The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
És tényleg. Jól jött volna mikor még nem tudtam angolul...😊

Egyébként Kirol, nemtom mérnem tecc a játék. Szerintem igazi klasszikus P&C.
Másik hasonló a Nightlong. Aztat is nagyon szeressük😊

Más. Szabad munkaidõs perceimben végigtoltam háromszáznyolvankilencszedszer is a Day of the tentacle-t😊 Már rutinból megy az egész, de nem unom. Egyszerüen félelmetes játék😊 Scumm-nak meg vörldpísz az smooth-ért😊

[merlinw.org]

MerlinW
hm, azt befejezték? Utolsó infoim szerint csak félkész állapotig jutott el... hmhm, inkább meglesem magam😊

[merlinw.org]

Sanitarium
Bár nem az én érdemem, feltettem a Sanitarium magyarosítását<#smile>
Hátha valakinek az is kell <#nevetes1>
kirol
Nem azt mondtam, hogy az akció, hanem "inkább már akció", mert hát nem egy Syberia a játékmenet, hanem sok akciójelenet van benne, na de az így volt szuper. <#vigyor3>

Atomreaktor
külsõ nézetes legyen, jó izgalmas történet és megfelelõen szép grafika

ez mind igaz Sanitariumra is😉
na mindegy ez a jó benne, mindenkinek más tetszik és ez fontos.
jah és fahrenheit nem akció😊

serito
Köszi a Harryt holnapra leszedem, ha mégsem sikerülne sikítozok.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

IMYke2.0.0.0
Valamibõl finanszírozni kell az SG fenntartását is... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Látom az én csillagomat is leszedték. Pedig az a szerkesztés funkció jó vólt, nem tudom miért kell hozzá VIP tagság.

Régi válaszodra kérdezek 😄 Most akkor vmi gond volt az Amerzone 3.CD-jével?

Nemtom,de sztem a Delaware St.John 2 is törölhetõ,mert már rég fent van és sztem aki akarta letöltötte.De elõször kérdezzük meg a többieket.-)

takysoft
nekem is megvan, ha valaki elakad(nem valószínû), akkor tudok segíteni...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Most látom, elvették a csillagomat, így nem tudok többek közt szerkeszteni.<#csodalk>

kirol
Hát nekem nem igazán jött be a Sanitarium.<#szomoru2>
Nem tudom miért, de ez van.

Nekem az olyan játékok tetszenek, mint pl. a: Syberia, Black Mirror, Broken Sword, NiBiRu, Still Life stb (Pl Fahrenheit, ami inkább már akció ugyan).
Vagyis külsõ nézetes legyen, jó izgalmas történet és megfelelõen szép grafika, ami a felsoroltkanál pont jó (tökéletes), nem kell Unreal Engine 9 -es motor, de rájöttem, hohy nálam igen is kell egy bizonyos grafikai színvonal is a jó kalandjátékhoz.

Cska mostanában nem igazán jött ki olyan, amivel még nem játszottam.
Remélem a Paradise, ami köv hónapban jön jó lesz.

Axon
Jócskán túlléptük a 10 gigás határt a szerveren, így hatalmas önkényes törlést rendeztem. Letöröltem a Narnia-t is. Így most pont 10 gigánál vagyunk, ne töltsetek fel addig semmit a szerverre, amíg nem törlünk megint valamit.

Közben felért a Harry Potter 4 is, töltögessétek szaporán lefelé :-)

Atomreaktor
köszi😉 prószálom is

Feltettem a Bone : Out from Boneville CRACK-et a szerverre.Ott van az is,hogy honnan kell letölteni azt a TRIAL-t amivel mûxik a crack .-) Jó szórakozást hozzá...

kirol
Köszi mégegyszer!
Nagyon rendes vagy.<#worship>

MerlinW
Mplayer is használ kodekeket😊 Lesss csak bele az /usr/lib/win32 dir-be😊
Ill az www.mplayerhq.hu -ra

Mondjuk én Xine-t használom. Mplayert csak DVD nézésre.

[merlinw.org]

MerlinW
otthon nekem is 2 megásom van😊

[merlinw.org]

MerlinW
Sanitarium fent van..😊

Közben olvasom h már táergytalan😊 Mind1 ott van, ha nem kell törlitek😊

[merlinw.org]

Axon
Azért kíváncsi vagyok mit tudna kezdeni a Linux-os gépemmel :-)
Egyébként köszi a figyelmeztetést, sajnos sok koleganõm levelezik itt a szó szoros értelmében "észnélkül".

Oka..nekem mindegy 😊 Egyébként beszereztem a Bone : out from Boneville-t,ha kell majd kinek tudom ajánlani,honnan lehet letölteni.-)

Most kaptam mail-t egy elég érdekes üzenettel.Lehet,hogy csak kacsa,de inkább figyelmeztetlek titeket is :

"Szia!

Ha egy olyan E-mailt kapsz azzal a címmel, hogy az - "Élet
szép". pps -
semmi képp se nyisd ki...!!!
Sõt azonnal töröld ki !!!
Ez egy Új vírus ami szombat óta van jelen.
Ezt a figyelmeztetést az egyik barátom közvetlenül a
Microsoft-tól és a
Norton-tól kapta.
Az Aol már próbálta kitörölni, letiltani de az antivirus
software képtelen
elpusztítani....!
Ha kinyitod mindent elvesztesz a PC-drõl és a küldõ személynek
hozzáférése
lesz a nevedhez, E-mailedhez, jelszavaidhoz.

Küld el ezt a figyelmeztetést ismerõsödnek, barátaidnak !!!

Mesy"

mandm
Azért nem elég, ha azt írja vannak kodekek. Van ott még renderelési lehetõség is, azt is próbáld ki!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

kirol
Közben sikerült is megszereznem (elhozzák majd nekem), úgyhogy nem kell mégsem felraknod, de azért köszi szépen.<#wave>

Axon
Ezt az irígy bandát.... :-)

serito
Köszönöm, hogy engem is irigyel valaki.<#eplus2>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ezzel én is így vagyok. Az otthoni gépem, még csak hírbõl sem ismeri a vírusokat, mivel nincs netem, csak melóba. Ha meg viszek haza adatot, akkor elötte átnézem vírusellenõrzõvel. Viszont az otthoni gépemen 2-3 havonta új a win, mert valamelyik játék mindíg kinyírja. De ez nem gond 1-2 óra alatt renbe szedem.
Ja a filmet meg köszi, töltöm, és ha megvan jelzem.
Holnap du. kezdem letölteni, már látom 150MB felért.<#worship><#merges2>

kirol
Akkor én meg irigyellek téged! Jó?<#nyes>

serito
Ez nagyon brutális még jó, hogy a vinyók nem bírják ezt a tempót, különben az nem lenne min aggódnod letöltéskor, bár így sincs. Csak más szerverek sebessége szab határt a letöltési sebességednek.
Ilyet akarok én is!!!!
Most irigyellek, nekem csak sima 2Mbit/s adsl-em van.

kirol
Köszi, de ha MerlinW felrakja, az jobb lenne, mert onnan tuti jól jön lefelé.<#vigyor>

Axon
Van egy Gspot codec analizálóm. Bármelyik filmet is teszem be neki, azt állítja, hogy a gépemre a szükséges video és audió codecbõl 4-5 is van telepítve, úgyhogy minden totálisan F@sza... szerinte. Hang mégsincs. Most feltettem a Klite 2.69-es kodek csomagot. Mostmár végre van hang....
Eddig a 2.29-es volt fent... na mindegy.

Axon
Kipróbáltam Linux alól az Mplayer-el, ami köztudottan nem használ kodekeket. Tökéletes a kép és a hang is .... no comment.

Axon
Biztos, hogy maradni fog még egy jóideig, úgyhogy nyugodtan le tudod szedni.

Axon
Ok! Mindjárt indítom a feltöltést.
Egyébként hazavittem az összes filmet és néhánynál nem volt hang. Gondolom kodek probléma. Mondjuk az otthoni gépemen egy jó másfél éves kodekcsomag vant fent :-)
Hihetetlenül stabilan mûködik rajta minden így sosem piszkálom. Mondjuk nincs rajta internet így nincs is ami szétcsessze (spyware, stb.)

MerlinW
Sanitariummal ne törödj, azt feldobom holnap reggel.

[merlinw.org]

Majd felteheten a Sanitariumot,de van egy jó torrentem is ahonnan én töltöttem le ha kell.Nekem is gond volt vele.Úgy 5 percenként kilépdesett a játékból szal 200*szor el kellett úja indítanom,de végigvittem 😊
Axon : majd próbálkozok még az Amerzone-al,de légyszi ne szedjétek még le mert csak 7végén tom folytatni.A 3.CD-nél fejeztem be a letöltést.
Jah meg feltettem az Atlantis 1.CD-jét szal lehet tölteni most már akinek kell .-)

???

Atomreaktor
😊))

?

takysoft
2CD-s Longest Journey!!!!! ezt akarja a nép!!!!!!!!!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
<#wave>

MerlinW
ha lenne olyan vinyo, és csak én használnám a netet, akkor 1GBites az ~128 MB/sec adatforgalmat tud bonyolítani.

[merlinw.org]

MerlinW
egyetemi cucczos😊

de korlátozom 10-15Mbyte/secre (kb 100MBit), különben nem lehet mást csinálni a géppel😊

[merlinw.org]

kirol
GBit <#csodalk>
Az aztán hasíthat.<#nyes>
1Gbit az hány Mbit? 1024?

Atomreaktor
Van hozzá magyarítás, a játék pedig nagyon nagyon jó, erõsen ajánlott!! Nekem ment simán XP-n, nem tom már hogyan😊 asszem elég volt neki egy sima kompatibilátás mód váltás, de már nem emlékszem😞

serito
Az már üvegkábel, vagy bérelt vonal nem?

serito
Csak egy kérdésem van a filmekkel kapcsolatban hozzád.
A Harry Potter 4-et fel tudnád-e tenni nekem a szerverre, mert a múlt héten megszünt a szerver ahonnan szedtem le a filmeket, és a Harry-t már nem tudtam leszedni.
Azt írtad, hogy neked sikerült leszedned. Ha lehetséges, és a többiek sem haragszanak meg, megkapahatnám ezt a filmet a szerveren keresztül, és többet nem szólok film ügyben.
Elõre is köszi, de ha nem megy az sem gond.

MerlinW
Köszi, gyors(1GBit) nettel vagyok melóban megáldva😊

Én végigtoltam XP SP1, win95 kompatibilis modban, nem volt vele baj.

[merlinw.org]

via_mala
Nekem is megvan, ha kell besegíthetek a feltöltésben. Emlékeim szerint elindult XP alatt is, de kb. 10 másodpercen belül kidobott, úgyhogy még nem tudtam kipróbálni, pedig anno a rippelt változattal elég sokáig eljutottam, és valami eszement (szószerint <#vigyor1>) hangulata van.
Azok a sikolyok a kezdõpályán, meg a mélybezuhanó dilinyós hangja a mai napig a fülembe csengenek.
Nálatok milyen trükkel fut XP alatt a Sanitarium?

Ja és köszönöm az Amerzone-t szotyimutyi-nak, meg akinek még kell.<#worship>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%