33479
12316971501353788406.png
  • Hmmmmmm
    Pillerke 6-ig sem tud elszámolni ....... ő is csak kivülról nézhette az iskolát...
  • Brolly
    hopsz:S
    sztem ez király ötlet, én támogatom.
  • Piller11
    Nem tudom, Cmdr, de ha nekem valaki egyszer (!) és értelmesen (!) káromkodás nélkül és lefaszkalapozás nélkül mond valamit, én már akkor végiggondolom mondókáját és döntök: elfogadom vagy sem. Nem tudom hogy Te ezzel miért nem vagy így...

Egyébként tény, hogy fontos dolgot mond: ne igyatok tejet. Először kicsit furcsának tűnnek az ízek, aztán megszokja az ember. Egyébként egy bodysnak meg kell tanulnia mindent lenyelni - naponta akár 10-szer is.
  • Brolly
    eljen]
  • Piller11

üdv közöttünk, várjuk a Te véleményeidet, ahogy mindenki másét is, ha lehet stílusosan - ahogy eddig is tetted.
    Martinez nagyon tör előre, fogunk még tőle szép eredményeket látni az Olympiáról is. Csak egy kis idő kell neki is, mint a mi Németh Pistinknek - de idő mint a tenger.

Hmmmmm
    (bocs ha hibásan írtam le a neved, de szerintem Te sem tudod fejből hány "m" betűből áll a neved; az általános iskola is kimaradhatott nálad):
    Az értelmi színvonal megszólalt - ha legalább a neved lenne egy ici-picit fantáziadúsabb... Ennyire még a 8 éves hugom is képes
  • jazzy
    Mindenkinek a véleményét szeretném kérni!

A topic elég régi és mostanában eluralkodott a pokol.
    Arra gondoltam, hogy jelentkeznék házigazdának ha ez megfelel nektek is.
    Természetesen érv-ellenérv, vita engedélyezve lenne, ha valakinek más a véleménye mint nekem indokolatlanul nem lenne törlés, csakis indokolt esetben, például túlságosan elszabadult káromkodás, stb.

Csinálnék ezenkívül egy kisebbfajta FAQ-t alapkérdéseknek, valami bannert. Meg még kívánság szerinti dolgokat.

Vélemény?
  • jazzy
    Szerintem ki se ejtsd a szadon hogy Scitec mert 10 ember fog a torkodnak ugrani ugyanis bunny sciteces.

(Egyebkent en is sciteces vagyok oh igen lehet szidni)

Azt valasztod amelyik neked arban megfelelo. A te dontesed, 10 ember legalabb 6 fajta tippet fog adni. Probalkozz, es szurd le melyik a jo neked..

• Ars3nal
    arrol szeretnék érdeklődni hogy kreatint milyet ajánlanátok? Scitec-es monohidrát por az jó?
  • derrick
    Idéz:

DB (drugsbunny) meg a mókus őrse csak ennyire képes

ez tetszik minden benne van. Mint látjátok most már csak piszkálódnak, biztosan most lett vége a fejtágítónak. Kiosztották ki milyen elmés egysorost írjon ide.
    Értelmetlen zagyvaságok, még ha jó pofa vagy vicces lenne, de annyire gyengécskék.
    Kritikuss meg a többiek piller11, Bodyman.... Szerintem semmire nem kell reagálni, mert értelmetlen zagyvaságaikra nincs is mit. A lényeget már megírtuk amire érdemben nem választoltak, s most így próbálják tovább züleszteni a fórumot. Had kínlódjanak magukkal.
    Aki nem vak az már tudja milyen emberek ezek.
  • info
    Hello REWRITEs köszöntelek körünkben

infonak kellene a szájvíz de ha valaki lekaparja a fogkövet az már is képben van, de még hogy mennnnnnnnnnnnnnnnnyire.

Kösz haver, alul-felül protézis - még hogy fogkő ;-)) csak vicc
    de a beszólásod jó volt
  • Hmmmmmm
    kritikusss annyira röhejesen próbál intellektuelnek tűnni.... szerintem 3 egyetem a minimun nála egyet nemsokára be fog fejezni aztán megy másik építkezésre persze csak segédmunkásnak...
  • mateus33
    A kabaré folytatódik...
  • kiralycobra
    "Szia kritikuss, kösz hogy szóltál s már itttt is vagyok. "

És akkor ki is a csatlós? Nyalifali...
  • REWRITEs
    Szia kritikuss, kösz hogy szóltál s már itttt is vagyok. Pár oldalt visszaolvastam mi is van ittenddddd.
    Fassssza csávók vannak mögötted, akik értelmesen nyiltakoznak. Piller11 tényleg jó a stilusod, Derrick se semmi, infonak kellene a szájvíz de ha valaki lekaparja a fogkövet az már is képben van, de még hogy mennnnnnnnnnnnnnnnnyire.
    Gondoltam hogy a DB (drugsbunny) meg a mókus őrse csak ennyire képes. Tudod ezt már szóban de sokszor megbeszéltük. A haveroknak is szóltam, nem sokára többen is itt leszenek garanatálom mind DB ellenes. Valószin Németh István is egy tökös csávó lehet. Tudod mindig is kamáltam, akkor sírtam el magam mikor DB-vel együtt láttam edzeni.

Siralmas a mókus őrs reagálása mind arra amit írtatok nekik. Egyszerüen nem lehet rájuk válaszolni, mert a semmit nem lehet ragozni. Káromkodni meg mindenki tud, ahhoz nem kell ész.

Egyébként kritikuss kösz a képeket. Tudom hogy az egyik kedvenced Martinez. Bezzzzzzzzzeg most örülsz mi hogy jól szerepelt a versenyen? Én még mindig maradok Cutlernél. Figyussz a Dennis James dupla DVD-vel még mindig adós vagy, ugye nem felejtetted el?
  • Cmdr
    kritikuss, én info meg társai nem tudom milyen burokban élnek, de, hogy életükben nem beszéltek mondjuk egy hatalmas multi főnökével, az tuti! Azokhoz az embernek a stílusához képest Bunny maga a szeretettszolgálat!
  • Cmdr
    Nekem sincs semmi bajom Bunny stílusával! Egy példa, ha ő nem úgy mondja ahogy, akkor még mindig tejjel innám a turmixokat... meg hasonló faszságokat csinálnék!
  • kritikuss
    Szia Tazy kösz a tippet
    elmentem hozzátok és megnéztem.
    Nagyon jó gyűjtemény!!!!
    Gratulálok hozzá!!!
  • kritikuss
    Amennyiben úgy döntessz hogy bezárod ezt a topicot, akkor adtál egy nagy fülest
    pont azoknak a bodysoknak, akik így vagy úgy de eljöttek a bodybuilder forumról.
    Vagy nem is hajlandók ott regisztrálni magukat.

Hány éve is megy ez a fórum?? Ezért a három napért ezt megtenni balgaság lenne a részedről.

Nem lesz alternatíva arra, hogy bárki gondtalanul kimondhassa véleményét. A bodybuilder forum tudod arról híres hogy aki ott drugs bunny ellen megszólal vagy bármilyen témában szót mer emelni azt a másodpercek töredéke alatt kitiltják. Nem azért mert rosszat mondott hanem azért mert nem jó hallani az igazságot. Az egészben az a nevetséges, hogy ezen Drugs Bunny még jót röhög, mert tudja, hogy akit kitiltott, az nem tudja kinyílvánítani a véleményét.
    Ettől érzi ő magát annyira erősnek, ellenben ha maradnának mondjuk ilyen fórumok mint az sg-hun ez a fórum akkor láthatóan más lenne a felállás. Sőt ha lenne még több fórum akkor az eddig beetetett bodysok elgondolkodnának, az újabbak pedig mindent másképpen értelmeznének.

Egy fórumon eddig is volt és ezután is lesz szidkozódás, embereket nem tudsz átnevelni. S nem is ez a cél szerintem.

Én úgy látom hogy pont kezd csitulni a dolog. A két tábor szerintem kifejtette a véleményét. Látható, és aki értelemes gondolkodó lény az különbséget is tudott tenni a két-három nap alatt. Ember és ember között, vélemény és vélemény között.

Meggyőződhetett bárki hogy a meg nem válaszolt, kérdések miért is maradtak függőben, miért nem adtak rá semmi megfelelő érvet.
    Valószínüleg nem is lesz rájuk válasz, mert kényes téma, jobb etz elhallgatni vagy elhallgattatni. De mint mondtam aki értelmes és tud a sorok között olvasni az úgy is tudja a választ te nincs értelme azt várni és hallgatni olvasni a szitoksorokat, mivel csak is ezzel tudnak visszaütni.

• Kolosh
    Teljesen egyet ertek! En amugy altalaban ahhoz szoktam magam tartani, hogy ha irok valahova azt ugy teszem, hogy barmikor felvalalhato legyen, tehat ha ugydontok siman odairhassam az igazi nevem...

En is szinte minden tudasom a bb-nek es Bunnynak koszonhetem, ezert nem igazan tud ez a sardobalas itt meghatni.
  • wizso
    humma, én a helyedbe vigyáznék, mert te aztán kurva nagy szarban vagy! :DDDDDD
    én nem hiszem el hogy nem direkt vagytok ilyen szánalmasak! :D
  • BodyMan
    Na, Bunny, neked is meg kellett jelenni itt, a fokolompos

Miert nem jelentel meg a legelejen? Most hogy Humma emberked szepen leszerepelt,
    megszolalni sem tud, mar idetolod a seggedet, hogy mentsd ami mentheto, elhozva sajat egyedi undorito stilusod? Legalabb a noket tisztelned, ha mar a forumozokat es a kerdezoket nem is!
    Ki kell huznod az emberedet a szarbol, mert nem tud magaval mit kezdeni?
    Kiraly banda vagytok, csak gratulalni tudok hozza
  • volt
    Teljesen egyetértek a kolegával.Nekem a stílusával sincs semmi bajom.Ja!és Ő legalább vállalja az arcát nem ugy mint azok akiknek itt a legnagyobb szájuk van,főleg ugy h fingjuk sincs a dolgokról.
  • 170Kg
    Te hány éves vagy kritikuss? Miért írsz nagybetűkkel? Használod legalább a Caps Lock-ot, vagy ilyenkor tenyerelsz a Shift-en? :D

Nem tudom te hogy vagy vele, de én utálok ilyen izzadságszagú eröltetett hozzászólásokat olvasni. Látod magad kívülről? Stílusról beszélsz, miközben úgy viselkedsz mint egy 16 éves kis pöcs, aki azt hiszi hogy ha valamit sokszor leír, az majd akkor biztosan igaz lesz. Ez maximum arra jó hogy magaddal hitesd ezt el. Remélem ezt belátod.

Ami a Drugs "lángoszlop" Bunny fikázását illeti, van benne némi igazság. Sőt! Azt is lehetne kritizálni hogy nem használ nagybetűket (se a Backspace-t :P ). Tudod miért nincs értelme ezzel foglalkozni? Ha belegondolsz mennyi munka van a rovattal, te is rájössz hogy nem lehet mindenkinek "jó" választ adni. Nekem se tetszik a stílusa, de nem érdekel. Engem az érdekel hogy mit tett Értem! Tudod rengeteget tanultam tőle. Én hálás vagyok a sorsnak hogy rátaláltam erre a rovatra, e nélkül sehol se lennék.

Tudod ki tanít meg téged edzeni, diétázni Ingyen? Senki, esetleg a drugsbunny. Ez nem olyan szolgáltatás hogy mindenkinek meg kell hogy feleljen. Mondok egy példát. Olyan ez mint egy patak, amit használhatsz arra, hogy csillapítsd a szomjadat... de ha olyan debil vagy hogy nem tudod összezárni a kis ujjaidat, és a kezedből inni, mindenki jobban jár ha inkább szomjanhalsz.

(nem tudom ez mennyire volt érthető, ha bárkit is összezavartam, sajnálom)
  • Cmdr
    Ne zárjátok be, hanem azokat tiltsátok ki, akik az egészet elkezdték!
  • BarDoose
    Kritikuss, nem értem miért volt a Szántai Dóra lealacsonyítóan bemutatva, most szégyellnie kellene a házát v mi? Most erről komolyan a véleményed érdekel h miért mondtad, nem piszkálódásképp.
  • BarDoose
    Én csak annyit mondok h kurvára örülök h ha egy magyar testépítő sikereket ér el. Tökmindegy h a Németh Pisti kapja meg a profi kártyát vagy a Vörös Zoli lesz negyedik a Bajnokok Éjszakáján. Az a lényeg h elértek valamit a céljaik közül. Személyesen nem ismerem őket, de azt tudom h mindketten(és nem csak ők ketten, csak most ők jutottak eszembe) nagyon nagy motivációt adnak nekem és az abszolút nem érdekel h ezen belül milyen problémáik vannak egymással meg a szponzorokkal, stb. Drugsbunnyről meg a bb tv-ről annyit h szerintem elég sok mindenkinek segítettek már. Asszem én se járnék itt ha nem lenne a body.builder.hu.
  • Kolosh
    En nagyon nem tudom milyen a viszony a gyartok, profik kozott, es oszinten szolva annyira nem is erdekel, egyet tudok, hogy Bunny szamomra peldakep, az alapjan amit en latok tole, es tudok rola. Hogy a hatterben ki kivel tol ki, es miert, nem erdekel, belelatni ugysem tudok, egy resze meg maganugy. Akkor mirol beszelunk?
  • sonka92
    Pontosan: az emberek szövegértelmező képessége egy 0-5 skálán mérve 1.4f. Látható, hogy neked még annyi sem! Nem tudom milyen anyag hatása alatt állsz, amiért azt pár mondatot egyszerűen odahalucináltál Steve soraihoz, de remélem túladagoltad magad, és legalább téged nem kell tovább hallgatni. Másik lehetőség, hogy nem tudsz olvasni.
    Nem baj, nem az a lényeg miért nem tudod értelmezni a leírt sorokat, de felvilágosítalak: Németh Pisti sehol sem írt arról, hogy a BBTV lejáratná a testépítőket, ne felejtsd el, hogy kétszer is szerepelt benne, és a harmadik alkalom is le volt "zsírozva".
    Az már teljesen más kérdés, hogy utána Bunny-val összevesztek, meg mit tudom én mi, de az nem ránk tartozik úgy vélem.
    Visszatérve a BBTV-hez: Ha tényleg lejáratja a testépítőket, miért szerepelt benne többször is Tóth Dániel, Vörös Zoltán, Lauter Viktor (meg akiket kifelejtettem)? Esetleg nem jöttek volna rá, hogy ez nekik "milyen rossz"? Hm.. Talán igen! Igen! Ez egy elég valószínű opció. Vagy nem is! Mégsem! Titokban, rejtett kamerával forgatják a BBTV-t! Igen, tuti ez a helyes válasz! Komolyra fordítva a szót: Baromira nincs hozzá semmi közötök kit "járat le" a műsor. Majd ha az a valaki lejáratva érzi magát, szól! Ő fog szólni! Az a bizonyos ember! Mert senki nem kéri, hogy Ti megvédjétek! És eddig úgy néz ki, senki nem érezte magát lejáratva.
    Vagy ti jobban tudjátok, mint a "lejáratott" ember saját maga?
    De kurva jó nektek! Szeretnék én is ilyen gondolat olvasó lenni!
  • gabber_saviola
    Sziasztok!
    Nem egy ember panaszkodott már az itteni topikkal kapcsolatban és szerintem, az lenne a legjobb, ha bezárnám. Nem lehetne ezt megoldani úgy, hogy békében, emberi hangnemben beszélgetnétek egymással? Mert így szerintem jobb lenne mindenkinek

Üdv gabber
  • Piller11
    Én be tudnám másolni a Németh Eszter féle hozzászólásokat a másik fórumról, de nem teszem, mert úgy érzem ezt Drugs Bunny-nak kellene megtennie - ha nem lenne semmi takargatnivalója. Azt viszont mindenki gondolja végig, hogy milyen szintű is volt ez a "beszélgetés", ha még ő maga is arra az elhatározásra jutott, hogy eltávolítja az olvashatók közül...

Kritikuss: Bunny-ék nem fognak változni, elvárni sem lehet tőlük túl sok mindent.

Steve pedig: további sok sikert és előrejutást a profik világában, Neked meg van rá az esélyed!!!

Megyek hajlítok egy kis vasat... mert az az, ami engem éltet, nem pedig ez.
  • kritikuss
    végig olvastam az eddigieket, és mélységesen felháborítónak tartom Drugs Bunny ocsmány viselkedését mind azokkal szemben akik mertek kritikát gyakorolni vele szemben. Azok beírására, akik tudva levően az ő általa idehozott rajongók egy soros szitkozódása nem reagálok, mert még csak annyit sem érdemelnek.

Ellenben innetől kezdve tiszte nagy betükkel fogok írni, mert másképp nem tudom kifejezni hálámat és csodálatomat, hogy egy valóban nagy nevű testépítő mint

STEVE NAMAT - NÉMETH ISTVÁN

A SAJÁT SZEMSZÖGÉBŐL DE RÁVILÁGÍTOTT ARRA AMIRE SZERETTEM VOLNA HA VALAKI KI IS MODJA LE IS ÍRJA. ÖRÜLÖK AZÉRT, MERT VÉGRE EGY VALÓBAN HITELES EMBER MEG ISMÉTELEM HITELES EMBER ÍRTA LE EZEKET.

Páran nem hittek annak a kis csapatnak akik nem is akarták ezt, csupán kiáltak mellettem, mert szóvá mertem tenni, hogy nem szabad, nem kellene Szántai Dórát, de lehetett volna bármelyik testépítőt felhozni ilyen méltatlanul lealacsonyítóan bemutatni.

Ez sajnos a durva vádaskodásba és ócsároláskba fulladt, amelyet tegnap előtti humma bejegyzése miatt indult el. Közben azonban előjöttek azok az évek óta tartó sérelmek, amelyeket Drugs Bunny okozott. Sok embert megalázott, és mint látható az utolsó percig is megaláz. Nem elég hogy a fórumán el kellett távolítania például minden Németh Eszterről aki igen is testépítő (!!!) még most sem akar legalább bocsánatot kérni tőle, amiért egy fórumon minősíthetelen bejegyzéseket irogatott.

Németh Istvánt megnyugtathatom szerintem nem csak a magam de mások nevében is, hogy igen is ő egy nagy testépítő, aki eddig is maradandót alkotott. S nem érdekel bennünket Drugs Bunny további mocskolódás.

MOST MÁR BÁRMIT IS MOND DRUGS BUNNY ELŐTTEM VÉGKÉPP LESZEREPELT!!! DÜHÖNGET, NYÜSZÍTHET, FRÖCSKÖLŐDHET HITELTELENNÉ VÁLT

H I T E L T E L E N E M B E R
    H I T E L T E L E N E M B E R
  • Sadfaced
    Magától értetődő, többet eszel, többet iszol, többet jársz vécére. És jó esetben a testtömeged is nő.
  • Sadfaced
    Info, nagyon figyelj, mert ez egy nagyon fontos dolog, és csak egyszer mondom el. De akár többször is elolvashatod. Te írtad: "A mocskos stilusának a töredékével már meg is tisztelt mindenkit." Most ezen a mondatodon gondolkozz már el három percig. Nem érzed égőnek, esetleg nevetségesnek, hogy neked van arcod mások stílusát kritizálni? Légy szíves, olvasd már vissza a tegnapelőtti hsz-eidet. Te tényleg nem emlékszel? Miket írtál? Fele káromkodás, fele kötőszó? Nem szégyelled magad ezek után, hogy a stílusról prédikálsz?

Piller: "Ezek a tegnap reg-gelt felhasználók meg - osztanak mindenkit, de csak káromkodással. semmi logikus érvelés, semmi logikus rávilágítás dolgokra... "
    Olvasd vissza a tegnapi hsz-emet. Ha még mindig helyénvalónak érzed az előbb idézett mondatodat, szólj.

Aki olyanokat mond, hogy bunny sleppje idejött és hasonló agyatlanságok: nem azért írunk ide páran, mert bunnyt osztjátok. Ha Pusztarücskösi 13. Bélát osztanátok, akkor is itt lennénk, mert az igazi ok az, hogy tudatlanok, műveletlenek, és az idegeskedésetek által nevetségesek is vagytok.
  • sonka92
    Esetleg gyorsabban leszel éhes?
  • Steve Namat
    Csakis információ:

Szegény Pisti...

Szegény Pistinek tavaly a Muscular Development (vigyázat, az eredeti amerikai magazin...nem a magyar utánzat...) főfotósa biztosított 10 napra ingyen szállást Venice Beach-en, szegény Pistinek kedvezményes vendég bérletet adott Charles Glass a venice-i Gold's Gym-ben, szegény Pistit a leghíresebb bodys fotósok fotózták (pl. Robert Reiff a Gold's-ban, az MD fotósa Per Bernal külön az otthoni studiojába hívott fotózásra, direkt címlapra fotóztak Mike Neveux-ék az Ironman-től, Kris Gethin fotózott szintén a Gold's-ban a FLEX-től)...soroljam még...?

Megkeresett John Tuman (aki Jim Manion után a másik nagykutya az IFBB-ben és Mr. Olympia bíró), mert Phil Heath után engem lát a következő profi generáció képviselőjének, fél órát beszéltünk, azóta is email-ezünk.

Felhívott telefonon Steve Blechman az MD lapigazgatója és gratulált, remélhetőleg 1 éven belül szerződés is lesz belőle.

Bob Chicherillo-val ebédeltem a Firehouse étteremben és elmondta, legjobb adottságú újoncnak tart, csak ne hajtsak a tömegre, maradjak ilyen esztétikus.

Milos Sarcev azonnal felhívott a verseny után és 4 napot ingyen tölthettem egy fullerton-i hotelben az ő számlájára, alig tudtam hazahozni a sok ajándék ruhát, könyveket stb. Minden nap együtt edzettünk, ebédeltünk, vacsoráztunk. Idén nála fogom csinálni a felkészülésem utolsó harmadát, ingyenes szállással 4-6 hétre.

Mielőtt bárki sajnálni kezdene, szívesen mesélhetek még hasonló történeteket...eddig nem jöttem ezekkel pedig állítólag nagyon nagy az arcom... Nem jöttem mert engem már nem érdekel Magyarország.

Nos, az ehhez hasonló élmények és lehetőségek után valóban csakis arra várok, hogy mikor hív már fel Kovács Zsolt, hogy szerepelhessek a BBTV-ben...hogy újra szarul világítson és újra másfél órát késsen amikor én ott ülök már feltöltve CH-val a teremben.

Már le volt zsírozva a következő BBTV (válledzés)...Zsolti hívogatott is hogy mikor vesszük már fel...aztán derült égből lehordott engem a musclebuilderen és aztán már vissza sem hívtam...de gondolom ő sem tervezte már velem a forgatást...jobb is ez így. A BBTV 6 meg valószínű azért lett vezető a letöltésekben, mert Zsolti benne volt...hogy már Humma-nak is segíteni kellett kamerázás közben, hogy kimenjen neki az a 100-110 kg ferdepadon. Most szólok, hogy soha többé nem fognak annyiszor letölteni egyetlen BBTV adást sem... Hányszor is töltötték le? 12-16 ezerszer? Mindegy.

A Scitec pedig 2005 szeptemberben megvonta a támogatásomat mert nem akartam azévben indulni (Danit sem támogatták volna, ha nem indul 2006-ban...pedig nem tervezte az indulást). Sőt már a Johnnyt sem támogatják...gratulálok...jó kis cég. Aztán mivel már tárgyaltam az Extremefittel (és ezt tudta a Scitec), januártól újra támogatni akartak havi 40 EZER FORINT (kisker áron) ÉRTÉKŰ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐVEL. Jó vicc! Szegény Pisti most majdnem 8x (!) annyit kap a szponzorától... Férgek...ugye Zsolti?! + Szegény Pisti ingyen utazik Los Angelesbe is...

Na, ezeket csak azért írtam le mert unom már, hogy mindenki azt hiszi, hogy mindent tud rólam, mindenki ismer engem mert egyszer látott versenyen. Csak remélni tudom, hogy a jövőben kihagytok engem a vitából...én se szólok be senkinek, pedig lenne rá okom. Én "csak" kőkeményen készülök az IFBB profi debütálásomra. És tudom, hogy évekig fog tartani amíg felzárkózok, de ráérek mert jelenleg én vagyok a világ legfiatalabb IFBB profija a 23 évemmel.

Na de nem untatlak tovább titeket, további jó vitatkozást...

De azért néha eddzetek is!
  • Brolly
    HAli! Azt honnan tudom hogy felgyorsult e az anyagcserém, többet járok wcre vagy hogy?
  • dbunny
    engem a kritika nem izgat. ha minden nézőnek egymillió dollárt osztogatnék és kivánságműsort csinálnék hogy mi legyen a műsorban az se tetszene néhány köcsögnek.

a bb.tv-ről értlemes emberek véleménye érdekel, az pedig azt hizsem más szint, kicist nagyobb emberekkel bezsélgetek, mint néhány anonim fosós kis gyökér!

a férgeket viszont rühellem, de mulattatnak!

az hogy ti beszéltek a bb.tv-ről az nem reklám. ahhoz ez az oldal kevés hogy reklámozzon.

a humma nyugodtan véleményt alkotot meg nyugodtan szopatta ezta pár gyökeret.

köztük klastrom ezernevű főseggnyalót, aki eddig érdekel móson istenítette a bb.tv-t, most meg hogy kibasztuk a fórumból mert pofátlankodott amoiderátoral meg midnekivelk, most már szar, d enyilván én vagyok a féreg, ő meg egy jellembajnok! :DDDD

amugy a kis véleményetek bazeg as zántai dóritól kezdve arról hogy a serfőző tamás a szponzor - mert nyilván egyetlen serfőző van az országban, meg a seggel aki a tavaly forgatott részekben kereste az idénre igért technikai fejlesztéseket - biztos nem volt a képeken egyértelmű hogy nyár volt :DD - nagyon-nagyon viccesen szánalmas! ezért nem kéne felnőttekkel vitakozni!

(németh eszter soha nem volt testépítő, ez se zavarjon senkit, de hát minden dilettáns hülyének okoskodni kell, főlag oylan dolokban amibe nem lát bele és semmi köze hozzá)

sajnálom szegény pistit hogy ez maradt neki rajongótábornak, de ez az ő hibája. nem kéne szarozni mindenkit, meg nem kéne odaszarni ahonnan enni kapott
  • Piller11
    Látjátok, erről lenne itt szó

• Piller11
    Beszélgetésből indult ki, vita lett belőle.
    Az természetes, hogy ha valaki csinál valamit (Drugs Bunny - BBTV) ami kezdetben tök jó volt és hasznos, de voltak kifogásolható epizódjai (ahol információhiány és szereplőlejáratás volt), kritika éri.

Ezzel itt még semmi gond nem volt, hiszen ide, erre a fórumra tapasztalatcserére járnak az emberek - akár aktív fórumozók, akár csak olvasók. Beszéltünk a BBTV-ről, ami annak csak reklám, és mivel (ahogy az előzőekben is leírtam) természetes módon pozitív-negatív kritika éri, meg kellett jelenni Hummának az ő modorával, ami sokaknak nem tetszik. Humma is nyugodtan véleményt alkothatott volna, de nem tette meg.

Bele-belekapkodott dolgokba, dobálózott az ilyen meg olyan sms-ekről, tűzdelve ocsmánykodásokkal
  • Tazy
    Szevasztok
    Ne vitatkozzatok,ez már csak szurkálodás.
    Inkább durkáljatok az oldalamon:
    Testépités
    Sok érdekesség került fel.
    Üdv:Lali