33479
12316971501353788406.png
  • dbunny
    te kis buta, nem hallgat a humma, csak leszarja az egészet ahogy én is. szerintetek mi majd nektek meg akarunk magyarázni bármit is, rovarok? :DDD
  • dbunny
    ezaz nyomik!

te derricknyomi, itt nálatok számítógéppel kell villogni? :D
    van egy p4-em is, húúúúúúúúúúú lcd monitorom is akkor már nagycsávó vagyok? :DDD

semmilyen sleppet nem küldtem ide, maguktól jöttek röhögni én is csak azért írok, hogy gerjesszem a kis butaságaitokt. ennyire manipulálható kis buzik vagytok!
    (amugy a többbség nem ír ide, hanem olvas, szerencsecsomag.)

nem látom itt a nagyarcúak fényképét, miért is van?

ja, hogy kiváncsiak vagyunk itt pár százan (ki tuidja menynien)kik ezek a nagypfájú kis buzik akik. kb egy versenyzőt de ismernek de kompetensnek érzik magukat a táplálékiegészítő iparban és a sportban?

ez már adatvédelmi probléma? :DDDDDDDD

meg lehet mutatni mekkora csávók vagytok, én felvállatlam magam köcösögök, most ti jöttök!

szóljatok ám buzik ha btk-ba ütközik egy hirdetést elolvasni! :DDDD

derrick, te kis buzi, miért nem jössz oda hozzám, hogy megbeszéljük milyen buta ember vagyok?

a többi köcsög aki nekem húdemegmondta, miért is nem mondja meg hogy ő kicsoda?

mitől féltek? ennél többen nem röhögnek már rajtatok!

te figyelj nyomi. te a szponzori kérdésre előadod nekem azt hogy a csajok ügyelnek a mire is?

és te butázol le valakit? ez komoly?

betöltöttétek már a huszat, szerencsecsomagok?

németh pistivel sosem edzettem együtt, szerepelhetet a műsoromban és ennyi. többet nem fog, mert kissé elszállt az arca. és nem nagyon tanul, ellenben szeret hazudozni, ő hagyta ott a scitecet, peeeersze!

klastromköcsög, júni 17 győrben ismét szeminárium, megmutathatod a nagy arcodat!

hajrá, nyomjátok mert KEVESEK VAGYTOK!

• sonka92
    "vita"
  • sonka92
    És miről is szól ez a vita?
  • Piller11
    Ideje lenne már abbahagyni, és kultúrált hangnemet váltani. Nem a vitával van a bajom, hanem a hangnemmel. Magyarázza már el valaki, hogy mi szükség erre?

Ezek a tegnap reg-gelt felhasználók meg - osztanak mindenkit, de csak káromkodással. semmi logikus érvelés, semmi logikus rávilágítás dolgokra... innentől kezdve mi értelme a beirogatásaitoknak? Feltünési viszketettségben szenvedtek?
    Formáljatok nyugodtan véleményt, mert ez most erről szól, de akkor történnyen is meg - emberi stílusban (mert lehet abban is!)

Bunny pedig megjelent, miután Humma befuccsolt... Humma nem tud reagálni semmire, inkább hallgat... okosabb is, nem hittem volna, hogy eljut erre a "magasabb" szintre
  • derrick
    Igaza van Infonak veled kapcsolatban

Szerintem bölcsebb lettél volna ha inkább hallgatasz,mert ha csak ennyit tudsz felköhögni magadaból mint hozzásuzólás,baromian egy buta ember lehetesz.

Sajnos még mindig buta vagy, és ostoban kulturálatlan. Még mindig csak ennyit tudsz hozzászólni. Haver kösd már fel a gatyádat, mert nagyon kislányosnak tünsz a többiek leőtt.
  • derrick
    valószínüleg nem voltál még a bodybuilder forumon, így sajnos fel kell hogy világosítsalak, amíg az a slepp és drugs itt lessz, addig nem lesz nyugalom, sőt megkockáztatom durvább is lesz. Mert rájuk ez a jellemző.
  • derrick
    Látom info már neked is rontott az ocsmány stílusával a koxos.

Lássuk csak a véleménynyílvánításából egy-kettőt:

ja nyomi infoka, egy dolgot kihagytam: tisztelni oylan mebert kell, aki megérdmeli. nem midn degenráélt kis buzit.kettő: én valami kis anonim buzit látok, se fénykép se semmi, ennyit a jellemről

Szóval már meg tudot szólítani ahogy olvasom, sőt meg is tisztelt a figyelmes jelzőkkel. S már tisztában van minden jellemződdel. Ez egy pszihológus - vagy pszihopata (ez utóbbi inkább!!) Valóban tisztelt ez valakit is valaha?? Min ahogy ő állítja!!! Nem hiszem.

Ejnye bejnye "info" azt írja ez a valaki hogy idézem:" mert tökönszúrod magad az irigységtől!
    Ezt irigyled? Mit irigyelsz tőle, az értelmi szintjét, a tudását, a pentium 3 számítógépét, vagy??? Ezek közül talán P3-mat egy százasért megvenném. A többi úgy sincs neki.

Idézet:"...mindig vicces, amikor buta emberek próbálnak okosak lenni, bár néhpl már fájdalamasna szánalmas..."

A számból vetted ki a szót. Fájdalmas és szánalmas vagy ezzel a beköszönő szöveggel, mérhetetlen alpári lehetsz, mint ahogy említették már többen is. Erre aztán büszke is lehetsz, ja meg a P3-ra.

Idézet:"...szar lehet nektek ez a tehetelenség, hogy mindenki leszar titeket, csak azért váltotok ki érdeklődést, hogy röhögjenek rajtatok!ne hagyjátok abba, ez kurva jó!

Ha arra a sleppre gondolsz akiket magad előtt ideküldtél, akkor bizony én is csak mosolygok, mert egy-két szitkozódáson kívül még nem csináltak semmit sem. S még Te is kellesz ehhez a diszpinty társasághoz!!! A normális emberek pedig legalább külnbséget tudnak tenni a te slepped és az ellenfeleid között. Ez csak negativ reklám, de neked.

Idézet:"... valóban nem a valóságot kellett volna mutatnunk, hanem átbaszni titeket gyökerek és a pofátokba hazudni

Mint ha a hummát hallanám, info előbb irta ide hogyan is vélekedik a filmek nézőiről. "..csökkentértelműek számára.. nem ajánlott" . Most már nem csak csökkentett értelmüek a kedves BB-tv nézők, hanem gyökerek is. Ez van, mindenki aki meg szólal a BB-tv ellen az gyökér. Ezt nevezik a néző maximális lenézésének.

főleg mert a szponzorok akkor törik magukat, ha valaki milliomos és a műkörmös és fodrász mellett lejár edzegetni ha éppen nem kell a pinanyalókutyát kozmetikushoz vinni! D: kibaszott buták vagytok, kismajmok!

A csajok többsége szerencsére már ügyel a külalakra, (műköröm, festékek, meg az a kis kutya bizotsan van pár csajnál. Ettől még ők nem kúrvák, Bunny Bunny Te még a nőket sem tiszteled.

Az pedig hogy Te csak eddig vitted, már mit a lepukkant lakás, meg egyebek, erről én biztosan nem tehetek. S ezért nem kell utálnod például klastromot, mert jó a verdája, meg anyuci fizeti a netet.

Idézet:"...klastrom bugeszka: azt miért nem meséled a kis barátaidnak hogy pár napja még ott nyaltál azon a szar honlapomon...

Ezt üzened mondjuk mindenkinek aki kiábrándult belőled, és átlátja milyen ember is vagy. Például ezt üzened Németh Istvánnak is. Mivel őt nem látni már veled edzeni?

• Cmdr
    Srácok, hagyátok már abba, szépen kérlek titeket!
  • Hmmmmmm
    info neked nem tűnt még fel a nagy eszeddel ,hogy ez nem vita hanem a hozzád hasonló bocik hergelése ...
  • Hmmmmmm
    Bunny te koxolsz de azt ne mond, hogy ilyen porokat is szedsz.... hát szégyeld magad
    egyébként Klastrom hát elég negatívan használja a koxos szót... lehet mielőtt sg-s sztár lett koxolni próbált és nem szóltak neki, hogy az ampullákat nem lenyelni kell és a fecskendővel meg nem tűzoltósat játszani....
  • info
    Szerintem bölcsebb lettél volna ha inkább hallgatasz,
    mert ha csak ennyit tudsz felköhögni magadaból mint hozzásuzólás,
    baromian egy buta ember lehetesz.

De biztonságban érezheted magadat, itt van a kedvenc haverod
    Drugs akárki, aki ki fog védeni bármilyen sületlenséget is írsz.
  • info
    Én nagyon szívesen beszélgetnék másról, sőt vitatkoznák kultúráltan, de valószínüleg nem fog menni, mert mint láthatod alant megjött a nagynak titulált Drugs Bunny. S ő biztosan nem fogja ezt engedni.
    A mocskos stilusának a töredékével már meg is tisztelt mindenkit. Most hogy az előörsöt tegnap ideküldte, akik szánalmas módon értelmetlenül csak vagdosódtak a szavakkal, s nem tudtak még ők sem humma szarházi helyett választ adni bármire is, most majd ő az okoska, majd ő beindul 1000-rel.

Egyébként nem toltam el az életemből egy percet sem a bejegyzéseim írásaival, ha csak egy embernek a szemét is felnyitottam, azzal hogy rávilágítsak milyen is az a pár ember aki évekig osztogatta a kúrvázást, buzizást, s mindenkinek beszólt, s megalázott. Mindenkin átgázolt, aki nem azt fújta amit ők mondtak. Ha csak addig eljut a dolog, hogy a bodys társadalom kilöki magából ezt a férget, és nem kap lehetőséget például azzal, hogy az okosabb, műveltebb kezdő, és profi testépítők elutasítanak minden felkérést amit ő ajánl, ha bojkottálják a megmozdulásait, ha a Scitec tulajdonosa nem ad egy pennit sem neki, és elhatárolja magát attól az embertől aki mindenkin átgázolt eddigi életében már megérte.
    Remélem lesz eredménye. Csak pár emberen múlna a dolog. Ez a folyamat már tavaly elkezdődött lassan fokozatosan végbe is fog menni.

Csak akarat kell és elszántság.
  • Hmmmmmm
    info is zsírt éget izzééé magát égeti... merthát a kardió szívás :D
  • info
    Nem látom a honlapnak titulált szarságon a következő hozzászólás
    bemásolását. Amúgy baromian szar az oldalad ugye tudod Te is. A blog
    részbe, ahol a SG-hut seggG-nek tituláltad pontosan hányan is szóltak hozzá??
    Ezt is meg kellene mondanod, mert ez is mérce lehetne a rólad kialakított véleményhez.

Ezt itt klastrom írta, nos mi a válasz koxszos akárki...

...tegnap itt más világ volt az fix.Nulla megjött és tarolt legalábbis ő ebben hitben van.Bár aszittem nulla barátunk is okosabb de ezekszerint koxossenkiházi haverja 100 sztotyinkás oldaláról vette az infót.Koxos pofázik, nulla követi ez a felállás, megy a seggrepacsi, de semmi baj a gay.hu nyitva áll uraim. Aki nem nyal mehet a levesbe koxos mindenkit bedarál ezért is van a rajongótábor folyamatos változásban.Robi aki nagyon jó arc, hátulról tolja a zsét, mert azér tegyük hozzá a koxos&nulla team nélküle ott kéregetne a meki előtt.Nélküle no della no tápkieg és no hírnév egy senki lenne mind a kettő, jobban mint most.Robi a góré de mégse szól koxosnak hogy változtassaon a stíluson ami ugye nagyon kellemes és símogató,de hát alkesz apuka mellett mit is várjunk koxitól.Meg láccik divatos ruházatán a nevelés, ahol főként az ázsia center dominál.Nem szól neki mert amit koxi mond azt a sok birka követi is és komoly lóvé a shop.buildernek, ami a legkorrektebb webáruház a témakörben.Kellett egy hajléktalan akiből pénz hatására reklámarc lett és az eladásokból ez le is jön de nagyon.Nekem és ezek szerint sok-sok emebernek az alpári stílusssal van gondja.Koxi azt gondolja ő góré M.O.-n mindegy hogy nála sokkal nagyobb emberek mit mondanak szarik rá...Csökkentértelmű rakd ki ezt is a csöves oldaladra...

MÁSIK KÉRDÉS MENNYIRE VAN BIZTONSÁGBAN A WEBÁRUHÁZ VÁSÁRLÓJA, HA IGAZ AZ HOGY BÁRKI AKIT SÉRELEM ÉR FELHASZNÁLJA TÁMADÁSNAK AZ ADATBÁZISBAN TALÁLHATÓ ADATOKAT, MONDJUK EGY OLYAN ALKALMAZOTT MINT HUMMA!!! UGYE EZ MÁR BÜNCSELEKMÉNY?!
    BIZTOSAN TITKOSAN VAN KEZELVE BÁRMELY VÁSÁRLÓNAK AZ ADATA?
    Ezt azért kérdezem, mert az itt alul bámosolt hozzászólásból ez is kiolvasható.

Ezt itt klastrom írta

Komoly számításteknikai tudásoddal utánnnéztél a kis adatbázisotokban hogy valóban kislánykoromban regeltem a tróger oldalatokra ezzel a nikkel.Remélem ettől orgazmusod lett és rámentél az ócsó fos crc monitorodra, mer neked jobbra nem telik.Hacsak nem a Robi, az egyetlen normális arc a bandátokban, vett egyet neked akcióban.Akárcsak a kis haverodnak akinek az életét is ő fizeti, néha odalök meki egy kis lejárt szavatosságú szkájtek finomságot meg a kutyának se kellő "divatos" ruhákat a shopból.Ahogy nézem neki a kis csóresz albérletét benne a szeméttelepről kiguberált "Pc-jét" 40 ft-os konyhabútorát, meg a komoly "autóját" amit a cigányok még lemezáron se vinnének.

Ezt itt klastrom írta

Tudod én nem lejárt szavatosságú ingyen cuccoktól böfögök én fizetek értük ezért a 10 %.De úgy mondod nullácska mintha te adtad volna,egyet ne felejts el én és a hozzám hasonló vásárlók miatt van neked melód hogy gyárthassad a gagyitévéket ájulásig.A másik az hogy olyan bizalmas információk között turkálsz amikből ha még több kikerül rólam úgy följelentem a faszba az oldalt hogy nagyon.Nagyon sajnálom a Robit hogy ilyen "emberekkel" kell dolgoznia.Tisztán láccik hogy te meg a haverod jáccátok a sértődött kisfiút mert nem nyaltam be tövig...

Meg lehet hogy a szöveg kissé alpári, de a lényeg ott van, ami sajnos tény!!! Vagy nem tény??? Erre is jó lenne választ kapni?!?

Mi az igazság, hogy a bodybuilder fórumon ahonnan jöttél, Németh Esztert (neves testépítőt) igen kemény rágalommal illetted napokig a gúny tárgyává tetted, ami után bizonyos okokból kénytelen voltál a személyiségi jogokat sértő beírásaidat azonnal törölni?!?! Ezek a részek jelenleg nem olvashatók a fórumon pont ez miatt?!?

Csak úgy végül embernek tartod magadat, olyannak aki tiszta szívvel tud a mások szemébe nézni???
  • info
    Nem látom a honlapnak titulált szarságon a következő hozzászólás
    bemásolását. Amúgy baromian szar az oldalad ugye tudod Te is. A blog
    részbe, ahol a SG-hut seggG-nek tituláltad pontosan hányan is szóltak hozzá??
    Ezt is meg kellene mondanod, mert ez is mérce lehetne a rólad kialakított véleményhez.

Ezt itt klastrom írta, nos mi a válasz koxszos akárki...

...tegnap itt más világ volt az fix.Nulla megjött és tarolt legalábbis ő ebben hitben van.Bár aszittem nulla barátunk is okosabb de ezekszerint koxossenkiházi haverja 100 sztotyinkás oldaláról vette az infót.Koxos pofázik, nulla követi ez a felállás, megy a seggrepacsi, de semmi baj a gay.hu nyitva áll uraim. Aki nem nyal mehet a levesbe koxos mindenkit bedarál ezért is van a rajongótábor folyamatos változásban.Robi aki nagyon jó arc, hátulról tolja a zsét, mert azér tegyük hozzá a koxos&nulla team nélküle ott kéregetne a meki előtt.Nélküle no della no tápkieg és no hírnév egy senki lenne mind a kettő, jobban mint most.Robi a góré de mégse szól koxosnak hogy változtassaon a stíluson ami ugye nagyon kellemes és símogató,de hát alkesz apuka mellett mit is várjunk koxitól.Meg láccik divatos ruházatán a nevelés, ahol főként az ázsia center dominál.Nem szól neki mert amit koxi mond azt a sok birka követi is és komoly lóvé a shop.buildernek, ami a legkorrektebb webáruház a témakörben.Kellett egy hajléktalan akiből pénz hatására reklámarc lett és az eladásokból ez le is jön de nagyon.Nekem és ezek szerint sok-sok emebernek az alpári stílusssal van gondja.Koxi azt gondolja ő góré M.O.-n mindegy hogy nála sokkal nagyobb emberek mit mondanak szarik rá...Csökkentértelmű rakd ki ezt is a csöves oldaladra...

MÁSIK KÉRDÉS MENNYIRE VAN BIZTONSÁGBAN A WEBÁRUHÁZ VÁSÁRLÓJA, HA IGAZ AZ HOGY BÁRKI AKIT SÉRELEM ÉR FELHASZNÁLJA TÁMADÁSNAK AZ ADATBÁZISBAN TALÁLHATÓ ADATOKAT, MONDJUK EGY OLYAN ALKALMAZOTT MINT HUMMA!!! UGYE EZ MÁR BÜNCSELEKMÉNY?!
    BIZTOSAN TITKOSAN VAN KEZELVE BÁRMELY VÁSÁRLÓNAK AZ ADATA?
    Ezt azért kérdezem, mert az itt alul bámosolt hozzászólásból ez is kiolvasható.

Ezt itt klastrom írta

Komoly számításteknikai tudásoddal utánnnéztél a kis adatbázisotokban hogy valóban kislánykoromban regeltem a tróger oldalatokra ezzel a nikkel.Remélem ettől orgazmusod lett és rámentél az ócsó fos crc monitorodra, mer neked jobbra nem telik.Hacsak nem a Robi, az egyetlen normális arc a bandátokban, vett egyet neked akcióban.Akárcsak a kis haverodnak akinek az életét is ő fizeti, néha odalök meki egy kis lejárt szavatosságú szkájtek finomságot meg a kutyának se kellő "divatos" ruhákat a shopból.Ahogy nézem neki a kis csóresz albérletét benne a szeméttelepről kiguberált "Pc-jét" 40 ft-os konyhabútorát, meg a komoly "autóját" amit a cigányok még lemezáron se vinnének.

Ezt itt klastrom írta

Tudod én nem lejárt szavatosságú ingyen cuccoktól böfögök én fizetek értük ezért a 10 %.De úgy mondod nullácska mintha te adtad volna,egyet ne felejts el én és a hozzám hasonló vásárlók miatt van neked melód hogy gyárthassad a gagyitévéket ájulásig.A másik az hogy olyan bizalmas információk között turkálsz amikből ha még több kikerül rólam úgy följelentem a faszba az oldalt hogy nagyon.Nagyon sajnálom a Robit hogy ilyen "emberekkel" kell dolgoznia.Tisztán láccik hogy te meg a haverod jáccátok a sértődött kisfiút mert nem nyaltam be tövig...

Meg lehet hogy a szöveg kissé alpári, de a lényeg ott van, ami sajnos tény!!! Vagy nem tény??? Erre is jó lenne választ kapni?!?

Mi az igazság, hogy a bodybuilder fórumon ahonnan jöttél, Németh Esztert (neves testépítőt) igen kemény rágalommal illetted napokig a gúny tárgyává tetted, ami után bizonyos okokból kénytelen voltál a személyiségi jogokat sértő beírásaidat azonnal törölni?!?! Ezek a részek jelenleg nem olvashatók a fórumon pont ez miatt?!?

Csak úgy végül embernek tartod magadat, olyannak aki tiszta szívvel tud a mások szemébe nézni???
  • csuszi
    Ha az összes hsz-od ilyen lett volna nem soroltalak volna fel a többiek közé. A VITÁBAN nem foglaltam állást... csak a vita hangnemében: ez a CSÚCS!! illetve bocsi, csúsztatás. És ebben amúgy most is állást foglalok. Bunkó megszólalásban a másik oldal se ártatlan, de a Bunny ellenesek sokkal talajabbak voltak ;) jah, és csak a te kedvedért: nem tudom kinek van igaza a vitában!!!!!!!!!! de nem is érdekel. nyissak nektek egy másik topicot ahol folytathatjátok, itt meg mehet az ami a vita előtt ment ?? köci ;)
  • dbunny
    "semmi nincs a pasi mögött, csak a nagy nulla." - infóka, te LÁNY VAGY???
  • dbunny
    ja nyomi infoka, egy dolgot kihagytam: tisztelni oylan mebert kell, aki megérdmeli. nem midn degenráélt kis buzit.

kettő: én valami kis anonim buzit látok, se fénykép se semmi, ennyit a jellemről!

az hogy én mit tudok felmutatni te kis szerencsecsomag, azt bízd rám, elég ha én tudom! te meg jobb ha nem, mert tökönszúrod magad az irigységtől!

mond csak nyomi, melyik butaságot kérdezted az edző válaszolban? :DDDD

vegyetek konyhabútort! :DDDDDDDD
  • dbunny
    jobban jártok ha infóka meg a többi gyökér nem ír nektek a testépítésről!

roppantul élvezem ezt a szórakoztó műsort!

mindig vicces, amikor buta emberek próbálnak okosak lenni, bár néhpl már fájdalamasna szánalmas.

ti, kis nyomik akik véletlenül marha anonimok akartok maradni, egy kissé KEVESEK vagytok ahhoz, hogy mind sportpolitikai, mind szponzori, mind reklám, mind nézettség vagy műsorkészítés kérdéseiben vagy akár a műsor értelmezésével kapcsolatban bárkit és érdeklő, releváns véleményt tudjatok formálni!

ellenben marha jókat röhög sok-sok ember a kis butaságaitokon!

szar lehet nektek ez a tehetelenség, hogy mindenki leszar titeket, csak azért váltotok ki érdeklődést, hogy röhögjenek rajtatok!

ne hagyjátok abba, ez kurva jó!

ja, ugye voltatok a huminál? ;) :D :D :D

info, te kis buta: valóban nem a valóságot kellett volna mutatnunk, hanem átbaszni titeket gyökerek és a pofátokba hazudni hogy a szántai dóri a festetics kastélyból készült a vébére (halkan megjegyzem, én készítettem fel, úgyhogy ideje szarozni a szántai dórit is ;) ), főleg mert a szponzorok akkor törik magukat, ha valaki milliomos és a műkörmös és fodrász mellett lejár edzegetni ha éppen nem kell a pinanyalókutyát kozmetikushoz vinni! D: kibaszott buták vagytok, kismajmok!

klastrom bugeszka: azt miért nem meséled a kis barátaidnak hogy pár napja még ott nyaltál azon a szar honlapomon? :DDDD
  • Cmdr
    Beszélgessünk már másról, mondjuk aminek értelme is van!

info annyi időt, fáradságot elbasztál feleslegesen az életedből, hogy ennyi írtál, inkább írj nekünk valamit a testépítésről!
  • info
    Remélem a vita lezárul, mert nincs értelme. Pontosabban nem is a vitának nincs értelme hanem a fölösleges káromkodásnak és egymás szidásának. - idézet.

Itt van az egyik valóban jó mondat. De pontosítanám. Annak a vitának valóban nincs semmi értelme, amikor ha jól emlékszem kritikuss megnézte a BB-tv 23-as adását, amelyben kritizálta a készítőnek azt a filmrészletét, amelyben Szántai Dórát lealacsinyítóan, szánalmasan mutatattak be, a helyett, hogy világbajnokhoz méltón úgy tálalt volna, hogy ha külföldön is megnézik ezt a müsort akkor szponzorok hada sorakozzon a kegyeiért. Erre humma szarházi idevágódott, és pár sorban az eddig normális hangnemben de kritikussan hozzászólalókat magaslóról kiosztotta, mert ő az a bizonyos videoguru, aki készítette ezt a szarságot. hozzáteszem, a bodybuilder forumán még az is kedülr, hogy a videlog készítéséhez seincs köze. Sőt szerintem csak a pilácsokat cipelheti a drugs után.

És mint egy nagytudású valaki még hozzá is teszi flegmán idézem:
    "Emlékeztek, néhány adás elején ott van az a mondat hogy "..csökkentértelműek számára.. nem ajánlott" . Pont nektek szól lányok!

Szóval ennyire tiszteli meg a nézőit, például téged, meg a többit aki veszi a fáradságot és letölti a netről!! Röviden ez van barmok, ingyen ezt kapjátok, ne fikázzatok, ne kritizáljatok, mert szarok a véleményetekre, ha nem tetszik huzzatok innen. Ez példaértékű ember? Erre fel lehet nézni, ennek a szavára adni kell. Magasztaljátok csak, mert megérdemlitek, ha valaki ennyire semmibe vesz téged/titeket mint nézőt és ehhez Te vagy Ti még aszisztátltok is neki?
    Ha Te ezt a szarházit még ez után is pártolod, akkor már nincs mit tenni!?! Gratulálok hozzá.

Azóta pedig sok minden kiderült amit nem tud megcáfolni, s megvitatni sem lehet vele, mert továbbra is a magaslóról böffent egy-két szót, aminek az értelme továbbra is a fikázás, s bármely olyan kritizálónak a lenézése, aki megmerte őt szólítani negatívan.

Akkor ki is itt a jellemtelen, szar alak?! Az hogy én kiosztottam, mert utálom az ilyen szarházi alakokat, akik lenéznek mindenkit, és semmi nincs a pasi mögött, csak a nagy nulla.

Van pár karakán hozzászóló aki vette a lapot és nem engedte magát leszaratni egy ilyen féregtől, azt hírtelen itt termett a bodybuilder forum tiszteletbeli klikkje, gyorsan megvédni a nagy nulla kedvencüket. De a meglepő, hogy vannak akik még mindig engedik hogy leszarja őket egy ilyen szarházi. Szerintem a valóságban is ilyenek lehetnek, mert pofán vágnak, azt mondják a szemedbe, hogy csökkentettértelmű vagy Te pedig fogod magad és odébb lépsz, mint egy nyuszi.
  • info
    Anélkül hogy állást foglalnék, nem teszem hisz nem tudom kinek van igaza, de igazából nem is érdekel - írja csuszi

S milyen érdekes a srác valóban pártatlanul állást is foglal utánna három bejegyzésében. Annyira pártatlan és annyira nem foglal állást semmiről, gyerekek ez CSÚCS.
    Rám nyugodtan mondhatod, hogy bepöccentem és kiosztottam azt a félnótás hummat. S ki is fogok osztani minden olyan seggnyalót, aki hasonló stílusban válaszolgat nekem. Ez van ha nem tetszik ne olvasd. Az már hazúgság lenne, hogy akár derrick akár piller11, akár kritikuss vitakultúrájába ezt beleerőszakold. Sőt kereken kimondom akkor már hazudnál.

Ja és csak nekem tűntek fel a klónok?? jajj de érdekes ez a sok új regisztrálással feltünt tag... bodyman meg nemlényeg -írja csuszi a másik megjegyzésében.

Ez is pártatlan, és állásfoglalás nélküli hozzászólás valóban. Gratulálok hozzá csuszi. Magyarul CSÚSZTATÁS a javából. Nézzük is csak kik is írtak tegnap:

OLVASD EL FIGYELMESEN::
    MIKOR IS REGISZTRÁLTAK?

Hmmmmmm - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
    sonka92 - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
    Sadfaced - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
    nemlényeg - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
    Gyúrógép - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.

Sőt számoljuk csak össze ezek az új regisztrátorok vajon melyik forumról csapódtek hírtelen ide?!
    És azt is olvasd már el ezek milyen magvas gondolatokat írogattak? Nem tünt fel, hogy humma szarházit pártolják, mert szarban van, elfogyott a két szavas szókincse, és még egyetlen egy érvet nem tudott felhozni arra, amit feltettek neki kérdésként. Baj van mert nem jó ha látható és olvasható, hogy szegény csökevényt meggyanusította például

© klastrom
    #5239 bejegyzés
    #5221 bejegyzés

mert bizony ez nagy gáz, s még mindig csak hallgat a mafla humma, és görcsöl vajon például ebből hogyan húzza ki magát - idézet egy bejegyzésből

Kislány, várom továbbá az általam feltett kérdéseimre-észrevételeimre is reagálásod:HSZ 5241:""Az effektekről annyit hogy ez egy ingyenes amatőr műsor, meló mellett készül, sem idő, sem igény ilyenekkel bajlódni, akinek ez hiányzik nézzen jurassic parkot."Ti talán ezek szerint társadalmi munkában ingyen csináljátok az adás, ezt akarod bedumálni? Igen, ehhez lenne eszed, éveken keresztül ingyen gürizni azért, hogy más előrejusson és amiből Te semmit nem profitálsz!"

ezt folytatom HSZ 5237-tel:"Az, aki meg az adás nézi, azt nem érdekli, hogy Te/Ti meló mellett csináljátok e vagy hogy hogyan, az nem rá tartozik hogy mit áldoztok vagy kaptok-nemkaptok cserébe. Egy futóverseny sem számít hogy hány méterrel győztél: ha 1 méterrel, ha 10 méterrel, akkor is győztél(lefordítom: akár áldozatvállalással, akár nem, akárhogy is készül az adás, az a nézőt nem érdekli, nem megmagyarázni kell a semmit, hanem tenni ellene. Senkit nem érdekel, hogy azt Te hajnali 2 órakor vetted fel, az érdekli, hogy tudsz e neki nyújtani valamit vagy sem)""Hol szerepelsz Te az egészben? Az elején egy logo erejéig hogy Humma és Drugs Bunny produkciója? Vajmi kevés, már ne haragudj, ha tényleges munkád, ötleted, stb. lenne benne, akkor hülye lennél nem eröltetni a saját "ügyedet". Ez mégsem történik meg, egy csatlós vagy és pont.

"5237-es hozzászólásom:"Lényegtelen dolgokkal próbálod magadat boldoggá tenni. És elmondom az én nézőpontomat:"itt egy sms, 5 perce kaptam: "bocs, de mult 7en nem értem végül rá, uh szerdán megpróbálok bemenni.. Remélem marad addig dvd! D.""a lényeg: a megbeszélt időpontban a bodys nem volt a megbeszélt helyen, erről ő téged akkor nem értesített, sőt, most is csak azért mert kell neki a róla készült felvétel. Egyszóval: magasan leszar Téged. Te irányítható vagy és ezért fordul hozzád. Ha egy kicsit is tisztelne, akkor kapásból felhívott volna, hogy bocsi, nem tudok menni, vagy hogy kések, és beszéljük meg, hogy mikor lenne neked esetleg megint jó. Hát ez nem így történt! Ez is Téged minősít, szóval lehet hogy neked kellene megtanulnod olvasni, sőt a sorok között is olvasni..."

Ja és az új regisztráltak hasonlóan két szavas megszólalásukból Te milyen plussz ismerettel lettél több?! Megmondom semmivel.
    Semmi másért nem jöttek ide, csak hogy a haverjukat kipártolják, mert tudják baj van odaát, nem megy a szekér, mint azt írták itt lejebb. S szar lenne, ha pont egy ilyen videoguru, zseni szerkszető égne, mint az olajos rongy.

Birom az ilyen szelektált olvasást, megnyilvánulást, állásfoglalást, még ha nem is olyan bunkón lett körítve.

Remélem erre a visszaírásra amit neked szántam már nem írod hogy baromian bunkó hangnemű, mert akkor az is csusztatás lenne CSuszi :))

• jazzy
    Hej tudtam én, hogy öröm lesz benézni látván, hogy 180 új hsz van. Én hülye meg még reménykedtem, hogy TALÁN értelmes emberek visszatértek és onnan folytatódik a forumozás ahol abbamaradt.
    Vitába nem szállok be, nincs értelme. Egyedül BPeti elég régi hsz-ére szeretnék reagálni:
    Teljesen igaza van benne, hogy ha visszalapoztok kb 10 oldalt, még mielőtt megjelent egy pár bodybuilder ellenes "mertmégsokmásikoldalvan" muscleteames emberke azóta itt nincs normális fórumozás.

Egyébként nem tudom modik mennyire nézik a topicot de ha humma kapott 2 felkiáltójelet akkor infonak kb 18at lehetne adni káromkodásért.

Sosem értettem az olyan embert aki csak azért végignéz bármit, hogy aztán fikázhassa. Szerintem marhára nincs benne logika, hogy "végigszenvedtem az egészet pedig bunny ilyenolyan köcsög és ilyenolyan szar volt meg nincs benne effekt". Emberek, hát többen is elmondták már, hogy ez egy ingyenes műsor, ami egyébként megrendelhető dvdn is potom összegért ezt lássuk be. De miért néz valaki olyat végig ami szerinte szar? Eggyel több ok arra, hogy ma miért hagyom ki az edzést? " Mert én egyébként kurvára nagy testépítő vagyok de ma inkább forumon vitatkozok mer fáj a hajam és nem tudok edzeni. " Kb ilyesmire tudok gondolni. Avagy valami perverzió? "Kár, hogy én nem tudok ilyet csinálni mert aberrált vagyok inkább jól beugatok."

Vagy inkább regisztrál 43 nicket a forumra mert ő a menő csak aztán még le is bukik akkora idióta.

Fura, hogy a "***** ***** ************ *******" humma, ahogyan ti fogalmaznátok mindenkinek felajánlotta, hogy menjenek el hozzá, adott címet, még az utazást is finanszírozza "a kis bolti eladó". Kíváncsi vagyok hány fikázós fog elmenni és a szemébe mondani.

Remélem a vita lezárul, mert nincs értelme. Pontosabban nem is a vitának nincs értelme hanem a fölösleges káromkodásnak és egymás szidásának.

"A föld iq szintje állandó csak az emberek vannak egyre többen"
  • kiralycobra
    Imádom az ilyen szócsatákat.

Senkit sem érdekel a BBTV - mégis mindenki nézi.
    Senkit sem érdekel a humma meg a bunny - mégis mindenki róluk beszél.

Senkit sem érdekel a nevetséges okoskodásotok - mégis leirjátok.

Könnyű neten nagy pofával élni. El lehet menni a helyre ahol dolgozik. Vagy az már nem pálya? Már nem akkora az arc? Már nem lehet mások elött "gizdulni" hogy mekkora király is az ember?

Az a legnagyobb vicc, hogy le vagytok szarva mégis irtok 10 oldalt sírva. Most jönne, hogy nincs leszarva mert elolvastam, de nem mert átugrottam. A megszólitásig eljutok, tudom kinek szól és tudom hogy ujra csak a sirás.

Azért ahhoz hogy vki ennyire besértődjön és oldalakat irjon arról hogy mennyire megbántódott, és lüktet az agya a vérnyomása miatt nagyon lelki érzékenynek kell lennie szegénykének.

A klastrom vagy bugi68 nagyon levizsgázott emberségből. Tényleg. Azért van 4 felkiáltójel, azért van hoyg az összes fórumon hatalmas a pofája, mocsokul, káromkodva pofázik és elküld mindenkit a faszba, még a szakmai topikokban is, nem csak 1 fórumon, ráadásul fingja sincs az egészhez.

Én jót kacagok rajtatok, persze csak a rövid szöveget olvasom el - és habár biztos arra gondoltok nem tudok olvasni, vagy nem tudom értelmezni, vagy nem tudok ilyen hozzú sírós monológot megjegyezni, hát tévedtek. Nincs időm rátok :)

Amúgy miért kellett idejönni, miért nem a muscleteam fórumán okoskodtok? Ja, hogy ott csak ti lennétek és egymásnak fröcskölődtök? :))

Te Derick. Nem csak, hogy 10 oldalon keresztül sírsz - amire az 1% kiváncsi, de azok is unalmukban -, de még több nicken is vagy. Te nagyon lelki nyomorék lehetsz - lehet fizikailag is. Ez az igazán szánalmas...

Piller11. Szintén 10 oldalak, sirás-rivás, 600x is feteszi ugyanazt a kérdést, miért nem válaszolt humma?? Kicsit sem veszitek észre hogy ezzel szopat titeket? Nehogy rájöjjetek arra, hogy ha nem válaszol akkor mennyire kész vagytok ezen :) Esküszöm mint az ovodások. Jajj, tanárnéééniii nem váálaszoollt :))) RÖHÖGŐGÖRCS KAP EL! CSAK IGY TOVÁBB :))))

Másik idióta meg kéregeti a videókat, mert hát neki van, ezért kritizálhat. Hát mármegbocsáss, de attól mert vki összekotort egy videót és mellesleg nekem nincs, az nem azt jelenti, hogy nem mondhatom el a véleményem. Attól mert én nem készitek videó - akármilyen okból kifolyólag -, még nem jelenti, hogy nincs véleményem, kritikám és nincs jogom hozzá. Márpedig van. Tudod a kritikusok is kritizálhatnak filmet mégsem készitettek még soha! Márpedig ezt kéne tudnod kritikuss :)))

Jajj ez is hosszúra sikerült, csak veletek ellentétben ez az első és utolsó postom, ugyanis ebben minden benne van, és bármit irtok csak másolhatnám ezt naphosszat.

Larson

• Hmmmmmm
    kritikuss szövegértése kritikán aluli az már biztos .... és ő beszél az intelligenciáról... pifff ha az iq-d fele annyi lenne mint egy csimpáznak talán fefognád miért érdeklődtem piller videói felől ... de reménytelen... jah és lehet, hogy tegnap kaptam meg az sg-től a lehetőséget, hogy ide írjak de azt megnézem te mikor fogod a mb-től megkapni
    drogos haverom? ha te mondod ...
  • csuszi
    info-t lehagytam...nah kezdek olyan lenni mint ti, 3 hsz... egy héten nem lövök ennyit, de az igazság az hogy info az egyik legbunkóbb itt!!!! de hangsúlyozom, ettől még lehet neki/nektek igazatok, csak a kutyát se érdekli...
  • csuszi
    Ja és csak nekem tűntek fel a klónok?? jajj de érdekes ez a sok új regisztrálással feltünt tag... bodyman meg nemlényeg... csak ezt a kettőt néztem meg bizisten, de bizti én is a, hazug vagyok b, összeesküvés-elméleti:)
    abba lehetne hagyni... vagy nyissatok új topicot, a bbtv vs trió néven. a kutya se látogatná rajtatok kívül ;)
  • csuszi
    Anélkül hogy állást foglalnék, nem teszem hisz nem tudom kinek van igaza, de igazából nem is érdekel, csak azon gondolkozz el kritikuss, kié is az utolsó 8 hsz??
    jah, és teljesen objektíven, semlegesen végigolvasva a vitát (ami 10000000000!!!!!!!!!!hsz óta tart, kérdem én ki a faszt érdekel?), bőven a kritikuss derrick piller trió a trágárabb, és vitakultúrálatlan (ettől még lehet nektek igazatok, fogalmam sincs)...lehet engem is anyázni.
    meg lőhetitek a következő 3x10 hsz-t...
  • kritikuss
    NOS A TEGNAP DÉLUTÁNTÓL SAJNOS AZT KELLETT TAPASZTALNOM, HOGY
    MEGÉRKEZETT HUMMA ELVÁTRS BAJKEVERŐINEK BODYBUILDER FÓRUMOS
    SLEPPJE, AKIK EGYETLEN EGY ÉRTELMES HOZZÁSZÓLÁST NEM VOLTAK
    KÉPESEK EGYÜTTESEN MEGTENNI. FÉLMONDATOS NAGYFIÚS, KIVAGYOK ÉN
    STILUSBAN ELŐADJÁK MAGUKAT AMI NEM ÚJDONSÁK.

Szánalmas!!!

Jó tanács, amit magoljátok be:

Vitatkozni tudni kell, alapfeltételeit az ész, a stílus és a mondanivaló. Ez mind hiányzik.
  • kritikuss
    Piller beindultál de nagyon... arra vagy ennyire büszke, hogy van 2-3 figura aki ugyanazt fújja mint te ... Jah nem láttam még a Piller féle bodys műsorokat ... Légyszi mond már meg hol keressem a full extrás videóid!

Na ismét egy bénaság a bodybuilder fórumról. Látom tegnap kaptad meg az sg hutól a lehetőséget, hogy a nyelvcsapásaidat megtedd drogos haverod felé.

Apropó hol is van a Hmmmmmm által készített video(ocska), mert én meg azt nem láttam.
    amilyen nagy a szád, és értelmes a hozzászólásod, olyan full extrás lehet az ocskásogad is
    HA EGYÁLTALÁN LÉTEZIK.

• kritikuss
    meg kell hogy cáfoljalak
    BÖLCSEK-BÖLCSE

sem piller11, sem info, sem a többiek, akik esetleg még nem nyílvánítottak ki ellen véleményüket az általad szárolt bunnyról
    nincsneke egyedül. Tudod a nagy többség, mint az életben is nem szeret
    beleszólni a vitákba, de a magánvéleménye bizony meg van.

Kíváncsi vagyok ha ilyen ütemben halad főkoxos népszerűségi index csökkenése, akkor mi lesz veletek, akik az árnyékában nagy szájjal löktétek a süketet?

Ja még valami, Piller. Légy szíves, ne rakd be még egyszer mások régebbi hozzászólásait

És vajon miért ne tehetné?
    Azért mert itt van megfogva a bagázs s a lényeget ugyan igen
    szabadszájon de például elmondta klastrom. S Piller11 kérdéseire, nagyon jó velvetéseire nem kapott választ csak azt a pár szót, mait
    huma tapsi hapsi csatlós nyögdécsel??

Legalább látható mások számára akik csak olvasgatnak itt, hogy milyen egy nulla egy pasi lehet ez a humma.

Aprópó hol van most klastrom, két napja nem irt be,
    csak nem megfenyegettétek, mert állítólag humma a nagy adatbázisból tudja a srác címét, meg adatait.

Nem is merek erre gondolni, mert ez lenne még a furcsa dolog!!!
  • kritikuss
    nemlényeg
    NAGYON TALÁLÓ A NICKNEVED AMIT TEGNAP VAGY TAGNAP ELŐTT TEHETÉL MEG

Piller11 ne is foglalkozzál már a nicknév választása is utál magára az emberre. Ha jól emlékszem ez az a pasi, aki fő koxos után a WC-ét tisztogatja
    JELENLEG

ki tudja, olyan gyorsan változik a felállás koxos főnök körül, hogy már számolni sem érdemes.
  • kritikuss
    Aprópó Humma elvtárs,
    még mindig nem kaptam elfogadható választ én sem
    5271 , 5274 bejegyzésekre.

Azt hogy klastromra ciki válaszolni, mert az imageteket
    a sárba döngölte az egy dolog, de miért nem
    vagy képes ezt megcáfolni?
    Tudod erre gondolok:

© klastrom
    #5239 bejegyzés
    #5221 bejegyzés

bejegyzései, mert bizony ez nagy gáz, s még mindig csak hallgat a
    mafla humma, és görcsöl vajon például ebből hogyan húzza ki magát

Tele a padlás a két szavas megnyilvánulásaidból, aminek azon kivül hogy nincs értelme, legalább vicces lenne.
  • kritikuss
    sonka de ismerős nick név, csak nem a bodybilder fórumról
    Ott most nincs téma?
    Vagy nincs kit kiüldözni, mert már az 10 főből álló kis bagázs van?
    Kell az erősítés humma tapsi hapsinak, aki ideig csak nyögdécselt
    meg beszólt?

Hajrá, mindent bele...
    MUTASSÁTOK MEG MILYEN STÍLUS IS URALKODIK OTT!!!
    EHHEZ TI NAGYON ÉRTETEK!!!
  • kritikuss
    Hm hirtelen mennyi újreg lett az elmúlt napok történései nyomán

Ugye Te is észrevetted, és ez mind tegnap.
    Szerintem Humma tapsi hapsinak mlég volt annyi manija
    hogy elküldött egy-két sms-et a csatlósainak, akik pont
    a bodybuilderen is ott vannak és nyalnak a fő drogosnak.

De meg lehet, hogy az üzletben ahol ez a tapsi hapsi keresi
    a zsebrevalót kihasználja az ingyenes internetezést és körlevelet
    küldött a bodybuilder forumra. Jöjjenek ide és hintsék a kétszavas
    igét, mert nem megy kellőképen a BB-tv, meg a webáruház is
    dögledezik.

Nem csodálom mások is adnak 10 %-ot, sőt már szinte minden faluban
    van tápkieg bolt, ahol még olcsóbb minden.
  • kritikuss
    Tapsi-Hapsikám ha bemész 10 óra körül a boltba, s miután bekapcsoltad a tulajdonos számítógépét ne feledd

MÉG NEM VÁLAZOLTÁL ERRE SEM!!!!

Annyira ovis ne legyél, hogy megint egy szóban megteszed, mert az égés tudod!!!!

© derrick
    tegnap 14:47 | privát | válasz erre | #5293

HUMMA ÉBRESZTŐ

Persze hogy az nem kíváncsi hogy mi is az igazság, aki szeretné,
    inkább ha meg sem jelent volna

© klastrom
    #5239 bejegyzés
    #5221 bejegyzés

bejegyzései, mert bizony ez nagy gáz, s még mindig csak hallgat a
    mafla humma, és görcsöl vajon például ebből hogyan húzza ki magát

Értelemes választ akarsz, akkor ime egy gyöngyszem:
    Hogyan magayarázzam el egy pontnak hogy mi az a gömb? - alias hummától

Koszorús költős hummánk ettől ezek a bejegyzések ott virítanak, és
    még mindig nem választol rá!! Az igazság tehát ott van!!!
  • Sadfaced
    "ez valami új zsírégető módszer? de hoppáááá csak magadat égeted!!! "
    Ez zúz :))))))))))))

Tényleg, Piller, ez a tizenhat hozzászólás óránként arra utal, hogy túl sokat idegeskedsz. Tudod, take it easy, meg chillout, lazulás. Nem jó ez így, hosszú távon komoly betegségekhez vezethet.
  • Piller11
    én megválaszoltam, várom a tiedet - vagy nincs?
  • Piller11
    frusztrált? én? ne hülyéskedj már...
    legalább annyit tudnál, hogy megcímzed írásaidat...