Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
amúgy hiszek abban, hogy van élet rajtunk kívül is, csak azt nem, hogy a környékünkön lenne, legalábbis látogatnának minket ûrhajókkal.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
the world is mine
elég jól kinézõ trailer... amikor kisebb felbontásban láttam, akkor néha el-elbizonytalanodtam, hogy ez nem cgi... de szerencsére azért "jó volt a szemem", és pár sec után leesett (a sokkolásig még nem!)
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
az pedig, hogy felkapják-e a videót, vagy sem, marhára nem a minõségtõl függ, hanem a körülményektõl. ez olyan, hogy ha csinálok egy videót, ami totál biztosan látszik, hogy fake, a laikusok ugyanúgy bevehetik. a nézettség meg nem minden, a youtube-on totál idióta baromságoknak is néha összejön a 100k nézettség, míg komoly dolgoknak sem a 10k...
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
link
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egy buzi fénygömb az egész,rátrackeled a videóra oszt szevasz.EGy fénygömb meg nem csillan meg nem tükrözõdik rajta semmi...A házak meg kurvamessze vannak,h lehessen rajtuk akármilyen tükrüzõdést látni v becsillanást.A többi meg csak glow meg motion blur,meg a piros geynók az égen.
Nem tom miért kell túlkomplikálni egy béna videót...Ki a picsa és mi a picsáért akarna húdereálul megcsinálni egy fake ufós videót?És a legtöbön amõgy se lehet észrevenni h miaz....CSak nagy fénygömb...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha ennyire egyszerû lenne, akkor van annyi idióta ember, hogy ezzel szórakozna.....egyébként ez már nekem is eszembe jutott és próbálkoztam is vele sikertelenül. Szimplán nem tudtam megcsinálni totálisan tökéletesre hogy egyáltalán ne lehessen észrevenni, hogy valami nem stimmel. Ha meg az ember elkezdi rontani a minõséget, akkor meg alig fog valami látszódni és onnantól kezdve bármi lehet a tárgy és mindenki megmagyarázza, hogy az nem UFÓ.
Tény, hogy ma már meg lehet ilyet csinálni, de sok meló van egy ilyennel, hogy perfect legyen.
Van valakinek valami ötlete, hogyan tudnék éles felhõket varázsolni?
Ami textúra rajta van. 3648*1368*96dpi jpg
Ennél nagyobbat nemigen szeretnék rátenni a gyenge masina miatt.
Azért poénból csinálhatnátok egy hasonlót.Nagy sikere lenne.Ufó Budpest felett címmel... 😊
Garantált a többszáz ezres nézettség....Lehet még a fókuszba is bekerülne...😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mondjuk itt a parlament túl közel van, viszont a vár fölé pont ideális lenne
Kiváncsi lennék rá, hogy tényleg meglehet-e ezt ilyen hatásosan csinálni.
Kicsit szkeptikus vagyok e tekintetben.
Megemelíteném, hogy kicsit sem értek sem a maya-hoz sem más hasonló progihoz...
Persze más is megcsinálhatja, ha késztetést érez rá...😊
Egyébként ezt leadták az
ATV híradójában
Nagy show lenne az tuti...
Valaki csinálja meg légysziiii.....:-D
Leteszel egy gömböt(vagy oválist, amit akarsz) fehér lambert bevonattal. Kicsit megnöveled az incandescent értéket. Adsz neki egy kis halványsárga glow effectet. Aztán mikor oda jutsz, hogy villanna megnöveled a glowot. Jobb eredményért teszel a gömb belsejébe egy pontlámpát fehér fénnyel, és mikor jön a villanás megnöveled a fényerõt.
A profiktól kérdezném, tudtok-e csinálni?:
ilyet
Fõleg arra gondolok, amikor villan kettõt és bevilágítja az alatta fekvõ épületeket.
axis video visszafele nagyon jó. kicsit olyanok az animációk, mintha ingame karakterek lennének, de az ötlet nagyon jó.
Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)
lényeg, hogy a három csúszkán lehet állítani a színt, a gomb lenyomására a fejléc háttérszíne megváltozik, illetve lent a két szürke panelben külön-külön touch érzékelés megy (mivel single touch-os a telóm, így egyszerre csak egy esetén, de a kettõnek külön koordináta rendszere van 😄)
Persze maga a kód nem bonyolult, lévén még csak most kezdtem, inkább csak a UI elhelyezése volt kicsit problémásabb... pár eseménykezelõ, pár lekérdezés és kész...
bár annak a rejtett szobának a bejárata (eddig) egy nagy, amcsi stílusú lékkondícionáló rács volt (persze ahogy szokott lenni, volt vagy100x100 centis 😄)
mindenesetre én azért félek, hogy inkább csak a fun menne általam, nem a munka 😊
pixar studio
Megnéztem a youtube linket. Azt meg tudtam nézni, de...
Emlékeztet egy kétrészes könyvre amit régebben olvastam. Az író megírta a múltat (elsõ rész) majd a jelen történetet (második rész). Aztán vagy a kiadó vagy az író nemtom, összekeverte a kettõt. Egy fejezet ebbõk, egy fejezet abból. Gondolom, mert így két fél történetet kapsz, és meg kell vedd mindkét könyvet. Miután semmi kapcsolat nem volt köztük, vagy hogy csak visszaemlékezés lett volna, egy idõ után meguntam és elõször minden második fejezetet olvastam el, majd minden elsõt, és a történet folyamatos volt.
Az meg halálom a filmekben, mikor hátrafelé megy a film. Az még elmegy, hogy pár másodperces hatásként gyorsan visszatekerik, és valamit megmutatnak, ami eddig rejtve volt, de hogy az egész ilyen legyen... Bár tény, hogy így emlékezni fognak rá, mint én arra a pocsék megoldású könyvre.
Ebbõl a szemszögbõl nekem sokkal jobban tetszik ez a verzió. Itt a cselekmény folyamatos
Bocs, ha ez ugyanaz, de én nem tudtam megnézni a másikat.:
http://www.youtube.com/watch?v=w-U0g8GNzkA
Dead Island

Ez lett belõle:
link
axis animation - dead island
Egy dummie-nak is joga van fejlődni!
az elõzõ változatok jobban bejöttek:
http://magnificat.uw.hu/lightingtest/head4.jpg
http://magnificat.uw.hu/lightingtest/head5.jpg
Direkt mutatom ilyen szögbõl, a fényes oldala nem a legjobb (sõt), a light cache miatt pedig a zaj is ugrál a sötétben, de ahhoz képest, hogy 2-3 órával ezelõttig még nem csináltam soha bõrt, nem is rossz...

ezt anno kb fél óra vray tanulás után hoztam össze iszonyat alacsony beállítási értékek mellett...
Jelen pillanatban maradok a MentalRay-nél. Meg már kezdem ezt egyre jobban kiismerni.
nekem csak pro van: kevésbé kell értenem a renderhez, a vray elég sok dolgot elintéz kevés paraméterrel is. persze egy alap metodikát érdemes begyakorolni, de engem meggyõzött... pláne, hogy az újban van RT (realtime) szerûség az IPR-en át (nem olyan jó mint a Max Vray RT, de azért fasza). Szóval én csak abban renderelek már vagy fél-egy éve... Az MR talán memória-barátabb, illetve bizonyos körülmények közt valszeg gyorsabb is, de vray alatt könnyebben tudok jobban kinézõ rendereket csinálni a meglévõ, hiányos rendertudásommal is.
és most egy pár napja felraktam meg tutort nézek hozzá és eddig elég meggyõzõ a videók alapján
ti mit tapasztaltatok? mental ray-el összehasonlítva mik a prok és kontrák?
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
1: nagyon akarni kell, fõleg ezt a 3D-t, mert az eleje szerintem unalmas és vonatott, még megtanulod az alapokat, bár ez attól függ hogy hogy teszed
2: véleményem szerint ha nem tudsz megfizetni egy rendes tanfolyamot, akkor nincs sok értelme ilyen videókra, vagy sok könyvre költeni. Ilyen kezdõ szintre gondolok!
Nekem is megvan ez a könyv, már 1 éve, de 0 idõm van ilyesmivel foglalkozni, így nem sokat tanultam belõle. Egyébként szerintem jó a könyv, bárhogy is vágj az ember az angolt, mégis csak vannak olyan dolgok amiket úgy jobb magyarul hallani, jobban megragad
Összefoglalva: szerintem egy immi, mesharray stb. tanfolyam jó dolog, csak piszok drága, ha nincs rá pénz, akkor a tapasztalat útján. Tutorok nézegetése, és csinálni kell. Ez persze hiányosságokat fog eredményezni, de ha nincs rá szükség, akkor mindegy is <#vigyor4>#vigyor4>
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Ez itten e
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD