The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Magyar felirat választható.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
A 3 koponya az magyar verzió vagy az angol? Na meg kérdés, hogy takynak melyik kell?
Mindenesetre az alkönyvtárat megcsinálom.

via_mala
Holnap ha kell feltolom az AGON-t és a 3 Skull of the Toltecs-et is. (Utóbbinak csináljatok könyvtárat.)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Axon
Úgy látom közben törölgettetek, így most van hely bõven. Kb. 5,4 gigánál járunk, úgyhogy ha felkúszik az AGON, még akkor is marad 4 giga hely.

szotyimutyi
Én feltöltöm, csak segítsen vki, ha tud, mert az én sebességem csiga. Van hely egyébként?

Axon
Szerintem sem volt fent. MerlinW ígérte a feltöltést ha jól emlékszem, aztán valami közbejött.
Jó lenne ha feltöltené valaki, mivel én is kíváncsi vagyok rá. Pont hétvégén néztem meg a filmet. Sajnos Dzseki Csány az egyik fõszereplõ, így átment a film karatéjjos filmmé. Szegény Verne nemcsak forog a sírjában, hanem ki is mászott belõlle és elment kísérteni vagy megöngyílkolta saját szellemtestét.

Axon
Mi tartott ilyen sokáig???!!! <#kacsint>

Axon
Na ez az írás, így akart kinézni csak elcsesztem:

Na akkro ebben a vonásunkban is megegyezünk. Évekig Lovecraft volt a kedvenc íróm. Ma is az, de már a "kedvenc íróm" kategória kicsit felduzzadva több nevet is takar.
Most jelent meg a Szukits kiadó "Lovecraft összes mûvei" sorozatának 3. - és egyben utolsó - kötete. Egy hete szereztem be. Mondjuk a benne levõ írások nagyrészét már olvastam, mivel büszkén állíthatom, hogy bírtoklom a Magyarországon kiadott összes Lovecraft könyvet (Axon nagyon szerény..). Mondjuk ezen kötetekben csak találomra kiragadott írások voltak, míg ebben a 3 kötetes sorozatban szépen rendszerezve, témakörökre bontva találhatók meg a mûvek, ebben az utolsóban helyet kapott néhány verse is, na meg más jellegû (nem novella) írásai is.

Axon
Na akkro ebben a vonásunkban is megegyezünk. Évekig Lovecraft volt a kedvenc íróm. Ma is az, de már a "kedvenc íróm" kategória kicsit felduzzadva több nevet is takar.
Most jelent meg a Szukits kiadó "Lovecraft összes mûvei" sorozatának 3. - és egyben utolsó - kötete. Egy hete szereztem be. Mondjuk a benne levõ írások nagyrészét már olvastam, mivel büszkén állíthatom, hogy bírtoklom a Magyarországon kiadott összes Lovecraft könyvet ([/n]Axon [/n] nagyon szerény..). Mondjuk ezen kötetekben csak találomra kiragadott írások voltak, míg ebben a 3 kötetes sorozatban szépen rendszerezve, témakörökre bontva találhatók meg a mûvek, ebben az utolsóban helyet kapott néhány verse is, na meg más jellegû (nem novella) írásai is.

Axon
Én is pont most akarok venni divx-et is lejátszó lejátszót :-)
Feleségem panaszkodott, hogy csak én tudok filmet nézni a monitoromon, õ pedig azt nem szereti. Így mindig kiírnék egy filmet egy újraírható dvd-re (természetesen magát az .avi fileokat) és megnéznénk a tv-ben az asztali divx lejátszóval. Na persze ehhez olyan lejátszó kellene, ami mindenféle kodeket meg tud jeleníteni (Divx, Xvid, AC3, mp3, stb.) A filmek legnagyobb része ezeknek a kombinációit használja.

Axon
Emlékszem, hogy féléve kérted már és én fel is töltöttem neked akkor, aztán vagy 3 hétig nem jelentkeztél a topicban és hely hiányában töröltük.

Atomreaktor
nem volt fennt még sajnos😞

MerlinW
Fent volt, asszem én raktam fel. De nagyon felejtõs, nem ajánlom.

[merlinw.org]

via_mala
Felért!

via_mala
8:25-kor elkezdtem a Necronomicon: The Dawnig of Darkness feltöltését.

szotyimutyi
Lehet, hogy nem figyeltem, de fent volt már a 80 days a szerveren?

Ha már nem tölti/nem kell senkinek akkor sztem már a Nightlong-ot is le lehet szedni.Hmm?

Egyébként a vásárlásnál ez nálam is az egyik szempont volt.
IGEN <#vigyor>
Nekem egy Creative 5.1 hangrendszer van rajt
Csak 3 db kb 300 Ft-os átalakíó kelett ami a PC-s jack dugót
szétválasztja és leosztja 6 db RCA dugóra.
Nálam tökéletesen megy <#nyes>
kirol
Köszi, ehhez a Yamada -hoz meg úgy általában hozzá tudom csatlakoztatni a pc -hez hazsnált hangrendszeremet? (Philips 5.1 A2/610/00)
Tehát a bemeneti kábel a sima 3 dugó lenne, ami a hangkariból kijön.

Az jó...már utánanéztem én is<#vigyor4>Hangulatos egy gammának néz ki.DE ha nem is az akkor is kaland, meg én különben is nagy Lowercraft fan vagyok<#whatever>

via_mala
Nálam 2 CD-s.

A lényeg meg kimaradt: azt a TESCO-s vacakot ne vedd meg, szerintem <#confused>
off
http://www.mpeg4-players.info/
Vásárlás elõtt itt nézz szét
DE a letöltéseknél le lehet tölteni teszt CD-t <#nyes>
töltsd le
írd ki CD-re
vidd magaddal a vásárláshoz és próbáld ki
Ebben többféle formátum is van, így kipróbálhatod mit tud lejátszani <#nevetes1>
Ami fontos, hogy a feliratokat is hogyan jeleníti meg.
Az említett helyen a fórumokat is érdemes elolvasgatni

Az én javaslatom:
Yamada DVX-6700 most kb. 15.000 HU FT
Ami jó: firmware frissités után eddig mindent lejátszott
(a haverom Pandája a felét se). Megbizhatóan, jól mûkodik.<#nyes>
szép a képe még a divx vagy xvid-es filmeknék is.
Ami rossz: a tálcája egy kis vékony lap, mindíg attól félek letörik.
a túl hosszú szövegfájlokat nem jeleníti meg teljesen. Erre ugyan
van újabb firmware, de félek egy újabb frissítéstõl (ezzel végleg
azaz csaknem végleg el lehet cseszni a lejátszót)<#fejvakaras>
on
kirol
Off:
Bocs, hogy ide írok, de nem igazán van itt olyan topik, ahol megkérdezhetném, kivéve egy ami 2004. 10. 04. -es, így nem valószínû, hogy ott még aktuális lenne.

Venni szeretnék egy asztali DivX -es DVD lejátszól, a keretem rá olyan 10-15 ezer HUF. Tudom, ennyiért nem lehet venni valami hiperszuper lejátszót ,de most csak ilyet engedhetek meg magamnak. <#szomoru2>

(Bár amit nyelvvizsgákra költök ,abból már egy fél plazmatévét is vehetnék. <#lookaround> Remélem most sikerül.<#duma>)

Tehát tudnátok valami konkrét típust ajánlani?
Az aktuális Tesco újságban van egy Panda DivX kb 9000 HUF -ért.
Ez milyen lehet? (Azon kívül, hogy gazdaságos? <#nyes>)

A Necronomicon csak 1CD? Én úgy tudtam hogy 4.

Csináltam mind a kettõnek könyvtárat.Amelyiket jól esik<#papakacsint> Kösz szépen elõre.Remélem a szombatig fent lesz ha feltöltöd, mert legközelebb csak akkor tok tölteni...

via_mala
Sanitarium: TAB-bal lehet képet lopni. A gyökérkönyvtárba menti el valami .lbm kiterjesztésû fájlokba a képet, de az ACDSee-vel simán meg lehetett tekinteni.
(Egyébként ez már nem DOS-os játék.)
Segíthetek a feltöltésben: Necronomicon és AGON megvan. Melyiket töltsem holnap?
(Ja és csináljatok könyvtárat neki, mert azt nem tudok.)

kirol
Mert az egyik 1.0 augusztusi, a másik 1.1 -es decemberi verzió talán.

Ez a Bonez Adv. felkeltette az érdeklõdésemet. Találtam is egy 227mb-ost és a hivatalos oldalon lévõ filet (ami csak 188mb).

Bone Out form Boneville demóját pár hete kipróbáltam. Nagy blõdség. 😊) Jó!

MerlinW
nem.. csak mióta elkészítettem a fenti topik-bannert házigazda lettem...😊

[merlinw.org]

takysoft
te ilyen SG-s GM vagy?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

<#vigyor3>Rendes felügyelõ vagy.

MerlinW
Én tudok, de csak kérésre törlök, magamtól nem😊

[merlinw.org]

Bocsesz...úgylátszik kétszer kattintottam rá.Itt törölni nem lehet?

takysoft
nem kell mindent ketszer leirni

nem kell mindent ketszer leirni

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Ok, értem.

Ok, értem.
<#vigyor5>

Idõkorlátos full gém.Ha lenne olyan crack mint amilyen a Bone-hoz is van,akkor egyszerûen full-t lehetne belõle csinálni.

Idõkorlátos full gém.Ha lenne olyan crack mint amilyen a Bone-hoz is van,akkor egyszerûen full-t lehetne belõle csinálni.

kirol
De az nem csak egy demo?

kirol
És az honnan, mert érdekelne?

Azt nemtom pontosan,de néztem a weboldalát és ott már az van,hogy megjelent.Esetleg ha vki talál crack-et hozzá szóljon,mert letölthetõ a Full Trial verziója<#vigyor2>

kirol
Kár, mert én tegnap olvastam róla a GS-on.
Na mindegy.<#ravasz1>

kirol
Mikor?

A Bonez Adventures az egy másik kaland.Már megjelent egyébként<#eljen>

takysoft
marmint aminek az elso resze a Bone Out form Boneville?
az a 3D-s adventure, amiben Fone Bone a fõszereplõ?
Nem, szerintem még nem hallottunk róla😛

Szal akkor már lehet feltöltögetni<#rolleyes>

Na lejött minden szal törlöm akkor a HP-t meg az Amerzone-t...