Maya
-
hát igen, te a filmiparról beszélsz, 50-100 emberes pipeline-ról, én mert 1 machinás 1 emberes munkáról. Azért ott más.
8k, hát ahhoz meg már olyan szintű gép meg tárhely meg memória igény párosul, ami jelenleg nekem sincsen sajnos. Most akarom lecserélni a videokártyám egy gts 450-re, ja amúgy eladó az ati radeon hd 4670-em, itt a fórumon 12-ért, egyébként inkább 14:)
Ja igen, a csere lényege az lenne, hogy végre kipróbálhassam a mari-t. Azóta csorgatom rá a nyálam, mióta az első cikkel elolvastam, aztán jöttek ki róla videók, pl az fxguidetv-n volt egy bemutató, hogyan használta weta a kingkong-ban, és ahhhh, hát baromi jó!
amúgy nem mondtam hogy a lodnak nincs értelme textúra esetében, van annak bőségesen. A modell lod-nak is van, de egy snitten belül szerintem nagyon ritka az, amikor váltani kéne, és nem is vagyok híve a váltásnak, mert ilyenkor jöhetnek elő az ilyen poping effectek, amikkel meg trükközni kell kompozitban, hogy eltűntesd. Vagy persze más megoldás is van rá biztos, én ott próbálkoznék először.