Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Tényleg finom voltál, köszönöm - direkt elhagytam a Fórumot, hogy ne írjak neki valami iszonyat cifrát...
Nálam - jelzem - elrúgta a pöttyöst örökre.

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Chappy: tudod te kivel beszélsz így????
Õ már akkor játékokat fordított magyarra amikor te még a csattogó szárnyú falepkédet tologattad a homokozó szélén! 😊
Hmmm... úgy tûnik nem csak az én fórumomon viselkedtél úgy, hogy ki kellett tiltani. Chappy: 1-et árulj el: muszály neked mindenütt ilyen (legyek nagyon finom) gyerekes módon viselkedni??? Ne csodálkozz, ha mindenhonnan kiutálnak....

IMYke2.0.0.0
Rendben - ezt a hozzászólásodat jegyezd meg. 1 napig még benn is hagyom. Téged is. De utána:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMCSI második verziója 000 IQ-val!!
IMYke2.0.0.0
Chappy bazz: a nevem i2k!

Minden ik2-nl és gmikinél! + akiket õk írnak!!!
IMYke2.0.0.0
Mi sem egyszerûbb ennél: a honlapomon ott van - egészen pontosan (és értelemszerûen) a .:Saját munkák:. menüpont alatt!

Alcatelgod: Már korábban is akartam írni, és most sem a megbántási szándék vezérel -> egyetértek HJ-vel!
Szerintem se a mennyiségre hajts(atok)! Nem hinném, hogy kiteszed az ablakba a sok leszúró ímélt, amit a helyesírási hibákért kapsz és fogsz kapni.
Tudnod kell, hiába "csak" vezetõ vagy, a felelõsség - errõl Methos a kezdetektõl fogva tudna mesélni - miatt Téged fog mindenki szapulni...
Szóval, hajrá, és ne kapkodjatok.
Én is lelassítottam - régebben ezer Játékba kezdtem. Most lassan haladok egy-egyel, de az (így) jó.

i2k
A Driver általad befejezett magyarítását keresem.
Tudnál segíteni?

A Vietcong (és a többi stuff) magyarításodban a helyesírási hibák mikor lesznek kijavítva?
Hidd le: nem a lényeg, hogy minél több játékot lefordítsd, hanem az, hogy amit kiadsz a kezedbõl, az legyen minél tökéletesebb!!! Nem a mennyiség, hanem a minõség számít - szerintem...

akarom mondani meg. Vagy máshol, akit ajánl.
Methos from GH
Egyetértek i2k-val, én is utálom, hvalaki a Methos helyett Menthos-t ír pl. Nem igaz, hogy nem lehet normálisan leírni egy nevet.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

IMYke2.0.0.0
Idézet:

"Shadow of Death magyarosítás - 2003. december 17. szerda Küldõ: Menyus

"Minden dolog aminek kezdete van, egyszer véget is ér." Szerencsére így van ez a Sod magyarosítással is, elérkezett az oly sokat áhított pillanat: ettõl a másodperctõl kezdve letölthetõ a magyarosítás. Használjátok egészséggel!"

A fájl letölthetõ INNEN!

köszönöm szépen megtaláltam
de annyira megörülten neki, hogy hirtelen saját magamnak válaszoltam bocs chappy!!!

köszi de nekem az eredeti van meg

köszönöm szépen megtaláltam

fm
ez jó! thx..

fm
a warcraft3 és kiegészítõjének magyíarosítását keresem. segítsetek lécci..

Bandew
Ugyan már Ikmye, nem kell ebbõl akkora hajcihõt csinálni. 😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
Randal: Elég, ha a legutolsó hivatalost (1.12f) teszed fel - a MP-est.

Les Striker: Rendben - javítva minden a listában!

appyCh (azaz Chappy): nem IK2, hanem::::::::::: i2k
Ugye, neked sem esik jól, ha vki rosszul írja a beceneved?!

[Jakuza]
Na ugye en meg mondtam, hogy ott kutakodjal.
Orulok, hogy az akadalyt sikerrel vetted. 😊))

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hykao
Itthon magyarul jött ki a Chaser.
IK2 weblapján nézd mes
Érdelködni szeretnék, hogy Chaser hez nincs e már meg valakinek a magyarítás, mert akkor még egyszer végigvinném mert nekem nagyon tetszett.

xar. lehetne!
A 999sms-nél feladóként a regisztrációkor megadott azonosító látszik - persze itt is minden loggolva van, minden minden szerveren...

Azokhoz nincs - 100%, hogy nem is lesz

Csak azt szertném mondani, hogy az SMS-nagyon csunya dolog hiszen ott nem tudod a hivoszámot törölni és igy "beazonosítható vagy" ami nem mindig Jó!! dolog
ezt csak ugy tudod kivédeni ha egy "anonim" kártyád van.

Lammer
Sszia!

Rage of mages.

király vagy...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nekem a DreamVaverMX 2004-hez és a FrontPage Express 98-hoz kellene.
program ment emilben!!!

Off topic téma jön:
igaz nem ingyenes, de egész olcsó internetes SMS küldés itt: www.999sms.hu
Korrekt cég! Tudom.

MIMACSKA
Ha megnézed Imike listáját a honlapján akkor magad is rájössz.
Minden üzije végén találsz linket ami egyenesen hozzá vezet

www.extragyongy.hu

hykao
januárra ígérik, bõvebben a XIII topicjában
Parat csinaltam mar (BSPlayer, CrystalButton)

Ti felhaszmaloi progit is magyaritatok?
Bocs, letöröltem a cuccod. Add már meg mégegyszer az emiled. Kösz.

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

szivesen de küld az emilt, hogy hova töltsem a progit

jojo
priváton emal

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Titike & Amse:Thx!

\"Nem vagyok élő, nem vagyok holt. Ott létezem valahol a szörnyű valóság és a rideg halál határán. Mindenemet elvette. Egyetlen dolog maradt számomra, a bosszú. Csak ezért létezem.\"

Imremagdi
Red Faction mikor lehet leölteni !!!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

A válasz a privátodban!!!

Randal
i2k:

Figyelj, én benne lennék a Deus Ex fordításában, igaz az angolt kenem annyira, meg idõm se sok, de annyit elvállalnék, hogy a "könnyebb" szövegeket lefordítsam.
Igaz most nem tudom megmondani a verziószámot meg semmit se tudok elküldeni😞

Ja egyébként a Deus Exnél függ, hogy Multiplayeres patchet vagy Single Playeres patchet nyomok fel?

Mert asszem a végsõ az vmilyen 1112-es.

Evin
Tudom. Csak érdeklõdtem.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Én is benne vagyok a MC-ben - de ez nem volt kérdés.

Evin: A felhasználói programok magyarításával már jó ideje foglalkozik egy portál: Honosítómûhely

Zwiebi: HJ-vel nekiugrunk majd 2004-ben. Addig pedig beindulunk, meg különben is, hát van már befejeznivaló bõven...

Evin
Itt csak játékok magyarosításai lesznek, vagy programoké is?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Hunnenkoenig
Mint mar annak idejen megirtam, teljesmertekben tamogatom! :-)

Varom a fejlemenyeket!
Sok sikert!

És Jakuza-t hol hagytátok?

Most minek foglalkozzak vele?!Itthon a szülõk miatt 30 percenként cserélni kell!
Ha õ játszik, az õ idejében lefordítom!
hykao
Jó ötlet!
A magam részérõl már többször hangot adtam a fordításokkal kapcsolatos tájékoztatás fontosságának.

Néhány játékot tucatnyian is lefordítottak, mig a Deus Ex még mindig árválkodik...