The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
nem barmol szét, nem lassít, és nagyon jó funkciói vannak.
Már használom vagy 3 éve, semmi bajom vele.
ez a leggyorsabb codec ami a neten található, lassú gépekre is ajánlott, mégis szép.
A teljes telepítõje (legújabb verzió) is csak 3 mega.
sajna a weblapon sosem a legújabb van fent.
a legújabb asszem a 2005.12.21-es verzó
letölthetõ például innét.
lejátszás közben alulra ikonokt tesz be az óra fölé, ott lehet beállítani sokmindent.
TIPP: alapból beikszeli installkor a hang normalizálást, kapcsold ki. csak akkor normalizálj, he tényleg kell..
szívvel lélekkel ajánlom mindenkinek, ellentétben a sok Nimo, meg Ace 60megás kodekpakkokkal, amit telebasztak mindenféle Morgan multimédia fagyasztós teszteletlen szarral...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Viszont a dvd -lejátszóknál be lehet kapcsolni az infót, és írja a kép/hang tulajdonságait. És pl. Intervideo/PowerDVD a hangot stereo -na kírja, ugyanazt az avi -t meg a Nerovision 6ch -nak. (És ez a valós, mivel 6 hangcsatorna van rajta.)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szerintetek, hogy lehet ebbõl normális méretû DVD-t csinálni?
Az jó, ha VirtualDUb-val kiveszem a hangot a TMPGEncoderrel, meg a hangot, majd a hangot átkonvertálom sima stereóba, és összeillesztem?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már csak egy jó betûtípus kellene.
Ja mégsem, a kívánt film jó lett, csak most meg a többi stereo avi alatt nincs beszédhang. Mindjárt felkötöm magam.<#falbav>#falbav>
Azóta pedig - most ha hiszed ha nem - 3 (?) codec van a gépemen:
DivX 6
Xvid
Codec25(ez vegyített)
És minden megy.<#vigyor3>#vigyor3>
A K-Lite -ot profik állítják össze, kis milliárd teszt után teszik netre. Érdemes a hivatalos honlapon is olvasgatni a témában. Ronda, de finom.
Nekem immáron 4 éve semmi problémám nem volt a K-Lite -tal. Olyan játékok is röhögve elindultak nálam, melyek híresen kényesek voltak a video codecekre a megjelenésükkor: No One Lives Forever 2, Colin McRae Rally 3 és 4
Csak röhögtem azokon - hú, de gonoc - , akik szenvedtek az ACE-szel, meg a maguk által "hú, én csak 3 szükséges codec-et teszek fel és minden film fut nálam frankón, mert én vagyok az überfasza felhasználó"-stílusban felrakott fájlokkal... <#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
nekem a 2 cd-s kellene... ha valakinek megvan, fel tudná teni a serverre?
Ilyet találtam, ebbõl elég a legalsó ugye?
* K-Lite Codec Pack 2.67 Basic [ BetaNews ]
* K-Lite Codec Pack 2.67 Standard [ BetaNews ]
* K-Lite Codec Pack 2.67 Full [ BetaNews ]
* K-Lite Mega Codec Pack 1.47 [ BetaNews ]
Ez van nálam beállítva jelenleg is. Hangkártyám: Creative SoundBlaster LIVE! 5.1
Te ki is próbáltad és ment?

Adott egy megtekinteni kívánt audiovizuális anyag a következõ paraméterrel:
Audio Format ...... 6CH AC3 + Felirat
Na és én ezt szeretném megnézni 5.1 -ben és felirattal.
Eddig nekem csak ez sikerült:
~ Nero ShowTime : 5.1 -el lejátsza, de feliratot nem tud
~ Intervideo, PowerDVD fel sem ismeri az 5.1 -et, csak sztereót lát, viszont tud feliratot.
Na ennek a két dolognak kellene nekem a kombinációja.
Valaki ötlet?
Mert nekem kéri a harmadik CD-t... arrol volt szo, hogy 2 CD-s...
igaz usb ebben nincs, de innen találtam egy hivatkozást ami lehet jó lesz, csak ott azt írják, hogy csak az angol verzióval mûködik. mindegy, megpróbálom😊
Pedig sztem ez lehet az: "Fixed bug "USB Diagnostic Device", remélem nem fog kiakadni😊
A csomag nem tartalmazza a legfrissebb DirectX-et és a Media Playert, csak az egyéb rendszerközeli fájlok frissítéseit. A csomag egyszerûen eltávolítható a Vezérlõpultból. A frissítések a következõk:
több, mint 90 db javítás
256 színû tálca (szebb ikonok stb.)
Javított, gyorsabb töredezettségmentesítõ
Nagyobb tudású jegyzettömb
Optimalizált lapozófájl
Továbbfejlesztett WDM/USB támogatás
Windows Scripting Host 5.6 (Build 8825)
DCOM98 1.3
Visual Basic 6.0 SP6 runtime library
Visual Basic 5.0 SP2 runtime library
Visual C++ 6.0 SP6 runtime libraries
Microsoft VC++ runtime fájlok
Windows 2000 színséma
512 MB-nál több memória biztos kezelése
Telefonos hálózat 1.4
Micorsoft Installer 2.0
Windows ME ikonok
Számos optimalizáció és tweak
Frissített unicows.dll
Internetes mappák és HTML frissítések
Egyéb javítások
Változások a 2.0 RC1-es kiadás óta:
4 új biztonsági frissítés.
Újraindítással és a telepítõvel kapcsolatos problémák javítva.
A USB-s meghajtók támogatását ismeretlen okokból kivették a csomagból.
Mint fentebb olvasható, ez a nem hivatalos szervizcsomag eredetileg a Windows 98 SE angol változatához készült, de telepíthetjük magyar nyelvû rendszerünkre is, a javítások mûködnek. Néhány felirat azonban angol nyelven jelenhet meg ezután, valamint a hibátlan mûködés sem garantált.
Hivatalos oldala
Régebben, a HardwareOC oldalán lehetett róla olvasni.
Utánanézek.
98-hoz létezik SP? Ha igen az fent van?
Mi a probléma?
torrent, emule szintés semmi.
havernak kéne a Deus Ex PS2-s változata.
Az neve, hogy Deus Ex: The Conspiracy.
Ha tud róla vki vmit, akkor please segítsen.
köszönöm.
Olvastam itt valami szerverrol.Erre ti raktok fel kalandjátékokat? Lehet róla tölteni?Ha igen,akkor mi a címe,mert érdeklene engem is.
Elõre is kösz!
akkor lenne még egy.... "Egypt III" ismeri valaki? szinkronosan jelent meg.
Panyi szerint legalábbis
Leszednétek nekem innen a DarkSeed 2-t? Már régóta ki akarom próbálni.
DC-sek nem néznétek körül ezügyben a hubokon?