The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Letölteni itt tudod: http://www.scummvm.org/
Ha egyéb kérdésed van ScummVM-vel kapcsolatban, akkor keress meg.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Mert gondolom ezek már régiek.
egész éjjel ment a feltöltés, de csak 92%-on áll a mutató...
Mindenkitõl szeretnék elnézést kérni a T-Adsl szánalmas feltöltési sebessége, és szaad idõm szûkös volta miatt, de a Toonstruck sajnos csak Csütörtök Este kerül fel teljesen... addig ne töltsétek, nincs értelme.
Most mennem kell vonatra, majd még jelentkezem...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
volt rész, akol végigjátszással is szívtam... nemtaláltam meg a szobábt az adott objektumot.... 2 órán át...
gyenge 2-es...
Jön a második rész... meglátjuk
bár... talán gyenge 3-as, mert a történet sem volt olyan rosz...
de bármilyen pozivít is vagyok 3-nál nem job..
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
egyszer érdemes kipróbálni, mert mindenki máshogy vélekedik a játékról😉 amúgy broken sword ezerszer jobb.
egyszer azért érdemes nekiállni ha a hangulata megtetszik és nem zavar hogy mindig a végigjátszás után kell nyúlni mert sokszor akkora baromságok a "fejtörõk" hogy lehetetlen rájönni!!
szóval közepes a játék eléggé... aztán vki szerint 4-es, vki szerint épphogy csak 2-es😊 én maradok a 3asnál😊
pixelvadászat, illogikátlak fejtörõk.. minde ami csak elronthat egy kalandjátékot...
Monkey Island 1 16 szinu valtozata elvezhetobb volt....
abszolút nem ajánlom.... keress más játékot.
Broken Sword-okkal játszottál már? a Runaway-t teljesen onnét koppintották... Érdemes.. nézd meg.
Vagy Syberia... Vagy minden idõl LEGESLEGESLEG-JOBB kalandja: The Longest Journey!!!!
bár ahhoz még nincs honosítás, de készülõben.
Egyébként néhol botrányos volt a fordítása. Emléxem volt valami fészer a játékban, és ha az egeret az ajtóra húztad, azt írta ki "fejsze", pfff. Nyilván másolási hiba, de akkor is! És még számtalan zavaró félrefordítás nehezítette az amúgy sem egyszerû pixelvadász játékot.
Akárki is csinálta a fordítást - és a korrektúrát - összecsapott munkát végzett. Állítom, hogy bármelyik házi készítésû magyarítás jobb lett volna ennél.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A játék rettentõ alacsony áron megvásárolható a boltokban - magyarul.
Mert amit találtam, oda van írva, hogy csak a menü magyar, amihez csak gratulálni tudok, szép munka.<#levele>#levele>
De van rendes is?
Bejelentkezik az ftp-re, kérdezi, hogy mit csináljon, mondom neki Resume, erre "Connection lost"-ot mond. Próbálkoztam a Passive mode kikapcsolásával is, de akkor még "Transfer Failed!" hibát is küld. 😞
Én dd -t használok ilyen célra linux alól. Az tud mindent oda-vissza, tétre, helyre, befutóra. Na de hogy a Ghost mit tudhat???
Norton Ghost 9. Tud hálozatRA telepiteni? Mert én csak hálózatRÓL tudtam. Most van 22 gépem CD meghajtó nélkül... és egy Ghost 9-ces imidzsem...
A 2003-asban volt Ghost szerver meg kutya faxa...😊
[merlinw.org]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
a Toonstruck feltöltését KEDD ESTE befejezem.
megértést köszönöm.
Hálás lennék, nagyon!
Nekem a 4CD-s van meg, és fogalmam sincs, hogy a magyarítás fog-e menni a 2CD-ssel, és mit kell(ene majd) tenmi, hogy tutira menjen.
a Sanitarium, meg a 2 CD-s TLJ maradjon meg egy ideig.. jovo keddig nem tok tolteni sajna.. egy csutortokig maradhatna mind2 koszi.
Lehet tölteni bátran!
Az feltöltõs témához hozzászólva eddig még nem volt bajom a TC-vel, most sem az õ hibája volt (a gép fagyott egyet), így hogy lehet folytatni nem fogok másik feltöltõ-progit használni, mivel itthonról ez az 1 szerver amire töltök.