Duke Nukem Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
egy-két helyen így is azért volt némi fejtörést, hogy ezt most hogy? Pl a turbina után mikor jöttek a baby octabrain-ek... A vízalatti giliszta sem épp a kedvencem.
Az viszont tetszett, hogy Las Vegasban még lehet úgy is disznót ölni easy-n, hogy kétszer fejbe kólintom 😄
És nem, nem fogom nehezebb fokozaton is végignyomni. Ha olyan lenne a játékrendszer, mint a Duke3D-ben (%-os élet, egészségcsomagok, atomic health, kaszárnyára való fegyver és lõszer), akkor meggondolnám. Végülis a Duke3D-t is végignyomtam hardon. (azt meg azért nem nyomom le legnehezebben, mert ott már feléled az ellenség, ha nem robbantod szét, stb 😄 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fresh Duke
"szeretek szopni, na nem úgy értve 😊"
Én itt elõször arra gondoltam, hogy szeretsz szopni a játékokkal. De így már too much information...

A heavy cost. I pay it gladly.

fery02
Legkönnyebb szinten toltad csak ki a játékot, miközben minden egyéb acsit elértél? 😮

Én alapból Hard-on kezdtem neki (szeretek szopni, na nem úgy értve 😊), majd legközelebb nekikezdve ismét legnehezebben, pluszba nehezítésként végig magamnál tartottam az arany pisztolyt is. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RelakS
hmm... a közepes, nehéz, nagyon nehéz végigjátszást leszámítva minden achievement megvan 😊

biomage
wikin Developer(s) 3D Realms (Apogee Software)

Szal igazad van 😊 egy cég csak átnevezte magát.

így egy maradt kizárásos alapon 😊
A régiek akciós-platform játékok voltak

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Duke Nukem 1-2: Apogee (a késõbbi 3D Realms)
Duke Nukem 3D: 3D Realms

Hol van itt a másik cég? 😄

biomage
bizonyítsd

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

A régieket másik cég csinálta.
RelakS
2: tétovázik, egyezkedni akar
3: platform játék? 😊

merthogy ilyen lehetõségek vannak

biomage
ilyen választási lehetõség van a 3on

A régiek akciós-platform játékok voltak
A régiekben nem Duke volt a fõhõs
A régieket másik cég csinálta
A régiekben Duke vörös hajú volt

fery02
1. Mind a két fajtából max 4-4.
2. Úgy véli, hogy békülési szándékkal érkeznek.
3. Duke3D 3D-s, oldalnézet helyett. 😛

fery02
Elég szomorú...

biomage
Hali

Lenne pár béna kérdésem 😄 találtam egy nyeremény játékot 😊 és pára nem tudok válaszolni 😊
01. Hány csõbomba és akna lehet nálunk egyszerre a Duke Nukem Foreverben? 4?
02. Hogyan reagál az amerikai elnök az idegenek visszatérésére?
04. Miben különbözött a Duke 3D a korábbi Duke Nukem játékoktól? ez nem ide tartozik de talán valaki tudja rá a választ 😊

woy
Sajnos mindenkinél ilyen szarul fut.

fery02
Nem tudjátok mit lehetne kezdeni ezzel a programmal, hogy multiplayer-ben ne fusson szarul még legkisebb grafikán is?
Már 32-es szintû vagyok és így eléggé kezd uncsi lenni az egész...na meg ha kikapok, mindig azzal vígasztalom magam, hogy az ellennek biztos jobban megy a játéka. <#eplus2>

Az feltûnt amúgy, hogy játék alatt a Steam olyan 30-40%-os CPU terheltségen futkorászik. <#zavart1>
Gyanítom, hogy ha ezzel csak ezzel lehetne valamit csinálni, gyorsabban tudnék fejlõdni a játékban. 😛

Köszi szépen a segítséget.
Shep
Kiesett a kék világító gombóc a lyukból, azt legurítottad a járat végéhez ahol el van zárva az ajtó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem a kvínbiccs-nél vagy ? ---->

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
Milyen szörny? Csinálj egy screenshotot róla. Vagy nézz YTon videót a részrõl.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Üdv..... Nem tudom ki hol tart a játékban. Én elakadtam a THE HIVE: PART 2 pályának azon a részén ahol a gránátot be kell dobni a barlangba. Ez meg is van majd itt ment és jön egy szörny, de tovább egyszerûen nem tudok menni. Nem tudom tud e segíteni valaki, ha igen elõre is köszönöm. Sajnos nem tudtam hozzá képet beilleszteni.

woy
most írják hozzá az új engine-t.

fuck yea
Frank99
Kb.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

RelakS
3?

A sztriptízbárban eddig kb 5-öt minimum találtam, mégsincs meg az achi

Vagy te arra gondolsz, hogy annyi van már benned? <#idiota>

artschi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

14 év múlva.

DLC mikor lesz?
Frank99
béna vagy

:-))))

sorry, 3 sör..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

RelakS
kezd ez a checkpoint rendszer az idegeimre menni

körül sem nézhet az ember, mert hirtelen elõugrik egy Checkpoint Saved felirat, és nem tudok visszamenni oda, ahonnan jöttem

köszi
Space. Nyomogasd bõszen.

Sziasztok segitenétek lehet hogy béna vagyok de rögtön az elején elakadtam.Van az elsõ küldetésben hogy szét kell löni a nagy robotot felmászok rá kikéne tépnem a vezetéket de nemtudom hogy mejik billentyüvel ?Én probáltam egy párral de inkáb megkérdezem ugy döntöttem elöre is köszi.
Krinyo
Én majd akkor veszem meg ha 5 euró alatt lesz 😄

IMYke2.0.0.0
Mindegy, hogy 1 hónapos, vagy 1 napos - az akciózott terméket többen, gyorsabban kapkodják el = több pénz, mint a túlárazott n+1. folytatásos hulladékot (ami történetesen most akár CoD is lehetne, ha nem lenne annyi birka a világon és nem adná el a fél házat is, csakhogy a 3-4 órás single-ért, és a cheat-fest multiért kiadjon 10+ ezret, vagy 50+ dollárt).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krinyo
Látom te viszont szövegértésbõl buktál 😊
Arra reagáltam, miszerint ez "csak" egy nyári leárazás és nem kell belelátni semmit...
Egyértelmû, hogy a rossz eladások nagymértékben szerepet játszottak ebben, fõleg, hogy 1 hónapos a játék.

MerlinW
Te bukhattál, ha nem tiszta az, hogy 1x40 kevesebb, mint 5x20. Nem beszélve arról, hogy az emberek arcába tolják, egyszerû elsõ éves marketingpszichológia.. Én is bedobnám a termékemet egy ilyen akcióba.

Activision pedig más téma.. az egy "bárányokat etetõ szabadkõmûves" vállalat.

[merlinw.org]

Synchronous
Ez a xar mindenütt ott van? <#duma> Ezt a nyan cat-et látva önkéntelenül is elkezdtem töprengeni, hogy az emberiség nem-e érett meg a kihalásra.

A játék amúgy kafa.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

33as már minimum volt.

Why so serious?

Krinyo
A portal 2-nél nem volt 50 százalékos leárazás 1 hónap után...most van.

Azért a CoD-okat nem kéne ide keverni mert abból a birka népség akkor is megvesz 10 milliót ha egy virágvázát árulnak "Call of Duty" címen. Meg az Activison messze a legpénzéhesebb cég jelenleg (4000 forint 5 mapért jellegû DLC-k), persze hogy nem áraznak le semmit. Mint mondtam a Portal 2 már egy hónap után volt akciós, és nem hiszem hogy azért mert rosszul fogyott volna. A DNF annyira nem fogy jól az biztos, bár nemtom ki volt az aki komolyan gondolta, hogy 3 milliót adnak el belõle. Szerintem az illetõ nagyon be volt rúgva. Most meg már valószínûleg ki van rúgva.

Why so serious?

Krinyo
Amíg vesznek valamit, addig nem sokat engednek belõle. Pont jó példa erre az MW, meg a black Ops, amit baromi sok idõ után áraztak csak le. Amit vesznek mint a cukrot, azt nem árazzák le az elsõ hónapban.

Nemtom, a Portal 2 spec kb. havonta 25-50 százalékos akcióban van és mondjuk az év egyik legjobb játéka eddig. Szóval egyáltalán nem "gáz" ha valami akciós. Az már más kérdés, hogy valószínûleg tényleg azért mert így növelhetik az eladásokat. Csak éppen a játék minõségéhez ennek sincs köze, ha az eladások határoznák meg, hogy mi a jó, akkor a Black Ops lenne a világ legjobb játéka. 😊

Why so serious?

Krinyo
1 hónap után kibaszott gáz ha leárazzák. A többi top game érdekes módon nem áraz le 1 hónap után. Egyébként is nem rég volt a hír, hogy fele annyit adtak el amennyit vártak...véletlen?....nem hinném.

Persze. 😄 Azért olcsó, mert az jó reklám. Gondolom vették is a népek. Csak máshol már ráfogják, hogy azért árazták most le mert annyira szar...

Why so serious?

Krinyo
Látom marketingbõl buktál 😄

1 napra. Nyári akciók vannak, de persze aki nagyon akar az ebbõl is vonhat le következtetéseket.

Why so serious?

Krinyo
1 hónapot kellet várni hogy megfelezzék az árát steamen... gg 😄

latom nalad is...<#taps><#mf1><#mf1>
<#idiota><#taps>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jaka923
Már Duke is idejét látná Gordon Freeman visszatérésének.