33479
12316971501353788406.png
  • 170Kg
    ... és mekkorát tévednek :)
  • FOXX supreme
    Hát én nekem olyan 11-12 megy bele a saját súlyomba, de én még csak 16 vagyok és 2 éve csinálom ezt, szal...
  • FOXX supreme
    hát nemtudom, de azt viszont igen hogy az alma meg segít vízteleníteni...valaki aki jobban vágja ezt, attól kell megkérdezni
  • Jarmo Myllis
    most olvastam a neten egy érdekes kezdeményezésről:
    katt
    aki nem tudná, lét kategória volt, 85 kg felettiek és alattiak, és mindenkinek saját testsúlyával kellett maximális ismétlést végeznie. mint látjátok 25 illetve 26 volt az "aranyos" teljesítmény.
    ti mennyit tudtok? háry jánosok kíméljenek:)
    ui.: kiváncsi lennék hol is tartok;)
  • hykao #5579
    Sok orvos szerint egyetlen igazi zsírégető dolog létezik: a mozgás... :)
  • Brolly
    Háááát sztem ez nem naon igaz, bár majd az expertek megmondják:)
  • BenceYCE
    Egyik ismerősömmel beszélgettünk és azt mondta, hogy a paradicsom az zsírégető anyagot tartalmaz. Higgyek Neki? És ha igen/nem miért?
  • FOXX supreme
    Nagyon hiányos a tudásod, látni, hogy cseppetsem vagy jártas ebben a témában, főleg a "cukrozott porok" kijelentés tetszik:) meg az egy napi grill csirke....nyakamat rá hogy valami tudatlan régimódi tanár ( ÉLELMISZERIBE :))), telebeszélte a fejét szegénynek, oszt most meg itt osztja az észt...:)
  • volt
    Szinvonalat?????

Megint kezdődik a kötekedés.

"A leendő versenyzők pedig keressék egymás telefonszámát, e-mailcímeit,
    s egyeztessenek, ki milyen zenét választ, mert ha (idézem hiphoszar!a zene valasztasa) nem megfelelő zenét használ, s netán Arnold kaliberű amúgy testileg, akkor lesz lesz pontozva."

Pfff... Te mi a faszt osztod az észt?
  • jazzy
    Sziasztok!

Bocsi, de egyelőre nem nagyon tudok foglalkozni a dolgokkal itt mert 1 hónapja nincs netem de amint lesz nekilátok.. Addig csak ritkán tudok idelátogatni.

Addigis legyetek kedvesek káromkodás nélkül vitázni. Legalább a testépitők tartsák már a szinvonalat..
  • csakkk
    6. az mp3 egy tomoritett, a WAV meg egy hangformatum, ezt azer az emberek 99.99999 szazaleka megertette, te kulonleges vagy!

A fenn maradó egy százaléka (aki sokkal különlegesebb, mint Te)
    pedig azzal van tisztában, hogy
    pallérozzam a hiányos tudásodat drugs bunny:

- mind a kettő hangformátum,
    - az mp3 változtatható, de tömörített hangformátum,
    - a wav pedig tömörítetlen hangformátum.

De mint látható Te ennél a pontnál nem a lémyegre koncetráltál, ha nem
    a megszokott kitérő választ tetted.

A leendő versenyzők pedig keressék egymás telefonszámát, e-mailcímeit,
    s egyeztessenek, ki milyen zenét választ, mert ha (idézem hiphoszar!a zene valasztasa) nem megfelelő zenét használ, s netán Arnold kaliberű amúgy testileg, akkor lesz lesz pontozva.

• csakkk
    Ez tényleg nagyon jó kezdeményezés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZENZÁCIÓS HÍR! SZENZÁCIÓS HÍR! SZENZÁCIÓS HÍR!

2007. február 12-től a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség minden igazolt versenyzője nagykereskedelmi áron vásárolhat Nature's Best, Twinlab és Labrada termékeket.

Cím: TOZO Bodyformers Shop Budapest XIV. ker. Nagy Lajos király útja 193.

Telefon: 220-9106, 06-20-228-2638
  • nemlényeg
    Ki ez a kis okoskodó buzzancs?
    Egyed akkor a moslék parizert meg a szalámit.Még jó,hogy attól nem lesz agydaganatod...Bár szerintem neked már jókora lehet...
  • 170Kg
    Túl sokat tudsz az édesítőszerekről, és túl keveset a cukorról.

William Dufty - Cukor blues

Ezt a könyvet olvasd el. Nem drága, 2000 HUF körül van.
  • Cmdr
    Sokkal jobb lenne a világ öntelt f*szok nélkül.De sajnos sok van.SG-n is!!!!!!!!!
  • mateus33
    Én is lesz*rom speciel,mert az életben ezerszer mérgezőbb dolgokkal találkozik bárki. De te élj egészségesen ha tudsz,és legyél boldog.
  • Balazs15
    1. nem vok 15 éves....
    2. Élelmiszeri be járok
    3. össze vissaz isszátok azt a sok szart és nem tudjátok hogy mi van benne már pedig z édesitöszeres porok amiben van aspartam az agydaganatot okoz aki hajlamos rá...ja jo mind1 végülis igyátok baszki bocs h szoltam végülis oleszarom hogy rákos leszel-e vagy sem
  • Brolly
    Hát nem tudom hogy abba mi az arcozás hogy ha vki leírja hogy mit szed meg mennyit...
    Honnan veszed hogy rákot okoz, nem vagy 100as...
  • Ars3nal
    szerinted egy grillcsirkébe minden benne van?:C amúgy meg ha alkoholistaképzőbe jársz felesleges ilyen dolgokkal foglalkozni...
  • big bear
  • big bear
    ezt egy 15 éves már csak tudja, igaz?
  • Balazs15
    most itt mindenki arcozik hogy iyg szedd ugy szedd..nem kell iylen szarokat enni föleg nem izesitett porokat mert abban van egy jo kis édesitö szer ami rákot okoz ennyi...nem iyleneket kell enni hanem jol szabályosan edzeni..és napi 1 grill csirke:)
  • Brolly
    Ez nekünk szenzációs hír?
  • Cmdr
    De jó annak a 3 emberkének!
  • info
    SZENZÁCIÓS HÍR! SZENZÁCIÓS HÍR! SZENZÁCIÓS HÍR!

2007. február 12-től a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség minden igazolt versenyzője nagykereskedelmi áron vásárolhat Nature's Best, Twinlab és Labrada termékeket.

Cím: TOZO Bodyformers Shop Budapest XIV. ker. Nagy Lajos király útja 193.

Telefon: 220-9106, 06-20-228-2638
  • FOXX supreme
    kezdődik....
  • dbunny
    szerbusztok!

vannak itt nemokos meberek ezen nem lepodok meg. ezert egz ki szajbaragas kovetkezik.

1. az alatalunk nem ismert versenzzoktol azert kerunk kepet, hogy ne tudjon pl. superbody gp kategoriaban elindulni olyan, aki 18§ magas es 7§ kilo hogyu ott szepen kirohogjek, valamint ne tudjon tok kezdok kozott elindulnin rendes versenzo szintu meber. hogz a gaszt akost te hogy tudnad kezdobe soorlni azt nem tudom, de ez teged minosit, erre kerdezhetnem hogz miert niyitja ki a szajat az aki ennyire hulye?

2. na ismet a hulye meber kerdese. a doppinghivatal BARHOL ellenorizheti a szakagi szakszovetsegbe igazolt versenyzoket.azaz a MD kupan is. de mivel az md kupara nijncs joga a doppinghivatalnak bejonni, nem fogjuk beengedni. ez a versenyzore nezve viszont ugy minosul hogy nem alltt rendelekzere ezert eltilthatjak.

3. nem szegeny a szokincsem kis baratom, de a csokkentertlmuek miatt mint te, igyekszem egyszeruen fogalmazni. de leirom, hogyan zarjuk ki: ugy hogy kozoljuk, szia, ott az ajto, ki vagy zarva. minden oltozoben lesznek segito emberek akik latnai fogjak ki nem tud viselkedni. lattam en mar plafon keznyokot, meret fel kelle maszni a parasztjanak szorakozasbol, en ilyenek miatt nem fogom kifesteteni az epuletet a sajat zsebembol!

4. igen, mi hatarozzuk meg, ki melyik kategoriakban indulhat, de nem a mi erdekeink szerint agykombajn - nekunk nincsneke ilyen iranyu erdekeink-, hanem a versenyzok erdekei szerint, hogy tok kezdoknek ne kelljen aranytalanul sokkal jobbakkal indulni, akik konnyu gyozelmet akarnak kozottuk.
    ha tudnal olvasni - elso osztaly- ez azt jeltni, hogy pl.a csuri, ha akar, SEM indulhat kezdok kozott. ez van leirva a masodik mondatban menj korrepetalasra olvasas tantargybol!

5. hogy fogjuk kikuszobolni? sehogy, zsenikem. lepontozzuk! ket ugyanolyan versenyzo kozott az fog nyerni akinek eredeti zeneje van, nem a szokasos conan-matrix-utolso mohikan-terminator-vagy hiphoszar!a zene valasztasa, a koreografia, a barnitas, a pozolas a gyengebbek kedveert a felkeszules resze.

6. az mp3 egy tomoritett, a WAV meg egy hangformatum, ezt azer az emberek 99.99999 szazaleka megertette, te kulonleges vagy!

• csuszi
    megint a vitát akarod szítani? én ezt a hsz-t törölném, de persuze ehhez nincs jogosultságom (függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy sem, nem kell a balhé megint...mindenki tudja kire gondolok, és ki szervezi ezt a kupasorozatot). ja, és ha nem tetszik valakinek akko ne jelentkezzen, ne nézze, ne propagálja... és/vagy csináljon jobbat
  • csakkk
    Lesz egy kupasorozat, ami nagyon jó dolog dícséretes kezdeményezés.
    De... vannak bizony érdekes megfogalmazások ebben a versenykiírásban illetve
    a hangneme...
    Tisztelni kellene már az elején a résztvevőket, ha nem lennének
    akkor nem lenne a kupasorozat sem.

MD nevezés (részlet): "Az általunk nem ismert vagy kezdő versenyzőkről értékelhető képet kérünk."

- ezt hogy képzelik? a szervezők majd megállapítják egy képről, ami még nem a versenyformát tartalmazza, nincsenek lekenve és még esetleg szőrösek is, hogy indulhatnak e egyáltalán, és ha igen, akkor melyik kategóriában? és ennek akkor is mi az alapja: attól, hogy pl. egy versenyző már ért el akármilyen szép eredményt versenyt, az nem jelenti azt, hogy most is tud versenyzői szintet elérni (pl. Gaszt Ákos már europa bajnok volt, amikor elindult a tavalyi- vagy tavaly előtti superbody-n és az utolsó lett) az hogy már volt akármilyen eredménye az nem biztosíték arra, hogy most is tud akárcsak hasonló szintet is hozni...

"Az MD kupasorozat nyílt, szövetségektől és kluboktól független versenysorozat... magánszemélyek rendezésében és finanszírozásában.
    "A versenyeken semmiféle doppingellenőrzés és egyéb zaklatás nem lesz, mindenki egyénileg indul, versenyengedély nem kell! Egyes sportolók nevezését nem biztos, hogy el tudjuk fogadni a doppinghivatal miatt, ez ügyben egyeztetünk!"

- akkor most hogy is van ez? Magánszemélyek rendezik és fizetik, azaz nem hivatalos, de mégis ezeken az általuk "mezeinek" (a nevet én adtam) verseny egy hivatal (a doppinghivatal) bele tud szólni? ...
    versenyengedély nem kell - amit a szövetségnek kellene adnia, hát ez is elég érdekes. S mi van akkor, ha a szövetség valamely testépítője versenyezne, akkor nem is indulhatna, ne hogy e miatt kimenjen a dopping hivatal?

"A falakat összebarnítózó, vagy egyéb módon kárt okozó versenyzőket kizárjuk, senki nemtörődömsége miatt nem áll módunkban épületeket zsebből kifestetni. Mindannyiunk érdeke, hogy az eseményeknek otthont adó épületek üzemeltetőivel jó legyen a kapcsolat. Ha nincs mit kibérelni pár paraszt miatt, nem lesznek versenyek sem!"

- semmi gond nincs ezzel, de hogy fogják kizárni? Odamennek a fickóhoz, hogy bocs, de előbb ahogy elmentél itt hozzáértél a falhoz, és mivel nem jött mögötted senki haver stb aki ezt letakarította volna, ezért kizárlak a versenyből? És megint nem lehet ezt az egészet kultúráltan megfogalmazni? ennyire szegény a szókincse a szervező írójának?

"Kezdő versenyzőnek minősül a súlycsoportos kategóriák színvonalát el nem érő versenyző, súlyától függetlenül. Kezdő kategóriában a súlycsoportos kategóriák színvonalán levő versenyző nem indulhat akkor sem, ha első versenye."

- ismételten ez, vagyis: ők határozzák meg (akár a hasukra csapva, akár az érdekeiket figyelembe véve) hogy ki melyik kategóriában indulhat? hát ez megint kurva jó, vagyis egy Csuri ha idén indult volna először akkor nem is lehetne magyar bajnok, mert csak a kezdők között indulhat??? megközelítve a másik oldalról: van egy Csuri-szintű és Csuri-felkészültségű eddig ismeretlen versenyzője akár a Scitec-nek, akár az Eszterónak, vagy bárkinek abban a bandából, akinek nyerni kell egy kupát, és ez íly módon megoldható úgy, hogy csak a kezdők között indultatják, hiszen az általuk kiírt versenyszabályoknak megfelelően és eleget téve a kezdők között indultatják??? no comment....

"A szabadpóz célja hogy szórakoztatóan, show-szerűen, esztétikusan mutassa be a versenyző izomzatát, a felkészültségi szintjének megfelelő lehetőleg egyedi (nem a versenytársaktól 25-ször hallott) zenével és koreográfiával."

- ezt mégis hogy képzelik, hogy fogják ezt "kiküszöbölni"???

"A zenei CD ne mp3, hanem hang formátumú legyen és ..."

- az mp3 nem egy hangformátum? :-) :-O

a nevezési lapok formázása: nulla

• THP
    http://www.muscleteam.hu/Telapo2006_letoltheto.htm
    Mi ez a rettenet?
    Adonisos, Gabos, Endys videókat ki a fene néz meg?
    Ez valami lányoknak szánt videó?
  • kritikuss
    Megjelent, és már megvásárolható az újságos pavilonokban
    az Ironmen magazin legújabb száma.

Mivel idén elvileg sok testépítő verseny kerül megrendezésre
    Magyarországon, ezért ajánlott elolvasni minden versenyzőnek, főleg
    a kezdőknek a doppingról, a szövetségről, a bodyversenyzés
    buktatóiról szóló cikket.
  • hykao #5550
    Inkább víz...
  • Cmdr
    Vagy 3, mind1! :)
  • Cmdr
    Az a 4 kiló full zsír, ebben biztos vagyok!
  • Ars3nal
    elkezdtem múlt héten a kreatin kúrát, 4. napon sikerült egy komoly megfázást összeszednem, kajálni így nem tudtam olyan jól mint kéne, így is 3 kiló jött rám így gyorsba, eddig bevált, edzés is jobban ment egy kicsivel
  • csuszi
    Én azért nem veszek/szedek kreatint, mert az edzőterem ahová jártam, több neves testépítővel volt tele, edzőként, odajáróként, és mind egybehangzóan ugyanazt mondta: figyelem ez a reklám helye:) sry csak a pump ér valamit, a többi vagy keveset csinál, vagy kiürül és vele együtt minden lemegy rólad. Az meg dráfga, de egy barátom vastagabb pénztárcával beruházott egy pump kúrára és az eredmény nem maradt el, mind izomban fejlődött, mind erőben, mind állóképességben... de bazzeg, egy doboz kb 7500, és minimum kettő kell...nah ez a nem mindegy, akkor már inkább fehérjét szedek meg vitaminokat!
  • big bear
    ÉN az extremfit fórumában olvastam,meg tőled a musclebuilderen Bár ha május közepén jön akkor bizti csak nyáron lesz a gyurmában, talán találkozni is lehet vele majd, de ez nem tuti.
  • FOXX supreme
    halottam valamit róla
  • sonka92
    Jéé! Abbamaradt a fikázás? <- Na inkabb nem mondtam semmit, nehogy szítsam a tüzet.

Amugy tudjatok, h BigRonColeman() Magyarországra jön May->_15 körül?
  • big bear
    "A kúra végén csupán 4 kilóval voltam több, mint előtte."

Még pár kreatin kúra és Cutler bekaphatja