The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert most látom, hogy van egy demo (Created: 7/21/2005)
De azóta még ne mjelent volna meg?
a szövegen van a lényeg<#awink>#awink>
csak annyit kérek, hogy AMIKOR töröltök vmit, ezek kerüljenek fel.
3 koponyára fél éve várok, olvassatok csak vissza😄
Tök ráér midnegyik, most ugyse érek rá játszani.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Mert ezért hogy kommentálnak alatta, attól még nem kellene a duplájának lennie hosszban. (Mondom felirat idõzítése: 01:30:17,085 a vég, az én avi -m, meg 45:19, ráadásul 734 MB, igaz AC3 5.1 -es)
Már le is töltöttem, viszem haza a hétvégén ránézek, ha lesz idõm.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
kellene: 3 koponya, 2CD-s TLJ!!!!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
meg szép elmosások is vannak benne..
Pont 10 gigánál járunk a szerveren. Mindenképpen töröljetek valamit ha fel akartok tölteni a hétvégén.
Csak láttam, hogy a #12853-as beírásban Tomsess kért feltöltésre több dolgot is. Elõtte mindenképpen töröljetek. Szerintem a Harry Potter 4 film mehet a levesbe, ha már mindenki lehúzta.
Egyébként mindhárom játék 1 cd-s és a 3 koponya ráadásul 300 mega körüli ISO.
Különben nagyon szép film.Nem vagyok az a meghatódós fajta,de ez nagy hatással volt rám.Vhogy olyan jól összepasszol a csend/zene benne azzal a tartalommal amit mutat--meg azzal,hogy mit teszünk mi emberek ezekkel a gyönyörû élõlényekkel.Én meghajlok elõtte<#worship>#worship>
Kölcsönkértem <#ravasz1>#ravasz1> a Vándormadarak címû filmet, amihez a felirat 90 perces, erre a film csak 45 perces, és ahogy belekattintgattam, nem is beszélnek benne.
Ez miért lehet, ez csak valami bónusz lehet? Nem értem.<#wilting>#wilting>
Ha egy éves leszek, akkor kapok szerkesztést?
Ez még csak próba, nem igazán értek még a Ulead GIF Animator -hoz, ilyen sikerült egyenlõre.
Vagy ha vkinek meglenne a 3 Skulls of the Toltecs az kira lenne<#vigyor0>#vigyor0>
És most akkor leszedem,csak meddig lesz fent?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Kb. 1 órát játszottam vele, azalatt sikerült eljutnom a 3. fejezethez! Dejó!
Hogy lehet ebbõl képet lopni?
A felrakott magyarítás a félkész változat! Felrakjam a teljeset?
Nightlong: thx M!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
remélem eljön az idõ, mikor otthon is elterjed az olyan sebeségû net, mint neked van😉
Azért a patch-et köszönöm, kipróbálom, "ártani nem használ" alapon.
(Még 30 percig maradjon a Sanitarium 3.CD-je, thx!)
Nightlong: mondom, amint lesz hely töltöm.
[merlinw.org]
További kb. 1,5 óra alatt még 2x lépett ki a program, ez elég jó arány. Ezek a kilépések is átvezetõ mozi betöltésekor történtek, de másodjára már sikerült átjutni rajtuk.
Azért a pixelvadászat itt új értelmezést nyer, látom már, hogy a walkthrough.txt-nek is hasznát fogom látni.
A Nightlong: Union City Conspiracy-t én is szívesen látnám, tetszetõsek a screenshot-ok.
[merlinw.org]
A Norbi's quest immáron hagyományossá vált folytatása, ahol Norbi ezúttal az ellopott erõsítõje után nyomoz és közben meglepõ dolgokra derít fényt.
Hosszúság: hosszú (4 fejezet)
Nehézség: közepes / változó
Megjelenés: 2006.01.21.
Egyéb: elsõ komolyabb történetû Norbi sztori, nagyon sok újdonsággal, 6 féle befejezéssel!
Készítõk:
Laci: sztori, ötletek, feladványok, pályagrafika, karakterrajzok, animációk, zene
Roli: pályaszínezés
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A többit meg sem néztem mert nem szeretem ezeket az FPS kalandokat. Sokan dobálnak kövekkel, de emiatt nem játszottam soha pl egyik Myth-el sem... Így legalább nem tudom mirõl maradok le😊
[merlinw.org]
Amerzone
Atlantis
Sanitarium
Delaware
Real Myst
... ezekrõl pár szót. Pl ez a real myst ez a myst hanyadik része?
bárki bármit ír, nagyon szépen köszönöm.
UI: idõvel a TLJ 2CD-s verziója....