12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Te hány éves vagy kritikuss? Miért írsz nagybetűkkel? Használod legalább a Caps Lock-ot, vagy ilyenkor tenyerelsz a Shift-en? :D

Nem tudom te hogy vagy vele, de én utálok ilyen izzadságszagú eröltetett hozzászólásokat olvasni. Látod magad kívülről? Stílusról beszélsz, miközben úgy viselkedsz mint egy 16 éves kis pöcs, aki azt hiszi hogy ha valamit sokszor leír, az majd akkor biztosan igaz lesz. Ez maximum arra jó hogy magaddal hitesd ezt el. Remélem ezt belátod.

Ami a Drugs "lángoszlop" Bunny fikázását illeti, van benne némi igazság. Sőt! Azt is lehetne kritizálni hogy nem használ nagybetűket (se a Backspace-t :P ). Tudod miért nincs értelme ezzel foglalkozni? Ha belegondolsz mennyi munka van a rovattal, te is rájössz hogy nem lehet mindenkinek "jó" választ adni. Nekem se tetszik a stílusa, de nem érdekel. Engem az érdekel hogy mit tett Értem! Tudod rengeteget tanultam tőle. Én hálás vagyok a sorsnak hogy rátaláltam erre a rovatra, e nélkül sehol se lennék.

Tudod ki tanít meg téged edzeni, diétázni Ingyen? Senki, esetleg a drugsbunny. Ez nem olyan szolgáltatás hogy mindenkinek meg kell hogy feleljen. Mondok egy példát. Olyan ez mint egy patak, amit használhatsz arra, hogy csillapítsd a szomjadat... de ha olyan debil vagy hogy nem tudod összezárni a kis ujjaidat, és a kezedből inni, mindenki jobban jár ha inkább szomjanhalsz.

(nem tudom ez mennyire volt érthető, ha bárkit is összezavartam, sajnálom)