33479
-
humma #5213 "Fordítok, te bénaság. A BB-tv adásai megvásárolhatók s kattints ott a cím."
egyem a pici szivedet, nem tölthető le ingyen is? sztem te ne forditsál többet :DDDD -
humma #5212 lássuk be, te azért nem vagy egy értelmes gyerek info :DDDDDD -
info #5211 A musclteamen szintén kurvajót röhögtem, tényleg profik a srácok, elég megnézni az enigmás guggolást amit szó szerint mögülünk vettek fel, és az egész oldal arról szól hogy vedd meg a dvd-jüket, nektek pont megfelel :D
Humma Te hülye parazita, hát itt is kezded, nem elég a bodybuilderen. Te szarrágó bénaság, ha valóban Te is készítője vagy a BB-tv-nek, nézd már meg mi mozog néha a bodybuilder honlap tetején. Ja hogy nem tudsz olvasni, szar lehet neked. Fordítok, te bénaság. A BB-tv adásai megvásárolhatók s kattints ott a cím. Ez nem a muscleteam honlapján olvasható. Miről beszélsz Te szarrágó. Így fikázod azt a muscleteam-et akik nálad különbet készítenek.
Vedd le a mocskos kezedet a muscleteamről mert kikészítelek. -
info #5210 Gyökér Te még sms-ezni is tudsz -
info #5209 A musclteamen szintén kurvajót röhögtem, tényleg profik a srácok, elég megnézni az enigmás guggolást amit szó szerint mögülünk vettek fel, és az egész oldal arról szól hogy vedd meg a dvd-jüket, nektek pont megfelel :D
Humma Te hülye parazita, hát itt is kezded, nem elég a bodybuilderen. Te szarrágó bénaság, ha valóban Te is készítője vagy a BB-tv-nek, nézd már meg mi mozog néha a bodybuilder honlap tetején. Ja hogy nem tudsz olvasni, szar lehet neked. Fordítok, te bénaság. A BB-tv adásai megvásárolhatók s kattints ott a cím. Ez nem a muscleteam honlapján olvasható. Miről beszélsz Te szarrágó. Így fikázod azt a muscleteam-et akik nálad különbet készítenek.
Vedd le a mocskos kezedet a muscleteamről mert kikészítelek. -
humma #5208 próbáldd magad túltenni a sokkon amit a csúnya szavak okoztak!
itt egy sms, 5 perce kaptam: "bocs, de mult 7en nem értem végül rá, uh szerdán megpróbálok bemenni.. Remélem marad addig dvd! D."
Na ki lehet ez? :D
Szerintetek ezek után mennyit számit nekünk amit ti írkáltok ide? -
klastrom #5207 Látom hasonló stílusban próbálsz itt is nyomulni mint a kis haverod a builderen... -
klastrom #5206 Talán tényleg azt akarták ezzel sugalni hogy lesz a semmiből lesz vki ilyen magas szinten.
De az a putri környezet ahol forgattak, télleg visszataszító,ehelyett tényleg lehetett volna választani egy termet és ott leforgatni...
De hát a készítők tudják a dolgukat nehogy má mi vitakozzunk velük, erre úgyis az lenne bunny válasza,nem teccik paraszt akkó csinájjá jobbat... -
humma #5205 Ugyan tök felesleges volna itt reflektálni a dolgokra, elnézve az ide irogatók szinvonalát (úgytűnik az SG a SegG rövidítése akar lenni ), de most kivételesen néhány észrevétel
Mielőtt nagyon beleélitek magatokat ebbe a "miért adja a nevét hozzá" jellegű butaságokba, jobb ha tudjátok hogy a jópár versenyző aki részt vett a forgatásokon folyamatosan "zaklat" azzal hogy küldjem nekik a legújabb adásokról a dvd-t, az első szóra jönnek forgatni, rövidesen nem csak a magyar élvonal, tényleg nagyon égő lehet nekik!
Az effektekről annyit hogy ez egy ingyenes amatőr műsor, meló mellett készül, sem idő, sem igény ilyenekkel bajlódni, akinek ez hiányzik nézzen jurassic parkot.
A musclteamen szintén kurvajót röhögtem, tényleg profik a srácok, elég megnézni az enigmás guggolást amit szó szerint mögülünk vettek fel, és az egész oldal arról szól hogy vedd meg a dvd-jüket, nektek pont megfelel :D
Szántai Dóri... kritikuss nevű überokos tag, nem gyanús hogy pont arról szól ez a rész hogy hogy érhet el vki kiemelkedő eredményt ilyen körülmények között?
Próbálozz inkább Misi mókus kalandjaival, az "alapvető kritérium" talán mégiscsak az lenne hogy általános iskolában megtanuljatok szöveget értelmezni.
Piller11, ez rád is vonatkozik, Serfőző Tamás a támogató mi agyatlan állatka, kérdd meg anyut olvassa el neked mi van odaírva.
Próbáljatok meg talán vmi olyanba okoskodni amibe beleláttok kicsit, mert nyilvánvaló hogy lövésetek nincs ehhez az egész témához.
Emlékeztek, néhány adás elején ott van az a mondat hogy "..csökkentértelműek számára.. nem ajánlott" . Pont nektek szól lányok!
Ha nem tetszik, ne nézzéttek, megtisztelnétek vele!
-
#5204 Deák térnél tud vki egy korrektebb termet? -
Piller11 #5203 "A kérdés csupán vajon meddig bírják? Vajon meddig csinálják?"
nekem gyanús ez a MuscleTeam-os oldal: sehol egy reklám,
egy pici sem - nem mintha zavarna, hogy az oldal felét nem a reklámok
töltik ki és nem bombáznak "beugrándozó" reklámablakokkal... -
kritikuss #5202 Hllo "Info" én a BB-tv előző adását néztem meg, amelyben Szántai Dórával is készítettek egy 15-20 perces filmet. Meglepő, és meghökkentő, s nem tudom hogy Szántai Dóra ehhez miért adta a nevét az engedélyét. A fórumon itt előttem, ha jól emlékszem Derrick írta hogy a negatív reklám vajon jó reklám-e?! Vajon mennyire jó reklám az, hogy egy lepukkant környezetben (lakásokban) forgatták Szántai Dórával a filmet? Milyen vélemény képződik le egy nézőben, főleg ha az nyugat európai, hogy látja egy világbajnok milyen iszonyatos, visszataszító körülmények között tengeti az életét. Én teljesen ledöbbentem, mert ezzel reklámozni valakit nem ildomos. Még arra lennék kíváncsi, hogy a film készítője tudatosan tette ezt, vagy pedig nem is gondolt még csak erre az alapvető kritériumra. -
kritikuss #5201 Piller11 ellent kell mondanom neked :)))
Véleményem szerint igen is láthatóak a Drugs Bunny által beharangozott technikai megújulások, változások. Figyelmesen nézd csak meg a legutolsó adás végét. Drugs Bunny polójának újján a fehér folt nem más mint egy grafikai trükk, de ő csak annyit mond erre, hogy ha jól emlékszem egy Kanári szarja. Ennyit a megújulásról. Szerintem a stíluson kellene változtatni először és ehhez igazítani a látvány elemeket, trükköket.
Ami jelenleg nincs -
kritikuss #5200 Steve Namat nem sértésnek szánom, de meglepő ez a fajta váltás, mivel a BB-tv több adásában is többször látható voltál Drugs Bunny oldalán. A filmekből az jött le, hogy nagyon megértő barátok lehettek Bunnyval (közös edzések). Valami nagyon komoly, személyes dolog történhetett köztetek! Abban igazat kell adnom, hogy ha felmagasztalnak egy Pro Divison kártya státuszt egy hazai bodys esetében, akkor ugyan olyan nagyságrendű hírként kellene kezelni egy Németh István IFBB-és megmérettetését. Már csak azért is, mert ezek nem minden nap történnek Magyarországon, s bizony ezek nagyon nagy elismerések, és HÍREK a javából.
A hazai médiával kapcsolatosan, én is csak reménykedni tudok, hogy lesz váltás, lesznek alternatívák, nem csak a nézőknek, hanem a testépítőknek is. Az már most látható, hogy szaklapokból Dunát lehet rekeszteni, annyi van belőlük. Kérdés, ezek közül vajon mennyi és melyik marad meg a piacon. Pár havi folyóirat már megszünt, vagy átalakult két havi vagy negyedéves megjelenéssel. A netes médiánál egy újdonság van a többek által is belinkelt muscleteam oldala. -
kritikuss #5199 Élőben is ugyan ilyen bunkó magatartással viszonyúl mindenkihez, de a fórumokon ahol ő válaszol, ott biztosan olyan alpári hangnemben válaszol, hogy az döbbenetes. Ellenben annyi változás már beindult, hogy a tavalyi versenyeken látható volt, hogy többen mellőzték a társaságát. Remélhetőleg előbb-utóbb visszakapja mind azt az ocsmányságot, buta és sértő megjegyzést, amit másokkal szemben megtett, és megtesz. És még többen mondanak neki nemet azok a testépítők akikkel szeretne BB-tv adást forgatni.
-
klastrom #5198 Egyre több embernek van összetűzése ezzel a bunnyval...LOL -
BodyMan #5197 Mindenkinek ezt kellene csinalnia,
amit neked: megvalogatnia, hogy hova akar
tartozni, es kikkel akar dolgozni; nem pedig kovetni a "ha
nincs lo akkor jo lesz a szamar" idiotasagot.
Ahogy a tamogatok kozott, ugy mindenben van valasztasi
lehetoseg, ezt a versenyzoknek is tudniuk kell:
a medianak van a legnagyobb hatalma a mai vilagban, oda
kellene nagyon figyelni ra, ki mihez "csatlakozik",
mert az "atlagember" fele is kozvetitenek, nemcsak a bodysok fel!
(ott vannak a kezdok is, akik megint ezt nezik) es
nemcsak a bodybuilder van hazai szinten, hanem a muslceteam is, akik ugyancsak felvetelkeszitesekkel foglalkoznak, es
sokkal magasabb szinten es tudassal mint a bunny. Nekem tetszenek.
Beszeltem Jenei Pistivel, akivel mar keszultek olyan felvetelek,
amik ott megjelentek, es az allitasa szerint korrekt es kulturalt volt az egesz csapat, es mindenben tartottak magukat az eredeti megallapodasukhoz.
Bunnyt nem minositem, de gondolhatjatok (neki megmondtam szemelyesen, mert pont a stilusa miatt van osszetuzesunk)
es talan most mar elterjed testepito berkekben ez a lehetoseg...
-
klastrom #5196 Amúgy milyen ez az "ember" élőben télleg akkora mint amekkora a pofája?
Mert minden 2. szava, pofán verlek meg gyere csak kis buzi mutasd magad és egyéb trágárságok.Meg tudja mondani vki miért nem verték még ezt szájba de jó rendesen?Vagy a szekrény haverjai mögött csak nagy a pofája ?
"a mai világban már nem csak Drugs Bunny van."
Még szerencse...
-
klastrom #5195 Néztem eccer én is ezt az "edző" ,mer ez nem edző, válaszolt de elég is volt.Nem tom ki ez a bunnny vagy ki de nem megy ott semmi más csak mindenkit lebuzizik meg leköcs...göz.Erről szól ez az ember ilyen buta stílussal hogy lehet kiállni egy ország elé?Az oldal tulajainak ez nem b@ssza a csőrét vagy ez így frankó? -
info #5194 Jó téma, először is kezdem egy szóval a BB-tv 23 csapnivaló, több szót nem érdemel. Ellenben amit Te Piller11 és derrick is feszeget már más téma.
Hogy is van ez ma Magyarországon. Van egy bodybuilder honlap, amely talán 8 évvel ezelőtt kezdhetett(!). Óriási adathalmazt gyűjtöttek össze az oldalukon, s ezzel együtt az el telt idő alatt abban a tudatban, hogy ők aztán mindent tudnak erről a sportról, végig FIKÁZTÁK a fél magyar testépítővilágot. Ez alól nem volt kivétel semelyik bodys, aki nem azt mondogatta amit ők. Kaptak ebből újságok, és más személyiségek is. Jó pár hónappal ezelőtt Radnai Tamást fikázták le (www.tesztoszteron.hu), aki a honlapján karakán meg is válaszolt. Nem régiben Németh Eszter kapott szépen (!!), ezt már nem lehet elolvasni, mert közben a forumról törölték az egészet. De aki ügyes az előhalászhatja az egészet.
Aztán van a www.tesztoszteron.hu a Radnai féle honlap, amely mélyen és alaposan foglalkozik a bodyzás rejtelmeivel, no és persze ő is mint a bodybuilder webáruházat üzemeltet.
Aztán van volt, vagy már nincs, vagy most már van, nem is tudom hogyan lehet nevezni a www.testmester.net oldalt. Ez akkor élte fénykorát, amikor Enigma meghonosította először a blog írását. De ha jobban megnézzük az oldalon Enigma írások megszüntek, s vele együtt az oldal is meghalt. Most egy Gababoy (remélem jól írtam a nevét) próbálkozik a naplóírással ezen az oldalon, de amúgy az oldal szerintem halott. Itt is ha valaki jobban utánanéz az oldalnak láthatja, hogy a honlapkészítők csupán referenciamunkaként hozták létre. Erről többet nincs mit írni.
Aztán van a www.fitparade.hu, ezt a nevet kár volt még csak leírni, mert tök nulla, semmi nem történik rajta.
Aztán itt van a www.biotechnutration.com amely röhejesen nulla. Látható, érezhető hogy csak azért hozták létre, hogy a termékeiket forgalmazzák, mert a bodys honlaprész az nulla. Tavaly decemberig csupán Enigma irogatta itt a naplóját, de valmilyen oknál fogva már ez is megszünt. Ilyen szinten vagy még nullább a www.superbody.hu (Scitec) oldala is.
Aztán van a www.extreamfit.hu, amely láthatóan fő szempontnak a termékeladást nyomja, azért mellett betettek egy forumot, de hát minek.
Aztán van a www.muscleteam.hu, amely pár hónapja létező oldal. Na ez színvonalas, totál eltér az eddigiektől. Láthatóan a látványra, a bodysok bemutatására összpontosít. Itt érezhető, hogy megtervezik a bodysok tálalását, jók a klipek, és jó a körítés a kialakítás. A kérdés csupán vajon meddig bírják? Vajon meddig csinálják?
Aztán vannak a szaklapok netelérései. Bárki vette a fáradságot s megnézte közületek? Mert ha igen akkor kár leírni azt amit én már többször láttam. Van olyan oldal, amely már egy éve nincs frissítve.
Aztán vannak az 1 perces body és fitness termek saját honlapjaik. Azért írom mert 1 percesek, mert azon kívül, hogy mikor van nyitva, meg hol is található, meg mennyi bérleti díjat kell fizetni, nem közöl nem foglalkoznak semmivel sem.
Derrick:
"Mikor tanulják meg a hazai, nem csak a neves hanem a kezdő testépítők, hogy a nevüket, önmagukat, a munkájukat, az ezzel elért eredmények bemutatását csak megfelelő produkcióhoz adják."
Jó a kérdés Derricknek csak hát... Akkor a mai hazai testépítők hova is forduljanak ha videoreferencia kell róluk?!? Eddig nem volt más lehetőség, mint a bodybuilder BB-TV-je. Szerintem nyeltek, és türtek csak azért, hogy láthatóak legyenek. Mást nem tudok gondolni, mert szerintem ha lenne más lehetőségük, akkor senki sem lenne aki vállalkozna a felvételekre. Az biztos, ha engem mint testépítőt megsértenek, fikáznak, stb. biztosan nem kérek tőlük egy képet sem, nem hogy videot. Most talán van egy másik lehetőség a muscleteam.
Piller11:
"...és igaz, hogy a negatív reklám is reklám, de az romboló is lehet - ahogy ebben az esetben is..."
Hát nem vette még észre senki sem, csak Te Piller11, hogy erről szól Drugs Bunny tematikája? Csinálni egy kis balhét, fikázni valakit, erre odacsődül a sok kisember aki erre ki van éhezve, s már is meg van a megfelelő nézettség az oldalnak. Vajon a mai testépítők tisztában vannak-e azzal hogy az ilyen fajta negatív reklám hosszabb távon kifizetődő-e.
Én kíváncsian figyelem a közeljövőt.
-
Jozef #5193 Sziasztok. Nagyon örülnék ha valaki tudna egy linket vagy valahova feltöltené Arnold Schwarzenegger: A testépítés nagy enciklopédiája című könyvet. Nagyon fontos lenne a számomra. Előre is köszönöm mindenkinek. -
Steve Namat #5192
Egy kicsit csak hozzászólok már... Nem megyek teljesen bele a dolgokba, csak felületesen...
Nos, nem véletlenül hagytam ott a Scitec-et, nem véletlenül nem szerepelek már a BBTV-ben és nem véletlenül nem állok már szóba a bunnyval...
Még vmi ami marhára túl van reagálva. Pro Divison profi szinte bárkiből lehet...és mégis nagy hírnek számít itt ha vki azzá válik. Engem pl. annak idején megkerestek email-ben a Wayne DeMillia-ék és felajánlották a Pro Divison profi státuszt, mondván pont ilyen arányos sportolókat keresnek. Én meg visszaírtam, hogy köszönöm szépen de nem érdekel a dolog én IFBB profi leszek (már vagyok) mert a Mr. Olympia-n akarok majd versenyezni. Na, most ezt is fel kellett volna rakni a netre hírnek, hogy Németh Pistinek írt a DeMillia...?! Ugyanmár! Marhára nem érdekelnek az ilyen dolgok. Mint ahogy a BBTV se, ami amúgy anno egy nagyon jó kezdeményezés volt...de várható volt hogy ez lesz belőle
De majd szépen lassan lesz egy kis vérfrissítés a hazai bodys médiában... -
Piller11 #5191 Drugs Bunny: öneröltetett önimádat. Szerintem ebben minden benne van. Én 2 nappal ezelőtt láttam.
Eredetileg egy okból néztem meg: Drugs Bunny mindenfelé elhintette:
"a bbtv-ben némi techikai fejlesztéseket vittünk végbe, amitől elég sokat várok, bár lehet hogy aki nem látványbuzi mint én, az nem fogja észrevenni a különbséget."
Én ezt nem nagyon érzékeltem, azzal, hogy 5 percenként van egy vágás és azt egy előre beépített effecttel (csak) kiegészítette - hát ez nem nagy meló egy xy nevű programmal (kb. 3 perc)
nem csak Lauter Viktor és Tóth Dániel adja a nevét, hanem még sokan mások: mint főtámogató a Scitec; Serfőző Tamás, stb. Ők egyáltalán tudják mihez adják a nevüket??? Rengeteg ember adja a nevét, látják/látták egyáltalán az adásokat?
Derrick:
"Mikor tanulják meg a hazai, nem csak a neves hanem a kezdő testépítők, hogy a nevüket, önmagukat, a munkájukat, az ezzel elért eredmények bemutatását csak megfelelő produkcióhoz adják."
Igen, mert minden egyes szereplés valójában egy reklám önmaguknak, és igaz, hogy a negatív reklám is reklám, de az romboló is lehet - ahogy ebben az esetben is.
Költséges sport a testépítés, amihez versenyszinten nagyon komoly szponzori támogatások kellenek, így önreklámozásra nem sok anyagit lehet fordítani. Így maradnak a videok, amire viszont oda kellene figyelni, hogy ki és mihez adja magát - a mai világban már nem csak Drugs Bunny van. -
derrick #5190 Hányan láttátok a bbTV23-i adását? Mert én átkínlódtam magamat rajta.
Igen átkínlódtam magamat, mert vagy fél órán kereszül Drugs Bunny önimádatát kellett végig néznem. Kérdés, amire nem tudom a választ, vajon miért adja a nevét ehhez a förmedvényhez Lauter Viktor és Tóth Dániel? Alapból más embereknek tűnnek, de a róluk kialakított image összedől, átalakul, megváltozik. Annyira lecseng a filmből Vörös Zoli totál más személyisége mint amit látni lehet a filmben, annyira látni, hogy szinte felteszi önmagának a kérdést vajon miért vagyok itt, vajon mi fog ebből kisülni.
Mikor tanulják meg a hazai, nem csak a neves hanem a kezdő testépítők, hogy a nevüket, önmagukat, a munkájukat, az ezzel elért eredmények bemutatását csak megfelelő produkcióhoz adják. Szelektálni igen is kell, mert nem mindegy hogy milyen médiában szerepel valaki. Ezt azért már a külföldi ászok tudják. Alapból más embereknek tűnnek? annak idején amikor a Balázs showban (ha jól emlékszem) Kathi Béla is szerepelt. Nos én alapból ha kapnék egy Balsz show féle műsornak nevezett időtöltelétől felkérést, finoman de határozott udvariasággal lekoptattam volna őket.
A BB-tv videofilm végét valaki tudná nekem értelmezni? Ezeket az idétlen röhögéseket? Van ugyebár a vicc, a poén fogalma, ez melyik más kategóriába tartozik?
Kidühöngtem magamat, s most betesszek a DVD lejátszómba inkább egy most szerzett Legends Collection-t amelyben Joe Distinti, Ernie Santiago, Mohammed Makkawy, George Navarette is látható. Aki nem tudná ez a 1970-es évek nagy nevei, akkor még nem volt ennyi ostoba idétlenkedés, de volt humor. -
#5189 Micsoda, ezt hogy érted, mi az a 90napos diéta "víz" napjaval? -
#5188 Ez olyasmin alapulhat, hogy mivel a chbol megkapja az energiat a test, beepiti a zsirt. Ezt a nagyonokosok talaltak ki. Kb egy lapra tudom helyezni a 90 napos dieta "viz" napjaval. -
#5187 És miért nem szabad/lehet/kellene? -
#5186 Egy magazinba ezt olvastam:
Soha ne keverj össze szénhidrátot és zsírt egy étkezésen belül... Valóban ehetsz olyan dolgokat, mint egész tojás, steak és csirkecomb, amíg nem eszed szénhidrátokkal együtt, mint rízs vagy krumpli. A chkat naon sovány proteinforrásokkal kell eggyüt fogyasztani, mint a tojásfehérje, csirke avgy pulykamell..
Ez igaz ilyet még nem hallotam senkitől csak most olvastam. Am nem értem először azt mondja hogy nem szabad enni pl. tojást rízzsel, utána meg azt mondja hogy ch-t tojással együt kell fogyasztani, most ez hogy van? -
#5185 Köszke szépen, fain oldal!! -
derrick #5184 Rég jártam erre, de azért kritikuss ajánló linkjét
a Németh Pistit megnéztem. Találtam itt egy másik
filmet is, amely egy backstage, és ott is látható
Pista. Csak az a kár hogy kurvára rövid a bejátszás,
még néztem volna tovább is.
Aki nem látta az menjen a muscleteam oldalára.
s nézze meg -
Piller11 #5183 Tényleg jól össze van
szedve minden,
mi csak a sportunkkal kapcsolatos.
gratula a készítőknek... -
Tazy #5182 Szevasztok!
Van egy uj testépitéssel foglalkozó oldal:
www.testépités.linkpark.hu
Ha valamire szükségetek lenne a TESTÉPITÉSSEL kapcsolatban,itt
magtaláljátok.
Üdv:Lali -
#5181 természetes úton, hát erről nem sokat tudok..
a ch = carbohydrate = szénhidrát
-
#5180 Köszönöm!
-Kreatint természetes úton be lehet vinni, hogy érjen is valamit?
Erre vki tudna választ adni? Mi az a CH? Egy picit tarto ettől a kreatinos dologtól, azért kérdezgetek itt. De vhogy most megálltam a növésbe, pedig igyekszem... :D -
#5179 szőllőcukrot kreatin mellé szoktak szedni, mert felemeli a vércukor szintet, és gyorsabban jut ez az izmokba. meg ch töltésnek szokták még
Legalábbis én így tudom -
kritikuss #5178 Németh Istvánról találtam egy nézhető meg
le is tölthető videorészt a
www.muscleteam.hu oldalon
KATTINTS IDE - S MÁR IS LÁTHATOD -
#5177 Még két kérdésem lenne:
-Kreatint természetes úton be lehet vinni, hogy érjen is valamit?
-Szőlőcukor (zacskós, amit a boltban lehet kapni) szedése ér valamit? Hasznos a szőlőcukor vmire? -
#5176 Sziasztok!
Kb 1 éve gyúrkálok, tömegnövelésbe vagyok. Prolab N-Large-t szedek. Több helyről hallom, hogy kreatin is fontos a szervezetnek, ezért úgy döntöttem, hogy elkezdem szedni. Prolab márkára godoltam, mivel azt lehet kapni itt ahol lakom.
Prolab kreatin(ok)
Jól olvasom, hogy a tablettából napi 30 db-t kell bevenni?? Az kemény! :D Egyébként erről a prolab kreatinról hallott valaki valamit? Ha vki abbahagyja a gyúrást akkor a kreatinnak köszönhetően nem fog lelöttyedni az izomzata? -
#5175 nekem sikerült, és ahoz hogy jó erőbe legyek a terembe és teljesítsek ahoz meg kell az energia és a kalória ( persze a pizzát nem túróval eszem ):DDD
félreértés ne essék:D -
Cmdr #5174 Kenyérrel, pizzával?