12316971501353788406.png
  • REWRITEs
    Szia kritikuss, kösz hogy szóltál s már itttt is vagyok. Pár oldalt visszaolvastam mi is van ittenddddd.
    Fassssza csávók vannak mögötted, akik értelmesen nyiltakoznak. Piller11 tényleg jó a stilusod, Derrick se semmi, infonak kellene a szájvíz de ha valaki lekaparja a fogkövet az már is képben van, de még hogy mennnnnnnnnnnnnnnnnyire.
    Gondoltam hogy a DB (drugsbunny) meg a mókus őrse csak ennyire képes. Tudod ezt már szóban de sokszor megbeszéltük. A haveroknak is szóltam, nem sokára többen is itt leszenek garanatálom mind DB ellenes. Valószin Németh István is egy tökös csávó lehet. Tudod mindig is kamáltam, akkor sírtam el magam mikor DB-vel együtt láttam edzeni.

Siralmas a mókus őrs reagálása mind arra amit írtatok nekik. Egyszerüen nem lehet rájuk válaszolni, mert a semmit nem lehet ragozni. Káromkodni meg mindenki tud, ahhoz nem kell ész.

Egyébként kritikuss kösz a képeket. Tudom hogy az egyik kedvenced Martinez. Bezzzzzzzzzeg most örülsz mi hogy jól szerepelt a versenyen? Én még mindig maradok Cutlernél. Figyussz a Dennis James dupla DVD-vel még mindig adós vagy, ugye nem felejtetted el?