33479
12316971501353788406.png
  • FOXX supreme
    Én meg mindíg inkább csak azt veszem észre, és nem a tömeget:)
  • Panzermeyer
    Igen, ezt is írják róla.
    /Be kell valljak vmit, én semmilyen erőnövekedést nem éreztem kreatinszedés alatt... :( Ettől függetlenül másnál valószínűleg jó lehet, csak nálam nem működik./
  • FOXX supreme
    A kreatin nem csak a tömegre van, sőt sztem jobban használ erő szerzésére
  • Panzermeyer
    Hm... érdekes. Köszi.
    A kreatin érdemes kipróbálnod, szerintem nagyon tuti termék, sokmindenkinél bevált. Bár vannak olyanok, akiknél az olvasható mellékhatások jelentkeznek, nálam szerencsére nem.
    Először a Scitec Creatine Monohydrate-jét próbáltam ki, amitől csak egy pár kilót tudtam felszedni, pedig szedtem előírásszerűen. A kúra végén csupán 4 kilóval voltam több, mint előtte. Aztán gondoltam, h kipróbálok másikat is, ami olcsóbb, hátha bejön. Ekkor az Aminostar Creatine Mohohydrate-et vettem, és azzal már az első 10 nap végére sikerült annyit gyarapodnom, mint a Scitec-kel egész idő alatt. Ebben a sportban relatív, h kinek mi használ, de egy biztos: én legközelebb is ilyet veszek :)
  • Piller11
    tényleg nem rossz, sőt...
    látjátok, így kell egy effektekkel készített videónak kinéznie...

Berkes Lacinak pedig gratulálunk a világbajnoki
    abszolút első helyezéshez,
    csak így tovább, még sok ilyet várunk tőled is!

a
    gyurma.net-et pedig én is
    ajánlom mindenkinek: látjátok, káromkodás nélkül értelmesen is be lehet
    mutatni a gyakorlatokat - méghozzá egy profi szintű (reméljük majd
    megkapja Lauter Viktor is a kártyáját) testépítőtől, nagyon érthetően,
    világosan.

a választás mindenki számára adott lehetőség...
  • csuszi
    nem kreatinra válaszoltam... hanem erre:
    "Próbált már valaki Tribulus Terrestrist? Mik a tapasztalatok, hatásos készítmény, vagy semmit sem ér?" - # 5521
    kreatint még soha nem prószáltam:);)
  • bandus
    Mennyi vizet ittál naponta a kreatin alatt?
  • derrick
    Srácok most jövök a muscleteam oldaláról.

Apám, ez kurva jó lett.
    Berkes Lacival készítettek egy klipet.
    Állatian jól sikerült, érdemes megnézni.
    Dudás Anti is frankóra sikeredett szerintem.
    csak így tovább - csak így tovább - csak így tovább
  • csuszi
    a vesém majd leszakadt tőle... úgy fájt a derekam mint egy vénembernek, mikor abbahagytam, pár nap alatt elmúlt. hatás nuku
  • kritikuss
    Ha valaki nem ismerné?!?!?!
    Kattintson ide is!!!

érdemes
  • threeman
    érdemes súllyal csinálni a felüléseket ferde padon. nekem is van rajta elég sok husi, de pár hónap alatt elég nagy lett az izom hogy látszódjon diéta nélkül. felső rész kilátszik, alsó részt úszógumi takarja:D de dolgozom rajta, nemet mondok a pizzára:)
  • FOXX supreme
    Az Attack! hoz már volt szerencsém, én úgy használtam hogy edzés előtt 5 gramm fél liter vízben kb. 20-30 percel..hát olyan drasztikus eredmények nem voltak, de pl. jobban bedurrantam, jobban "pörögtem" , pici de tényleg kicsi erő is jött vele, de nem szembetűnő.
  • skygt90
    Hali emberek! próbálta már valaki a Scitech nutrition Gbomb-ot vagy az Attack-ot esetleg a Pro Nutrition creatin Pro mass-t? ha igen mik a pozitív tapasztalatok ? please aki próbálta már valameiket írja le a vélemyényét! előre is 1000thnx
  • somati
    mindenkinek kockás a hasa, mivel ilyen az izom szerkezete. viszont akinek van rajta zsír, annak nem látszik. :D diétázni kell, és akkor látszani fog.
  • Kövesdi A
    Hi szerintetek menyi idö rendesen ki dolgozni egy kocskás hasat ?
    mert én már közel 5hónapja járok edzeni és még nem nagyon tapasztaltam szembe tünö változást bár igaz van egy kis test súly feleslegem is pár kg !!
  • Panzermeyer
    Kreatin van, glutamin van :)
    Azért kérdeztem
  • threeman
    sziasztok! edzés utáni protein-turmixba kell maltodextrin vagy elég csak a dextróz? ha kell akkor milyen arányban? köszi
  • kritikuss
    Egy igazán jó kezdeményezés!!!!

A honlap oldala még kezdetleges,
    de már is letölthető megnézhető az adás.
    Izlésektől függően ajánlom a BB-tv
    mellett vagy az helyett.
    Remélem még sok adást fog megélni
    ez a testépítő műsor.

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG VAGY TÖLTSD LE !!!!

• kritikuss
    Addig nem lehet vitát nyitni, amíg a másik oldal akik igen szegényesen
    mondhatni azt hogy nem is érveltek semmiről - ki vannak "fütyülve". Nézd csak meg a nevek utánni jelek mit is jelentenek?
    Én igazat adok neked "nemlényeg" de igazat kell adnom "FOXX"-nak is. Kell ez fajta ki mit keres, ki mit ajánl, ki mit tart jónak a testépítésben. Szóval kellenek a tanácsok, a jóindulatú hozzászólások, mert sokan vannak/vagyunk kezdők, akik szeretnék ellesni, megtudni azokat a fortélyokat, amik ehhez a sporthoz kellenek. Tolerancia is kell, de jó nagy adag, hogy akik esetleg neked , meg neked, meg másnak is meg lehet hogy unalmas kérdést, talán már olyan egyszerűen megválaszolhatót tesznek fel - de normálisan meg kell válaszolni.
    És igen is kellenek a viták akár milyen testépítő kérdésről, mint például a múlt hetekben. A vitákból az igazi érvelésekből, a másik gondolataiból, megértéséből tudsz Te is Te is, meg mindenki aki szeret gondolkodni, megérteni, esetleg átértékelni valamit, önmagát tovább fejleszteni. (Rossz szó de most hírtelen nem jutott más az eszembe.) Azt a vitát én is unom, amely semmi másról nem szól csak is a másik fél lejáratása, mert érvek helyett csak ez a tömör és egy soros válasz.

Vita, de miről "nemlényeg". Dobj fel egy újabb témát, amiről vannak gondolataid, és megosztanád velünk, és akit érdekel az biztosan válaszolni is fog neked.
  • somati
    én az árából inkább kreatint vennék (ha már kiegről van szó).
  • Panzermeyer
    Próbált már valaki Tribulus Terrestrist? Mik a tapasztalatok, hatásos készítmény, vagy semmit sem ér?
  • FOXX supreme
    Engem jobban érdekel, mert ez az én előnyömre válik. Attól hogy vitatkoznak meg egymás annyát szídják, attól én nem leszek nagyobb és erősebb:D
  • FFX
    huhh végre egy kis friss levegő
  • Brolly
    Egyetértek.
  • mateus33
    Sztem az marhára nem érdekes téma,h pár kemény ember a neten balhézik arctalanul.
  • nemlényeg
    Ez jó hangulat?A múltkor legalább történt valami érdekes pár napig,most meg áll minden mint a ...
    Titeket tényleg jobban érdekel az,hogy hogy kell a kreatint szedni?Ti bajotok
  • csuszi
    nem kicsi...:)
  • a shot
    galériámban, természetesen
  • csuszi
    oszt hol?:)
  • a shot
    csináltam magamról képet, hátulról:) ha valakit érdekel lesse meg:).

amugy nem szedek semmit, még porokat sem
  • bandus
    Vazze, lenyúljátok tűlünk a ph-ról a gyíkunkat!! :D
  • mateus33
    Huhh mennyivel másabb lett a fórum hangulata
  • somati
    egy javaslat a FAQ-ra: http://gyurasgyik.uw.hu/
  • FOXX supreme
    hát ez az hogy a FAQ...:S

ez egy olyan téma, amibe iszonyú sok kérdés van, és ahány ember annyi féle megoldás szinte...szal faqqot sztem felesleges, bár lehetne egyet, egy alap dolgot, a www.tesztoszteron.hu-n van egy olyan cikk hogy "beavatás" sztem az egész jó, a kezdőknek azt szokták linkelni...bannernek meg valami képet..az animalpak.com-on vannak nagyon motiváló fekete-fehér képek, azok sztem jók lennének..
  • jazzy
    Nagymértékben emberfüggő hogy fosol-e vagy nem.. Nekem a sok fehérje jelent inkább gondot, a glutamin egyáltalán nem. Viszont nekem elég szar a helyzetem abból a szempontból, hogy a rizst rosszul emésztem.. Dehát rizsről átszokni másra nem fogok, úgyhogy egész nap fel vagyok fújódva.

Egyébként nagyjából átlagos vizet használok pl edzés után 5 dl víz 2 kanál wejpro (70g) 10-13g glutamin ahogy sikerül.

A tea az marhajó dolog glutaminnal főleg :D

Más: Ötleteket szeretnék kérni a topickal kapcsolatban pl banner, faq, mi legyen még..
  • FOXX supreme
    Én is ismerek olyat, aki a kenyérre szórja rá és eszi:D én mindíg bő vízzel szoktam...de akkor kinek hogy
  • FOXX supreme
    nah azis jó megoldás:)
  • csuszi
    Bioboltban...
  • KeKKSZike
    Nem akarok senkit se igazad adni, mert "kevés" vagyok én ahhoz! De az tény, hogy nekem tegnapelőtt ment egy picit a hasam (igaz először ittem kreatint)! És akkor kétt decivel ittam! Tegnap kb 7 decivel ittam és nem volt ilyen gond.
    De ez a 7 deci - 1 liter rengeteg nekem! :D De legalább a napi két adag "turmix"-al fedezem a napi folyadékigényt! :D
  • BenceYCE