33479
12316971501353788406.png
  • Piller11
    Az eredeti vita a BBTV adásainak eligénytelenüléséről szólt, nem pedig a két honlapról. Ahogy mondod: a bodybuildert senki nem fikázta, senki nem hozta szóba, csak Humma "haverunk" (bocsi: KISLÁNYUNK)

Én a muscleteam-et és a bodybuilder-t én sem hasonlítanám: teljesen más oldalról közelítik meg a sportot.

Aki okosodni akar, az menjen a bodybuilderre, ha erre szüksége van (és ezt határozottan nem rossz indulattal írom!) és egy-két év múlva kitanulja, amikor megtanulja a testépítéshez szükséges dolgokat és rafinériákat. De nincs új a nap alatt, előbb-utóbb mindenki kinövi
  • BarDoose
    klastrom:"néha odalök meki egy kis lejárt szavatosságú szkájtek finomságot meg a kutyának se kellő "divatos" ruhákat a shopból.Ahogy nézem neki a kis csóresz albérletét benne a szeméttelepről kiguberált "Pc-jét" 40 ft-os konyhabútorát, meg a komoly "autóját" amit a cigányok még lemezáron se vinnének." Ja bocs, mostanában mindenkinek arra kell vernie magát h mennyi pénze van. Most tuti szégyelli magát h nem m6-os bmw-vel jár, versace öltönyben. "Nekem és ezek szerint sok-sok emebernek az alpári stílusssal van gondja."-előzmény
    "Csökkentértelmű rakd ki ezt is a csöves oldaladra... "-2 mondattal utána. Ehhez nem fűzök semmit.
  • wizso
    teljesen egyetértek BPeti. annyival egészíteném ki, hogy egyeltalán nem kellene rivalizálni a muscleteam csapatának a bb-sekkel, miért ne férhetne meg egymás mellett kettő (vagy több) hasonló témájú lap? ezzel az agresszív reklámozással azt éritek csak el, hogy még ha bele is néznénk sokan a videóitokba - amik egyébként lehet hogy jók -, így már biztos meg sem fordul a fejünkben hogy az oldalra kattintsunk, inkább a muscleteam név hallatán csöndesen hányunk egyet a sarokba. kár elbaszni ezzel a stílussal a lap renoméját.
    meg még annyi, hogy ha lenyugodott mindenki, akkor majd ajánlom visszaolvasni a hozzászólásokat hideg fejjel, és megnézni,melyik "tábor" trágárkodott folyamatosan, ok nélkül.
  • klastrom
    Ekkora sztár lettem csak nem belőlem akarsz érettségizni?Nulla gondolom nincs még neked olyan.Most már tudod a nevem címem küldhetnél nekem egy képeslapot névnapomra vagy csak nyald körbe a tökömet nekem mind1.
    Tudod én nem lejárt szavatosságú ingyen cuccoktól böfögök én fizetek értük ezért a 10 %.De úgy mondod nullácska mintha te adtad volna,egyet ne felejts el én és a hozzám hasonló vásárlók miatt van neked melód hogy gyárthassad a gagyitévéket ájulásig.A másik az hogy olyan bizalmas információk között turkálsz amikből ha még több kikerül rólam úgy följelentem a faszba az oldalt hogy nagyon.Nagyon sajnálom a Robit hogy ilyen "emberekkel" kell dolgoznia.Tisztán láccik hogy te meg a haverod jáccátok a sértődött kisfiút mert nem nyaltam be tövig...
  • Piller11
    érdekes: Te ki vagy békülve Humma stílusával? csak mert hogy az őt támadókat támadod Te
  • Piller11
    Infonak szegezted, de engedelmével megválaszolom én is (még őelőtte):

A kérdésedre a válasz a #5202-es hsz.
    Én a továbbiakban sem kívánok alaphangon fikázni, ellenben ettől a hsztől kezdve (ahol Humma belépet) ez az alaphangulat.

Én személy szerint elfogadom hozzászólásod, amennyiben megcáfolod eme állításomat.

(természetes dolog és mindenki így van ezzel, hogy egy idő után felmegy a pumpa, és nálunk is elszakad a cérna. Humma megjelenése előtt hosszú-hosszú oldalokon keresztül mi, akik most állításod szerint fikázunk, kultúrált hangnemben fórumoztunk)
  • Piller11
    Látom, az aktív agysejteid száma: 0.
    Humma = Nulla

Engem, mint ahogy sokunkat másokat a bodybuilder nevelt fel,
    tanultunk belőle és tartotta bennünk a lelkesedést. De ő a Robi.

Amikor Ti megjelentetek a műsorotokkal, akkor azt egy sorsfordulós kezdeményezésnek tartottam idehaza. Azután jött csak az, hogy eligénytelenedtetek, elkezdtetek mindenkit fikázni (ezt pontosítom: Te csak más árnyékából fikázódtál már akkor is kislány módjára) versenyzőket-szervezeteket és a műsorotok is eligénytelenedett. Ma már nem látható benne semmi más, csak a szereplők lejáratása és egy ember öneröltetett önszerepeltetése.

Nem azzal van a gond, hogy véleményt nyílvánítotok bodysok-szervezetek-kezdők-rajongókkal szemben, hanem ahogy teszitek azt. Mi szükség az ócsárolásra és káromkodásra? Csak így van szavatok az emberek előtt???
    Csak így figyelnek rátok? Magyarázd már el nekem, mi szükség erre!

Honnan jöttél hogy másokat ismeretlenül lefikázol fórumokon (és itt nem az sg.hu-ra gondolok!)
  • mateus33
    Abszolút pártatlanul:
    Ez a gusztustalan hangnem eddig nem jellemezte ezt a topikot,teljesen normális hozzászólások voltak...Remélem ez csak átmeneti állapot
  • BPeti2
    Kedves info!

Elöször is én nem vertem a nyálamat csak elmondtam a véleményemet arról , hogy a muscleteam oldala egy áttekinthetetlen kalap fos.A bbtv hez semmi közöm mégcsak regisztrálva sem vagyok a musclebuilderen.
    Másodszor itt a hangnem addig volt jó még te és muscletemfan társaid el nem kezdtétek itt a propagandát és el nem kezdtétek fikázni a régi fórumozókat, akik meg merték említeni a builder.hu nevét.Meg lehet nézni a régi hszeket teljesen kinyírtátok a fórumot januártól.
    Harmadik a stílus ti beszéltek stílusról, miután lehülyéztek mindenkit akinek más a véleménye?
  • humma
    mennyi kis szerencsétlenség emelte fel a hangját egyszerre :D
    kis barátaim, nemtudom minek ugráltok, gondoljátok megható hogy pár anonim ovodás hülyegyerek lázadozik meg fantáziál? :DD

Bugizsoltika te is húzzál bele, én még emlékszem erre a mondatodra: "A Bunny és a bb.tv megadta a kezdőlöketet az évek óta tartó bénázásom /szar kaja fos edzés/ leküzdéséhez..." lehet ezért van 10%od a shopba? :D
  • derrick
    Piller11
    GRATULÁLOK EZ ÁM AZ IGAZI VITASTÍLUS, EZT TANÍTANI KELLENE!!!!!!!!!!!!!
  • Piller11
    Nem fogom az egész hsz-edet kimásolni, inkább annyit mondok: ha lenne faliújság itt a fórumon, ezt így szó szerint hatalmas nagy betűkkel kitenném, mert ez az igazság!

• Piller11
    "Az effektekről annyit hogy ez egy ingyenes amatőr műsor, meló mellett készül, sem idő, sem igény ilyenekkel bajlódni, akinek ez hiányzik nézzen jurassic parkot."
    Ti talán ezek szerint társadalmi munkában ingyen csináljátok az adás, ezt akarod bedumálni? Igen, ehhez lenne eszed, éveken keresztül ingyen gürizni azért, hogy más előrejusson és amiből Te semmit nem profitálsz! De a valóságban nem így van. Bárki megnézheti a MuscleTeam-esek munkáját, igen, szarabbak a képminőségeik, valószínüleg nálatok rosszabb felszereléssel dolgoznak, és sejtem csak, hogy valószínüleg ezért is van fizetős része is a dolognak. Egy video vagy honlap nem attól lesz jó, hogy tökéletesek a képminőségek, hanem attól hogy igényesen és összeszedetten van kidolgozva, van koncepció, és látszik: szívüket-lelküket beleadták.
  • derrick
    ezek szerint a humma az egyik aki a BB-tv készítője. Mit mondjak ilyen alkalmazottra nem lennék büszke. Apám ez holt agyi bénaság. Ennyi hülyeséget összehordani, csak azért, mert egyesek véleményt írtak a csapni való munkájáról?!

Sort állnak, igen sort állnak a neves külföldi és hazai testépítők, hogy csak is én, nem csak is én had szerepelhessek a műsorába. Ezt a hó szöveget, álmodik a nyomor. Nem pont arról lehet szó, hogy a láthatáron vannak mások is, és most mi lesz az eddigi egyeduralommal. Már nem lehet mindenkit lebuzizni, lekurvázni, s többen már nem érdeklődnek a munkájuk után? Általában a buta emberek dicsekednek ilyen hülyeséggel, hogy sorban állnak a BB-tv megvásárolható DVD-kért. Persze, azt is meg lehet magyarázni, hogy ingyenes amatör munka, ja meg nincs idő filmeffektezésre, kész röhej. Mi köze ezeknek ahhoz, hogy pocsék a film. Ja kérem az hogy nincs tudás mögötte, helyette alpári hangnem is viselkedés. Végtelenül buta egy ember lehetsz, aki pillanatok alatt a plafonon vagy, mert nem tetszik a kritika.

Amióta nézem a muscleteam honlapját, látom, hogy ők sokkal többre képesek. Sokkal többet tudnak, sokkal több várható el tőlük. S igen is drukkolok nekik, hogy náluk kopogtassanak a neves, de ne csak a neves bodybuilderek, s akkor az ilyen emberek mint Te mehetsz munkát keresni, lejebb veszed a hangodat, és emberhez méltóan viselkedsz másokkal szemben, röviden leesel a magas lóról.
  • klastrom
    Hallod info te haver vagy asszem két naptya vok itt de szarrá röhögöm magam nagyon jól szórakozok :DDDD LOL
    "És ha már itt tartunk ezelőtti bejegyzéseket végig olvastad még mielőtt veszed a redves kezedet is püfölöd a klaviatúrát. Töröld már ki a csípádat az üveg szemeidből..."LOL

"amíg ma délelőtt bevágódott ez a rohadék humma..."
    Ez is így van ahogy mondod tegnap itt más világ volt az fix.
    Nulla megjött és tarolt legalábbis ő ebben hitben van.Bár aszittem nulla barátunk is okosabb de ezekszerint koxossenkiházi haverja 100 sztotyinkás oldaláról vette az infót.Koxos pofázik, nulla követi ez a felállás, megy a seggrepacsi, de semmi baj a gay.hu nyitva áll uraim.
    Aki nem nyal mehet a levesbe koxos mindenkit bedarál ezért is van a rajongótábor folyamatos változásban.
    Robi aki nagyon jó arc, hátulról tolja a zsét, mert azér tegyük hozzá a koxos&nulla team nélküle ott kéregetne a meki előtt.Nélküle no della no tápkieg és no hírnév egy senki lenne mind a kettő, jobban mint most.
    Robi a góré de mégse szól koxosnak hogy változtassaon a stíluson ami ugye nagyon kellemes és símogató,de hát alkesz apuka mellett mit is várjunk koxitól.Meg láccik divatos ruházatán a nevelés, ahol főként az ázsia center dominál.Nem szól neki mert amit koxi mond azt a sok birka követi is és komoly lóvé a shop.buildernek, ami a legkorrektebb webáruház a témakörben.Kellett egy hajléktalan akiből pénz hatására reklámarc lett és az eladásokból ez le is jön de nagyon.
    Nekem és ezek szerint sok-sok emebernek az alpári stílusssal van gondja.Koxi azt gondolja ő góré M.O.-n mindegy hogy nála sokkal nagyobb emberek mit mondanak szarik rá...
    Csökkentértelmű rakd ki ezt is a csöves oldaladra...
  • Piller11
    Most nézem, hogy mit írtál. Ez megint egy gyerekes hozzáállás - minősít Téged
  • Piller11
    A stílus: megmutatja az embert. Az, aki ilyen stílusban kommunikál...

Végre volt normális és emberi hangnem véleménynyílvánítások közepette (mert BodyMan-nek igaza van, nem attól vagy FÉRFI, hogy mindenkit kislánynak nevezel, ordibálsz, káromkodsz...) De erről nem én foglak kioktatni, ha anyád nem tette meg kiskorodban, akkor veszett ügy vagy...

Pont az sg.hu-t fikázod? nem vagy Te egy kicsit pofátlan? Beleszarsz a saját ágyadba? Milyen ember vagy Te: KISLÁNY??? (ezt egyébként nem értem, attól vagytok férfik hogy mindenkit lekislányoztok?)

BBtv effektjei: nem azért hoztam fel a témát, hogy ócsároljak, hanem azért, mert a Bunny iszonyatosan beharangozta, és aztán semmi nem lett belőle. Ami újítás van, azt én is a minimális számítástechnikai tudásommal meg tudom csinálni. Tudod a való életben (nem tudom tudod e melyik az). Az, aki meg az adás nézi, azt nem érdekli, hogy Te/Ti meló mellett csináljátok e vagy hogy hogyan, az nem rá tartozik hogy mit áldoztok vagy kaptok-nemkaptok cserébe. Egy futóverseny sem számít hogy hány méterrel győztél: ha 1 méterrel, ha 10 méterrel, akkor is győztél
    (lefordítom: akár áldozatvállalással, akár nem, akárhogy is készül az adás, az a nézőt nem érdekli, nem megmagyarázni kell a semmit, hanem tenni ellene. Senkit nem érdekel, hogy azt Te hajnali 2 órakor vetted fel, az érdekli, hogy tudsz e neki nyújtani valamit vagy sem)

Enigma-guggolás: nagyon rossz témába nyúltál bele, ezt elkúrtad, de nagyon! A MuscleTeam csinált nektek egy ingyen reklámot a saját oldalán, beengedte a nézőt a "Ti fáradságos és áldozatos munkátok" történéseibe. Szóval megint a saját ágyadba szarsz? Fikázod azt aki Téged ingyen és pozitívan reklámoz? Hülye vagy Te?

Lényegtelen dolgokkal próbálod magadat boldoggá tenni. És elmondom az én nézőpontomat:
    "itt egy sms, 5 perce kaptam: "bocs, de mult 7en nem értem végül rá, uh szerdán megpróbálok bemenni.. Remélem marad addig dvd! D.""
    a lényeg: a megbeszélt időpontban a bodys nem volt a megbeszélt helyen, erről ő téged akkor nem értesített, sőt, most is csak azért mert kell neki a róla készült felvétel. Egyszóval: magasan leszar Téged. Te irányítható vagy és ezért fordul hozzád. Ha egy kicsit is tisztelne, akkor kapásból felhívott volna, hogy bocsi, nem tudok menni, vagy hogy kések, és beszéljük meg, hogy mikor lenne neked esetleg megint jó. Hát ez nem így történt! Ez is Téged minősít, szóval lehet hogy neked kellene megtanulnod olvasni, sőt a sorok között is olvasni...

Jobb, ha többet nem szólalsz meg mert kikészítelek a saját hülyeségeiddel és idiótaságoddal!

Még valami: nem gyanús, hogy ahogy valaki írta, egy csatlós vagy? Nem gyanús, hogy mindent a Bunny visz el? Hol szerepelsz Te az egészben? Az elején egy logo erejéig hogy Humma és Drugs Bunny produkciója? Vajmi kevés, már ne haragudj, ha tényleges munkád, ötleted, stb. lenne benne, akkor hülye lennél nem eröltetni a saját "ügyedet". Ez mégsem történik meg, egy csatlós vagy és pont.

Ismersz (talán-talán köszöntél!) egy tucat magyar testépítőt és erre vered magad?
    Nem vagy Te egy kicsit gyerekes? Vagy inkább KISLÁNYOS!

"Szerintetek ezek után mennyit számit nekünk amit ti írkáltok ide?"
    Mi az hogy nekünk? Nem vagy Te egy önálló emberi lény???

Egyedinek tartjátok magatokat azzal, hogy ingyen letölthető tőletek kéthetente 40 perc? A MuscleTeam is ezt csinálja, ők csupán a többi részét a felvételeknek tették fizetőssé. És ahogy én látom, már egyre gyakrabban frissítenek, lassan elérnek oda, hogy az ingyenesen letölthető rész meghaladja BBTV-ét. És ami tőlük letölthető, az legalább élvezhető, és van mondanivalója (nem két bodys röhögélése és siránkozása látható 20 percen keresztül: BBTV Episode VIII)
  • humma
    ne tereljed butaságokra a szót, most jössz vagy nem? ne szomoritsál el!
  • info
    BPeti2

én is felhívnám a figyelmedet, hogy addig volt itt tök jó a hangnem amíg ma délelőtt bevágódott ez a rohadék humma, amire csak is ilyen hangnemben lehet és kell válaszolni, mert az ilyen köcsögök csak ezt értik meg a normális szöveget nem. S nem az volt a hiba, hogy páran meg merték említeni, felhívták a figyelmet, hogy van egy muscleteam, meg a egy tesztoszteron, meg van csumi, meg van más honlap is, meg a BB-tv-én kívűl van más is. Ez fáj neked is. Az hogy van más is, és vannak akiknek elegük van egy kis csoport buzizós, lekúrvázós degenerált szövegeléséből, és elegük van hogy az a bizonyos kis csoport döntse el és tartsa rettegésbe a body társadalom pozitív normálisabb csoportjának más fajta gondolkodását, véleményét. Eddig ha nem vetted észre a másik fórumon mindenkit kitiltottak aki nem azt fújta azt mint az a bagázs akart. A nyugotabbak, félénkebbek elmaradoztak és kikötöttek például itt, vagy nem szóltak semmit csak lekoptak. Most baj az hogy valaki végre hejreteszi például ezt a felfuvalkodott, pénztelen nulla senkit, aki osztogatja a nagyot, hogy ő a valaki, a honlap zseni, a videoguru, közben kiderül hogy egy nagy nulla.
    Ha ez neked fáj, s hagyod magadt lekurvázni, akkor nincs mit tenni ez ellen.
  • info
    BPeti2 és Te mire vered annyira a anyáladat, csak nem Te is a BB-tv egyik oszlopos tagja vagy, akinek estleg az a dolga, hogy cipeli a reflektorokat. Ugatsz itt olyanról aztán azt sem tudod mi az hogy honlap. Valóban nem lehet a muscleteam oldalát összehasonlítani a bodybuilderrel. Az lenne a legnagyobb fikázás ha pont olyan lenne mint az. És ha már itt tartunk ezelőtti bejegyzéseket végig olvastad még mielőtt veszed a redves kezedet is püfölöd a klaviatúrát. Töröld már ki a csípádat az üveg szemeidből, és idézeteket írjál már össze hogy ki és mit írt negatívan a bodybuilderről. Ketteske pestről nem vetted még észre hogy a BB-tv adásáról folyik a vita?? Nem a bodybuilder honlapról? Vagy lemaradtam valamiről? Talán mind kettő ugyan az a készítő? Bazd meg ennyire hülye nem lehetsz.
    Ettől függetelenül akik készítik a muscleteamet azoknak van mire büszkének lenniük. Haver Te mire is vagy büszke, ja a ketteske nevedre?!
  • info
    BodyMan ezek szerint Te is tudod ki ez a seggfej nulla humma, mert már találkoztál vele? gondoltam hogy egy nyalógép lehet hosszú nyelvvel. Bocs de az ilyen félresikeredet emberek sosem tudnak megváltozni.
  • info
    Te eszetlen kis senkiházi, szóval egy szimpla kis eladó vagy egy üzletben. Egy pénztelen nulla, és ez osztogatja itt az észt és ez készíti azt a gagyi BB-tv-ét. Gratulálok, zseniális. Mi az hogy nincs leírva, az hogy lefikázod azt a muscleteam honlapot készítőket, akik megörökítették az egyik BB-tv felvételét. De kár hogy nem láttam benne a gennyes, redves pofádat. Bezzeg most már másképpen gondolkozol amit előbb írtál. Ilyen egy seggfejj.
  • BPeti2
    Nagy dicsőség. jól megmutattátok.
  • klastrom
    Ezt olvassátok sztárok lettünk ezek szerint a patkány ideges...
    http://www.drugsbunny.net/wp/
  • BPeti2
    Egyébként az újaknak elmondanám, hogy itt valaha normális fórumozás zajlott, mígnem megjelent ez a pár muscleteam reklámarc és állandó fikázódásukkal elüldözték a régi tagokat.Tessék visszalapozni.
  • humma
    bodyman, szoktad olvasni a neveket a hozzászólások fölött? vagy csak te is írsz a vakvilágba mint az ovodás pajtásaid?

te tudod ki vagyok, had tudjam már én is, vállald már fel magad kismókus!

• BodyMan
    varom reagalasod, Humma
  • BPeti2
    Nem tudom mire veritek magatokat ezzel a muscleteammel, szerintem egy áttekinthetetlen kalap fos.Összehasonlítani sem lehet a builder.hu val.
    A stílusotokról meg inkább nem mondok véleményt.
  • BodyMan
    Ha csondben maradtal volna bolcs maradtal volna...
    de igy nem maradsz az, foleg hogy az ember szokincse (amibe a tragar szavak nem tartoznak bele) es stilus is beletartozik.

ocsi, nem attol leszel valaki vagy ferfi, hogy karomkodsz es fikazol mindenkit, hanem attol hogy van kiallasod, oszinte velemenyed a vilagrol es torteneseirol, es nem mas csatlosakent probalsz ervenyesulni, aki csak iranyit Teged, mert onallo gondolatokra nem vagy kepes.

A tobbit majd a tobbiek elmondjak/elmondtak, en ismerlek, talalkoztunk mar mi is, tobbszor, tudom mekkora nulla ember vagy... a sajat erdekedben meg kellene valtoznod es eszre kellene venned magad, miutan kivetted kezedet az alomvilagodbol - ami maga a pokol
  • klastrom
    Küldj egy képeslapot nulla barátunknak...
  • humma
    klastrom, neked a hazautat is állom, csak gyere :D
  • FFX
    Csodálatos színvonala lett a topiknak, nem hogy összetartanátok még egymás torkának is ugrotok :(
  • klastrom
    Mi a neved humma vagy inkább nulla mind1 lefosom.
    Komoly számításteknikai tudásoddal utánnnéztél a kis adatbázisotokban hogy valóban kislánykoromban regeltem a tróger oldalatokra ezzel a nikkel.Remélem ettől orgazmusod lett és rámentél az ócsó fos crc monitorodra, mer neked jobbra nem telik.Hacsak nem a Robi, az egyetlen normális arc a bandátokban, vett egyet neked akcióban.Akárcsak a kis haverodnak akinek az életét is ő fizeti, néha odalök meki egy kis lejárt szavatosságú szkájtek finomságot meg a kutyának se kellő "divatos" ruhákat a shopból.Ahogy nézem neki a kis csóresz albérletét benne a szeméttelepről kiguberált "Pc-jét" 40 ft-os konyhabútorát, meg a komoly "autóját" amit a cigányok még lemezáron se vinnének.
    Azér ha má itt vagy hasznodat is szeretném venni.Sajnos teknikai okok miatt én nem tudom átadni jókívánságaimat, coloskának meg a babybigeye vagy mi, bár én csak némi egyszerüséggel csak niggerüveggolyószemnek hívom remélem ez nem sértő.
    Tehát ha esetleg van idejük kielégíthetnének orálisan bő nyállal mert különben fájdalmas a dolog.Ugye tudod te is csináltad már párszor a barátodnak.
    A gagyitv következő adásában a te pofád is látható lesz ? Mivel tudod mi itt nagy-nagy rajongóitok vagyunk csak valahogy nagyon nehéz szavakba önteni...
  • humma
    nagyon aranyos vagy infóka ezzel a durcival, de próbáljál már kicsit kevésbé fogyatékosnak tűnni és ne hergeld olyanon magad ami le sincs írva.

Na, de egyvalamiben igazad van, a Pisti tudja ki vagyok, nem egyszer járt nálam itt a boltba (VII. ker, Alsóerdősor u. 34.), neki ha vmi gondja lett volna velem biztos elmondja személyesen. Te nem akarod?
    Ugorj már be, fizetem a buszjegyedet
  • info
    bezzeg ahhoz nincs merszed, hogy a Steve Namat válaszára
    írjál. nincs puca a szaros seggedben, mert félsz tőle.
    Ő biztosan tudja ki vagy, te degenerált. Remélem én is meg tudom
    ki vagy.
  • info
    igazad van klastrom ez az analfabéta,
    pofátlan geciynaló szarházi senki menjen innen
    oda ahonnan jött abba kurva nbandájába.
  • info
    A musclteamen szintén kurvajót röhögtem, tényleg profik a srácok, elég megnézni az enigmás guggolást amit szó szerint mögülünk vettek fel, és az egész oldal arról szól hogy vedd meg a dvd-jüket, nektek pont megfelel :D

Te geciláda, legalább a valóságot írjad le. Elmentem a muscleteam honlapjára, s megnéztem amiről itt hazudozól. Az a társaság nem a ti anyagotokat lopta el, baszd meg, szarházi. Nézd már meg jobban mi is van odaírva a BB-tv forgatása a Pulzus-fitness-ben. A muscleteamesek ezek szerint felvették, hogyan is forgattatok ti abban az edzőteremben. Látsz ott, vagy olvasol ott valami negativumot a BB-tv-ről vagy rólad Te parazita seggnyaló. Nem olvashatsz mert nincs is semmi. Csupán bemutatták kis filmrészletekben, hogyan is zajlik egy filmforgatás. Ezzel nektek tettek egy jó kis reklámot. Nem negatívot, bazd meg, Te barom arcú. És még ezen röhögsz, azon hogy vették a fáradságot, és lementek a forgatásotokra.
    És miért baj az neked, hogy vedd meg a DVD-ét szöveg van odaírva. Te idétlen állat, okoskodó szarházi. Legalább ha írsz valamit akkor a valóságot írd meg, és ne hazudozzál. Jelemtelen alak vagy az a helyzet. Ezen aztán van mit röhögnöd.
    Bárki meggyőzödhet hogy ez a szarházi barom nem is mondott igazat.

nézd csak meg hogy hazudozik ez a paraszt
  • humma
    ejnye bugesz, micsoda stílus ez?
  • klastrom
    :DDDDDDDDDDD
  • klastrom
    Persze,persze...Megmodtad keményen férfiasan.Köszönjük szépen.
    Vissza is takarodhatsz a gyökér haverod mellé...