Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De gonosz vagy.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
-játék feltelepít
-patch feltelepít
-hozzávaló crack szintén feltelepít
-aszem van még külön a honosításhoz 1 patch(ha a szinkronosról van szó), ezt is feltelepít
-játék elindít, intró magyarul megy, viszont a küldetés nem töltõdik be.
Érdekes!
HJ és YarYar!
Utólagosan sok boldog névnapot!
Más!
YarYar!
Email ment! Fontos!!!

*Posse*T.W.D*
leirom hogy csináltam hátha itt van a gubanc:
szal w3 feltelepít, megkrekkel, majd magyarositás feltelepít eddig minden ok aztán van nekem egy w3hun patch-em amit hiába telepítek fel azt irja nincs felrakva a magyaritás.
ha tudja valaki mi lehet a gubanc ne kiméljen elõre is köszi
*Posse*T.W.D*
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ha a menûje magyar lenne az is sokat segítene.
Ahogy láttam a fájlokat, elég nagyok nem tudom hol lehet a szöveges részei.

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
1. Indítsd úgy a NOLF 1-et, hogy nem töltöd be hozzá a magyar (HUN) mod-ot.
2. Állítsd be a gombokat.
3. Indítsd újra a Játékot, de most már a HUN MOD-al.
4. Mennie kell a korábban beállított billentyüzettel!
Bandew, ötös, leülhetsz!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ha a magyarítás aktiválva van, akkor ne válts gombot.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mindenesetre újra kell raknod a Játékot, de most az egyszer alaposan olvasd végig a Telepítõ-ben lévõ "OlvassEl"-t!
Abban tövirõl hegyire le van írva, hogy mit kell tenned...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
----------------------------------
1. intro módosítva - MAGYAR MOD-osítva (annak, aki tudja milyen nagy munka a *.bik fájlok editálása, mond valamit, az, hogy kiba* nagy meló volt - és szuper lett, szerintem)
2. a képregények: több, mint 80%-a kész
3. betöltõképek: kész
4. írott szövegek: Methos-ék elküldték ami megvan, átnéztem, a képregények szövegére átdolgoztam, helyesírás-javítás stb.
5. Bugreport: kész
6. Indító felület: kész + módosítva a kép benne
Ami nincs kész:
---------------
- A Játékon belüli "Previously on Max Payne" *.bik video (mert az, azaz, nem képregény, holott úgy jelenik meg)
- A többi szöveg, sacc per kábé olyan 30%-nyi.
- A menük tooltippjei.
Hamarosan jelentkezem még. Max PAyne 2 Hun-híreinket hallották (olvasták), reklám következik...
adja ki,hanem a legfrissebbet.
Tudom,hogy nem ez a téma ezen az oldalon!
Ha a menûje magyar lenne az is sokat segítene.
Ahogy láttam a fájlokat, elég nagyok nem tudom hol lehet a szöveges részei.
Van -e élet a halál elött?
Igazad van nem ott hanem a jójáték.hu-n volt.Le is töltöttem anno végig is nyomtam.Annyi bug volt benne hogy ha benéztem a börtönbe akkor kifagyott.Egyébbként gmiki fórumán találtam rá.
Bocsesz, most akadtam rá én is a magyarításra.
Elnézést láma voltam, nem néztem körül.
Azért Üdv mocza
Indy Emperors Tomb magyarítás érdekel vkit, mert ha igen akkor szívesen nekiállok.
Most jáccom a gaméval és egész jó.
Tudom nem mai csirke, de a PoP Sand of Time után vmi hasonlót kerestem.
Írjatok, ha érdekel a dolog.
Mocza
A heroes 4-hez készült magyarítás ,vagy csak "kimûtötték" a magyar verzióból de én is letöltöttem.Ha jól emlékszem a a magyar heroes honlapon volt .A linket megkeresem és leírom.
Munyez: Remélem, az oldalamon lévõ lista alapján is rájöttél ---> a Hitman 2 fordítása itt van, míg a Heroes 4 magyarul jelent meg, ezért nincs hozzá külön magyarítás, sõt, ki sem vehetõ belõle.
Ksz az info-t.Az igazság az hogy nem vonzanak a leg-leg-leg újabb csodajátékok.A magyar nyelvû és (magyarított)Játékokat keresem amibõl hála neked és még néhány remek srácnak egyre több van.A listában volt egy pár és ezek miatt kérdeztem.Mivel gyüjtöm a magyarnyelvûeket nekem is van egy pár és úgy gondoltam kölcsönösen tudnánk egymás hasznára lenni.(persze illedelmesen:
)Mégegyszer ksz és Boldog Új Évet mindenkinek!!Van -e élet a halál elött?
Mi van most az én jelszós liszenszemmel?
Azt elõre kijelentem: nem járulok hozzá, hogy az én általam elkészített dokumentumokat más felhasználja a telepítõjében!
HJ: köszi az infót, ezt nem is tudtam - húúú, imádom a sync.hu-t!
indy32: amit az oldalamon találtál, ha úgy veszik, egy privát FTP-szerver használóinak listája, mellyel az egymás közti megosztást kívánták egyszerûbbé tenni.
Én segítettem nekik azzal, hogy gyorsan összedobtam nekik az anyagot.
A szerverrõl, a feltételekrõl itt kérdezõsködj, természetesen, illedelmesen. Mint mondtam: nem annyira publikus a dolog, miközben mégis az... de mindegy, hosszú.
A szervert csak úgy használhatjuk, ha betartunk minden szabályt.
A szerver "üzemeltetõje" MIMACSKA. A többit rá bízom.
Kéretik nem bombázni e-mailekkel szegényt, van elég gondja amúgyis.
.:i2k:. lapja pl. nem megjeleníthetõ, ha a te lapodon egy frame-be kellene betöltõdnie. A sync.hu ezt ügyesen megoldotta😊
Lehet hogy én is olyat kérdezek ami a fórum végigolvasásával megoldhatnék.De borzasztó a netem.Egy-egy oldal letöltése néha 5-10 perc.A honlapodon láttam egy Rpg listát ami egy topichoz tartozik.Mi ez pontosan ?Valahonnan letölthetõ?A választ ksz elõre is😊
El is mondom mi a bajom ezzel:
Ha elõre szólsz, hogy fel szeretnéd használni azokat a linkjeimet amiket *** idõ alatt szedtem össze - azt mondom: OK csináld, de vazze így, hogy utólag szólsz - na ez már nem tetszik annyira...
Na mindegy: használd!
Még valami:
ha belinkelsz egy weblapot, akkor azt úgy csináld, hogy új ablakban nyíljon meg! target="_blank"
Ellenkezõ esetben ugyanabba frame-be töltõdik be a lap, ahonnan meghívtad - így elég hülyén néz ki a "fáradságos munkával"😊)) összerakott design...

Esküszöm nem esik le, hogy mire gondolsz.

Ekkora pofátlanságot....!!!!!!
1 az 1-ben belinkelni GMiki lapját.
Úgy tûnik feleleges lenne a tökfejnek e-mailt irni, mert odaírta, hogy nem foglalkozik vele. Ha valóban nem reagál a mailra, akkor keményebb eszközök kellenének...
Nem tudom GMiki olvassa-e ezt a fórumot, de én csak azt tudnám javasolni neki, hogy vegye fel a kapcsolatot a tar.hu adminjával és kérje a fenti lap törlését.
Általában a tar-ról ilyenkor pillantok alatt ledúrják a "lopós" lapot.
Ugyanis nincs feltüntetve sehol, hogy GMiki lapja van belinkelve oda - ez csak az állapotsorból derülhet ki ill. a betöltõdõ tartalomból!
Aranyosak vagytok!
Névnapjuk alkalámból én is köszöntöm kedves János nevû látogatóinkat, s természetesen az elõbb egybekeléssel "vádolt" úriembereket is...
Hol is volt az esküvõ?
: Boldog névnapot YarYar-on és HJ-n kívül a többi Jánosnak is.