, hogy (azért alapból sem néz ki ilyen szarul a helyzet), Unreal motor sajátosság befigyelt, miszerint képes késni a textúra betöltésekkel. :)
  • woy
    ez a jobb minőségű textúra ami a patchel jött ?
  • fery02
    Fákjeee!!!

• RelakS
    gyorsan ki is próbáltam

Hail to the 4 weapons, baby!
  • RelakS
    lehet, közepesen végignyomom megint, ha már úgyis van négy fegyver :) Az még talán megéri :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén pl nem szerencsétlenkedni a hernyóval, hanem RPG-ből és Dewastatorból osztani neki az észt :D
  • fery02
    Az igen, 546,8 MB-nyi cuccot lehúzott Steam.
    Kár, hogy már meguntam a játékot. :D

De mindenképp kipróbálom.
    Számomra az a legfontosabb, hogy állítólag Steam.exe játék alatt kevésbé eszi a procit.
  • Jaka923
    Erre kíváncsi vagyok, ki is próbálom.
  • peti2x #7356
    Kijött a patch PC hez
    http://www.gearboxity.com/content/view/701/33/

Good news! A patch for Duke Nukem Forever PC is now available through Steam, with the patch notes below:
    4-weapon inventory option for single player
    MP Server favorites
    Dedicated server overhaul
    FOV can be modified
    Change VOIP to push-to-talk (bandwidth fix)
    VAC anti-cheat system enabled
    Support for Japanese Steam ID’s for PC release in Japan
    Auto-aim fix
    Blood effects on surfaces behind enemies when shot
    Steam.exe no longer uses an unusually high amount of CPU
    Texture quality improvements
    Fixes to prevent single player and multiplayer save data corruption
    Leaderboard exploit fixed
    AMD Dual-Core Optimizer no longer automatically installed (fixes rare bugs with Intel processors)
    Crash/compatibility fixes and other minor bugs
  • Fpocok
    Pontosabban csak kibővíti +2vel.