58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
mike369 #18378 1-et olvass vissza!
"...a bloodlines fórumban is jeleztem már, hogy akkor lesz tesztverzsön, mikor kijön a patch és a magyarítást kompatibilissé tettük vele..." -
Since #18377 Csak nemakarlak zavarni :) -
Garrett10 #18376 Hali
van már magyarítás a bloodlines-hoz?
és hol?
thx -
mike369 #18375 látom, vannak problémáid... 
...miért küldenék IMYkének bármit, ha nálam van az összes eddig kész anyag és ő is hozzáférhet?
...mert a bloodlines fórumban is jeleztem már, hogy akkor lesz tesztverzsön, mikor kijön a patch és a magyarítást kompatibilissé tettük vele.
...az meg tuti, hogy öregszem...és te is!
-
Minek kene patch ahhoz, hogy elkuld Imikenek azt amivel kesz vagy ?:P
Koran van meg ? Lassan esnek le a dolgok ? :P
Lehet oregszel ? :PPPP
Since: A privihez minek kell engedely ? -
mike369 #18373 mé? kigyütt mán a peccs? -
Since #18372 Jakuza küldhetek neked privit? NOD32vel kapcsolatban... -
Na hol van az a Vampire: Bloodlines teszt verzio ? :P -
mike369 #18370 stream-en már régebben kijött. -
mike369 #18369 IMYke!
Olvass PRIVIt, mert az jó dolog!

-
Csak nem warez-oltad? :D -
November 30 Steam update
HALF-LIFE® 2: DEATHMATCH
Play it Now!
--------------------------------------------------------------------------------
HALF-LIFE® 2: SOFTWARE DEVELOPER'S KIT
Click to install the SDK
--------------------------------------------------------------------------------
HALF-LIFE® 2: DEATHMATCH MAP CONTEST
Read all about it!
© Valve Corporation. All rights reserved. Valve, Half-Life, and the Lambda logo are trademarks
and/or registered trademarks of Valve Corporation. -
Nos a srác eltünt, még az emilje sem él!!!! Ha valaki befejezi még örülhet is!! :) de legfőképp mi! :) -
Valoszinuleg, de nem hiszem hogy sokaig kene varni arra, hogy valaki megossza. -
ha kijött, akkor is gondolom Steamen, nem? -
Az Nforce-on meg nem lattam, bar eleg reg neztem az oldalra, most meg nem igazan mukodik nekem. -
Kijött ma a Half Life 2-höz az SDK? -
Na mégsem tudom kipróbálni a Chessmaster-t. Letörölték a szerverről. :-( -
ebben az esetben szerintem mem lenne gáz, ha folytatnák a dolgot, hisz örökké nem lehet várni vele ^__^
-
Nem szivesen nyul bele senki mas magyaritasaba, annak az engedelye nelkul igy aztan ketlem, hogy lesz e magyaritasa annak a jateknak.
Amugy en mar Juliusban probaltam a forditot elerni , meg valaszra sem meltatott. -
#18328 ??
-
-
mike369 #18356 hát, akkor biza ezt megszíttad, pajti!
-
Az igaz cimbi hogy magyarul jelent meg de nekem angolul van meg az a magyarositás amit adtatok az pedig nem jó mert csak a meüt teszi magyarrá hoppá nekem pedig azért nem magyar mert még a magyar megjelenés elött szereztem meg!!!
-
Nem kell kiprobalnia senkinek nem lehet szerkeszteni se exescope-val sem resource hackerrel, mint azt mar korabban leirtam. -
De ha nem küldöd el az exe-t, akkor sosem tudom megnézni. Maga a játék nem érdekel, és csak ezért nem fogom letölteni. -
Sziasztok!
Szombaton felrakom a következő fodításokat:
Ballance
Shrek 2
És egy korai NBA2004
Jonh Deere ügyben még várom Andiékat -
Jahh
-
mmster #18350 Restoratorral néztem meg a fájlt. A szövegek sajnos nem erőforrás-sztringként, hanem konstans sztringként vannak tárolva. Azokban pedig egy bájt törlése vagy beszúrása tönkreteheti az exe fájlt. De próbáld meg te is az ExeScope-pal, hátha neked nagyobb szerencséd lesz! -
mike369 #18349 jól elbeszélgettünk!
-
mike369 #18348
-
-
De nem am.
Itt nincsenek am ablakkezelo rutinok. -
mike369 #18345
-

-
-
Kora reggel én is jól gépelek
-
Ácsi-bácsi!!!
eXeScope-al nem próbáltad megnyitni az EXE-t, hátha a feliratok a "resource" részében vannak és akkor könnyen módosíthatók az eXeScope-al.
Vagy ha nem világos, amit írtam, köldd el a címemre az EXE-t és majd én megnézem. -
Na ez szomoru hir azok szamara, akik Pirates! magyaritast szerettek volna.
Ismet jo pelda arra, hogy mennyire leszarjak a fejlesztok a nem vilagnyelvu orszagok jatekosait.
Meg arra sem kepesek, hogy olyan strukturaval dolgozzanak, amit konnyen lehessen szerkeszteni.
-
mmster #18339 taxtúrafájlok = textúrafájlok