-
Steve Namat #5380 Csakis információ:
Szegény Pisti...
Szegény Pistinek tavaly a Muscular Development (vigyázat, az eredeti amerikai magazin...nem a magyar utánzat...) főfotósa biztosított 10 napra ingyen szállást Venice Beach-en, szegény Pistinek kedvezményes vendég bérletet adott Charles Glass a venice-i Gold's Gym-ben, szegény Pistit a leghíresebb bodys fotósok fotózták (pl. Robert Reiff a Gold's-ban, az MD fotósa Per Bernal külön az otthoni studiojába hívott fotózásra, direkt címlapra fotóztak Mike Neveux-ék az Ironman-től, Kris Gethin fotózott szintén a Gold's-ban a FLEX-től)...soroljam még...?
Megkeresett John Tuman (aki Jim Manion után a másik nagykutya az IFBB-ben és Mr. Olympia bíró), mert Phil Heath után engem lát a következő profi generáció képviselőjének, fél órát beszéltünk, azóta is email-ezünk.
Felhívott telefonon Steve Blechman az MD lapigazgatója és gratulált, remélhetőleg 1 éven belül szerződés is lesz belőle.
Bob Chicherillo-val ebédeltem a Firehouse étteremben és elmondta, legjobb adottságú újoncnak tart, csak ne hajtsak a tömegre, maradjak ilyen esztétikus.
Milos Sarcev azonnal felhívott a verseny után és 4 napot ingyen tölthettem egy fullerton-i hotelben az ő számlájára, alig tudtam hazahozni a sok ajándék ruhát, könyveket stb. Minden nap együtt edzettünk, ebédeltünk, vacsoráztunk. Idén nála fogom csinálni a felkészülésem utolsó harmadát, ingyenes szállással 4-6 hétre.
Mielőtt bárki sajnálni kezdene, szívesen mesélhetek még hasonló történeteket...eddig nem jöttem ezekkel pedig állítólag nagyon nagy az arcom... Nem jöttem mert engem már nem érdekel Magyarország.
Nos, az ehhez hasonló élmények és lehetőségek után valóban csakis arra várok, hogy mikor hív már fel Kovács Zsolt, hogy szerepelhessek a BBTV-ben...hogy újra szarul világítson és újra másfél órát késsen amikor én ott ülök már feltöltve CH-val a teremben.
Már le volt zsírozva a következő BBTV (válledzés)...Zsolti hívogatott is hogy mikor vesszük már fel...aztán derült égből lehordott engem a musclebuilderen és aztán már vissza sem hívtam...de gondolom ő sem tervezte már velem a forgatást...jobb is ez így. A BBTV 6 meg valószínű azért lett vezető a letöltésekben, mert Zsolti benne volt...hogy már Humma-nak is segíteni kellett kamerázás közben, hogy kimenjen neki az a 100-110 kg ferdepadon. Most szólok, hogy soha többé nem fognak annyiszor letölteni egyetlen BBTV adást sem... Hányszor is töltötték le? 12-16 ezerszer? Mindegy.
A Scitec pedig 2005 szeptemberben megvonta a támogatásomat mert nem akartam azévben indulni (Danit sem támogatták volna, ha nem indul 2006-ban...pedig nem tervezte az indulást). Sőt már a Johnnyt sem támogatják...gratulálok...jó kis cég. Aztán mivel már tárgyaltam az Extremefittel (és ezt tudta a Scitec), januártól újra támogatni akartak havi 40 EZER FORINT (kisker áron) ÉRTÉKŰ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐVEL. Jó vicc! Szegény Pisti most majdnem 8x (!) annyit kap a szponzorától... Férgek...ugye Zsolti?! + Szegény Pisti ingyen utazik Los Angelesbe is...
Na, ezeket csak azért írtam le mert unom már, hogy mindenki azt hiszi, hogy mindent tud rólam, mindenki ismer engem mert egyszer látott versenyen. Csak remélni tudom, hogy a jövőben kihagytok engem a vitából...én se szólok be senkinek, pedig lenne rá okom. Én "csak" kőkeményen készülök az IFBB profi debütálásomra. És tudom, hogy évekig fog tartani amíg felzárkózok, de ráérek mert jelenleg én vagyok a világ legfiatalabb IFBB profija a 23 évemmel.
Na de nem untatlak tovább titeket, további jó vitatkozást...
De azért néha eddzetek is!