33479
12316971501353788406.png
  • Hmmmmmm
    Piller egyébként frusztráltnak tűnsz az egymás utáni pár üzid ezt sugallja... csak nem ideges vagy? mennyi lehet a pulzusod ? ez valami új zsírégető módszer? de hoppáááá csak magadat égeted!!!
  • Hmmmmmm
    válaszolj előbb te!! na mi van
  • Hmmmmmm
    látod ennyi vagy ráadásul a saját tudatlanságodon röhögsz is
  • Piller11
    de ha gondolod akkor Te is válaszolhatsz vagy reagálhatsz az 5320

ha már a Kislányt véded...
  • Hmmmmmm
    ilyen kérdésre értelmesen nem lehet válaszolni...

ez a sport nem arról szól, hogy : Drága KIs Cimborácskám légyszíves emeld meg a súlyocskát .... Hanem NYOMJAD
  • Piller11
    köszi a jókívánságokat, hasonlóakat viszont neked is....

a beírásodat én nem kommentálom nehogymár jól érezzed magad
  • Piller11
    Szívemből szóltál, és én már egyszer megemlítettem: milyen ember az, aki a fórumán kénye-kedve szerint leveszi a hozzászólásokat, éppen mi az érdeke. Nem vállalja fel a mondott/írott szavát? egyenes ember az ilyen? Ilyentől senki ne tanuljon semmit.
  • nemlényeg
    Ez jónak vagy rossznak tudható be, és mitől lehetséges ? Előre is köszi a választ, ha érdemes - a kérdésem -! Üdv!

nem tudom mitől lehetséges, de remélem a pöcsöd is érzéketlenné vált és nem jut eszebde szaporodni!

gratulálok.így kell beszélni az emberekkel.és ez csak 1 a sok közül.
    intelligens vagy..
  • Sadfaced
    Sziasztok!
    Először írok ebbe a fórumba, és hát nem volt erőm végigolvasni ezt... :) Látom, hogy a vitatkozói stílusról beszéltek.
    Amik nekem először szembe tűntek:

"igazad van klastrom ez az analfabéta,
    pofátlan geciynaló szarházi senki menjen innen
    oda ahonnan jött abba kurva nbandájába." by info

Ez, azt hiszem, a no comment kategóriába tartozik.

"Ez bizony minősiti humma bizony tégedet, mint embert." by kritikuss.

Várjunk csak. Ez a mondat kit is minősít? Nem lehetett könnyű egy mondatba ennyi ynelvtaní hbiát bescempésnzi. (Kriti-kuss, miért nem fogadsz szót a nevednek? :D)

Bunnyról pedig annyit, hogy amíg nem tudtok róla szinte semmit, addig ne is minősítsétek. Sokunknak volt vele vitája. Nekem személy szerint nem is egy.
    Sok mindenben eltér a véleményünk. De tippeljetek már, hány embert világosított fel? Elárulom: nagyon sokat. Amikor elkezdtem ezt a sportot, fogalmam sem volt az egészről, és a gyakorlatban hasznosítható információk 90%-át a builder.hu-n szereztem meg. Mindenhol olyanokat írtak, hogy a Minnesotai Kutatólabor kísérlete szerint a kreatin-monohidrát bizonyos aminosavakkal való ...... Ezekkel el lehet menni a susnyásba. Semmire se jó. 2g protein, 5+ g ch, 1 izomcsoport heti 1x, kivéve vádli és has, 3 óránként kaja, gyakorlatok helyes végrehajtása: ezek olyan dolgok, amik nagyon fontosak, de egy kezdőnek fogalma sincs róluk.
    Hol tudtam meg ezeket? Egy szemernyi tesztó is volt benne, de nagyrészt builder.hu, edzőválaszol, bbtv.
    Bunny, Humma... Azt kérditek, nekik mi az eredményük? Az, hogy számtalan ember edzene hasztalan, szerencsétlenkedne, amíg meg nem unja, de nem így történik, mert segítenek nekik. És akkor olyat, hogy tavaszi versenyszezon, még nem is említettem.

Piller, jól elvagy magadban? :D Ez nem tesz jót egyébként, mármint hogy stresszeled magad. Kicsit nyugodj meg, aztán jobb lesz, meglátod. Azt mondod, hogy a segítség fele káromkodás? Örülj, hogy azt a felet megkapod. Egy másik, meg nem nevezett weblapon tudod milyen segítséget kaptam? Vagy egyszerűen semmilyet, vagy azt, hogy igen, szép és jó minden, és neked is ajánlom a HST edzésmódszert. Kitalálhatod, melyikkel mentem többre. Viszont ha meg hülyeséget kérdeznél esetleg, akkor ne csodálkozz, ha lehülyéznek. Ez így megy, de legalább tanulsz belőle.
    Ja még valami, Piller. Légy szíves, ne rakd be még egyszer mások régebbi hozzászólásait. Ennyi erővel én is idézhetném a sajátomat még ötször...
    Utolsó utóirat: most fejeztem be az összes üzenet elolvasását. Nem volt szándékos, de akaratlanul is az a gondolatom támadt, hogy szánalmas, ahogy erőlködsz. Ha ennyi mondandód van, nyithatnál egy saját blogot, és ezt ott folytathatnád.
  • nemlényeg
    Jaj igen ez a másik vicces dolog,hogy ők ingyen csinálnak mindent.Sőt szegény báni ezer ft-okért válaszol az edzőválaszba és ingyen reklámoz...Szívszorító ez a társadalmi munka.
  • Hmmmmmm
    Piller beindultál de nagyon... arra vagy ennyire büszke, hogy van 2-3 figura aki ugyanazt fújja mint te ... Jah nem láttam még a Piller féle bodys műsorokat ... Légyszi mond már meg hol keressem a full extrás videóid! Köszi előre is. Kíváncsi vagyok arra a messze földön híres többmillió ember által letöltött műsorra...
    Egyébként pl tudod-e ki az a Bill Conti például? de őszintén ám!

Másrészt nem tudom mi van de ezek szerint az embereknek szégyelnie kell ,hogy nincs 300 lóerős Aston Martinjuk és Luxusadóra kötelezett házuk...

Egyébként ne vedd a dolgokat nagyon a lelkedre mert a sok idegeskedés veszélyes
  • nemlényeg
    Felesleges ezeknek dumálni.Egyszer betették a nyelvüket egy seggbe és nem akarják kihúzni.Mindenki tudja,h báni hazudik és h mennyire elszállt vele a ló...Vegyük például N.Eszteres sztorit.Teljesen mind1 h ki kezdte.Báni a te kezedben van a média hatalma.Azt raksz be amit akarsz és úgy alakítod hogy te gyere ki jól belőle.Ez a legnagyobb féregség valakit így lejáratni.Ezt finoman szólva nem illik.
    Vagy pl a napokban amit írtál Steve-ről.(nézzétek meg kb a 3.oldalon az edzőválaszolban)Gusztustalan ahogy kiteregetsz.Mindezt miért?Mert nem nyalja a segged vagy mert nem istenít és megvan a véleménye.Akármelyik is,egy nagy görény az aki ilyet ír nyilvánosan.Arról nem is beszélve,h ez az illető még nemrég a nagy haverod volt akire te magad mondtad,hogy az általad valaha látott legjobb bodys stb-stb.Ki is a hazug és a kétszínű?
    Neked nem tetszett 1-2 kijelentése.És akkor mi van?Ez a megoldás,hogy nyilvánosan mocskolódsz?Azt mondta h x kiló lesz de néhány kilóval kevesebb lett.Húha.Hány élvonalbeli profi állít évről-évre megújulást aztán meg egyre szarabbak.Azt miért nem írod le h Tóth Dani tavaly 99 kiló volt a mátrán és azt mondta h most nemzetközileg is komoly izmot akar felrakni és még szálkásabb lenni.Ebből mi is lett?97 kiló és gyengébb forma.(elnézést ha ezzel megsértem az említettet de csak példa volt).
    És még mennyi mindent lehetne írni erről a drága emberről...
  • Piller11
    a lényeg azon van, hogy
    - minden nap azonos időben
    - és rendszeresen történjen

• Piller11
    Kislány, várom továbbá az általam feltett kérdéseimre-észrevételeimre is reagálásod:

HSZ 5241:
    ""Az effektekről annyit hogy ez egy ingyenes amatőr műsor, meló mellett készül, sem idő, sem igény ilyenekkel bajlódni, akinek ez hiányzik nézzen jurassic parkot."
    Ti talán ezek szerint társadalmi munkában ingyen csináljátok az adás, ezt akarod bedumálni? Igen, ehhez lenne eszed, éveken keresztül ingyen gürizni azért, hogy más előrejusson és amiből Te semmit nem profitálsz!"

ezt folytatom HSZ 5237-tel:
    "Az, aki meg az adás nézi, azt nem érdekli, hogy Te/Ti meló mellett csináljátok e vagy hogy hogyan, az nem rá tartozik hogy mit áldoztok vagy kaptok-nemkaptok cserébe. Egy futóverseny sem számít hogy hány méterrel győztél: ha 1 méterrel, ha 10 méterrel, akkor is győztél
    (lefordítom: akár áldozatvállalással, akár nem, akárhogy is készül az adás, az a nézőt nem érdekli, nem megmagyarázni kell a semmit, hanem tenni ellene. Senkit nem érdekel, hogy azt Te hajnali 2 órakor vetted fel, az érdekli, hogy tudsz e neki nyújtani valamit vagy sem)"

"Hol szerepelsz Te az egészben? Az elején egy logo erejéig hogy Humma és Drugs Bunny produkciója? Vajmi kevés, már ne haragudj, ha tényleges munkád, ötleted, stb. lenne benne, akkor hülye lennél nem eröltetni a saját "ügyedet". Ez mégsem történik meg, egy csatlós vagy és pont."

5237-es hozzászólásom:
    "Lényegtelen dolgokkal próbálod magadat boldoggá tenni. És elmondom az én nézőpontomat:
    "itt egy sms, 5 perce kaptam: "bocs, de mult 7en nem értem végül rá, uh szerdán megpróbálok bemenni.. Remélem marad addig dvd! D.""
    a lényeg: a megbeszélt időpontban a bodys nem volt a megbeszélt helyen, erről ő téged akkor nem értesített, sőt, most is csak azért mert kell neki a róla készült felvétel. Egyszóval: magasan leszar Téged. Te irányítható vagy és ezért fordul hozzád. Ha egy kicsit is tisztelne, akkor kapásból felhívott volna, hogy bocsi, nem tudok menni, vagy hogy kések, és beszéljük meg, hogy mikor lenne neked esetleg megint jó. Hát ez nem így történt! Ez is Téged minősít, szóval lehet hogy neked kellene megtanulnod olvasni, sőt a sorok között is olvasni..."
  • Piller11
    És megint Mindenkinek:

miért kell fikázódva nézettséget növelni? Mi szüksége volt egy egyeduralkodó honlap tulajainak arra, hogy káromkodással nézettséget növeljen? Ellenfele nem volt, mért tette meg eme lépést?

Érdekes, én az élet más területéről nem tudok, ahol így érvényesülnének, kivéve Humma = Nulla Kislány bandáját. A fikázásaikon kívül még mást nem olvastam tőlek - lassan már nem is várok el tőlük egyebet....
  • Piller11
    Mindenki olvassa el "a tegnap délelőtt 10 óra körül humma bejegyzése előtti Infó nevű beirogató vajon milyen hangnemben irogatott, akkor rá kellene jönnöd hogy ő is kultúráltan érvelt, és mondta a "saját igéjét". Az hogy egy hummának a pökhendi megjegyzésére ő is felvette azt a hangnemet?? Ezen még csodálkozól, mert én nem."

Üzenem mindenkinek (Dmdr, Somati, BPeti2, wizso, sonka92, stb.), hogy olvasson vissza nyugodtan, aki ezt meg tudja cáfolni, az tegye meg szóban vagy hsz-ekre hivatkozva, akkor elfogadom, hogy mi vagyunk a szarkeverők, de ellenkező esetben

NE ÁLLÍTSATOK VALÓTLANT!
  • Piller11
    Idézem Kritikuss beírását:

"...sőt turbózol is egy jó nagyot. S akkor kellene jönnie egy jó filmszerkesztő, készítőnek, aki már is azt mondja bocsika Dórika, de inkább semleges területen készítsük a felvételeket, mert lett volna más megoldás, amelyből egy komoly, életvidám, gusztusos, világbajnokhoz méltó image készülhetett volna, s nem ez a gagyi. "

Miért kellett bemutatni hogy milyen körülmények között él?
    Ezzel a filmmel nem lett bemutatva az, amit egyik fórumozó írt:

bemutatja a film, hogy a béka segge alól indult és felküzdötte magát (ami szép teljesítmény, én elismerem maximálisan), de nem mutatja be hogy hova jutott. Vagyis amit mutatnia kellene, nem kell hazudni, felvenni a műsort egy csilli-villi házban, vegyük fel egy kultúrált edzőteremben, mutatván példának okáért azt, hogy most már ilyen körülmények között tud edzeni... stb. Nem ragozom, lehetne tovább fokozni, aki érti, érti, aki nem az nem!
  • Piller11
    Ajánlom mindenki figyelmébe Derrick #5290-es hozzászólását:

"Tudod mitől van kihalóban a magyar testépítés. Attól a nagy széthúzástól amit ők is gerjesztenek. Nem megyek el a Mátra Kupára, nem adok hírt semmilyen eseményről amit a szövetség tesz. Bazd meg trikóban pózolog a Magyar Kupa színpadán. Most pedig az újabb őrület amit kitalált, május minden hétvégéjén bodys versenyt szervezget. De kinek? Ki az a testépítő, aki minden hétvégén hol itt hol ott versengeni fog? Ez nem egy havi áruházi leértékelés? Erre készülni kell pontosan ismerni a szabályokat feltételeket. Olvastál már ilyet valahol? Mert május már itt dübörög. Vannak az eseményre a scitecen kivűl szponzorok, akik által díjak is lesznek nem csak üres zacskók? Melyik az az analfabéta bodys, aki szembe pissant az IfBB-vel, ha komoly megfontolásból nyugatabbra is kacsintgatna? Hát egy nyomi 500 Ft-os újságot is úgy reklámoz Drugs Bunny a legutolsó BB-tv-ben hogy az már siralmas? Akkor hol lesznek a nézők? Vagy talán ingyenes lesz a belépő, meg a MÁV és Volán ingyen bérleteket osztogat az eseményekre."
  • Piller11
    ajaj, én félek. Ha Bunny "éppen erről koptatja a pofáját az utóbbi hónapokban, a magyar testépítés kihalóban van, mert nincsenek szponzorok." ha ő megy, akkor nem is lesz. melyik szponzor fog tudni vele - nemcsak hogy kommunikálni, hanem - kultúráltan kommunikálni és egyezkedni? szerinted melyik szponzor fogja hagyni, hogy tárgyalás közben akár csak egy trágár szót is kiejtsen a száján???
  • Piller11
    Info okosan beszél, senki ne hagyja magát lefikázni senki által és senki előtt!
    Kapjatok észbe, egy olyan ember mondanivalójára mondjátok azt, hogy sokat tanultatok tőle és hogy tök fasza csávó, aki ír egy sor "segítséget", amiben közben lebuziz és az egy sornak a fele káromkodás, a másik fele meg magyarázkodás? Mit tanultatok Ti ettől a

BAROMARCÚ ÖNIMÁDÓ ÖNERÖLTETETT ÖNSZEREPLŐTŐL?

Vajon miért ő szerepel mindenben? mert szinte már senki nem vállalkozik arra, hogy szerepeljen a műsorában? Megválaszolom: IGEN!
  • Piller11
    KIRÁLY VAGY!

...és a lényeg már az első mondatodban benne van! Csak így tovább, senki ne hagyja magát, és MINDENKI nyílvánítsa csak ki a véleményét, és ne hozzunk már létre új regeket, hogy beírogathassunk álnéven!

Humma = Nulla, a csatlós!!

válaszolj a kérdésekre, ne csak nyögdécselj! egy kis nekifutással talán sikerülni fog!

ja, hogy lemerült a telefonod, és mivel nem tudsz önállóan gondolkodni és a beirogatásaid sem a te szavaid, kellene a telefonos segítség, nem tudsz igénybe venni! ez szar ügy
  • Piller11
    Magyarázza már el valaki hogy ez miért van:
    "© klastrom

Érdekes módon klastromnak az állításait nem merte megcáfolni a humma
    nulla bagázs, pedig ezek kemény szavak!!! Átsiklott rajta, s mélyen
    hallgat róla, ne hogy valaki felelevenítse."
    szóval, Kislány, miért nem válaszolsz??? Ne kussoljál, ne káromkodjál, hanem értelmes emberi lény (ami tőled messze-messze áll) módjára ésszerű és logikus érvekkel MAGYARÁZZ!!! Gyerünk Kislány, sikerülni fog, csak akarni kell...
  • Brolly
    Aham, köszke.
  • BPeti2
    De.
  • Brolly
    Szálkásításkor a napi futás az csak reggel lenne érdemes, úgy nem jó pl. hogy du. futok vagy este?
  • mateus33
    Hm hirtelen mennyi újreg lett az elmúlt napok történései nyomán
  • Gyúrógép
    Nincs ez szétcseszve még mindig megvan....
  • nemlényeg
    Egyébként ha valaki nagyon kíváncsi bizonyos személyekre,tudom ajánlani az iwiwet.Ott sokan megtalálhatóak az említettekből...
  • mateus33
    Jah,ez kemény lebukás volt
  • FFX
    - fav, gratulálok hogy szétcsesztétek a topikot a személyeskedéseitekkel
  • jflame
    SZUSZ PAKK forevör!!!
  • Hmmmmmm
    egyesek de nagyon kemények :D :D meg lett bántva a lelkük az edzőválaszolban pár debil kérdés miatt vagy ki lettek moderálva a mb fórumról ... és most ide gyűlnek osztani az észt és játszani a nagyot ... vitastílusról beszélnek meg intelligenciáról amikor az egyikről azt se tudják mi az másik mert azért nem lehetséges mert olyan tudatlanok ,hogy vitatkozni se lehet velük.... ráadásul az se tűnik fel nekik, hogy a régi sg fórumosok se csípik őket....
  • sonka92
    info, derrick meg társai!
    Mi ezzel a célotok?
    Hallgassatok ide: Chewbacca a Kashyyk bolygón született, de az Endor bolygón él. Miért akarna egy 220 centis wookie 50 centis ewokok között élni? Emberek! Ennek így nííncs ér-tel-me! Nézzetek magatokra! Itt ugattok egy forumon, mert azt hiszitek kemények vagytok, meg faszagyerekek. Van ennek értelme?! NINCS! Ennek így seemmi értelme!
    Tartsátok ezt a szemetek előtt, mikor újabb fröcsögésbe kezdtek!
  • wizso
    jaj hát nem olvastad, hogy a drugs bunny egy utolsó rohadék köcsög, mert nincsenek neki márkás menő diszkós cuccai, és különben is, a konyhabútora nem ikeás! hát milyen ember az ilyen? és te még tőle idézgetsz? :D
  • Szolnokboy1
    Mielőtt bárki edzeni kezdeni nem árt tisztában lenni az edzõtermi szociográfiával! Olvassátok, nagyon jó agymenés by Drugsbunny :)

Ha az ember edz már egy ideje, neaggyisten több teremben is megfordult már, akkor óhatatlanul is kasztokba sorolja a törzsközönséget… különösen olyankor, mikor a bele miatt elõállt már a tükörtojás-szindróma, és a futópadon lépegetve van kb. heti 5-6-sok órája a teremben megforduló állatfajokat besorolni. Nagy segítség ebben az is, hogy egyre kevesebb a ch és ilyenkor egyre kisebb a tolerancia notehát:

1) szöszipicsa. Több más állatfaj számára vizuális élményt nyújt (fuxosgeci, kaffer, ultrakemény, stb), olyan sztreccsnacikban mászkál, hogy a tangája varrását ki lehet venni alatta, csináltatott csöcse mély dekoltázson keresztül tanulmányozható. Teremlátogatása értelmetlen, kizárólag azért jár, hogy bámulják,, puccsít, dülleszt, edzésrõl, táplálkozásról fogalma sincs. Beszélgetni vele – mint sajtreszelõvel rejszolni. Csak a helyet foglalja és az okszigént szívja el azoktól, akik edzenének.
    Ítélet: tangáját megrántani felfelé úgy, hogy egy köldökig érõ „cameltoe” legyen az eredmény

2) 40es anyuka. Bemelegítõ, kócos fej, arcán, alakján, idegein látszik a két gyerek. Alakját szeretné visszanyerni az 5 perc lépcsõzõgép-10 felülés-2 perc pinatárogató triszettel. Retteg, hogy férfiasan izmos lesz. Beszélgetni nem szokik, nõi magazinokat olvas, szája szélét rágva tanulmányozza a legújabb csodadiétákat. Mindegy, hazamegy és úgyis azt fogja enni amit a gyerek a tányéron hagyott. Reménytelen.
    Ítélet: nem szabad bántani, max. egy hétig jár „mert ez nem ér semmit”. Soha többé nem látjuk.

3) Korrekten edzõ nõ. Kihalásra van ítélve a faj, egyesek szerint csak a legendákban létezik. Nem pofázik, nem a picsáját mereszti, edz, alapgyakorlatokkal, rendes súllyal. Esztétikai élmény. Tud kajálni, kiegészítõket használ.
    Ítélet: vigyázni rá!!!! Kevés van belõle!!!

4) Fuxosgeci #1. Gyúr. Vazze. Gálvölgyi-paródia egy az egyben. Atléta, nagy bél, vékony végtagok (hordóba oltott pók szindróma) fux. Foggggalma nincs, mi micsoda a teremben. Telefonál. Ordítva. Gyakran használt kifejezések: geci, tízmillió, százmillió, vazze. Vetít, kint áll a merci-terepjárója. Elsõ szériás, próbarendszámos, németbõl behozott, két ép félbõl összefércelt olajkályha. Õ bámulja az 1) típust a legjobban, idõnként be is szól neki valami (szerinte) humorosat. Bûzlik a piaci gagyi parfümtõl („Eredeti guccsi vazze. 40 rongy vót!” hogyne, annyi vót csak albán lek-ben). Legtöbbje használtautó-kereskedõ. És papucsba van, sárgás lábkörmei folyton beleakadnak a padlószõnyegbe. Edzés, kaja? „Há jó sokat he, sok húst az asszony csinált pörkûttet.”
    Ítélet: Rágyújtani. A terepjáróját.

5) Fuxosgeci #2 alias kopaszgeci. Kopasz, nagyfux, kurvadrága melegítõ – papuccsal természetesen. Arca láttán Lombroso elsírná magát örömében. Ordít, õ a terem császára, ha ott van. Folyamatosan nagy mennyiségben használ anabolikumokat, mellet, kart és vállat edz hetente háromszor. Hát, láb nincs. Mell bicepsz 3 óra, sorozatok között az 1) típust fûzi, villantja a lóvét (nincs sok) – õ bezony adósságrendezõ, kintlevõség-kezelõ. Magyarul behajtó. Szép priusz, állától a térdéig vastag nonfiguratív tetkó.
    Ítélet: Vascsõvel agyonverni egy sikátorban, csak ebbõl ért.

6) Intellektuell. Na ettõl mentsen meg az ég, kegyelmezzen az Úr. Általában fekvenyom meg bicepszezik, a sorozatok között olvasgat, tanul, a jegyzeteit böngészi. Egy fekpadot simán lefoglal 2 órára. Õ nem hisz az „ilyen koksz porokban” sajtos pogi kakaóval az egyetemi büfében, csak természetesen. Aki többet nyom fekve 50 kilónál az kokszol. Egyetemi diákköri póló, tornagatya, papucs barna zoknival. Borzas, borostás, büdös, általában valami hasonszõrûvel jön, nagyon jól elbeszélgetnek két intenzív 30 kilós fekvenyomás között a deriválásról, vagy Kant transzcendentális filozófiájáról. Meggyõzõdése, hogy edzés után a fehérjét és az ásványi anyagokat egy sörrel lehet a legjobban pótolni.
    Szóba állni vele öngyilkosság, nagy ívben el kell kerülni.
    Ítélet: Megkérni, hogy soha többet ne jöjjön, menjen inkább focizni a haverokkal és sörözzön utána. De vészhelyzetben akár az etetõ mellõl is ki lehet lõni.

7) Okostojás. Nem rosszindulatú gyerek, csak elvész a részletekben. Képes egy excel táblázattal a kezében mászkálni, még azt is feljegyzi, hogy hányszor fingott a zabpehelytõl edzés alatt. Kb. 8ezer oldal szakirodalmat olvasott el, mielõtt egyáltalán megfogta a terem kilincsét. A túl sok információ miatt kicsit zavart, de olyan, mint egy bútor; ott van, ha útban van lehet tologatni, udvarias, soha nem néz a szemedbe.
    Ítélet: hagyni kell, bármi lehet belõle. Ha kérdez, válaszolj. Nem buta, sokszor a kitartása is megvan, csak lényegtelen baromságokkal képes hihetetlen sokat tökölni.

8) Kaffer alfahím. Erre most nem térnék ki, külön lexikont írtam róluk
    Ítélet: koponya többszöri traumatikus „behatása” egy tompa fémtárggyal. Az orvosszakértõ homlokát ráncolva nézi a fejbõrbe nyomódott „vostok” feliratot.

9) Nagyöreg. Veszélyes faj a fiatalokra nézve. Mindent tud, mindent jobban tud. Amit te csinálsz az szar. Ahogy csinálod, az is. Õ bajnok volt. Mindegyikük. Kibaszott idegesítõek, különösen, mikor megtalálnak egy szerencsétlent (leginkább a 7) kategóriából) aki túl illedelmes ahhoz hogy elküldje a büdös kurva anyjába, ahová való, vagy szimplán leszarja és elmebeteg tanácsaiknak hála a delikvens két edzés alatt szemöldöktõl elfelé egy összefüggõ sérülés. Természetesen ez nem az õ hibája, a mai emberanyag a szar, bezzeg az õ idejében… és sztorizgat. És általában papucsban van.
    Ítélet. Minimum nem figyelni rá, ez kurva nehéz mert kibaszott idegesítõ. Következõ fázis, ha nem bírod hallgatni, elküldés melegebb éghajlatra. Ha ez se használ, szívlapát, vascsõ, 12 kilós súlyzó.

10) Buziköcsög: anyuci pici fiacskája, 100ezres nájki „bemcsi” 50ezres nájki „csuka” apuci béemvéje a parkolóban, frissen belõtt séró, nem teljesen heterónak tûnõ hanghordozás, mozdulatok, alibiedzés, csak meg ne izzadjon, mert lejön a sminkje. Hányás kategória.
    Ítélet: amikor a guggolóállvány mellett csicsereg az ultratrendi mobilján, meg kell kérni edzõtársunkat hogy a 2mázsás guggolás után csak az egyik oldalról vegye le a tárcsákat. Utána letörölgetjük a vért a tükörrõl és miután megbizonyosodtunk róla, hogy halott, kihívjuk a mentõket.

11) ultrakemény. Minimum párban járnak. Bandázs, bakancs, bodyfit ruhák, szigor fej. Egy szabályos ismétlést nem tud bemutatni, minden nyomását a társa húzza le róla. De felpakolja a rudat, amíg fér rá, koma ordítva lehúzza róla a 3 ismétlést, utána büszkén feszítve körbejárnak. Mikor senki nem látja õket, szájuk néma sikolyra nyílik, a nyomó kollégának 3 ismétlés alatt 3szor ugrott ki a válla, komájának porckorongsérve lett.
    Kommunikálni velük felesleges, nagyon hangzatos frázisokat tudnak az erõrõl, minden harmadik szavuk a „hardcore”.
    Ítélet: nem kell bántani, megöli õ magát fél év alatt.
  • BPeti2
    Speciel nekem a tesztoszteron.hu ról is megvan a véleményem.

Itt egy példa:

1.cikk
    Tesztoszteron eMagazin
    Szakács Sándor
    Mátra Kupa 2005 Mester 35-40 év győztes
    Írta: Illés Norbert
    2005. december
    "Milyen diétával készültél?
    A hagyományos csirke és rizs étkezések tették ki a táplálkozásom nagy részét és fogyasztottam még tejsavó turmixokat is. A 100% Whey Protein-t.

Miként nézett ki pontosan a napi étrended?
    Reggel 6.00-kor keltem, és mindjárt egy reggelivel indítottam, ami magvas müzli volt tejjel. Ezt követően 7-kor ittam egy 100% Whey Protein turmix-ot. A nap többi étkezése 3 óránként követte egymást, ami 1 tasak rizsből és annyi csirkemellből állt, amennyi jó esett. Az edzést úgy állítottam be, hogy az edzés utáni étkezés pont 3 órára legyen az edzés előttitől. Edzés után 100% Whey Protein turmixot és banánt fogyasztottam. Lefekvés előtt szintén 100% Whey Protein turmix és Amino 3600 volt terítéken, ez utóbbiból 10 szem. Általában éjjel mindig ki kell mennem, így olyan 2 óra környékén is fogyasztottam egy turmixot."

2.cikk

Tesztoszteron eMagazin
    Szakács Sándor, az új csillag
    Írta: Illés Norbert
    2006. november

" A szükség nagy úr! Nekem ennyi jutott, a családomtól nem fogom elvenni, amit nekik is adhatnék. Bár ugye most nagy lehetőségem van, mivel a Superbody-n nyertem egy 100,000 forintos táplálékiegészítő utalványt. És csak fehérjét rendeltem, 100% Whey Protein-t . Olyan gyönyörrel iszom, hogy csak na! Most ezt lehet, hogy nem érted meg, de én még soha nem ittam ilyet!

Amikor megittam az első adagot, megkérdeztem, hogy ez ilyen jó? Ezt el sem tudtam képzelni, olyan jó! Olyan ez, mint amikor a vidéki srác felmegy a nagyvárosba és tátott szájjal nézi azt, amit eddig csak képen látott. A feleségem rám is szólt, hogy nehogy szójával merjem keverni! Megérdemlem, igyam csak meg."

• Brolly
    Hűűha, komoly vita, kíváncsi vok mikor lesz vége és mikor lesz megint a régi. De legalább benne van a top10ben így, nah mind1, nekem pl. a tesztoszteron.hu-n talált cikkek tetszettek a legjobban, nah mind1, remélem ezért senki nem fog oltogatni.
  • BPeti2
    Ne felejts el nicket váltani mielőtt elkezdesz fröcsögni, vagy csak skizó vagy haver?
    Hány nicket használsz még?
  • humma
    derrick, te olyan szinten vagy moszat ebben a témában hogy az félelmetes. Nem értem, ha vkinek ennyire lövése sincs egy sporthoz miért vetemedik arra hogy akár egy betűt is írjon ezzel kapcsolatban?
    A személyeskedést feélretéve, néhány gyöngyszem:

"Most pedig az újabb őrület amit kitalált, május minden hétvégéjén bodys versenyt szervezget. De kinek? Ki az a testépítő, aki minden hétvégén hol itt hol ott versengeni fog?

:DDDDDD Nyílván mindenhol kötelező elindulni mi észkombájn? :DDD tudod ez úgy működik, hogy van egy versenynaptár (elég régóta elérhető, időpontokkal, kategóriákkal stb. együtt), amiből kiválasztja a versenyző hogy hol szeretne elindulni, odamegy és versenyez. Ha valahova nem akar menni akkor nem megy. Megdöbbentő ugye?

"Ez nem egy havi áruházi leértékelés? Erre készülni kell pontosan ismerni a szabályokat feltételeket. Olvastál már ilyet valahol? Mert május már itt dübörög"

Beismerem, a mi hibánk hogy nem plakátoztuk ki a lakásodat ezzel, de a megfelelő helyeken elérhető minden. A szabályokkal meg feltételekkel
    tisztában van mindenki, aki versenyezni szeretne, aki mégse az megkérdezi, korlátlan mennyiségű elérhetőség van közzétéve, gondolom utánanéztél mielőtt ezt leírtad...

"Vannak az eseményre a scitecen kivűl szponzorok, akik által díjak is lesznek nem csak üres zacskók?"

Nekem úgy rémlik, hogy pont a nem scitec versenyeken szarrágóskodnak még a kupákon is, akinek akad szatyor az már örül, és ha voltál már valaha scitec szponzorált versenyen, talán feltűnhetett hogy 3-4 millió az összdijazás, néhol félmillió a fődíj meg hasonlók. Még szerencse hogy tudod miről beszélsz!

"Melyik az az analfabéta bodys, aki szembe pissant az IfBB-vel, ha komoly megfontolásból nyugatabbra is kacsintgatna?"

Ezt majd mindenki szépen eldönti magában, bizonyára azért alakulnak sorra az egyéb szövetségek, mert az IFBB olyan jó lehetőség, főleg itthon.. és azért indulnak egyre többen nem szövetségi versenyeken. Majd szólok nekik hogy a derricknek ez nem tetszik, oke? :D

"Hát egy nyomi 500 Ft-os újságot is úgy reklámoz Drugs Bunny a legutolsó BB-tv-ben hogy az már siralmas?"

A siralmas reklám tényleg nagyon szarul sült el, nem mondok számokat, max annyit hogy lehet a bbtvnek egy hangyányit nagyobb a reklámértéke
    mint pl nektek a muscleteammel :DDDD

"Akkor hol lesznek a nézők?"

Eljönnek szépen, ahogy eddig, téged is szeretettel várunk, remélem tudunk pár szót váltani majd!
  • jflame
    Szia derrick

ha nagyon kiváncsi vagy, akkor ha előveszel pár 1997es musclemagot akkor megtalálsz bennem, ezen a néven
    hummával még nem találkoztam, de nagyon sok olyan emberrel igen akik már tettek valamit ezért a sportért, a tesztoszteront olvasom, és személyesen ismerem a Radnai Tamást valamint az Illés Norbit
    és köszön szépen ajánlhatnál pár angol nyelvű oldalt
    különben Londonban élek pár éve szal az angolom elmegy...
    nem baj, hogy a muscleteam oldalán egy csomó videó van, de remélem ennél azért tovább fejlődik az oldal