The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként Kirol, nemtom mérnem tecc a játék. Szerintem igazi klasszikus P&C.
Másik hasonló a Nightlong. Aztat is nagyon szeressük😊
Más. Szabad munkaidõs perceimben végigtoltam háromszáznyolvankilencszedszer is a Day of the tentacle-t😊 Már rutinból megy az egész, de nem unom. Egyszerüen félelmetes játék😊 Scumm-nak meg vörldpísz az smooth-ért😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Bár nem az én érdemem, feltettem a Sanitarium magyarosítását<#smile>#smile>
Hátha valakinek az is kell <#nevetes1>#nevetes1>
ez mind igaz Sanitariumra is😉
na mindegy ez a jó benne, mindenkinek más tetszik és ez fontos.
jah és fahrenheit nem akció😊
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nem tudom miért, de ez van.
Nekem az olyan játékok tetszenek, mint pl. a: Syberia, Black Mirror, Broken Sword, NiBiRu, Still Life stb (Pl Fahrenheit, ami inkább már akció ugyan).
Vagyis külsõ nézetes legyen, jó izgalmas történet és megfelelõen szép grafika, ami a felsoroltkanál pont jó (tökéletes), nem kell Unreal Engine 9 -es motor, de rájöttem, hohy nálam igen is kell egy bizonyos grafikai színvonal is a jó kalandjátékhoz.
Cska mostanában nem igazán jött ki olyan, amivel még nem játszottam.
Remélem a Paradise, ami köv hónapban jön jó lesz.
Közben felért a Harry Potter 4 is, töltögessétek szaporán lefelé :-)
Ill az www.mplayerhq.hu -ra
Mondjuk én Xine-t használom. Mplayert csak DVD nézésre.
[merlinw.org]
Közben olvasom h már táergytalan😊 Mind1 ott van, ha nem kell törlitek😊
[merlinw.org]
Egyébként köszi a figyelmeztetést, sajnos sok koleganõm levelezik itt a szó szoros értelmében "észnélkül".
"Szia!
Ha egy olyan E-mailt kapsz azzal a címmel, hogy az - "Élet
szép". pps -
semmi képp se nyisd ki...!!!
Sõt azonnal töröld ki !!!
Ez egy Új vírus ami szombat óta van jelen.
Ezt a figyelmeztetést az egyik barátom közvetlenül a
Microsoft-tól és a
Norton-tól kapta.
Az Aol már próbálta kitörölni, letiltani de az antivirus
software képtelen
elpusztítani....!
Ha kinyitod mindent elvesztesz a PC-drõl és a küldõ személynek
hozzáférése
lesz a nevedhez, E-mailedhez, jelszavaidhoz.
Küld el ezt a figyelmeztetést ismerõsödnek, barátaidnak !!!
Mesy"
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ja a filmet meg köszi, töltöm, és ha megvan jelzem.
Holnap du. kezdem letölteni, már látom 150MB felért.<#worship>#worship><#merges2>#merges2>
Ilyet akarok én is!!!!
Most irigyellek, nekem csak sima 2Mbit/s adsl-em van.
Eddig a 2.29-es volt fent... na mindegy.
Egyébként hazavittem az összes filmet és néhánynál nem volt hang. Gondolom kodek probléma. Mondjuk az otthoni gépemen egy jó másfél éves kodekcsomag vant fent :-)
Hihetetlenül stabilan mûködik rajta minden így sosem piszkálom. Mondjuk nincs rajta internet így nincs is ami szétcsessze (spyware, stb.)
Axon : majd próbálkozok még az Amerzone-al,de légyszi ne szedjétek még le mert csak 7végén tom folytatni.A 3.CD-nél fejeztem be a letöltést.
Jah meg feltettem az Atlantis 1.CD-jét szal lehet tölteni most már akinek kell .-)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
de korlátozom 10-15Mbyte/secre (kb 100MBit), különben nem lehet mást csinálni a géppel😊
[merlinw.org]
A Harry Potter 4-et fel tudnád-e tenni nekem a szerverre, mert a múlt héten megszünt a szerver ahonnan szedtem le a filmeket, és a Harry-t már nem tudtam leszedni.
Azt írtad, hogy neked sikerült leszedned. Ha lehetséges, és a többiek sem haragszanak meg, megkapahatnám ezt a filmet a szerveren keresztül, és többet nem szólok film ügyben.
Elõre is köszi, de ha nem megy az sem gond.
Én végigtoltam XP SP1, win95 kompatibilis modban, nem volt vele baj.
[merlinw.org]
Azok a sikolyok a kezdõpályán, meg a mélybezuhanó dilinyós hangja a mai napig a fülembe csengenek.
Nálatok milyen trükkel fut XP alatt a Sanitarium?
Ja és köszönöm az Amerzone-t szotyimutyi-nak, meg akinek még kell.<#worship>#worship>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%