12316971501353788406.png
  • kritikuss
    végig olvastam az eddigieket, és mélységesen felháborítónak tartom Drugs Bunny ocsmány viselkedését mind azokkal szemben akik mertek kritikát gyakorolni vele szemben. Azok beírására, akik tudva levően az ő általa idehozott rajongók egy soros szitkozódása nem reagálok, mert még csak annyit sem érdemelnek.

Ellenben innetől kezdve tiszte nagy betükkel fogok írni, mert másképp nem tudom kifejezni hálámat és csodálatomat, hogy egy valóban nagy nevű testépítő mint

STEVE NAMAT - NÉMETH ISTVÁN

A SAJÁT SZEMSZÖGÉBŐL DE RÁVILÁGÍTOTT ARRA AMIRE SZERETTEM VOLNA HA VALAKI KI IS MODJA LE IS ÍRJA. ÖRÜLÖK AZÉRT, MERT VÉGRE EGY VALÓBAN HITELES EMBER MEG ISMÉTELEM HITELES EMBER ÍRTA LE EZEKET.

Páran nem hittek annak a kis csapatnak akik nem is akarták ezt, csupán kiáltak mellettem, mert szóvá mertem tenni, hogy nem szabad, nem kellene Szántai Dórát, de lehetett volna bármelyik testépítőt felhozni ilyen méltatlanul lealacsonyítóan bemutatni.

Ez sajnos a durva vádaskodásba és ócsároláskba fulladt, amelyet tegnap előtti humma bejegyzése miatt indult el. Közben azonban előjöttek azok az évek óta tartó sérelmek, amelyeket Drugs Bunny okozott. Sok embert megalázott, és mint látható az utolsó percig is megaláz. Nem elég hogy a fórumán el kellett távolítania például minden Németh Eszterről aki igen is testépítő (!!!) még most sem akar legalább bocsánatot kérni tőle, amiért egy fórumon minősíthetelen bejegyzéseket irogatott.

Németh Istvánt megnyugtathatom szerintem nem csak a magam de mások nevében is, hogy igen is ő egy nagy testépítő, aki eddig is maradandót alkotott. S nem érdekel bennünket Drugs Bunny további mocskolódás.

MOST MÁR BÁRMIT IS MOND DRUGS BUNNY ELŐTTEM VÉGKÉPP LESZEREPELT!!! DÜHÖNGET, NYÜSZÍTHET, FRÖCSKÖLŐDHET HITELTELENNÉ VÁLT

H I T E L T E L E N E M B E R
    H I T E L T E L E N E M B E R