-
dbunny #5378 engem a kritika nem izgat. ha minden nézőnek egymillió dollárt osztogatnék és kivánságműsort csinálnék hogy mi legyen a műsorban az se tetszene néhány köcsögnek.
a bb.tv-ről értlemes emberek véleménye érdekel, az pedig azt hizsem más szint, kicist nagyobb emberekkel bezsélgetek, mint néhány anonim fosós kis gyökér!
a férgeket viszont rühellem, de mulattatnak!
az hogy ti beszéltek a bb.tv-ről az nem reklám. ahhoz ez az oldal kevés hogy reklámozzon.
a humma nyugodtan véleményt alkotot meg nyugodtan szopatta ezta pár gyökeret.
köztük klastrom ezernevű főseggnyalót, aki eddig érdekel móson istenítette a bb.tv-t, most meg hogy kibasztuk a fórumból mert pofátlankodott amoiderátoral meg midnekivelk, most már szar, d enyilván én vagyok a féreg, ő meg egy jellembajnok! :DDDD
amugy a kis véleményetek bazeg as zántai dóritól kezdve arról hogy a serfőző tamás a szponzor - mert nyilván egyetlen serfőző van az országban, meg a seggel aki a tavaly forgatott részekben kereste az idénre igért technikai fejlesztéseket - biztos nem volt a képeken egyértelmű hogy nyár volt :DD - nagyon-nagyon viccesen szánalmas! ezért nem kéne felnőttekkel vitakozni!
(németh eszter soha nem volt testépítő, ez se zavarjon senkit, de hát minden dilettáns hülyének okoskodni kell, főlag oylan dolokban amibe nem lát bele és semmi köze hozzá)
sajnálom szegény pistit hogy ez maradt neki rajongótábornak, de ez az ő hibája. nem kéne szarozni mindenkit, meg nem kéne odaszarni ahonnan enni kapott