The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Minden egyes tagtársdamnak már a kezdet kezdetén figyelmébe ajánlottam a FlashFXP programot mint egyedüli biztos (ezerszerkipróbált) fel és letöltési lehetõséget.
Nem adhatom parancsba senkinek, hogy ezt használja, de láthatjátok, hogy csak baj van a többivel.
Okuljatok saját és mások hibáiból és térjetek meg az egy igaz letöltõ isten hívei közzé.... Ámen!

MerlinW
FlashFXP pl

de total 6.5x ben valoban van folytatás, már ha támogatja a szerver

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A Total Commander FTP-zõ része nem a legjobb ilyen célra...
Komolyabb FTP-programok tudnak próbálkozni megszakadt le/feltöltés esetén is.
ÉRdemes körülnézni a nagy shareware letöltõ oldalakon. Honosítómûhely elõnyben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet folytatni.Megfogod F5 és ott van olyan opció,hogy Folytatás...én is a múltkor jöttem rá. Viszont nekem azzal van a gondom,hogy amikor feltöltök mindig megszakad.Ez nagyon rossz...mert fõleg csak éjszaka tudok feltölteni és van hogy reggelre azt veszem észre alig ment fel 20MB mert megszakadt fél óra után.Erre nincs megoldás?

Lord Myn
Na b*sszameg! Már bocsánat, a kifakadásért, de most értem haza és láttam, hogy megszakadt a feltöltés 730 megánál. Van olyan cucc, amivel lehetne innen folytatni a feltöltést? (Jelenleg TC-vel töltök fel, azzal nem lehet) Vagy el kell kezdenem újból? (Akkor sajnos, csak holnap vagy holnapután este tudom megtenni)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
zuppa, neked is köszi😊

[merlinw.org]

MerlinW
zuppa, köszi😊

[merlinw.org]

Axon
Fel is keltetted az érdeklõdésemet :-)
Bár ilyen "elég beteg írsá"-t amit nem bírtam tovább olvasni, már én is olavstam. Legutóbb a Kertész Imre féle sorstalanságot... :-)

Mindenesetre ráhajtok a neten és megpróbálom beszerezni.

Lord Myn
Elkezdtem feltölteni a 2CD-s TLJ-t, úgy van megcsinálva az ISO, hogy már benne van az 1.56-os patch is, úgyhogy nem kell külön letölteni.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Holnap nekikezdem töltögetni a cuccokat.Ne töröljetek már le semmit pls egy ideig.

takysoft
tekintve, hogy 3 gép vagy 1 hálózaton, ebbõl leaglább 1-en folyamatosan mmorpg megy, amikor meg nem, akkor is olyan lassú a net, hogy ihaj... na majd megdumálom barátnõmet, hogy maradjon a gép éjszakára, akkor talán 1-2 napon belül meglesz😛

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
ááá, köszi, már régóta keresem😉
pár nap??😊

takysoft
elkezdem felnyomni, azt majd lesz valahogy....
Majd szolok, ha felert, addig ne toltsetek.. par napba beletelhet..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
van hely? 970 mega kellen a Toonstrucknak

takysoft
ha van hely...

MerlinW
Jaja kérjük😊

Taky: Toonstruck is jöhet😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Nekem megvan a 2 CD-s TLJ, csak DVD-n (szóval egyben), ha kell akkor felrakom a szerverre.

takysoft
aki nem ismerne a jatekot: Egy review

iletve meg egy

Christopher Lloyd mar azonnal felkeltette a figyelmem(Doki a Vissza a Jovõve c. filmben pl.)... na lesz nemi szaba idom, jatszom is vele.
UI: annyit mar tudok, hogy nem szereti, ha dosboxban 64MB memoria van beallitva, de 16-on elfut... remelem tudtam segiteni.

takysoft
latom felefe szaguld a koponya.. remek!! maris szedem!!
a sanitarium is maradjum, mert csak az elso cd van meg. thx

Én majd ha kell, akkor Toonstruck-ot tudok feltolteni. Nem sokat jatszottam vele, de jonak nez ki, es annyi boztos, hogy ritkasag...
majd szóljatok, ha kell... de elõre szólok, adsl-es vok, sokaig fog tartani😛

takysoft
Sziasztok. Meséltek nekem egy játékról.
Lááítólag az a neve, hogy UFO, es egy ufo huzan le a foldre. Kiszáll a fölfönkívüli, ahol egy kacsacsõrû emlõs a mamájának hiszi. Próbál hazajutni.
Ennyit tudok, felismeri vki?

Igazából senki sem tudja ki az írója.Szal nem is érdemes errõl vitázni.Bár én még azt is elhinném,ha Lovercraft direkt írt volna egy mûvet amirõl nem tudhatják pontosra,hogy ki írta.Eddig akik véleményt mondtak róla,mind azt mondták,hogy egyikük sem volt képes végigolvasni mert úgy érezték beleõrülnek ha tovább olvassák.Elég beteg írás az szent<#vigyor2>

Utánnanéztem pontosan.Szal tényleg nem Lovercraft írta,de ebbõl merítette a történeteinek alapjait. Mondjuk ez a könyv úgy ahogy van misztikus.Netrõl letöltöttem vmit,de ezek szerint csak szórványa az eredetinek

via_mala
Ingadozó, 200-1000 KB/s közötti, átlagban olyan 600 KB/s-ra saccolom. (Viszont a feltölthetõ fájlméret is korlátozott, ezért darabolom mindig 5 MB-okra a feltöltéseimet, valamint nem tudok könyvtárakat sem létrehozni.)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Hát tudtommal Lovercraft mû.Bár én sem tom pontosan...mert sehol nem találni a neten olyan infót róla.Mindenhol csak az van,hogy ez valóságos könyv amit egy õrült arab talált és csak 2 példány van belõle(az eredetibõl).Egyik vmi könyvtárban eldugva a másik meg túl abban a Cthulhu-s világban.Nem kell százasnak venni,de tényleg sehol nincs olyan infó,hogy : Lovercraft legjobb mûve...mesterien keverte a reális a lehetetlennel stb. Ha vki tud vmit akkor mondja had legyünk okosabbak<#wink><#wink>

És a feltöltési sebesség akkor mekkora?

via_mala
Munkahelyi, de csak a feltöltés ilyen gyors a letöltést 74 KB/s-re korlátozták.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Atomreaktor
pedig volt már téma😉
csak nem úgy tûnik, hogy valaha is elkészülne😞

Ez is érdekes (én speciel errõl nem is hallottam).
http://www.adventuredevelopers.com/gamesdetail.php?action=view&gameid=27

😊)

Axon
Én a DosBox-ot használtam, úgy simán ment.

Ha unatkoznátok a munkahelyen (vagy akárhol). 😊) ha volt már a link, akkor sorry.

http://www.caiman.us/scripts/fw/fadventure3.html

Axon
A Necronomicont nem olvastam. Csak annyit tudok róla, hogy létezik és elég kis példányszámban adták ki. Szinte beszerezhetetlen. Ez az egy könyvem nincs meg a témában, bár ha jól emlékszem, akkor ezt nem is Lovecraft írta.

Axon
Nem hiszem, hogy túl sok köze lenne az árnak a képminõségnek a digitális technikánál.
Én nem vettem észre különbséget a minõségben olcsó és drága lejátszóknál, csak a szolgáltatásokban különböztek, de általában 1-2 hónap után már az olcsó készülékek is tudják ugyanazokat az ujdonságokat mint az olcsók.
Egyébként nem vagyok a témában egy guru.

MerlinW
kircsi a peccs, most már csak a 2cd-s tlj kéne😄

[merlinw.org]

A hardwired-en jól lehordták.Pedig sztem jó gém lesz...

Kösz szépen.Neked milyen neted is van,hogy ilyen gyors?<#worship>

kirol
The Longest Journey Patch 1.56

Patch 1.56

via_mala
Pierrot új játéka tavasszal: Jumurdzsák gyûrûje - Yoomurjak's Ring

Atomreaktor
3koponyát hogy lehet beizzítani xp alatt?

via_mala
AGON felért: 8:34-8:58
3 Skulls Of The Toltecs aka 3 Koponya felért: 8:58-9:02

Atomreaktor
kell kell😉

Nekem megvan a 80 Days film és játék is.Film magyar DVD-s változat.A játék meg nem olyan jó,de ha kell szombaton feltöltöm amennyit tudok belõle.Csak hely legyen elég..

Az kira.-) Nekem is kellene az összes mû,csaj hát nehezen beszerezhetõ meg drága is sajna.Viszont amint lehetõségem lesz beszerzem.Necronomicon-t olvastad?Én nem bírtam elolvasni...nagyon durva...<#falbav>

Kész szépen.Már jön lefele😊

kirol
Akkor ha tudsz valami okosat, szólj.
Én erõsen gondolkodok a Yamada DVX-6700 -on, esetleg Yamada MX 105 -ön.
Egyébként az egy DVD lrjátszónál nem alap, hogy szép a képe?<#conf>
Tehát ha nem veszek egy 50 rugós lejátszót, akkor nem lesz olyan a képem mint a PC -men?<#confused>

kirol
Akkor ha tudsz valami okosat, szólj.
Én erõsen gondolkodok a Yamada DVX-6700 -on, esetleg Yamada MX 105 -ön.

Lord Myn
Hali!

Nightlongot, ha lehet, még ne töröljétek mert este kezdem szedni. Köszi!

Atomreaktor
az jó lesz, már rég játszottam vele. jó kis game😉
pont most néztem desperados 2 elõzetest, na az is jónak tûnik, bár nem kaland, de vadnyugat😊 remélem a commandos szintet hozza.

takysoft
magyar felirat.. miért más is van?

via_mala
Pár saját szkrínsot a Sanitarium-ból:

Axon
Akkor ugyanaz a verzió mint az enyém. Én is csak a magyar felirtara gondoltam "magyar verzió" megjelölés alatt.