12316971501353788406.png
  • Bammy
    Én most fogyni akarok+közben gyúrok/edzek szal izmosodni akarok. A következőt csinálom, légyszi mondjátok el a véleményeteket meg hogy ti hogy csinálnátok a helyemben. Először is kikötném hogy 16 éves vagyok, 185 cm körül, 85 kg. Reggel eszek főtt tojást+kétszersültet, iszok narancslét vagy eszek narancsot, mást nagyon nem, ja, a kétszersültet megkenem margarinnal. Suliba barnakenyérből (vagy ilyenekből, rozsos vagy ilyen) viszek szenyát (1 vagy 2) amiben leginkább zöldség van meg vaj, s kevesebb hús. Ebédre sajna muszáj a sulis kaját ennem..ez van. Itthon meg csak egyszer eszek vacsorát 6 óra tájban. Saláta, hagyma, túró, mindenféle zöld cucc, paprika, paradicsom, tészta (de nem a szokásos hanem ami fogyókúrás) + csirke, pulyka. Na szal ennyi a kaja. Ezek mellett napi egyszer "gyúrok". Has, láb, bicepsz, tricepsz, hát, mell. Ameddig bírom, néha van hogy tovább bírnám, de majd növelem az adagot mindig annyira ameddig bírom. Utána persze nyújtok(előtte meg bemelegítek) Na bocs h hosszú lett de nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, javaslatokra tanáscokra, mit csináljak másképp stb. Thx! Ja és este terveztem amit mondtatok h eszek túrót. Innipedig napközben leginkább vizet, néha 100 %-os narancslevet iszok.