The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem néhány filmet, ami mellé nincs HunDub írva, de még csak nem is feliratosak, ilyenkor mi van? Azt írták mellé, hogy 5.1 AC3 .
Azt értem, hogy a hang 5.1 -es AC3- as kódolású, bár ezt egy AVI-ban nehéz elképzelni, de legyen, de mi van a magyar szinkronnal, vagy legalább a felirattal. Lehet itt is változtatni a nyelvet mint egy dvd-n?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A héten én is felteszem az Átkota szerverre.
Mert az érintett avi -t csak a Windows Media Player játsza le sajnos, és ebben nincs idõzítés. <#rinya>#rinya>
A DirectVobSub -ban meg hiába állítom be a Subtitle Timing -nél, nem változik semmi. Valaki tudna segíteni?<#help>#help>

Így elérheted azt, hogy elöször mindent kiválogathatsz, amit le akarsz tölteni különbözõ könyvtárakból, különbözõ könyvtárakba. ÉS, amikor kész vagy vele, akkor indítod el csak a letöltést. A lényeg, hogy a CTRL+Q -t használd (ne egérrel húzd át a saját gépedre, mert akkor egybõl elindul a letöltés, és amíg az tart nem tudsz mást is kijelölni)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejébõl!
Megvan az Átok, a héten, vagy a hétvégén feteszem a szerverre!
Úgy mint pl. TCM-ben kijelölgetsz, utána nyomsz egy F5-öt és már másol is. Itt mit kell csinálni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt hogyan csinálod meg, hogy egyszerre több mappát jelölsz ki, és kezdesz el másolni? A kijelölés még ok (Space ) de hogyan húzod át az egyik oldalról a másikba? Én úgy szoktam, hogy megfogom egér bal klikk és áthúzom. De ha pl: az egyik mappa a lap tetején a másik a lap alján van, hogy csinálod? Total Commanderben tudom, de az itt nem biztos, hogy mûködik.
Szóval, hogy kell?
Ha Total Commanderrel töltök fel jó lesz?
Köszi akkor a hétvégén már töltöm is lefele. A héten a netes letöltésre kell öszpontosítanom, mert még 3 napom van töltögetni.
Bár ez lehet, hogy késõ délutánig is eltart, mert kemény 8KB/s a sebesség.
Bocs ez a gondolat csak úgy jött.
[merlinw.org]
Ilyeneket többnyire a mi közutált Uwe Boll-unk csinál, de mások sem erõltetik meg magukat nagyon, hogy hûek legyenek a játékokhoz.
Boll okádék filmjeit talán nem kell bemutatni...
House of Dead - köze sem volt a játékhoz
BloodRayne - köze sem volt a játékhoz
Dungeon Siege - köze sem lesz a játékhoz
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Doom film részemrõl nézhetõ volt, nincsenek nagy elvárásaim a játékadaptációkkal szemben... Mondjuk eddig talán a Resident Evil, és a Tomb Raider 2 tetszett a legjobban.
[merlinw.org]
Ha valaki a film után akar majd a game-el játszani (ha valóban ilyen szörnyû)
nem hiszem, hogy nekikezd. Bár ha meggondolom, nem is veszt vele semmit.
http://web.interware.hu/frenzy/myst_iv/myst_hu.htm
Rengeteg hasznos infó és az egész játék lefordítása magyarul. Nem lehet a játékba beilleszteni, hanem a játék játszása közben olvashatod az angol szövegek magyar megfelelõjét ha kinyomtatod. Ugyanitt végigjátszás és térképek.
Ugyanis, még a játék története is fordulatosabb annál, mint amit a vászonra "álmodott" a forgatókönyv írója...
Annyira gagyi a szörnyek megjelenésének háttértörténete, hogy egy horror filmeken nevelkedett tizenéves is sírva kacagná magát halálra... a megvalósításról ne is beszéljünk. Mivel megpróbálták visszaszorítani a költségvetést
A film egyik legijesztõbb jelenetének beállított scene is csak egy lengõ lámpa és a direkt mozgó kamerával elfedett bábú + CGI-effektekkel életre keltett, de mutatni nem rendesen mutatott szörnyike duhajkodása az eleve halálra ítélt <értsd: afro amerikai>értsd: afro amerikai> szereplõvel egy lyukban - közel sem volt ijesztõ, és semmit sem mutatott.
Hol/hogy lehet eligazodni a Myst világban? Mert csak kódorgok, és nem látom a célt.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=8413&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=1
Wishmaster a címe
A Hellraiser sorozatot én is ismerem. Ez a sorozat viszont Halálmester néven fut és most készült el a 3. része. Az angol címét nem ismerem, de szerintem közvetlen fordítás lehet, valami Deathmaster szerû.
[merlinw.org]
torrenten itt vannak
[merlinw.org]
Azóta meg tudnám szerezni a magyar (!) szinkronos DVD-R verziót is, de nem nagyon érdekel többé a sztori.
Fõképp a sárkányos akció miatt... egyszerûen nevetséges.
A Narniával nem fogsz rosszul járni. A HP - ha rajongó vagy - tetszeni fog. A Doom-tól pedig valószínûleg sírógörcsöt kapsz majd. Még az FPS-nézet sem fog kigyógyítani igazán.
Pontosan! Összefoglaltad a lényeget. Olyan szintû a szenny és mocsokáradat a tv-ben, hogy annál szinte bármi jobb. Gondolok itt elsõsorban olyan nívós adásokra mint a Buzera és társai, vagy az agymosó reklámok. Én tökéletesen megvagyok tv nélkül, de a feleségem már kevésbé. Egy film megnézése - reklámok nélkül(!) - legyen az akár milyen, még mindig jobb mint a kereskedelmi tv-k "mûsora".
Ma megnézem a Diablo HUB-on is.
Ebben van valami felirat, vagy elmegy a szín stb??
A Doom-tól én is tartok egy kicsit, de ennek ellenére egyszeri megnézést megér, elvégre te is megnézted. és csak ez után tudtál vélemény mondani. Ha megnéztem én is megírom, hogy érdemes volt-e megnéznem.
A Narnia egy nézhetõ fantasy kalandnak tûnik, majd meglátom(persze, ha Axon feltölti nekem...).
A Harry Potter eddigi részeit olvastam, és a filmeket is láttam, ezt sem szeretném kihagyni.
Azt hiszem, hogy az esti órákban tudok idõt szakítani, hogy megnézzem ezen filmeket. Aztán lehet, hogy bosszankodni fogok, hogy Én hülye miért nem hallgattam rád.