Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
33MB-ot szerintem nem fog elküldeni senki sme neked.
Helyette töltsd le: Mohaa.hu

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FH ToMmY
Vki a MoHAA magyarosítást külde el a mailemre pls!
[email protected]

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

IMYke2.0.0.0
Maradjon csak az eredeti hang - békében.
Szerintem senkinek sem hiányzik, hogy a fél ország rajta röhögjön - a hangokat ugyanis nagyon el lehet szúrni. Mivel Ti nem fogtok egy hangstúdiót bérelni (megsúgom: több millió Ft) és nem fogtok profi orgánumú színészt sem fizetni ezért (ez sem kevesebb 1 millánál) - az otthoni lehetõségek (abszolúte nem zajmentes környezet, ehhez gyenge hangeszközök és - már elnézést - kifejezetten amatõr orgánumok) nem kielégítõek egy ilyen munkához.
Ha unatkozó kismilliomosok társasága vagytok - nos akkor sztornó, és fizessétek ki a stúdió bérlést, a technikust, az alapanyagot, a színészeket, a masteringet és persze az ügyvédet...
A Huncraft Team nem kezdõ a témában, s bizony õk el is mondhatnák, nem öt perc a megszervezés stb.

Szerintem felejtsétek el a Max Payne 2 szinkronizálását!
Arról nem is beszélve, hogy bizony rosszul lennék, ha Payne, vagy Mona magyarul szólalna meg...

A régiek emlékeznek talán, volt egy csapat, a Magyar_UT - õk készítették el az Unreal Tournament 1 szinkronizálását, szövegeit - õk is sok pénzt és idõt öltek bele. Profi színészekkel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
K.K.Ü. és B.U.É.K. mindenkinek.

Ja és L.A.S. (majd elfelejtettem)
cseri001
Akkor most én is csatlakoznék:

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK,
ÉS SOK AJÁNDÉKOT!

Úristen hód, fújd már ki!!!

Methos from GH
Hát ez necces ügy. Ahhoz olyan hangot kéne találni, ami hasonlít Max barátunkére, és így van ez a többi szereplõhöz is...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Én is csatlakoznék! 😊

Kellemes ünnepeket és még kellemesebb boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

jojo
Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet, és
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

IMYke2.0.0.0
A magyar exe letölthetõ TÕLEM, de az kevés lesz a magyarításhoz, ugyanis a felirat fájlok nagy része nem abban, hanem nagyobb archívumokban van, még pedig a CD-ken...

Törölt felhasználó
Runaway magyarosítás van valakinek?
[Jakuza]
En nem, En nem, En nem:

Boldog karacsonyt es kellemes unnepeket.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Én is, én is, én is:
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

MIMACSKA
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Semmi karácsonyos smile 😞(

www.extragyongy.hu

Methos from GH
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Aquli
Hi!

Na elég hosszú munkával, végre elkészültünk a TELJES, 100%-os Age of Mithology, + Titans fordítással. Én csak szövegfordító voltam, de Nyúl az ellenõrzés és a testek után hamarosan elérhetõvé teszi a GH oldalon.

Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

hykao
Inkább egy "Parental Lock" kéne a gépére...
IMYke2.0.0.0
Naja, és még õ sértõdik meg...

No, de HJ-nek tökéletesen igaza van - ne is pazaroljuk a karaktereket az efféle témára...

Ettõl még remélem mindenkinek Boldog Karácsonya lesz!
Még a mi kis csepinknek is jut valami... (virgács? ---húúú)

MIMACSKA
Hát ez a kiscsávó nem semmi.......
Ez csak valami születési rendellenesség lehet. Ennyit szívózni........

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
hihihihihi
Hát megnéztem cseppünk fórumát. Rosz reklám is reklám

www.extragyongy.hu

cseri001
Szerintem nem tanul ebbõl sem, sõt! Annál nagyobb lesz a szája!

Opsz! Baumgartner leszerzõdött a Minardi-hoz!
Ez azért jó hír!!! Igaz én ettõl maradok Mclaren fan!

Nem tudom... de azt hiszem ha nem tanul a dologból, akkor még sokszor érik kellemetlen meglepetések 😊
Nade, több szót nem is nagyon érdemes pazarolni a gyerekre...

IMYke2.0.0.0
Szerintem: nem tanul.

Megnéztem én is az ominózus fórumot és az elõzményeit:
elõre látható volt, hogy valaki egyszer begorombul a stílusától. Hát így járt - az a nagy kérés, hogy tanul-e ebbõl vagy nem?

cseri001
Igen, olvastam, de máshol is szokott beszólogatni, úgyhogy többszörösen is kiérdemelte szerintem.
Amúgy tud "rendes" is lenni, csak kicsit szeszélyes.
Vagy csak túl jóindulatú vagyok????

Methos from GH
Rusy: Esetleg nézz el hozzánk (GameHunter) és nézd már meg a projektek oldalt! 😊)

IMYke2.0.0.0
Rusy: KDS most a Commandos 3-at gyûri - szerintem nem lesz módja az AoM:Titans-ra.

Andreeka: A Max Payne 2 Hun készülget, köszöni szépen, szerintem hamarosan teljes lesz - 1 (max. 2) hét.

cseri001
Kösz, jót röhögtem rajta, de azért elég durva!
Valahol biztos kiérdemelte, ha ezt kapta!

cseri001
Linkeld, kiváncsi vagyok!

hykao
tedd
hykao
megagames.com vagy gamecopyworl.com
Köszi!
Most nagyon be vagyok fogva (meg lusta voltam eddig megcsinálni), de január legelején megcsinálom és akkor küldöm.

Kellemes karácsonyt mindenkinek!!!!!

Methos from GH
Alcatelgod, HJ, Sapandi: Dobjatok már át egy bannert, és akkor fellövöm a honlapra. 😊 [email protected]

Rage47
Években?😊Ha elkezditek és van német verzioja akkor szólhattok😊
IMYke2.0.0.0
Meg fogsz lepõdni: a Max Payne 2 egy film. Ezért kell lefordítani.
Ha egyszerûen végignyomod - ha nem értesz angolul, akkor ugye csak a szép, színes, szélesvásznú képregényekben gyönyörködsz, de nem érted, mi is van rajtuk - sok mindent veszítesz.
Azok, akik nem értenek angolul - jó, mondjuk pár szót pötyögnek (Single Player, Shotgun meg mittomén) - azok rengeteget veszítenek azzal, hogy nem értik a Max Payne 2-õt... a 2 befejezésrõl nem is beszélve.

A SW:KotOR -> szerintem 2 éven belül lesz kész.
Majd együtt nyomjuk a Duke Nukem Forever-rel - mert ugye az is csak 2005 elején jelenik meg.

Tipp!

Van egy magyarítási tippem!

Ha valamit valaki magyarít, és ha a játék nem csípi az ékezeteket, akkor írj ékezet nélkülû!

Tudom, sokan így csinálják, de van aki nem!
Ugyanis a játékosnak nem tetszenek az üres télalapok!
hen-tes
egy kérdés
mér kel a maxpéjnt magyarítani ??
kotornak jobban örülnének az emberkék 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

cseri001
Pontosan mi kellene? Már csak azért kérdezem, hátha tudok szerezni, és akkor te meg magyarítanád!
Az tök jó lenne! :-))

Ja, és olvastam itt az elõzményeket, milyen honlapod van? Megnézhetem? Írd nekem a címet, ha lehet, oké?

IMYke2.0.0.0
Methos: Ment a válasz.

S közben itt is jelzem: Mindennemû beképzeltség nélkül ----> az egyetlen, igazi, teljes Max Payne 2: The Fall of Max Payne magyarítást MI készítjük: Methos, barátai és Én.
A többi maximum a szövegekre terjed ki, s ahogy megnéztem én is azt a bizonyos Cziczliper Attila-féle fordítást, nem is kell "aggódnunk", hogy elõbb lesz kész, mint mi... - hú, de gonosz vagyok ma.

Szóval, szerintem tudjuk tartani a tempót. Vélhetõleg Karácsony és Szilveszter között már nyüstölhetitek a Max Payne 2 Hun-t.

Alcatelgod:
Esküszöm nem bántani akarlak, jómagam is béna vagyok a honlapok készítésében, s éppen ezért merem írni: szerintem jobb, ha egy tök egyszerû oldalt csinálsz, mert bizony az "Editork" -ra klikkelve a main frame nyílik meg újra.
A fogalmazás is erõsen GYENGE - a leírásoknál.
Szerintem, kérd meg egy nõi ismerõsödet (a nõk nagyszerûen tudnak fogalmazni), vagy ebben otthon lévõ barátodat és õ készítsen fülszövegeket, mert amik most ott vannak... S az már nem a webeditor hibája!

Methos from GH
i2k: Mailed érkezett... 😊

hykao
Ja, ez a Cziczliper Attila féle, a gmiki oldaláról.
Csak máshonnan szedtem le...
hykao
IMYke & Methos!!!

Felkerült egy MAX PAYNE 2 magyarítás a netre.
Bõvebben a M.P.2 topicban.
Csak úgy kutyafuttában néztem bele, úgy tûnik a képregény feliratokat nem tartalmazza, remélem nem csak én voltam a béna.
cseri001
Miért nem lehet? Bonyolult?
Én nem értek hozzá egyáltalán.

HJ, privátod érkezett.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

A múltkor épp arra gondoltam, hogy csinálok én is egy linkes részt. Köv. frissítésre kész lesz és akkor megpróbálok mindenkit beleírni.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

A legjobb szerkesztõ a notepad!

Alcategod:
a weblapodon el van szúrva az iframe belinkelés!
Jelenleg így van linkelve:
<iframe name="I1" src="file:///C:/Documents and Settings/Demeter Bertalan/Dokumentumok/Webhelyek/1.htm">
</iframe>
Ez helyesen ez lenne (attól függõen hova töltöd fel a tárhelyedre az elérési út lehet más):
<iframe name="I1" src="1.htm"></iframe>
Megjegyzem: az iframe használat nem a legszerencsésebb megoldás, ugyanis az IE, NN, Mozilla nem egyformán kezeli ezt.
Ennél jobb (és kompatibilisebb) megoldás lenne a layer használat.

magyarítás kellene a dreamweaver mx 2004-hez!
õszintén szólva nem néztem meg alaposan. a címük magyar volt, nem volt rajta magyar zászló, stb. mint pl a runaway-nál. ebbõl azt vettem le h teljes magyarítás. de egyébként meg általában az embereket elsõsorban a szöveg lefordítása érdekli, a hang már csak hab a tortán, nemde?

pontosan 😊