12316971501353788406.png
  • kritikuss
    Amennyiben úgy döntessz hogy bezárod ezt a topicot, akkor adtál egy nagy fülest
    pont azoknak a bodysoknak, akik így vagy úgy de eljöttek a bodybuilder forumról.
    Vagy nem is hajlandók ott regisztrálni magukat.

Hány éve is megy ez a fórum?? Ezért a három napért ezt megtenni balgaság lenne a részedről.

Nem lesz alternatíva arra, hogy bárki gondtalanul kimondhassa véleményét. A bodybuilder forum tudod arról híres hogy aki ott drugs bunny ellen megszólal vagy bármilyen témában szót mer emelni azt a másodpercek töredéke alatt kitiltják. Nem azért mert rosszat mondott hanem azért mert nem jó hallani az igazságot. Az egészben az a nevetséges, hogy ezen Drugs Bunny még jót röhög, mert tudja, hogy akit kitiltott, az nem tudja kinyílvánítani a véleményét.
    Ettől érzi ő magát annyira erősnek, ellenben ha maradnának mondjuk ilyen fórumok mint az sg-hun ez a fórum akkor láthatóan más lenne a felállás. Sőt ha lenne még több fórum akkor az eddig beetetett bodysok elgondolkodnának, az újabbak pedig mindent másképpen értelmeznének.

Egy fórumon eddig is volt és ezután is lesz szidkozódás, embereket nem tudsz átnevelni. S nem is ez a cél szerintem.

Én úgy látom hogy pont kezd csitulni a dolog. A két tábor szerintem kifejtette a véleményét. Látható, és aki értelemes gondolkodó lény az különbséget is tudott tenni a két-három nap alatt. Ember és ember között, vélemény és vélemény között.

Meggyőződhetett bárki hogy a meg nem válaszolt, kérdések miért is maradtak függőben, miért nem adtak rá semmi megfelelő érvet.
    Valószínüleg nem is lesz rájuk válasz, mert kényes téma, jobb etz elhallgatni vagy elhallgattatni. De mint mondtam aki értelmes és tud a sorok között olvasni az úgy is tudja a választ te nincs értelme azt várni és hallgatni olvasni a szitoksorokat, mivel csak is ezzel tudnak visszaütni.