33675

• Tomsess
    Kijavítva a hiba. Full működőképes Feeble Files a CAT ASH KANE
  • Axon
    Na visszatértem a szabadságomról. Látom, hogy távollétemben 146 új üzenet született.
    Nekiállok és végigolvasom :-)
  • Tomsess
    OK. Akkor amint lent lesz szólok
  • IMYke2.0.0.0
    Tesztelni csak kód ellenében tudsz majd. Szólj, ha letöltötted a TLJ HUN-t és tényleg lesz időd a RENDES tesztelésre!
    Ha igen, máris küldöm a 10 telepítő kódból a megmaradtat.
    !!! A hibákat pedig ebbe a topikba [lehetőleg képpel is] - hogy mindenki lássa - és nekem e-mailben.

• Tomsess
    Hello. Bocsesz,de időközben átléptem korlátlan netre és még nem kapcsolták be, viszont a régi már OFF így régen voltam és még egy ideig így lesz. Az üzikra válaszoltam és a kéréseket a 7végén teljesítem. A tesztelésnek meg nekilátom amint lejön, csak az lenne a kérdésem, hogy most ha pl vmi hibát találnák akkor kinek jelentsem?
  • reaper4
    1000 hála és köszönet annak aki feldobta a myst 4 hun-t!!!!!
    ez az első myst játék amivel játszok és el vagyok bűvölve :)

még 1x ja és: :)
  • MerlinW
    Megvan, köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Privik mentek M.A.D., szotyimotyi és MerlinW!

• MerlinW
    Jaja.
    Kocka 1
    Kocka 2: Hypercube
    Kocka 3: Cube Zero - ez a rész az első részben szereplő csapat előtti csapat élményeit mutatja be, de itt az irányító központ szemszögéből:)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi!
    A telepítő is, a magyarítás is tesztanyag - a végleges sokkal profibb lesz, ígérem :)

• kirol
    Mivan? Akkor van Kocka 1, Kocka 2 és végül a Kocka 0,ami Kocka 3?
  • via_mala
    Nekem az installer lefutott. Két észrevétel:
    1. Az üdvözlő képernyőn a textbox fölötti szöveg harmadik sora nem látszik.
    2. A telepítő végén és a readme.rtf-ben TLH TEAM van TLJ TEAM helyett.

(A képernyőm 1024x768-as felbontásra van állítva.)
  • MerlinW
    Anno Kocka 1 nekem sem tetszett, majd a Kocka 2-be beleszerettem, és akkor értettem meg, hogy az 1-2 értéke a full egyszerü, misztikus klausztrofóbia-érzés. 0 gondolkodás, csak beleélés:)

A 3. rész (Zero) meg olyan film, hogy semmilyen. Aki kíváncsi mivel magyarázzák a készítők at előző 2 részt, az megnézi. Aki nem nézi meg, az sem marad le semmiről.
    Egyébként a 2. rész végén levő szpojler bőven elég hogy megértsük.
  • MerlinW
    Prey: FPS (Smint Shooter:)) Egyébként Prey idén a legjobb FPS. Tele új jópofa ötletekkel, nem annyira lineáris, mint ami mostanában divatos. Szellem/Fizikai létes logikai okosságok is jopofák. Illetve a szobapörgetéses/portálos megoldások. A 3DRealms-es hülye poénokról ne is beszéljünk:)

Deus Ex: FPRPG - Deus2, System Shock, Morrowind, Oblivion, stb - tehát egyetlen közös pontja az FPS-sel hogy First Person:)
  • via_mala
    Nézd meg a Kocka 0-át, az próbál magyarázatot adni a kérdésekre. Mondjuk éppen ezért nem olyan jó, mint a Kocka 1-2...
  • takysoft
    újra kitömörítve. jók a fileok, megy a chkdsk. storno minden, amit írtam-
  • takysoft
    nem, csak a darkstone magyaríás miatt kérdezem.:DDD

Amúgy elsőre(meg másodikra) nem sikerült feltenni a TLJ magyarítást....
    ez MÉG lehet badsector hiba is.
    másodikra nem a játékra raktam, hanem külön könyvtárba.
    a global\xarc\
    0002,0602,0802 fileok olvashatatlanok. mondom, lehet bad sector. kitomorítem újra, ha akkor is hibásak, akkor nem hibásak, megy a chkdsk.

amúgy az eredeti 0002.bbb stb. fileokkal se megy, de ez még mindig lehet a hülyeségem is.

Következőnek felrakom előtte a patchet... bár mintha az install azt mondta volna, hogy nem kell..
  • kirol
    Pl. Astrum InstallWizard 2.01.
  • kirol
    Na megnéztem a Kocka 1 -et, amiről a múltkor beszéltetek.
    Hát egy problémám van csak vele, hogy nincs benne történet. Elindulnak kifelé és cső.
    Itt ugye felvetődik a kérdés, hogy kerültek oda, miért, meg ilyen apróságok, de még halvány lepkefingnyi utalás sincs sehol.
  • kirol
    Hekkeli akarsz?
  • takysoft
    Imyke: milyen installer progival csináltad(csinálod) a magyarításaid telepítőjét?
    adj már 1-2 jó kis tippet.
  • szotyimutyi
    Nekem jó pár napig nem volt netem, most olvasom. Szívesen jelentkezek tesztelni, ha lehet.Ha nem késő a jelentkezés.
  • _Atti_
    tisztában vagyok a helyzetével :)

csak szerintem egy békatalpnak több köze van vizhez meg úszáshoz mint hiányzó lábakhoz :) én a flippert mindig is amolyan jelzőnek fogtam fel ami a mesterkedésére utal( ugyebár hacker)
  • IMYke2.0.0.0
    Én mindig, minden játékot Full telepítéssel használok, ha lehet.

• IMYke2.0.0.0
    Trükkmester nem hangzik rosszul - valóban vagánykodik a nevével.

A TLJ telepítése full lehet, evidens - bár nem próbáltam ki minimál telepítéssel, lehet, hogy a videok nem is kellenek a gépre, hisz a magyarítás amúgyis felteszi azokat, csak kérdés, hogy akkor a magyarított videok játszódnak-e le, vagy a lemezről hívja be a filmeket...
    Erre [is] kell a tesztelés :))))
  • takysoft
    más: leszedtem a Pray-t. úgy vágytam már vmi jó kis FPS-re... hát nem kaptam meg.
    1: a crack akkora szar, mint állat. Infojában azt írják, hogy a Razor1911 crack szar, a reloaded meg a tuti. nekem 2 percenként fagyott. Razor crack-el meg ment mitn az álom. (pedig a Reloaded info szerint ez nem is crack, hanem a kiadás előtti utolsó exe file, amiben nincs védelem. nekem mind1.

2: gyakás hentelás hátán... ennél már talán csak a Doom, meg a Serious Sam volt szarabb...(nem nagyon FPS-ezek). Ha beledöglenek se tudnak kiadni egy igazi jó kis FPS-t??? mint a Deus Ex?
  • takysoft
    Ha már mindenképp fordítani kell, akkor a "trükkös" szó nekem bejön.
    talán "Trükkös Parázs"
    a szeret viccelődi a nevével, pl Flippster(Trükkmester)
    ha a burns-el is viccel, akkor esetleg parázsik.
    mit szóltok?

Na a fontosabb téma:
    A magyarításhoz full install kell, vagy normal(abba nincsnek benne a videók)?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem véletlenül lett "Csúszóláb" - a srác egy ún. AntiGrav-székkel tud csak közlekedni, ami a föld felett lebeg. Mivel eléggé fusi a széke, ezért csak a szűk mozgásteret nyújtó "lakásában" használhatja.
    April-től - az alku fejében - azonban kap egy szuper AntiGravitációs egységet, amivel bizony a széke bárhol képes mozogni... vége tehát a "csoszogásnak".

• IMYke2.0.0.0
    Akkor érdemes végigjátszanod a magyarítással a TLJ-t... választ kapsz erre is.
    Persze, még agyalhatunk rajta és a véglegesben módosításra is kerülhet.

• _Atti_
    szerintem itt a flipper semmilyen párhuzamot nem von az igazi jelentésével..szerintem olyasmit akar kifejezni mint 'trükkös'
    mert szerintem inkább cselekményes hangzást kap flip-> flipper
    ha burned flipper lenne akkor ugy tényleg a főnévi jelentését nézném.

A burns meg simán névnek illik be..lehetne Trükkös Burns pl
    nemtom hogy ez a burns mennyire akar szóviccezni a Burn-el bár az ugy 'éget' abból nekem jobban az jön le hogy 'égető' mint 'égő'.
  • IMYke2.0.0.0
    Én sem akartam lefordítani, de April naplójában lesz egy bejegyzés, ami maitt azonban - ott mindenképp - kényszerűen fordítanom kellett --- átkerült a főszövegekbe is.
  • takysoft
    Égő csúszóláb... nem tetszik.. de nem tok jobbat...
    de talán az eredeti.. vagy nemtom
    olyan bizonytalan vagyok...
    vagy mégsem?
  • takysoft
    Remek!
    szedem is a teszt verziót, privit megkaptam, kösznöm.
    Fraps is leszedve.

Amúgy lineáris, teljesen.
    Csak 2 helyen van választási lehetőség:
    -dolgozni, vagy hazamenni
    -randi, vagy buli

itt meg ugye előtte mentés, azt lehet próbálgatni. a story eztutáni része nem változik tőlük.
    max 10 percet kell újrajátszani.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és a legfontosabb: Ez nem végleges, ez egy nyers tesztváltozat. Tessék KRITIZÁLNI! Bőven farigcsálhatjuk, kényünk-kedvünk szerint. A dialógusok 99,9%-ban szószerintiek, csak néhol kellett a magyar szóhasználat és a poénok miatt - FACT = SZHT = Szabad Hozzáférésü Terminál pl. - rövidítenünk, vagy bőbeszédűnek lennünk.
    Jó példa erre majd az említett SzHT hírei. Azt én fordítottam, s igyekeztem átültetni az angolban is meglévő szóvirágokat a magyarba.

S épp ezért lett lefordítva Burns Flipper neve is - a lebegőszékes pasié, aki segít Aprilnek hamis igazolványt szerezni és a térképet is megfejti. Égő Csúszóláb lett... [nincs is lába ugye...]

• IMYke2.0.0.0
    Otthonról felteszem majd a fordítási szótárunkat is a magyarítás mellé, hogy lássátok, mit miért fordítottunk úgy, ahogy.
    Crow nálunk Varjú.
    Egyetlen dialógusban lesz ez másként, amikor April és Varjú a madárra aggatott név értelmén agyalnak - via_mala nagyszerű fordítása! - ott majd egyszer látni fogjátok simán a "Crow"-t és vissza-visszatér a "Crowboy" kifejezés is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, akkor a még meglévő 7 helyre lehet pályázni - ugyanis 10 kódot generáltattam és építettem bele a telepítőbe.
    A tesztelés a mai naptól indul és augusztus - utánanézek - 13-ig, vasárnapig tart.
    Hétfőn már a full - viszonylag hibátlan - verziót szeretném feltenni a netre.

* MerlinW-nek félreteszünk egyet.
    * Kirol: 16 napod lesz rá. Nem kell 24/24 órázni felette, ha elakadsz segítünk.
    A lényeg, hogy szőrszálhasogató légy és figyelj, játssz vele!
    * M.A.D.: természetesen jöhetsz te is! Otthonról - délután 2-től vagyok otthon - megy a kód, letöltés a Ketteskén.
    * Axon:?
    * Atomreaktor:?

A TLJ lineáris kalandjáték. Épp ezért, néhány dialógus választási lehetőségénél nem lehet megnézni már az alternatívákat. Ehhez kell minél több játékos, aki esetleg mást választ, s így fény derülhet a hibákra...
  • M.A.D.
    Rég szóltam. Esetleg én?
  • kirol
    Na, most már jó a gépem, így ilyen akadály nincs.
    Viszont bevallom, én még nem játszottam eddig vele, és nem szeretném végigjátszás alapján végigvinni a szűk időkorlát miatt.
    Így nem tudom garantálni, hogy x nap alatt végig tudom vinni a játékot.
    Ez a problémám.
  • Ersiman
    Köszönöm, este már kezdem is a játékot!
  • MerlinW
    Én maximum Aug 7-től tudok tesztelni, akkor jövök haza nyárból. Maximum valaki dob egy játékmentést és onnan nyomom tovább, vagy újranézem az elejét, majd eldöntitek:) Végülis marad rá egy hetem, akár végig is tolhatom, alaposan.

Majszolok, ha hazajöttem:)