The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem adhatom parancsba senkinek, hogy ezt használja, de láthatjátok, hogy csak baj van a többivel.
Okuljatok saját és mások hibáiból és térjetek meg az egy igaz letöltõ isten hívei közzé.... Ámen!
Komolyabb FTP-programok tudnak próbálkozni megszakadt le/feltöltés esetén is.
ÉRdemes körülnézni a nagy shareware letöltõ oldalakon. Honosítómûhely elõnyben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Bár ilyen "elég beteg írsá"-t amit nem bírtam tovább olvasni, már én is olavstam. Legutóbb a Kertész Imre féle sorstalanságot... :-)
Mindenesetre ráhajtok a neten és megpróbálom beszerezni.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Majd szolok, ha felert, addig ne toltsetek.. par napba beletelhet..
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
iletve meg egy
Christopher Lloyd mar azonnal felkeltette a figyelmem(Doki a Vissza a Jovõve c. filmben pl.)... na lesz nemi szaba idom, jatszom is vele.
UI: annyit mar tudok, hogy nem szereti, ha dosboxban 64MB memoria van beallitva, de 16-on elfut... remelem tudtam segiteni.
a sanitarium is maradjum, mert csak az elso cd van meg. thx
Én majd ha kell, akkor Toonstruck-ot tudok feltolteni. Nem sokat jatszottam vele, de jonak nez ki, es annyi boztos, hogy ritkasag...
majd szóljatok, ha kell... de elõre szólok, adsl-es vok, sokaig fog tartani😛
Lááítólag az a neve, hogy UFO, es egy ufo huzan le a foldre. Kiszáll a fölfönkívüli, ahol egy kacsacsõrû emlõs a mamájának hiszi. Próbál hazajutni.
Ennyit tudok, felismeri vki?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
http://www.adventuredevelopers.com/gamesdetail.php?action=view&gameid=27
😊)
http://www.caiman.us/scripts/fw/fadventure3.html
Én nem vettem észre különbséget a minõségben olcsó és drága lejátszóknál, csak a szolgáltatásokban különböztek, de általában 1-2 hónap után már az olcsó készülékek is tudják ugyanazokat az ujdonságokat mint az olcsók.
Egyébként nem vagyok a témában egy guru.
3 Skulls Of The Toltecs aka 3 Koponya felért: 8:58-9:02
Én erõsen gondolkodok a Yamada DVX-6700 -on, esetleg Yamada MX 105 -ön.
Egyébként az egy DVD lrjátszónál nem alap, hogy szép a képe?<#conf>#conf>
Tehát ha nem veszek egy 50 rugós lejátszót, akkor nem lesz olyan a képem mint a PC -men?<#confused>#confused>
Én erõsen gondolkodok a Yamada DVX-6700 -on, esetleg Yamada MX 105 -ön.
Nightlongot, ha lehet, még ne töröljétek mert este kezdem szedni. Köszi!
pont most néztem desperados 2 elõzetest, na az is jónak tûnik, bár nem kaland, de vadnyugat😊 remélem a commandos szintet hozza.