-
sonka92 #5387 Pontosan: az emberek szövegértelmező képessége egy 0-5 skálán mérve 1.4f. Látható, hogy neked még annyi sem! Nem tudom milyen anyag hatása alatt állsz, amiért azt pár mondatot egyszerűen odahalucináltál Steve soraihoz, de remélem túladagoltad magad, és legalább téged nem kell tovább hallgatni. Másik lehetőség, hogy nem tudsz olvasni.
Nem baj, nem az a lényeg miért nem tudod értelmezni a leírt sorokat, de felvilágosítalak: Németh Pisti sehol sem írt arról, hogy a BBTV lejáratná a testépítőket, ne felejtsd el, hogy kétszer is szerepelt benne, és a harmadik alkalom is le volt "zsírozva".
Az már teljesen más kérdés, hogy utána Bunny-val összevesztek, meg mit tudom én mi, de az nem ránk tartozik úgy vélem.
Visszatérve a BBTV-hez: Ha tényleg lejáratja a testépítőket, miért szerepelt benne többször is Tóth Dániel, Vörös Zoltán, Lauter Viktor (meg akiket kifelejtettem)? Esetleg nem jöttek volna rá, hogy ez nekik "milyen rossz"? Hm.. Talán igen! Igen! Ez egy elég valószínű opció. Vagy nem is! Mégsem! Titokban, rejtett kamerával forgatják a BBTV-t! Igen, tuti ez a helyes válasz! Komolyra fordítva a szót: Baromira nincs hozzá semmi közötök kit "járat le" a műsor. Majd ha az a valaki lejáratva érzi magát, szól! Ő fog szólni! Az a bizonyos ember! Mert senki nem kéri, hogy Ti megvédjétek! És eddig úgy néz ki, senki nem érezte magát lejáratva.
Vagy ti jobban tudjátok, mint a "lejáratott" ember saját maga?
De kurva jó nektek! Szeretnék én is ilyen gondolat olvasó lenni!