The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
uff off, megint jövök😊 ha beragadt egy fájl és nem engedi letörölni, mert azt írja ki, hogy használatban van, de futtatás alatt sem írja ki és csökkentett módban sem tudom letörölni, akkor hogyan tudom ezt mégis megtenni?

Axon
Szerintem ez az oldal ugyan az mint amit megszüntettek...

Imyke: a White Noise-t megtaláltam, köszönet neked. Sajnos a Grudge nincs meg.

Akinek esetleg meglenne, az szólhatna :-)
Régóta szeretném már látni ezt a filmet, de eddig nem tudtam beszerezni.

Axon
A jó hír (számomra), hogy át lehet regisztrálni az adott szerveren más sms oldalra is. Gyorsan lehoztam a toplistát és találtam egy másik filmes oldalt. Már töltöm is lefele a Szõkekólát :-)

Habár erõsen gondolkodóba ejtett a toplista 3. helyezetje is ;-)

hotgaysex.smsbase.hu - Erotika

Homoerotikus videok

Axon
Sajnos igazad van. Még az elsõ filmet sem tudtam lehúzni és megszünt az oldal :-(
Gondolhatod milyen ideg lennék, ha a saját telefonomról küldtem volna egy méregdrága sms-t. Pontosan ezért keresem a vezetékes telefonos regisztrálás lehetõségét.

Axon
Köszi az infót, mostmár így keresem õket.

mandm
Nekem csak az elsõ jön be. A többi mind törölve lett!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

IMYke2.0.0.0
Egyáltalán nincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Csak ismert editáló nincs, vagy egyátalán nem?<#csodalk>

IMYke2.0.0.0
Megnéztem, az *.act fájlok furcsa tömörítvények, és nem editálhatók. Bocs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Köszi, elküldtem.

IMYke2.0.0.0
Igen, küldheted. Mailem az adatlapomon.

IMYke2.0.0.0
Fehér zaj = White Noise - INFO
Átok = Grudge - INFO

A "Fehér Zaj" egy létezõ jelenségre épül - nem valós történet.
A "Grudge" egy japán remake - beszarás az a film néhol, de amúgy sajna másol elég sok filmet.

kirol
És ha átküldeném az érinett fájlokat, akkor megnéznéd?

serito
Ettöl én is tartok mikor a frissen megjelent game-eket akarom lehúzni, és pont akkor szüntetnek meg oldalakat a zsaruk miatt. De szerencse, hogy csak ideiglenesen szoktak megszünni, és újból fellelhetõk lesznek a hálón.
Én jövõ héten akarok regelni, és akkor 5 munkanapom lesz rá, hogy töltögessek. Sajna otthon nincs netem.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
5 napra. Remélem él még addig az oldal és nem lövik agyon a rendõrök a tulajdonosokat :-)

serito
A fordítás "Istene" (1MYke2000) talán tud neked ebben segíteni.
Mennyi idõre regisztráltál?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Igen már töltök ezerrel :-)
Már ki is jelöltem letöltésre vagy 40 filmet.
Csak az a gond, hogy a filmek egy részének az angol címével vant fent, de én nem tudom minden filmnek az angol megfelelõjét amit keresek.
Segíthetnétek egy kicsit. Keresek horror filmeket a közelmúltból, de nem tudom ezeknek mi az angol címe:
- Fehér zaj
- Átok

Meg még volt néhány hasonló mostanában de még a címeiket sem tudom (ilyen a Kör 1 és 2, de ezek megvannak, a többinek nem tudom a címét)

serito
Az már igaz, hogy a felugró ablakok nagyon idegesítõek, és még veszélyesek is lehetnek, de az is igaz, hogy csak így jutsz hozzá a jobbnál job filmekhez és játékokhoz. Nálam is atív a pop-up blokker, de ha warez oldalt keresek kikapcsolom. Kiváló games oldalakat is így találtam. Pl: wanadoo, revenge..stb.

IMYke2.0.0.0
Csak megnézés szintjén rákukkantottam - és a SP2-es IE-ben engedélyeztem a PopUp ablakok megjelenítését <átmenetileg> - , rögtön beugrált néhány nem kívánt ablak. Azonnal klikk az x-re. Elszoktam én az ilyenektõl!

serito
Ezek szerint már töltesz is róla?
Én még nem próbáltam, minden OK az oldallal?

Axon
Köszi!
A 3. tökéletesen mûködik és regisztrálni lehet vezetékes telefonról is.

serito
A számok alatt találtok néhány helyet, de nem garantálom, hogy mindegyik jó és nem csak átba....ás az egész.
1
2
3
4

Axon
Jöhet! :-)

Atomreaktor
StrongDC😉

serito
A DC++-t már próbáltam, de mincs idõm napokat várni míg egy film lejön.
Jobbak az SMSWEB-es oldalak, ott nincs korlátozás, és nem kell várnom, hogy az illetõ akinek a gépérõl szippantom az adatot, felkapcsoldjon a netre.
Ja meg nincs adatállományom amit én is fel tudnék ajánlani.
A torrent detto.
De azért köszi mindenkinek.

serito
Olyanokat tudok neked ajánlani! <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
eDonkey-n pl hogy találod meg a Kockás fülû nyúl" részeit...?

Erre nem válaszolok. 😊))

takysoft
DC-n se...
Ritkaságokra ott az Edonkey..
torrent rulz... vannak jo kis siteok, csak sajna regelõsek, én meg még nem tudok accot szerezni...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Na azokkal én pont úgy vagyok mint te a szerverünkkel. Nem tudom elérni õket a munkahelyi tûzfal miatt. Maradt a teljesen szabványos ftp megoldás, de azok meg fizetõsek. Játék warez oldalakat ismerek és simán tudok is töltögetni róluk, de az összes általam ismert filmes warez már rég megszünt. Az utóbbi idõben meg csak hamis filmes warez oldalakat találtam, ahova csak sms regisztráció volt. Már két nagyösszegû sms-em bánta a "mohóságomat". A játék oldalakra lehet vezetékes telefonon keresztül is regisztrálni, na nekem olyan kellene, mivel a munkahelyemen van vezetékes telefon ;-)

IMYke2.0.0.0
De a ritkaságokat nem is tudod a torrenten 100%-osan megszerezni... ez tény.

Én pedig torrent-et ajánlok, mert ahhoz nem kell megosztanod pl. 20-30 gigát, mint a DC++-n.

Atomreaktor
én is DC++-t javaslom, ott azért van bõven minden. De most a nagyáruházak tele vannak 5-600 forintos mese dvd-kel😉

IMYke2.0.0.0
Szerintem, inkább a DC++ -t és egyéb P2P-t használjatok!

IMYke2.0.0.0
Az ingyenes warez siteok nem nagyon tobzódnak mostanság... az sms-web oldalak meg... no comment.

Axon
Én meg olyat keresnék ahonnan filmeket lehetne letölteni. Lehet fizetõs is. :-)

serito
Off: Filmeket (meséket a gyerekeimnek) szeretnék letölteni, de nem találok olyan oldalt a neten, ahol mesék is lennének.
Ebben tudtok segíteni? Lehet fizetõs is az oldal.
On: Köszi

Atomreaktor
jah kipróbáltam õket télleg hamar feladják. kb 3/4 részét azért sikerül lementenem plusz egy kis kézimunkával a maradékot😊

IMYke2.0.0.0
Én pedig még mindig nem férek a szerverhez - a tagok tudják ezt már régóta.

kirol
Pedig ez is fent van.

IMYke2.0.0.0
Nincs meg a játék 😞

kirol
Nem tudnál az Agatha Christie: And Then There Were None szövegszerkesztési problémában segíteni?

takysoft
Ezek a webpage downloaderek, vagy offline browserek.

Ilyenek a SurfOffline, a Teleport, a HTTrack, a , vagy a WebZip. Legalábbis ezeket használtam már.
De mind szar. Pegyen egy kis php, vagy java, akkor behaltak.
Sime html-hez okés mind1ik, de amugy használhatatlanok manapság.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

serito
Állítanám, de nem engedi. Lehet megpróbálom a Cinema Craft Encoder-t.

Nekem is! A Train Sim. 2006 nem szerette. Azt uninstall...

Axon
Windows alatt én is a ffdshow-t ajánlom, mivel ez nem használ codec-et. Linux alatt meg természetesen a magyar fejlesztésû Mplayer, ami szintén nem használ codec-et.

IMYke2.0.0.0
Ilyen progi pl. a Teleport Pro.

szotyimutyi
Melyik az?

Atomreaktor
na már találtam is egyet😊))

Atomreaktor
nah még egy kis off ha már így belejöttünk😊
halottam olyan progiról ami teljes weblap tartalmat ment le így pl egy hosszabb terjedelmet melóhelyen letöltök és otthon offline is meg tudom nézni képekkel együtt stb. tud esetleg vki ilyen progiról?