33479
12316971501353788406.png
  • derrick
    HUMMA ÉBRESZTŐ

Persze hogy az nem kíváncsi hogy mi is az igazság, aki szeretné,
    inkább ha meg sem jelent volna

© klastrom
    #5239 bejegyzés
    #5221 bejegyzés

bejegyzései, mert bizony ez nagy gáz, s még mindig csak hallgat a
    mafla humma, és görcsöl vajon például ebből hogyan húzza ki magát

Értelemes választ akarsz, akkor ime egy gyöngyszem:
    Hogyan magayarázzam el egy pontnak hogy mi az a gömb? - alias hummától

Koszorús költős hummánk ettől ezek a bejegyzések ott virítanak, és
    még mindig nem választol rá!! Az igazság tehát ott van!!!
  • derrick
    És Te nagy fiú Te mit tudsz felmutatni, amire olyan nagyon büszke vagy?
    Az hogy neked is van segglyukad. Arra aztán büszke lehesz, tényleg dől belőled
    a kultúra, kezd foghatsz a hummával. Közös fotó is készült rólatok?

Istenem hogy lehet valaki ennyire ostoba. Te tökfilkó, ki mondta hogy a Muscleteam oldalán
    regényeket olvashatsz? Ha mindenáron értelmes és jó szaktémákról szeretnél olvasni akkor ajánlom a kéthetente megjelenő:
    www.tesztoszteron.hu oldal e-magazinját, a muscleteam ha nem vetted volna észre, nem a szakmai cikekkel, edzőleírásokal foglalkozik. arra vannak speci honlapok.
    Sőt ha jó angol tudásod, akkor angol nyelven még több értékeset tudok ajánlani.
    A www.muscleteam.hu oldalon
    igen egy csomó video van, és ez talán baj?!
  • derrick
    Fáj a valós kritika, amit derrick meg mert írni! Pedig nem is neked
    címezte, csak nem te is a humma sorstársa vagy? Gratulálok hozzá,
    az élet nagyon verhet téged ilyen haverokkal. Bocs de én ilyen
    agyi nullát inkább letagadnék!
  • derrick
    Üdvözöllek Somati,

örülök hogy vetted a fáradságot, és közbeszóltál Te is ebben a témában.
    Ugye nem gondoltad komolyan, hogy én személy szerint hagyom megválaszolatlanul azt hogy óvisnak nevezel, s felnőttnek TITULÁLOD a hummát meg a hasonló trágárkodó senkiházi fazonokat? Ne nevettesed ki magadat? Ki is kezdte a káromkodást? Rakjad rá a kezedet az egérre és menjél már lejjeb s nézzél, és olvassál már el mindent, aztán mond csak el mit látsz? De tudod mit segítek neked, mert úgy gyorsabb lesz, s nem fogsz csak is SZELEKTÁLVA olvasgatni. Mert itt van az egyik bökkenő, legalább is nálad!

Kritikuss szóvátette, hogy szerinte mi nem tetszik a BB-tv xy adásában. Eddig képben vagy? Látsz itt, vagy ez előtt mocskolódást, durva hangnemet? Ha nincs glaukomád akkor nem is láthatsz :)
    Aztán tekergessél feljebb az egérrel. Hopp itt álljunk csak meg ...

Olvasd csak:
    © humma
    ma 10:49 | privát | válasz erre | #5205

Ugyan tök felesleges volna itt reflektálni a dolgokra, elnézve az ide irogatók szinvonalát (úgytűnik az SG a SegG rövidítése akar lenni ), de most kivételesen néhány észrevétel

Bocs de sem én sem senki ebben a forumban nem seggnyaló.
    No és Piller11 egy sem agyatlan állatka...

Tehát ki is kezdte a szitkozódást. Nem hallom, ha hangosabban mondanád jó lenne, igen humma elvtárs.

Még jó hogy nem hagyták magukat, és sem hegytam magamat. S az hogy infonál elszakadt a cérna, és beolvasott ennek az undorító alaknak. Tudod mit mondok, jól tette. Erős szavakat használt az tény, de Piller11 egyre ezt nem mondhatod, mert akkor HAZUDSZ.

Piller11 az egyik akinek van stílusos vitatkozó szövege, jó őt olvasni.

Igazad van
    ...a szellemi színvonal a mínuszokat verdesi. Sztem ne égessétek tovább magatokat...
    Látod már megint SZELEKTÁLVA MINŐSÍTESZ,
    Aki itt égeti magát az humma és a pár haverja, akik annyira buta emberek lehetnek, hogy még csak normálisan vitatkozni, érvelni sem tudnak.

A bunny hívők nem attól fognak elcsitulni vagy elmenni, elkussolni kellene (amelyik szó neked megfelelő), hogy hagyom kussba a számat, és nem merem megmondani az ellentétes véleményemet, hanem attól hogy végre valahára beolvasnak nekik. Hát ez a bagázs pont erről ismert a bodys körökben. Arról, hogy midenkit lefikáz és lebuziz, lekurváz, s szerencsétlenek akik megkapják elsunnyognak elsunnyogtak eddig előlük, s nem mertek megválaszolni nekik. Persze voltak és vannak kivételek akik helyre teszik ezt a csürhét. Megnyugatatlak, ha most csírájában nem folytod beléjük a szót, és nem válaszolsz meg nekik, s nem engeded, hogy itt is uralkodni akarjanak, akkor egy gyáva embernek fognak kezelni, még nagyobb lesz a szájuk, s mégjobben lehurrognak. Lásd a bodybuilder forum régebbi és mostani beírásait.

Ahogy Te fogalmazol: " meg ti sem látszódtok majd kis idegbeteg ovisoknak.
    Idegbeteg ovisok bizony érvelnek, míg az általad full menős (the others) kis klikk meg sem tud nyekkeni. Nincs egy épkézláb mondatuk. Olvasod Te egyáltalán ezt a forumot? Olvasd már el kritikusst, piller11, Bodyman, vagy akár az én hozzászólásaimat. Egy mondatos válaszokat látsz, mint hummánál, aki csak nyögdécsel mert annyira tudatlan egy csatlós lehet.

Számomra elképesztő, hogy valaki hogy nem tudja felfogni, hogy miről szól ez a videó. - írod a következőkben.

Igen számomra is felfoghatatlan, hogy Te nem tudod felfogni a lejáratás nagy mesterének elgutóbbi gyöngyszemét Szántai Dóra filmecskét. Pedig kritikuss olyan jól megírta, s ha tovább mert volna fogalmazni... De hát mindent úgy kell a szádba rágni. Ha nem tudsz következtetni sajnálom.

Már nem azért, de a Drugs Bunny éppen erről koptatja a pofáját az utóbbi hónapokban, a magyar testépítés kihalóban van, mert nincsenek szponzorok.

Ezt a mondatot ugye nem gondoltad komolyan? Tudod mitől van kihalóban a magyar testépítés. Attól a nagy széthúzástól amit ők is gerjesztenek. Nem megyek el a Mátra Kupára, nem adok hírt semmilyen eseményről amit a szövetség tesz. Bazd meg trikóban pózolog a Magyar Kupa színpadán. Most pedig az újabb őrület amit kitalált, május minden hétvégéjén bodys versenyt szervezget. De kinek? Ki az a testépítő, aki minden hétvégén hol itt hol ott versengeni fog? Ez nem egy havi áruházi leértékelés? Erre készülni kell pontosan ismerni a szabályokat feltételeket. Olvastál már ilyet valahol? Mert május már itt dübörög. Vannak az eseményre a scitecen kivűl szponzorok, akik által díjak is lesznek nem csak üres zacskók? Melyik az az analfabéta bodys, aki szembe pissant az IfBB-vel, ha komoly megfontolásból nyugatabbra is kacsintgatna? Hát egy nyomi 500 Ft-os újságot is úgy reklámoz Drugs Bunny a legutolsó BB-tv-ben hogy az már siralmas? Akkor hol lesznek a nézők? Vagy talán ingyenes lesz a belépő, meg a MÁV és Volán ingyen bérleteket osztogat az eseményekre.

Ne nevettesük megunkat, Drugs Bunny meg a pofakoptatás!! Nem kell a kamuzás.

S végül azért idéznék tőled, még egy aranyköpést:
    Szóval én azt javaslom, hogy miután kitoporzékoltátok magatokat fogadjatok meg két tanácsot
    1. fikázni könnyű, alkotni nehéz
    2. mindenki csak a saját szintjéig kritizáljon

Igen mindenki csak saját szintjéig kritizáljon meg szólaljon meg.

JA ÉS HA LEHET NE SZELEKTÁLVA OLVASSUNK ÉS IDÉZGESSÜNK.
  • jflame
    don't worry humma sok pontból se lesz gömb!:)
  • humma
    Hogyan magayarázzam el egy pontnak hogy mi az a gömb?

• jflame
    Bocsi...:) De még utoljára...Különben igazad van, senki se kiváncsi már erre a szarra!
  • jflame
    " Nekem ez a véleményem...."

Mint tudjuk a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van belőle! Akkor pofázz ha már van mit felmutatnod és nem csak véleményed van!
    Ezt a humma gyereket meg nem ismerem, de egyre szimpatikusabb! Ti hárman meg…
    Megnéztem a muscelteam oldalát! Miért vagytok elszállva tőle? Semmi információt nem találtam ami egy TESÉPÍTŐNEK hasznára lenne, csak egy csomó kis videó, és….?!!
    Habár remélem valami értékesnek a kezdete!
  • Cmdr
    Elég lesz már ebből! Senki sem kiváncsi erre a szarra!!!!
  • derrick
    Erről van szó. Nincs egyéni gondolatod, s még csak válaszolni sem vagy képes normálisan. Csak fröcsögni tudsz, s bunkón beszólni. Tudod ehhez nem kell ész, és tudomány. Valóban ehhez elegendő egy eladói végzettség, bár kétlem hogy az is meg volna neked. Milyen üzlettulajdonos lehet, aki egy ilyen észlényt alkalmazhat?!

Már többen megszólíttotak, s nagyon jól felépített kész érveket hoztak fel ellened, a menyilatkozásaid ellen. Ezzel szemben nem olvastam még semmit sem, amivel megcáfolnád, az elenkezőjéről meggyőznél nem csak engemet, hanem mindazokat, akik feltettek neked kérdéseket, vagy próbáltak belőled normális hangnemű válaszokat kicsikarni. Tudsz Te egyáltalán vitatkozni, vagy csak kétségbeesésedben mindenkit lehülyézel. Vannak neked épkézláb gondolataid, vagy ennyire ovis szinten leledzel? Te a bodys társadalom szégyene vagy, kultúranalfabéta! Nekem ez a véleményem, nem csak egy csatlós vagy, aki más szekerébe kapaszkodik.

S ráadásul még úgy is gondolod jót tettek a felszólalók a hangot adók neked. Te ennyire pökhendi és nagyképű emberke vagy? S ráadásul ennyire ostoba? Bemutatkoztál, még azt is megadtad hol dolgozol, hol lehet megcsodálni a faragatlanság betontuskóját! S büszkén továbbra is lehülyézel másokat, ahelyett hogy legalább meghúznád magadat?

El kell hogy szomorítsalak, azok akik itt vannak ezen a forumon, s végig olvasták azokat az "egysoros" bunkó beszólásaidat, nyögdécseléseidet, azok egy szánalmas fickót ismerhettek meg benned. A kisebbség, akik meg továbbra is dicsőítenek, azok kb. ugyan ezen a szinten lehetnek mint Te.

Például kezet foghatsz Cmdr-rel, az egysoros, mélyen filozófikus "böfizőssel". Nem csodálom hogy nem válaszolt még kritikuss, meg info sem. Erre mit lehet válaszolni?

Legalább annyit áruljál már el kedves humma, klastrom által beírtakat, vajon miért nem cáfolod meg?

© klastrom
    #5239 bejegyzés
    #5221 bejegyzés

Ha már kritikussnak nem tudsz normálisan válaszolni, legalább klastrom állításait cáfolhatnád, mert ha ez így marad személy szerint én elhiszem neki. S valószínüleg nem leszek ezzel együtt.

Klastrom van fotod erről a humáról? Ha van betehetnéd ide a fórumra, lássuk ki is ez az izomtestű, bodybuilder nagymenő humma. Előre is kösz klastrom!
  • Cmdr
    "Szántai Dóra miért is adja a nevét egy ilyen lepukkant helyen felvett videóhoz"

Ha jól emlexem, az a videó az új házában készült(legalábbis valami ilyesmit mesélt a videóban), és nekem egyáltalán nem tűnt lepukkant helynek! Én örömtáncot lejtenék, ha olyan lepukkant házam lenne!
  • somati
    Már nem azért, de a Drugs Bunny éppen erről koptatja a pofáját az utóbbi hónapokban, a magyar testépítés kihalóban van, mert nincsenek szponzorok. És ezzel vissza is kanyarodunk két témához
    1. ahhoz, hogy a Szántai Dóra miért él ilyen körülmények között és miért ilyen helyen lett felvéve a videó
    2. miért kell a Drugs Bunnynak szerveznie a magyar versenyeket a testépítő szövetség helyett.
    Szóval én azt javaslom, hogy miután kitoporzékoltátok magatokat fogadjatok meg két tanácsot
    1. fikázni könnyű, alkotni nehéz
    2. mindenki csak a saját szintjéig kritizáljon

Most már tényleg üdv.
  • somati
    Én ezt a topikot eddig csak olvastam, próbáltam leszűrni belőle a lényeget, de most hozzá kell szólnom. Ez a tegnap óta folyó vita teljesen parttalan, és egy kivülálló számára komolyan mondom olyan, mintha egy óvodás csoport (klastrom, piller11, info, stb.) vitatkozna felnőttekkel (the others). Előbbiek előszőr káromkodtak, fikáztak, majd próbáltak komoly felnőttnek tűnni, de ez nem igazán jött be nekik ezek után. Utóbbiak meg lekezelően beszélnek, dehát meg is értem őket a folyamatos fikázás, lefosozás, stb. után. A szellemi színvonal a mínuszokat verdesi. Sztem ne égessétek tovább magatokat. Lépjetek túl ezen a témán, és akkor a "bunny-hívők" is elkerülik ezt a topikot, meg ti sem látszódtok majd kis idegbeteg ovisoknak.

Még vmi: vki korábban kifejtette véleményét azzal kapcsolatban, hogy a Szántai Dóra miért is adja a nevét egy ilyen lepukkant helyen felvett videóhoz. Számomra elképesztő, hogy valaki hogy nem tudja felfogni, hogy miről szól ez a videó. Igaz kicsit tovább kell látni a popsi meg a mell látványánál. Meg vki leírta, hogy egy komoly versenyző számára nem jelenthet gondot szponzort találni. Már nem azért, de a Drugs Bunny éppen erről koptatja a pofáját az utóbbi hónapokban, a magyar testépítés kihalóban van, mert nincsenek szponzorok.
    Üdv.
  • humma
    kis butusok, nekem itt semmit sem kell megcáfolni, én csak pár kétségbeesett hülyét látok akiknek nagyon fáj valami, de jobb ha megbarátkoztok a gondolattal hogy írkálhattok amit akartok, nekünk csak jót tesztek ezzel :DDD

Sok sikert :D

• Cmdr
    Takarodjál már innen, elég volt ebből!
  • info
    © klastrom

hogy ki is humma meg a csapata, ha klastrom fennt jelzett sorszámú
    bejegyzéseit ELOLVASOD de figyelmesen rájössz, és megérted mi is zajlik a háttérben.

Érdekes módon klastromnak az állításait nem merte megcáfolni a humma
    nulla bagázs, pedig ezek kemény szavak!!! Átsiklott rajta, s mélyen
    hallgat róla, ne hogy valaki felelevenítse.
  • info
    © klastrom
    Ezt olvassátok sztárok lettünk ezek szerint a patkány ideges...
    http://www.drugsbunny.net/wp/

Valószínüleg igaza lehet klastromnak és ideges lehet!!!
    Drugs Bunny-nak, a szekér már nem mehet, sokan lemorzsolódhattak,
    akik átlátnak rajta, s kellene egy újabb rajongói tábor.
    Vajon lesz neki? Lesz aki bedől ?

Hogy ki is ez a Drugs Bunny akire egyesek felnéznek, és
    istenítik (szerencsére már egyre kevesebben!!),
    egy kis adalék arról amit ő leközöl
    állítólag honlapnak titulált akármilyén. Mert hogy ennek semmi
    köze a honlaphoz az biztos. S az is biztos, hogy ennek az ürgének
    ott fennt biztosan zavarok vannak. Pszichológushoz kellene mennie,
    még mielőtt kárt tenne magában. Van valakinek egy olcsó doki ismerőse,
    mert csórikámnak erre biztosan nincs összekuporgatva pénze.

Itt olvasd csak mi a véleménye az SG forumról, rólatok, rólunk!!!!
    Nem furcsa, mint ha humma a csatlósa pont ezt mondta rólunk, hogy
    Seg G!!!!

S érdekes módon az egész blog másról sem szól mint mindenkinek
    legyen az bármilyen foglalkozású, nációjú, stb. lefikázásáról.

Erre az emberre figyeljek fel? Ennek az embernek a szavát kövessem?
    Ennek az embernek a filmjét nézzem meg? Ez az ember legyen a példaképem?

Halló emberek ébresztő!!! Ne hadjátok magatokat megalázni!!!
    Ha a bodys társadalom összefog, és kiközösíti ezt a pasit, akkor
    lesz csak nyugalom, addig kettétöri a bodys társadalmat.

“Bunnyt nem minositem, de gondolhatjatok (neki megmondtam szemelyesen, mert pont a stilusa miatt van osszetuzesunk”

Valakinek érdekes a memóriája, vagy mozigépész volt valamelyik dns donor rokona, mert én ilyenre nem emlékszem, érdekes nekem személyesen nem szoktak pofázni a nagyarcú gyökerek! ;)

SeGg fórum 2007. március 5.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983474819
    ezen kurva sokat röhögtem, olvassátok! kritizálnak a zsenik! hozzászólni nem érdemes, mert egy rovarnak hiába magyarázod az internetet!

amugy ha belenéztek, a klastrom nevű kis buzi véletlenül se a kis patkány bugesz , akit pár napja basztunk ki a musclebuilder fórumról! :D

ez überjó: Drugs Bunny: “öneröltetett önimádat. Szerintem ebben minden benne van. Én 2 nappal ezelőtt láttam”

KET NAPPAL EZELÖTT LÁTOTT!!! az kisköcsögök figyelnek, jó lesz ha vigyázok! (érdekes, nem jött oda beszólni :D)
  • k O T T A
    abandon topik
  • Cmdr
    Iszonyat primitív emberke vagy...
  • kritikuss
    Humma példát vehetnél Piller11 illetve Bodyman vitatkozói stílusából. Le a kalappal előttük!!! Ezt a vitakozói stílust joggal megdicsérte ha jól emlkészem Derrick is.

Vitatkozni tudni kell, és meg kellene tanulnod annak alapfeltételeit is.
    Ennek egyik eleme az ész, a stílus és a mondanivaló. Ezek belőled maximálisan hiányoznak. Meg lehet, hogy klastrom neve mellett összegyűlt 4 felkiáltójel is.

AKI NEM VETTE VOLNA ÉSZRE KLASTROM EZZEL A HÁTRÁNNYAL ÉRKEZETT IDE ÉS SZÓLT KÖZBE. ELLENBEN TE MÁR A TEGNAPI FÉL NAP ALATT ÖSSZESZEDTÉL KETTŐ FELKIÁLTÓJELET.

Ez bizony minősiti humma bizony tégedet, mint embert.

A magam nevében beszélek tovább arról, hogy én nem a bodybuilder mint honlapot kritizáltam (erre természetesen bizonyítékok az itt megjelent korábbi írásaim), nem is tehetném mert nincs hozzá jogalapom. Egy kb egy évtizedes múlttal rendelkező honlapot, amely ez idő alatt összegyűjtött iszonyatosan sok információt NEM LEHET összemérni egy olyan mint a muscleteam, amely lappal amely talán fél éve hogy fennt lehet az Interneten. Sőt még stílusában, a testépítés mint sport megközelítésében, és tálalásában sem lehet összehasonlítani a kettőt. Szabad kérdeznem ki tette ezt meg. Igen jó a válasz Te humma, aki azzal a minüsíthetetlen hangnemű megjegyzéseddel tegnap 10 óra után idetörtél. Az igez hogy valószínüleg észre sem vetted, hogy tudat alatti cselekedeteddel biztosan akkora ingyen reklámot szereztél a muscleteam honlapnak, hogy szerintem a honlap nézettsége biztosan csúcsokat döngetett.
    JA KÉREM, EZÉRT ÉN MÁR IS KÉREM A JUTALÉKOMAT A TULAJDONOSOKTÓL :)))

cmdr-nek válaszolva:

Nem veszitek észre, hogy Ő arcát, testét, nevét adja a témához, ti pedig névtelenűl gyáván szidjátok? Ha pár órát ráfodítanátok biztos lehetőségetek lenne találkozni vele, és elmodani neki személyesen a véleményeteket, biztos nem rugna fejen senkit(én nem találkoztam, és nem is láttam még élőben soha)! A BBTV a legjobb ilyen műsor, ingyenes, szorakoztató, és lehet tanulni sokat. Persze, jó lenne ha minden héten lenne, dehát, ez van!

Én észrevettem, és nem is szeretném ha itt ezen a forumon jelen lenne, én pont azért jöttem el onnan, mert nem akarom még csak a nevét sem hallani, és minden reggel azt olvasni, hogy te hülye, te buzi, stb. Sajnos szerintem mindenki látta és tudja ki az a Bunny, sőt többen találkoztak vele a versenyeken személyesen is. Én is ott láttam, de nem láttam, hogy sorállás lett volna, és gazsuláztak volna vele ezerrel, meg autogramot osztogatott volna. Amennyiben az gyávaságnak tűnik, hogy én nem megyek oda és nem mondom meg a privát véleményemet, hogy emberileg milyen nullának tekintem, akkor ezt vállalom, és továbbra is kritikával illetem minden olyan megmozdulását, amivel láthatóan a saját önimádatát veszeti le, s nincs mögötte tartalom.

cdmr-nek válaszolva
    Véleményem szerint Ő nagyon sokat tesz ezért a sportért, pedig a legtöbb ember TOTÁL HÜLYE aki a teremben van!

ITT PEDIG AJÁLOM FIGYELMEDBE HOGY NAGYON ALAPOSAN OLVASF VÉGIG KLASTROMNAK AZ 5221, 5239-ES SZÁMÚ BEJEGYZÉSEIT, MERT HA ENNEK A TIZEDE
    IS A VALÓSÁG AKKOR LÁTHATÓ HOGY IS MEGY EZ ODAÁT!!!

VIZSO 5251 ES BEÍRÁSNÁL, ugye elolvastad a februári a januári sőt az előző évadot is, amikor nem volt még muscleteam, s nem reklámozták hogy akkor csak és kizárólag melyik honlapot ajnározták egyesek?!?! Segítek neked egy kicsit, nem a www.testmester.net-et, nem a www.tsztoszteron.hu-t. Igen el találtad mindig és kizárólag csak is a bodybuildert igen itt ezt olvasg el, igen itt ezt vedd meg stb. stb. Akkor miről is beszélsz és hivatkozol most Te. Miért bánja a csőrödet az, hogy vannak ezen a fórumon olyanok, akiknek pont a muscleteam tetszik, és ennek hangot adnak?!? Megsértenek ezzel téged? Nem !!!! Ellenben azzal már egyetértek igen is a kettő honlap megfér egymás mellett!!

BPeti2 5245- hozzászólására reagálva

Kikérem magamnak, én tégedet még nem hülyéztelek le, pedig én is több esetben kinyilványítottam hogy muscleteam párti vagyok. Ha végig olvasnád a tegnap délelőtt 10 óra körül humma bejegyzése előtti infó nevű beirogató vajon milyen hangnemben irogatott, akkor rá kellene jönnöd hogy ő is kultúráltan érvelt, és mondta a "saját igéjét". Az hogy egy hummának a pökhendi megjegyzésére ő is felvette azt a hangnemet?? Ezen még csodálkozól, mert én nem. Meg sem fordult a fejedben, hogy direktben tette humma az egészet? Meg merem kockáztatni, hogy mint azt már ttöbben leírták itt előttem ő egy csatlós, s meg lehet ez egy dirrekt akciósor volt. Gondolod, hogy jó szemmel nézi az a banda, hogy többen eljöttek arról a fórumról, és szinte már csak is "mag" irogat ott egymásnak?! Ettől pedig nem fog menni a webáruház eladása, s nem fogják tudni hogy van egy BB-tv újabb adása.

• kritikuss
    Sajnos bizonyíték, hogy humma tegnap délelőtt 10 őra tájékán egy minősíthetelen hangnemü véleményt nyílvánított, amióta sajnos a fórumon elszabadult a pokol.

TISZTELETTEL KÉREM A FÓRUM TULAJDONOSÁT, GAZDÁJÁT HALADÉKTALANUL TILTSA KI INNEN!!!

Nagyon olyan érzésem van, hogy egy-két emberből álló társaság szét akarja züleszteni ezt a forumot, hogy egyedüliként megmaradhasson a másik, ahonnan például humma érkezett.
  • kritikuss
    Próbáljatok meg talán vmi olyanba okoskodni amibe beleláttok kicsit, mert nyilvánvaló hogy lövésetek nincs ehhez az egész témához.

Nos tisztelt humma nem próbálok belegondolni mi is van a háttérben, nem okoskodom, s nem is lövöldözök sehová sem. Megtette ezt helyettem és mások helyett

klastrom

aki eléggé sajátos stílusában (de csípem, mert látható hogy ő nem lehet ennyire zsargó stílusú, de mint valaki már itt írta veletek csak így lehet szót érteni, szóval jófej lehet) megírta mi is történik a Ti/Te köreidben. S ha ennek csak egy kis része az igazság és a valóság, akkor már nem is érdekel a beírásod, mert egy nap alatt, pontosan fél nap alatt levizsgáztál mint EMBER. Aki pedig ezt nem vette veszi észre az is sajnálatraméltó.
  • kritikuss
    Humma által meg lettem szólítattva, úgy hogy "tapsi-hapsikám" nem úszod meg válasz nélkül. Ennyire bunkóba nem megyek le, mint a Te műveltségi szinted, de remélem az én magasabb szintemen is élvezni és értelmezni fogod a válaszaimat. Ha ez nem sikerülne, sajna ez van tapsi-hapsikám... Elhiheted több bizonyítványt is a nagy, ferde orrod alá tudnék dörgölni, amely bizonyosan több mint a te ovis bizonyÍtványod. Mert aki csak ilyen formában tud vitatkozni, az agyilag nagyon gyengécske lehet. De nem teszem, mert kb. tudom hogy milyen értelmi csökkentett csökevénnyel kellene most vitatkoznom, aki valószínüleg olvasni is csak többszöri nekifutásra tudna. Tudod, ha én Szántai Dóra helyében lettem volna, akkor először is nem készült volna egy másodperc anyag sem. Nem ecsetelem hogy miért, mert akkor az olyan nagy multimédiás készítési tudományoddal tapsi-hapsikám elmehetnél a .... Sajnos azonban elkészült a förmedvény, amit sajnos valószínüleg nem nézett meg a Szántai Dóra. (Apropó kíváncsi lennék vajon ő hogyan látja ezt a dolgot? Mi lehet neki a véleménye? De jó lenne, ha itt lenne ezen a fórumon és közbe is szólna?) A film tapsi-hapsikám nem azt láttatja, és mutatja, hogy Szántai Dóra honnan érkezett, hanem azt hogy honnan hová is költözött. Az egyik lepukkant ingatlanból egy másik lepukkant házba, ahol még a fűtés is csak akkor van, amikor ő saját maga fát vág. Tudom sokan élnek ilyen körülmények között, s nem is az ilyen emberek leszólása miatt írtam. Csak hát vannak ilyen humma félék, akiknek el kell magyarázni. (de minek!!) Miről is volt szó többek között ebben a filmben arról, hogy mutasd már meg a serlegeidet, meg had nézzek olyan popós képeket. Ettől a tény tény marad, Szántai Dóra lepukkant házból egy másik még csóróbb házba költözött. Az is tény, amit saját maga nyilatkozott ebben a filmben, hogy megtakarított pénzét beleáldozta a felkészülésekbe, mert nem volt szponzora, aki valamit is térített volna. Most itt fel kellene sorolni több tucat tápkieget gyártót, forgalmazót, meg lehetne sorolni másokat is, akik vajon miért nem áldoztak erre. Látod tapsi-hapsikám nekem ez a másik ami lejött a filmből. Ha én el szeretnék kelni a halpiacon, főleg a nyugatin, akkor a legjobb formámat kell mutatnom, s tompítani a negatívumokat. Ebbe beletartozik többek között több személyes dolog is. Ha munkát keresel mert kirugtak a munkahelyedről, akkor is a legjobb oldalat mutogatod, sőt turbózol is egy jó nagyot. S akkor kellene jönnie egy jó filmszerkesztő, készítőnek, aki már is azt mondja bocsika Dórika, de inkább semleges területen készítsük a felvételeket, mert lett volna más megoldás, amelyből egy komoly, életvidám, gusztusos, világbajnokhoz méltó image készülhetett volna, s nem ez a gagyi.

Csak hát az a bökkenő hogy te humma mit is tompitanál, a nullánál már csak a negatív van, nem de.

Már meg sem merem említeni a BB-tv adásának kezdete vaj miért az Infernoban készült? Hol is van ez? Netán Győrben? Nem itt lesz májusban az egyik MD jelzésű verseny? S ha lesz akkor, vaj mit szól mindenhez az IFBB? Vaj akik nagyon előre gondolnak testépítők azok hogyan mérlegelnek? Vaj már nem is merem tovább folytatni a gondolatsort, ne hogy megint lebuzizzanak. Most akkor miért készült az infernoban a film? Kösz de nem kell a válaszod, mert én már tudom, s nem kell a rizsa.
  • hykao #5270
    Lol má mi van itt??? Bazz minek ennyi fölös duma? A tesztoszterongőzt sokkal hasznosabb lenne a konditeremben kieregetni! :)
  • Cmdr
    Te vagy nevetséges az ilyen hsz-eiddel! Buta, szánalmas kis toporonc kukac vagy! :(
  • BodyMan
    vagy van kialakult velemenyed es az passzol a tieddel, vagy nem.

• BodyMan
    az, hogy mi a munkam es mi az eletcelom - nem tartozik a vitatott temahoz. nem nagy dolog megnezni a felhasznaloi infoimat, te meg ennyit sem tettel meg! akkor milyen alapon varod el tolem?

miert vagy kivancsi a fotomra: ez alapjan akarod eldonteni hogy adsz e a velemenyemre es a szavamra??

nevetseges vagy
  • BodyMan
  • Cmdr
  • gabber_saviola
    nyugi srácok, ne essetek már egymásnak
  • Cmdr
    Mutassál már képet magadról nekünk te "szemelyi edzo és versenyszeru testepites"!!!!!!
  • BodyMan
    Bunny: "öneröltett önszerepeltetés"
    Humma: "csatlós"

reszemrol itt befejeztem, tudom javasolni mindenkinek

a kulonbozo allaspontok itt mar nyilvanvaloak, ezek ugy sem
    fognak megvaltozni. jo ejt mindenkinek es jo gyurast
  • Cmdr
    Jaj, hát mi van itt? :( A bunny utálokhoz csak dolog :

Nem veszitek észre, hogy Ő arcát, testét, nevét adja a témához, ti pedig névtelenűl gyáván szidjátok? Ha pár órát ráfodítanátok biztos lehetőségetek lenne találkozni vele, és elmodani neki személyesen a véleményeteket, biztos nem rugna fejen senkit(én nem találkoztam, és nem is láttam még élőben soha)! A BBTV a legjobb ilyen műsor, ingyenes, szorakoztató, és lehet tanulni sokat. Persze, jó lenne ha minden héten lenne, dehát, ez van!

Ti mi a faszt csináltatok akárcsak a fele ennyire igényesen, és kitartóan mint ő? Semmit!!!!!!

Véleményem szerint Ő nagyon sokat tesz ezért a sportért, pedig a legtöbb ember TOTÁL HÜLYE aki a teremben van! Aki valaha is volt teremben, láthatja, hogy 30 emberből jó ha 4-5 aki néz ki valahogy, és 1-2 akinek már komolyabb izomzata van!!!!! A többi bohockodó faszfej! Aki őt szidja, tegyen már fel egy képet magáról, és ha kétszer akkora mint Bunny, akkor elfogadjuk a kritikát! Addig pedig lehet menni a fenébe!

Steve Namat egy iszonyat nagy sportember, az egyik legnagyobb magyar testépítő, viszont az egyik legbutább is, ahogy olvasom a hozzászólásait. Minden tiszteletem az őve, de véleményem szerint csak a szart kavarja az ilyen okoskodásával. :(
  • FOXX supreme
    Hát elszomorító lett komolyan, ami itt folyik ...
  • jflame
    ne vedd meg dvd-n LE LEHET TÖLTENI INGYEN!!!:)
  • bandus
    hm.. ti itt kritizáljátok humma meg buni stílusát, de ti sem vagytok semmivel sem jobbak.. ha nemteccik a bbtv, akkor nem kell nézni.. szerintem igenis jó műsor, és jó betekintést látni a magyar testépítők életébe. ti meg eljáccátok itt a nagyokost, de meglehet nézni, hogy mennyit tettetek ti, és mennyit buni a magyar testépítésért, tesítépítésért. idézet egy másik fórumról: "mindenki csak a saját szintjéig kritizáljon". míg ti nem mutattok fel semmit, addig maradjatok inkább csendben. Az egyetlen ember akinek itt mérvadó kritikája lehet az a Pisti, ő már felmutatott valamit (mondom ezt úgy, hogy sokmindenben nem értek vele egyet, de ettől függetlenül elismerem amit eddig elért)
  • klastrom
    Jól mondod vót azóta felnőttem.Neked is jó a lejárt szavatosságú ingyen táp nekem is jó az ingyen gagyitv.Dee majd megveszem dvdn nem elmebeteg?
    Vállonveregetheted magad egy nagyon értelmes napot töltöttél el közöttünk...
  • jflame
    Nektek mi a bajotok??? Mé nem húztok le a terembe és pakoltok magatokra egy kis izmot?! Ott fecséreljétek a tesztoszteront! Aki nem szereti BBtv-t ne nézze! NEM ATTÓL LESZEL TESTÉPÍTŐ HOGY POFÁZOL RÓLA! Írta ma már valaki, hogy milyen jót edzett??? Vagy kipróbált valami új technikát?? Vagy bármi hasznosat amitől fejlődni lehet? Ennyi időtök van???
  • humma
    hu én már teljesen lelkisérült vagyok :D
    bugika az a 4 felkiáltójel a neved mellett az arra figyelmeztet hogy te nagyon hülye vagy?
    Nekem miattad nincsen semmim, max hányingerem, de az is csak akkor lenne ha érdekelne amit beszélsz. Nagyon szelektíven válaszolsz, mesélj már a pár nappal ezelőtti bbtv-s nyalásaidról kicsit, hitelescsávó, akkor még jó volt mi? :D

Sajnos sok olyan senkiházi van, akiknek nem áll másból a kis életük csak az apuanyu által szponzorált neten fikázni mindent amit érnek, miközben hugyozni nem tudnak maguktól.
    Vitasítlus mi? Olvasni sem tudtok idióták!

• klastrom
    "és egy-két év múlva kitanulja, amikor megtanulja a testépítéshez szükséges dolgokat és rafinériákat. De nincs új a nap alatt, előbb-utóbb mindenki kinövi"
    Vagy kinövetik vele.
    Látom bejön neked ez a kislány vaker...