Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Hehe.
De gonosz vagy.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hykao
"jesy academy magya rositást"...huh, MEGALOL...
Danecay
Ha jól emlékszem nekem sem volt tökéletes elsõre Jedy Academy magyarositás, de próbáld meg úgy megoldani a dolgot, hogy elõször a honosítást kicsomagolod egy temp könyvtárba, és innen másolod be a kitömörített cuccokat a játék könyvtárába, mert igy egybõl szembetûnik, hogy mit hová kell copyzni.

Danecay
Nekem is volt, van ilyen gondom a W3-al. A szitu hasonló:
-játék feltelepít
-patch feltelepít
-hozzávaló crack szintén feltelepít
-aszem van még külön a honosításhoz 1 patch(ha a szinkronosról van szó), ezt is feltelepít
-játék elindít, intró magyarul megy, viszont a küldetés nem töltõdik be.
Érdekes!

teran
mi lehet a probléma telepitetem a jesy academy magya rositást és utána elinditom a játélot magyar is betölti de mikor elindul a játék az ürhajoba csak beszélgetést halok eberek nincsenek utána meg kidobb a játélkbol a magyarositást game.hunter röl töltötem le? help

Üdv Mindenkinek!

HJ és YarYar!
Utólagosan sok boldog névnapot!

Más!

YarYar!

Email ment! Fontos!!!
Kaszi46
amugy az angol verzió mert ugye azt is el lehet inditani a honositás után simán betölti az elsõ küldetést

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
srácok a warcraft 3 magyarositása után tralálkozott már valaki olyan hibával hogy az elsõ prologus videójának lejátszása után elsötétül a kép és nem tölti be az elsõ missziót?
leirom hogy csináltam hátha itt van a gubanc:
szal w3 feltelepít, megkrekkel, majd magyarositás feltelepít eddig minden ok aztán van nekem egy w3hun patch-em amit hiába telepítek fel azt irja nincs felrakva a magyaritás.
ha tudja valaki mi lehet a gubanc ne kiméljen elõre is köszi

*Posse*T.W.D*

Kánya
http://www.tar.hu/kanya/mp/Heroes4 Hun.zip
..innen lesz elérhetõ egy 10 perc múlva..

Kánya
..nekem van a heroes4-hez egy 2,8MB-os magyarosításom.. nememléxem h mûxik-e de van aza lényeg...

MIMACSKA
Olvassá má kicsit vissza!!!!!!!!
8189 és 8192 !!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

Bandew
Jaja! Én is nemrég nyomtam végig. Nagyon zsír volt!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

jojo
Legacy of Kain - Defiance játék magyarosítását keresem.
Ha a menûje magyar lenne az is sokat segítene.
Ahogy láttam a fájlokat, elég nagyok nem tudom hol lehet a szöveges részei.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Igazad van. Errõl a megoldási módról el is feledkeztem.
1. Indítsd úgy a NOLF 1-et, hogy nem töltöd be hozzá a magyar (HUN) mod-ot.
2. Állítsd be a gombokat.
3. Indítsd újra a Játékot, de most már a HUN MOD-al.
4. Mennie kell a korábban beállított billentyüzettel!

Bandew, ötös, leülhetsz!

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bandew
Ha át akarod a billentyûket konfigolni, akkor válts vissza angolra (csak nem használod a modot), átállítod, majd visszaállítod a magyart. Nekem így mûködött.
De ha a magyarítás aktiválva van, akkor ne válts gombot.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
Igen, hibáztál, bár nem nagyot.
Mindenesetre újra kell raknod a Játékot, de most az egyszer alaposan olvasd végig a Telepítõ-ben lévõ "OlvassEl"-t!
Abban tövirõl hegyire le van írva, hogy mit kell tenned...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Max Payne 2 Hun információk:
----------------------------------
1. intro módosítva - MAGYAR MOD-osítva (annak, aki tudja milyen nagy munka a *.bik fájlok editálása, mond valamit, az, hogy kiba* nagy meló volt - és szuper lett, szerintem)
2. a képregények: több, mint 80%-a kész
3. betöltõképek: kész
4. írott szövegek: Methos-ék elküldték ami megvan, átnéztem, a képregények szövegére átdolgoztam, helyesírás-javítás stb.
5. Bugreport: kész
6. Indító felület: kész + módosítva a kép benne

Ami nincs kész:
---------------
- A Játékon belüli "Previously on Max Payne" *.bik video (mert az, azaz, nem képregény, holott úgy jelenik meg)
- A többi szöveg, sacc per kábé olyan 30%-nyi.
- A menük tooltippjei.

Hamarosan jelentkezem még. Max PAyne 2 Hun-híreinket hallották (olvasták), reklám következik...

hykao
emmeg m'a fasz???
jojo
hol kell az automatikus frissités beállítani Win. Milleneumnál,hogy a veblap ne az elmentettet állást
adja ki,hanem a legfrissebbet.
Tudom,hogy nem ez a téma ezen az oldalon!

jojo
Legacy of Kain - Defiance játék magyarosítását keresem.
Ha a menûje magyar lenne az is sokat segítene.
Ahogy láttam a fájlokat, elég nagyok nem tudom hol lehet a szöveges részei.

Spenser
Szasztok a
Silent Storm
játékhoz van vagy lessz hunítás ???

Bocs helyesbítek http://www.jatekok.hu/ itt volt a magyarítás,de most állítolag tönkrement a háttértároló

Van -e élet a halál elött?

IMYke !
Igazad van nem ott hanem a jójáték.hu-n volt.Le is töltöttem anno végig is nyomtam.Annyi bug volt benne hogy ha benéztem a börtönbe akkor kifagyott.Egyébbként gmiki fórumán találtam rá.

Vissza az egész!

Bocsesz, most akadtam rá én is a magyarításra.

Elnézést láma voltam, nem néztem körül.

Azért Üdv mocza
Hi Mindenkinek!

Indy Emperors Tomb magyarítás érdekel vkit, mert ha igen akkor szívesen nekiállok.

Most jáccom a gaméval és egész jó.
Tudom nem mai csirke, de a PoP Sand of Time után vmi hasonlót kerestem.

Írjatok, ha érdekel a dolog.
Mocza
van az ijet-hez szinkronos magyarítás?
IMYke2.0.0.0
indy32: Te erre gondolsz, de itt nincs semmiféle Heroes 4 magyarítás - csak a Heroes 3: Restoration of Erathia és a Heroes 3: Shadows of Death teljes magyarítása illetve, a magyar multiplayer addon a Heroes 4-hez.

IMYke!
A heroes 4-hez készült magyarítás ,vagy csak "kimûtötték" a magyar verzióból de én is letöltöttem.Ha jól emlékszem a a magyar heroes honlapon volt .A linket megkeresem és leírom.

Ez a Hitman 2 fordítás mûködik is vkinek?Én próbáltam de nekem nem ment...
IMYke2.0.0.0
MIMAMCSKA:

Munyez: Remélem, az oldalamon lévõ lista alapján is rájöttél ---> a Hitman 2 fordítása itt van, míg a Heroes 4 magyarul jelent meg, ezért nincs hozzá külön magyarítás, sõt, ki sem vehetõ belõle.

MIMACSKA
Nézd meg IMYke oldalán!!!!!

www.extragyongy.hu

hykao
ALCATELGOD üzenet a MOHAA:B topic-ban.
IMYke!
Ksz az info-t.Az igazság az hogy nem vonzanak a leg-leg-leg újabb csodajátékok.A magyar nyelvû és (magyarított)Játékokat keresem amibõl hála neked és még néhány remek srácnak egyre több van.A listában volt egy pár és ezek miatt kérdeztem.Mivel gyüjtöm a magyarnyelvûeket nekem is van egy pár és úgy gondoltam kölcsönösen tudnánk egymás hasznára lenni.(persze illedelmesen:)Mégegyszer ksz és Boldog Új Évet mindenkinek!!

IMYke2.0.0.0
Nem létezik hozzá. Sajnálom.

IMYke2.0.0.0
Komolyan mondom teljesen értetlenül állok a dolog elõtt.
Mi van most az én jelszós liszenszemmel?
Azt elõre kijelentem: nem járulok hozzá, hogy az én általam elkészített dokumentumokat más felhasználja a telepítõjében!

HJ: köszi az infót, ezt nem is tudtam - húúú, imádom a sync.hu-t!

indy32: amit az oldalamon találtál, ha úgy veszik, egy privát FTP-szerver használóinak listája, mellyel az egymás közti megosztást kívánták egyszerûbbé tenni.
Én segítettem nekik azzal, hogy gyorsan összedobtam nekik az anyagot.
A szerverrõl, a feltételekrõl itt kérdezõsködj, természetesen, illedelmesen. Mint mondtam: nem annyira publikus a dolog, miközben mégis az... de mindegy, hosszú.
A szervert csak úgy használhatjuk, ha betartunk minden szabályt.
A szerver "üzemeltetõje" MIMACSKA. A többit rá bízom.
Kéretik nem bombázni e-mailekkel szegényt, van elég gondja amúgyis.

cseri001
Bocs, hogy beleszólók, de szerintem csak hülyéskedik!

Úristen hód, fújd már ki!!!

hykao
...de gyanítom, hogy magyarítás nélkül is jól el lehet lenni vele...
Még valamit hozzátennék a #8174-hez:
.:i2k:. lapja pl. nem megjeleníthetõ, ha a te lapodon egy frame-be kellene betöltõdnie. A sync.hu ezt ügyesen megoldotta😊

hykao
NBA2004-et nem tudom...
hykao
GORKY ZERO itthon magyar szinkronnal jelent meg, BREAKTHROUGH, CALL of DUTY, COMMANDOS3 készül, C&C GENERALS majdnem teljes letölthetõ a GAMEHUNTER TEAM oldaláról.
Szia i2k.:!
Lehet hogy én is olyat kérdezek ami a fórum végigolvasásával megoldhatnék.De borzasztó a netem.Egy-egy oldal letöltése néha 5-10 perc.A honlapodon láttam egy Rpg listát ami egy topichoz tartozik.Mi ez pontosan ?Valahonnan letölthetõ?A választ ksz elõre is😊

Hmmm... nem mondanám, hogy túlzottan örülök neki!
El is mondom mi a bajom ezzel:
Ha elõre szólsz, hogy fel szeretnéd használni azokat a linkjeimet amiket *** idõ alatt szedtem össze - azt mondom: OK csináld, de vazze így, hogy utólag szólsz - na ez már nem tetszik annyira...
Na mindegy: használd!
Még valami:
ha belinkelsz egy weblapot, akkor azt úgy csináld, hogy új ablakban nyíljon meg! target="_blank"
Ellenkezõ esetben ugyanabba frame-be töltõdik be a lap, ahonnan meghívtad - így elég hülyén néz ki a "fáradságos munkával"😊)) összerakott design...

Siasztok a következõ játékokhoz nagyon kéne honosítás légyszives segítsetek:NBA 2004, COMMANDOS 3, C&C GENERALS, CALL of DUTY, BREAKTHRUGHT ,GORKY ZERO
IMYke2.0.0.0
Alcatelgod: Konkrétan ez alatt mit értesz: "És épp most akarom bejelenteni, hogy használni kívánom az i2k jelszós liszenszt oké???"
Esküszöm nem esik le, hogy mire gondolsz.

Szerintem is törölni kellene.Amúgy is tök sz*r.
Megnéztem a http://tar.hu/hepihapi oldalt.
Ekkora pofátlanságot....!!!!!!
1 az 1-ben belinkelni GMiki lapját.
Úgy tûnik feleleges lenne a tökfejnek e-mailt irni, mert odaírta, hogy nem foglalkozik vele. Ha valóban nem reagál a mailra, akkor keményebb eszközök kellenének...
Nem tudom GMiki olvassa-e ezt a fórumot, de én csak azt tudnám javasolni neki, hogy vegye fel a kapcsolatot a tar.hu adminjával és kérje a fenti lap törlését.
Általában a tar-ról ilyenkor pillantok alatt ledúrják a "lopós" lapot.
Ugyanis nincs feltüntetve sehol, hogy GMiki lapja van belinkelve oda - ez csak az állapotsorból derülhet ki ill. a betöltõdõ tartalomból!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat! 😊
Aranyosak vagytok!

hykao
Na jó csak vicccccc volt.: Boldog névnapot YarYar-on és HJ-n kívül a többi Jánosnak is.
IMYke2.0.0.0

Névnapjuk alkalámból én is köszöntöm kedves János nevû látogatóinkat, s természetesen az elõbb egybekeléssel "vádolt" úriembereket is...

Hol is volt az esküvõ?

hykao
"Sok boldogságot YarYar és HJ"
Mér, egybekelnek?...